-
Είχα 3 χρόνια σχέση. Σε αυτά τα 3 χρόνια, μόνο προς το τέλος άρχισα να 'βλέπω' ότι μου κουνιούνται άλλες και ότι μπορώ να κάνω κάτι. Οπότε αυτό σήμαινε κάτι ουσιαστικό και για το πόσο είμαι πλέον, και έθεσα τέλος στην σχέση.
Δεν σε χαλάει καθόλου η ιδέα η κοπέλα σου να έχει πάει με άλλον;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν σε χαλάει καθόλου η ιδέα η κοπέλα σου να έχει πάει με άλλον;
προσωπικα στην ηλικια μου θα προβληματιζομουν αν δεν ειχε παει με κανενα
-
Ενώ είναι μαζί του ρε λέμε.
-
Φίλε μου Ντίνε, με προβληματίζει, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, α νθελήσει να το κάνει θα το κάνει πολύ εύκολα, μην ξεχνάς ότι αν μια γυναίκα θελήσει να κάνει κάτι τέτοιο, είναι πολύ εύκολο!
Μόνο μην αρχίσουμε τις ιστορίες όχι οι γυναίκες δεν είναι έτσι, είναι εγκεφαλικές και λοιπές αηδίες γιατί ξέρω και πολλές εγκε-φαλικές οπότε άστο, δεν μου βρίσκεται και κανένα cosmopolitan για να το αναπτύξουμε!
-
Εγώ το λέω μόνο από την άποψη 'μην κάνεις κάτι αν δεν θέλεις να στο κάνουν'.
Εγώ έτσι λειτουργώ, οπότε γιαυτό μου είναι δύσκολο να ρίξω κέρατο.
ΤΟ έχω κάνει βέβαια, αλλά το μετανιώνω και από τότε ποτέ. Το έφαγα και εγώ, οπότε ξέρω πόσο πονάει.
Τέσπα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ το λέω μόνο από την άποψη 'μην κάνεις κάτι αν δεν θέλεις να στο κάνουν'.Εγώ έτσι λειτουργώ, οπότε γιαυτό μου είναι δύσκολο να ρίξω κέρατο.
ΤΟ έχω κάνει βέβαια, αλλά το μετανιώνω και από τότε ποτέ. Το έφαγα και εγώ, οπότε ξέρω πόσο πονάει.
Τέσπα!
Εντάξει τώρα δεν μας ακούει, μίλα ελεύθερα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ενώ είναι μαζί του ρε λέμε.a ok
να απαντησω σ'αυτο αν και προοριζοταν για αλλον η ερωτησηναι, προσωπικα με χαλαει (οπως τον καθενα)
ομως δεν το σκεφτομαι
τα προβληματα αρχιζουν αν ο αλλος σου δινει δικαιωματα να το σκεφτεσαι και οχι αν αυτο συμβαινει πραγματικα ή οχι.
στην ιδια βαση λοιπον, αφενος δεν κανω ο,τι δε θελω να μου κανουν. αν κανω κατι θα φροντισω να μη μαθευτει οπως θελω και η αλλη αν κανει κατι να φροντισει να μη μαθευτει. οσον αφορα εμενα και τον καθενα (για μενα), η αληθεια ειναι αυτη που πιστευω (και που πιστευει) που μπορει να απεχει απο την 'πραγματικοτητα' χιλιαδες χιλιομετρα. οπως και ολοι οι ανθρωποι. η διαφορα μας ειναι οτι εγω το παραδεχομαι στον εαυτο μου.αφετερου αλλο η ισοτητα σε μια σχεση και αλλο η ιδιομορφια.
το θεμα ειναι να υπαρχει ισσοροπια (και οχι να μην κανεις ο,τι δε θες να σου κανουν) και επειδη ολοι ειμαστε διαφορετικοι δεν ανεχομαστε τα ιδια πραγματα. πχ αν καποιος ειναι ζηλιαρης δε σημαινει οτι ανεχεται τη ζηλια. ο ενας μπορει να'ναι ζηλιαρης, ο αλλος μπορει να'χει για τον πρωτο μια ενοχλητικη συνηθεια, ας πουμε το καπνισμα και ο αλλος να το ανεχεται
μ'αυτο θελω να πω οτι για μενα το θεμα σε μια σχεση ειναι να βρεις ισσοροπια (γι'αυτο θεωρω την επικοινωνια το μεγαλυτερο κεφαλαιο) μεσα στις δεδομενες διαφορες του εαυτου σου σε σχεση με το συντροφο σου -
Σωστά τα λές θα κόψω το τσιγάρο, η κοπέλα μου καπνίζει κα ιείναι ζηλιάρα, οπότε εγώ ανέχομαι αυτά τα 2...ε δεν μπορεί αν ανεχτεί να την κερατώσω?
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Όταν πήγαινα σχολείο τύχαινε πολλές φορές να ακολουθώ σαν πρόβατο τα υπόλοιπα πρόβατα που ακολουθούσαν το σοφό ρητό 'κάνε τα όλα κωλοχανείο'.Και βέβαια συχνά-πυκνά η καμπάνα έπεφτε (και) σε μένα. Και φούντωνα και καταριόμουν θεούς και δάιμονες που το τσεκούρι έπεφτε σε μένα (ή στους 'όμοιους' μου) παρόλο που συμμετείχαν και άλλοι στο όλο κόλπο. Και βέβαια η απάντηση που έπαιρνα τότε μου φαινόταν τόσο μα τόσο ηλίθια, κοροϊδίστικια, σιχαμερή και εξευτελιστική.
εγώ εσένα είδα.
Έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια για να καταλάβω τι στα κομμάτια σήμαινε εκείνη η φράση.
Κύριοι το σημαντικό είναι τι κάνει ο καθένας μας ξεχωριστά για τους δικούς του και μόνο λόγους κι όχι επειδή 'έτσι κάνει ο περισσότερος κόσμος'.
Να χέσω τι κάνει η Λίτσα, ο Πίπης, ο Μάκης, ο Δάκης, η Ματούλα και τα συναφή. Εγώ πρόβατο δεν είμαι (ή τουλάστιχον