-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ρε παίδες,αυτή η θεογκόμενα που είχε κάποτε ο Θέμος ρε στίς εκπομές του ρε,πώς τή λέγανε;
Ναστάζια Μητροπούλου.
Με αυτά που φορούσε δημιουργούσε συνεχώς μια απορία:
Πότε θα πεταχτούν έξω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Θεογκόμενα ρώτησε, όχι θεοστόκο.
Αντρέα εννοείς 100% την Ιωάννα Λίλη, που όλοι τη Ζιντάν αλλά μας έφτυσε για του Ζαγουράκ'.
-
Πάντως κι αυτή θεοστόκος είναι
-
Υπεραγία Θεοστόκος, όμως.
Πρόσχομεν
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Υπεραγία Θεοστόκος, όμως.Πρόσχομεν
-
Δείτε λίγο και την παρακάτω ενδιαφέρουσα κοπέλα: Φαίη Σκορδά. Κάνει μια χαζή πρωινή εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης. Όχι ιδιαίτερα όμορφο πρόσωπο, αν και τη φτιάχνουν αρκετά με το μακιγιάζ, αλλά σώμα φωτιά... Η εκπομπή της μάλιστα προβάλλεται σε επανάληψη τις καθημερινές 5.30-7.30, οπότε αν ξυπνάτε εκείνη την ώρα και θέλετε να δείτε κάτι πιο όμορφο από το Λυριτζή ή τον Καμπουράκη (αν υπάρχει ), check her out.
Άρθρο με περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.maximonline.gr/thismonth/thismonth/87/_.html
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Δείτε λίγο και την παρακάτω ενδιαφέρουσα κοπέλα: Φαίη Σκορδά. Κάνει μια χαζή πρωινή εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης. Όχι ιδιαίτερα όμορφο πρόσωπο, αν και τη φτιάχνουν αρκετά με το μακιγιάζ, αλλά σώμα φωτιά... Η εκπομπή της μάλιστα προβάλλεται σε επανάληψη τις καθημερινές 5.30-7.30, οπότε αν ξυπνάτε εκείνη την ώρα και θέλετε να δείτε κάτι πιο όμορφο από το Λυριτζή ή τον Καμπουράκη (αν υπάρχει ), check her out.Άρθρο με περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.maximonline.gr/thismonth/thismonth/87/_.html
kai πώς θα τη δουμε εμεις οι νοτιοι;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
kai πώς θα τη δουμε εμεις οι νοτιοι;TV μακεδονία συχνότητες
1 ΥΜΗΤΤΟΣ 26
2 ΠΑΡΝΗΘΑ 37
3 ΑΙΓΙΝΑ 46 -
αα, πες το ετσι..
νομιζα οτι ηταν κανα αλλο καναλι..
ΤV Μακεδονια πιανω, δε θα το ελεγα ιδιαιτερα τοπικο.. σ'ολη την Ελλαδα εκπεμπει -
Από παρουσιαστριες εμενα μου αρεσει η Μαριον Μιχελιδακη που είναι και της κουλτούρας
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Από παρουσιαστριες εμενα μου αρεσει η Μαριον Μιχελιδακη που είναι και της κουλτούρας -
Ρε έπεσα χθες πάνω σε αυτό το πράγμα που έκανε το MAD και είχε την Μιράντα..Μαριάντα..Μαρικάπως Πιερίδου! Με μη ανιχνεύσιμο ρούχο!!!
Τι πράμα είναι αυτό ρε?!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ρε παίδες,αυτή η θεογκόμενα που είχε κάποτε ο Θέμος ρε στίς εκπομές του ρε,πώς τή λέγανε;
Ναστάζια Μητροπούλου.
Με αυτά που φορούσε δημιουργούσε συνεχώς μια απορία:
Πότε θα πεταχτούν έξω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Θεογκόμενα ρώτησε, όχι θεοστόκο.
Αντρέα εννοείς 100% την Ιωάννα Λίλη, που όλοι τη Ζιντάν αλλά μας έφτυσε για του Ζαγουράκ'.
Δέν ξέρω πώς τή λένε.Μία μελαχροινή ήτανε.
-
μη ξεχνάμε και τη Σίσσυ Χρηστίδου, που φέτος είναι στο πρωινό του Mega
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε έπεσα χθες πάνω σε αυτό το πράγμα που έκανε το MAD και είχε την Μιράντα..Μαριάντα..Μαρικάπως Πιερίδου! Με μη ανιχνεύσιμο ρούχο!!!Τι πράμα είναι αυτό ρε?!!!
Η Μαριαντα ή το ρούχο προεδρε;
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
μη ξεχνάμε και τη Σίσσυ Χρηστίδου, που φέτος είναι στο πρωινό του MegaΠολύ νταρντανα ειν' τουτη
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ρε έπεσα χθες πάνω σε αυτό το πράγμα που έκανε το MAD και είχε την Μιράντα..Μαριάντα..Μαρικάπως Πιερίδου! Με μη ανιχνεύσιμο ρούχο!!!
Τι πράμα είναι αυτό ρε?!!!
Η Μαριαντα ή το ρούχο προεδρε;
Η Ματέτοια ΜΕ το ρούχο βρε!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
μη ξεχνάμε και τη Σίσσυ Χρηστίδου, που φέτος είναι στο πρωινό του Mega
Πολύ νταρντανα ειν' τουτη
Mην το λες Χρήστο..!!Την έχω δει από κοντά και την ερωτεύτηκα.. ήταν πολύ πιο πολύ ( ) όμορφη από κοντά αλλά δυστυχώς ήταν μαζί με τον.....ασχημόπαπο της ΑΕΚ,τον Αλεξόπουλο.... Η κοπέλα είναι πανέμορφη....έδινα 10000 ακόμα και αυτή τη στιγμή...
-
Αμα μου τα δωσεις εμενα, σου βρισκω καλύτερη σε χρονο dt και κραταω και τη μιζουλα μου που εχω εξοδα τελευταια
Εμενα με αρεσουν πιο delicate Αυτη μου κανει και λιγακι δευτερατζα λαϊκια
-
-
PHOTOSHOP
Για το λαϊκιά σε παραπεμπω σε καμια συνέντευξή της
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]