-
cavalino gr
Εγω πάλι νομίζω οτι εισαι πολυ μικρος να παντρευτεις.. Για μενα παντρευεσαι εαν θες να κανεις παιδια. Εσενα να καιγεσαι να κανεις παιδια δε σε βλέπω , φανταρος δεν εχεις πάει καν, καλά περνας όπως εισαι, γιατι να βιαστείς??
Μπορειτε να συζησετε, να δειτε αν σας πάει, αν σας ταιριαζει, αν περνατε καλα και κάποια στιγμη που θα νιωσετε ετοιμοι (και οχι στριμωγμενοι ) το κανετε το απονενοημενο διάβημα!
27 χρονων σημερα είσαι πιτσιρικας. Εγω εχω φιλους 27αρηδες που ειναι ενα κλικ πανω στη συμπεριφορα απο τον αδερφο μου, που ειναι 15! Κι αυτο ειναι λογω των συνθηκων ζωης πλέον. Χαρειτε την εργενικη ζωη (του ζευγαριου) κι αφηστε τις κοινωνικες δεσμευσεις για αργοτερα.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
cavalino gr
Για μενα παντρευεσαι εαν θες να κανεις παιδια. . . . .. Χαρειτε την εργενικη ζωη (του ζευγαριου) κι αφηστε τις κοινωνικες δεσμευσεις για αργοτερα.+1
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σου βρήκα τρόπο να το καθυστερήσεις...Να πας δόκιμος!
Έγραψες!
-
Θα ερθει εκεινη η ωρα (η βαρεια) που σαν ενα ωριμο φρουτο θα πεσεις και συ (οπως και τοσοι αλλοι).
Και τοτε θα σε σηκωσει εκεινη,θα σε δαγκωσει και θα σε τρωει για χρονια και χρονια. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Θα ερθει εκεινη η ωρα (η βαρεια) που σαν ενα ωριμο φρουτο θα πεσεις και συ (οπως και τοσοι αλλοι).
Και τοτε θα σε σηκωσει εκεινη,θα σε δαγκωσει και θα σε τρωει για χρονια και χρονια.αμα πεσω σημαινει οτι θα εχω σαπισει! ΑΣ ΦΑΕΙ ΟΣΗ ΣΑΠΙΛΑ ΘΕΛΕΙ
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω εχω φιλους 27αρηδες που ειναι ενα κλικ πανω στη συμπεριφορα απο τον αδερφο μου, που ειναι 15!Μα καλά, πόσα κλικ νομίζεις ότι έχει η ανδρική ωριμότητα?
-
27 χρονων σημερα είσαι πιτσιρικας. Εγω εχω φιλους 27αρηδες που ειναι ενα κλικ πανω στη συμπεριφορα απο τον αδερφο μου, που ειναι 15!
Μου έφτιεξες την μέρα μακάρι όλες οι γυναίκες να σκέφτονται έτσι! Είμαι 27 χρονών και σε ωριμότητα πρέπει να είμαι 2-3 κλίκ κάτω απο ένα 15ρη! Θα αργήσουν να θελήσουν να με τυλήξουν!
Και τοτε θα σε σηκωσει εκεινη,θα σε δαγκωσει και θα σε τρωει για χρονια και χρονια.Μακράν απο τα καλύτερα ποστ! Στη φάση που είμαι πιστεύω πως είναι ότι χειρότερο στη ζωή ενός άντρα! Θα μπορούσα να συζήσω με την κοπέλα μου....και μέχρι το τέλος της ζωής μου, αλλά το να παντρευτώ, πράγμα το οποίο με δεσμεύει ότι πρέπει μέχρι να πεθάνω να ζω με την ίδια γυναίκα με ρίχνει σε κατάθλιψη!
-
Τράγοι
-
Νάσο έχεις δίκιο ρε φίλε, αλλά αν κάνω παιδί να αποκτήσω έλκος απο την πρώτη μέρα που θα γεννηθεί! Η παιδεία στην Ελλάδα πάει απο οτ κακό στο χειρότερο, ένας παιδεραστής παραφυλάει παντού, η εγκληματικότητα έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, που θα πρέπει να πάει Αγγλικά και θα τρέμεις αν γυρίσει πίσω -και φυσικά δεν γίνεται μετά τα 12-13 να το πηγαίνεις εσύ θα το κοροιδεύουν όλα τα παιδιά- άσε που στα 18 θα σου ζητήσει Colt CZT ή Golf Gti, και να μην του το πάρεις θα μπει στου κολητού και θα το βρεις κανένα βράδυ κολημένο σε καμιά μπαριέρα!
Θα μου πεις ευτυχως που δεν σκέφτονται ετσι σα μαλάκες όλοι οι έλληνες, δεκτό αλλά είναι δυνατόν για την υπόλοιπη ζωή σου να τρέμει το φιλοκάρδι σου 24/7?
-
Όσο πιο δύσκολο το εγχείρημα, τόσο μεγαλύτερη η ηθική ανταμοιβή.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Θα μου πεις ευτυχως που δεν σκέφτονται ετσι σα μαλάκες όλοι οι έλληνες, δεκτό αλλά είναι δυνατόν για την υπόλοιπη ζωή σου να τρέμει το φιλοκάρδι σου 24/7?
+1
-
Νάσο έχεις δίκιο ρε φίλε, αλλά αν κάνω παιδί να αποκτήσω έλκος απο την πρώτη μέρα που θα γεννηθεί! Η παιδεία στην Ελλάδα πάει απο οτ κακό στο χειρότερο, ένας παιδεραστής παραφυλάει παντού, η εγκληματικότητα έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, που θα πρέπει να πάει Αγγλικά και θα τρέμεις αν γυρίσει πίσω -και φυσικά δεν γίνεται μετά τα 12-13 να το πηγαίνεις εσύ θα το κοροιδεύουν όλα τα παιδιά- άσε που στα 18 θα σου ζητήσει Colt CZT ή Golf Gti, και να μην του το πάρεις θα μπει στου κολητού και θα το βρεις κανένα βράδυ κολημένο σε καμιά μπαριέρα!Θα μου πεις ευτυχως που δεν σκέφτονται ετσι σα μαλάκες όλοι οι έλληνες, δεκτό αλλά είναι δυνατόν για την υπόλοιπη ζωή σου να τρέμει το φιλοκάρδι σου 24/7?
Έχουμε το ίδιο πρόβλημα ....η μόνη διαφορά είναι οτι εγώ παντρέυτηκα πριν 6 μήνες.
Όπως είπε και ο Νάσος όμως....υπάρχουν οι καλές στιγμές!....και συνεχίζω με αυτό που είπε ο Μάνος....ηθική ικανοποίηση. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όσο πιο δύσκολο το εγχείρημα, τόσο μεγαλύτερη η ηθική ανταμοιβή.'Η μεγάλος ο κατήφορος, μπορείς να πεις
-
Θέμα επιλογής?
Το θέμα τύχης που το βάζεις? Να κάνεις κόρη και να σου λέει μπαμπά θέλω ένα ροζ πολάκι ή ένα σιέλ κορσάκι κλπ Για να μην πω το χειρότερο να έρθει εκείνη η μέρα που θα σου πέι μπαμπαααααααααα το Σάββατο κάνει παρτυ η τάδε για τη γιορτή της! Και να τρέμει η καρδιά σου μην στην μπαλαμουτιάσουνε κιολας! και δεν το προχωράω και άλλο....
-
Για να μην πω το χειρότερο να έρθει εκείνη η μέρα που θα σου πέι μπαμπαααααααααα το Σάββατο κάνει παρτυ η τάδε για τη γιορτή της! Και να τρέμει η καρδιά σου μην στην μπαλαμουτιάσουνε κιολας! και δεν το προχωράω και άλλο....Ε εντάξει, δεν είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε ένα γονιό το να έχει η κόρη του σχέσεις! Φυσικό δεν είναι από ένα σημείο και μετά;!;
Αλλού έγκειται η ευθύνη και το άγχος κατά τη γνώμη μου, αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στα πραγματικά άσχημα ενδεχόμενα.
Τέλος πάντων, θα συμφωνήσω ως προς το ότι ο γάμος εξασφαλίζει ένα κατάλληλο περιβάλλον για την απόκτηση παιδιών κτλ, αλλά δεν παύει να είναι ένα μακρινό για μένα ενδεχόμενο...!
Γιατί, νομίζω, αν έχεις μάθει στο πρόγραμμα και την καλώς εννοούμενη ρουτίνα σχετικά νωρίς από ηλικιακής άποψης, είναι πιο εύκολο να φανταστείς τον εαυτό σου να έχει την οικογένεια του, και γενικά αυτήν τη μορφή οργάνωσης της ζωής.
Αν όμως έχεις ακόμη τον νεανικό/φοιτητικό τρόπο ζωής, πιστεύω πως τα περί γάμου σου φαίνονται πολύ, μα πολύ, μακρινά. Ιδίως τα παιδιά, φαντάζουν σαν το τέλος της ζωής μου όπως την ξέρω! Δεν λέω, μπορεί να είναι ένα βήμα προς την ολοκλήρωση κτλ, απλά η φαντασία μου δε φτάνει ως εκεί!
Α, είναι και οι σπουδές που μου δίνουν ένα πολύ καλό άλλοθι!
-
Ρε σεις,
Μην ξεκινάτε τη ζωή σας φοβισμένοι και μη φοβίζετε τα παιδιά σας από αγέννητα.
Φτερά ζητάνε από εμάς, μόνο. Αν τα βοηθήσουμε να τα φτιάξουν δυνατά, θα σηκώσουν κι εμάς μαζί.
-
Θέμα επιλογής?Το θέμα τύχης που το βάζεις? Να κάνεις κόρη και να σου λέει μπαμπά θέλω ένα ροζ πολάκι ή ένα σιέλ κορσάκι κλπ Για να μην πω το χειρότερο να έρθει εκείνη η μέρα που θα σου πέι μπαμπαααααααααα το Σάββατο κάνει παρτυ η τάδε για τη γιορτή της! Και να τρέμει η καρδιά σου μην στην μπαλαμουτιάσουνε κιολας! και δεν το προχωράω και άλλο....
Με ορφανές έμπλεκες μόνο;
ή αν είναι αγόρι να καλοπερνάει, αλλά αν είναι κορίτσι να μην το μπαλαμουτιάζουν;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ρε σεις,Μην ξεκινάτε τη ζωή σας φοβισμένοι και μη φοβίζετε τα παιδιά σας από αγέννητα.
Φτερά ζητάνε από εμάς, μόνο. Αν τα βοηθήσουμε να τα φτιάξουν δυνατά, θα σηκώσουν κι εμάς μαζί.
Τι να πω; Respekt, απλά!
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Για να μην πω το χειρότερο να έρθει εκείνη η μέρα που θα σου πέι μπαμπαααααααααα το Σάββατο κάνει παρτυ η τάδε για τη γιορτή της! Και να τρέμει η καρδιά σου μην στην μπαλαμουτιάσουνε κιολας! και δεν το προχωράω και άλλο....
Ε εντάξει, δεν είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε ένα γονιό το να έχει η κόρη του σχέσεις! Φυσικό δεν είναι από ένα σημείο και μετά;!;
Αλλού έγκειται η ευθύνη και το άγχος κατά τη γνώμη μου, αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στα πραγματικά άσχημα ενδεχόμενα.
Τέλος πάντων, θα συμφωνήσω ως προς το ότι ο γάμος εξασφαλίζει ένα κατάλληλο περιβάλλον για την απόκτηση παιδιών κτλ, αλλά δεν παύει να είναι ένα μακρινό για μένα ενδεχόμενο...!
Γιατί, νομίζω, αν έχεις μάθει στο πρόγραμμα και την καλώς εννοούμενη ρουτίνα σχετικά νωρίς από ηλικιακής άποψης, είναι πιο εύκολο να φανταστείς τον εαυτό σου να έχει την οικογένεια του, και γενικά αυτήν τη μορφή οργάνωσης της ζωής.
Αν όμως έχεις ακόμη τον νεανικό/φοιτητικό τρόπο ζωής, πιστεύω πως τα περί γάμου σου φαίνονται πολύ, μα πολύ, μακρινά. Ιδίως τα παιδιά, φαντάζουν σαν το τέλος της ζωής μου όπως την ξέρω! Δεν λέω, μπορεί να είναι ένα βήμα προς την ολοκλήρωση κτλ, απλά η φαντασία μου δε φτάνει ως εκεί!
Α, είναι και οι σπουδές που μου δίνουν ένα πολύ καλό άλλοθι!
+1
ακριβως ιδια φαση, βαλε ομως και πολλααααααα πααααααααααααρα πολλα κιλα ανωριμοτητας και εισαι μεσα -
Θέμα επιλογής?Το θέμα τύχης που το βάζεις? Να κάνεις κόρη και να σου λέει μπαμπά θέλω ένα ροζ πολάκι ή ένα σιέλ κορσάκι κλπ Για να μην πω το χειρότερο να έρθει εκείνη η μέρα που θα σου πέι μπαμπαααααααααα το Σάββατο κάνει παρτυ η τάδε για τη γιορτή της! Και να τρέμει η καρδιά σου μην στην μπαλαμουτιάσουνε κιολας! και δεν το προχωράω και άλλο....
Mε το κορίτσι είσαι ξεάγχωτος γιατί οπωσδήποτε (και φυσικότατα) θα 'σου' [εντελώς λάθος αντίληψη το 'σου'] το γ@μήσουνε. Αρκεί η ενημέρωση για θέματα αντισύλληψης και υγειινής.
Το άγχος είναι με τα αγόρια. Αυτά καλόν είναι να μην τα γ@μήσουν!
Και επιπλέον άγχος να μπορέσουν να βγάλουν το ψωμί τους, τουτέστιν το ψωμί μιας οικογένειας, πράγμα που δεν απαιτείται (εξ ίσου επιτακτικά τουλάχιστον) από τις γυναίκες.
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?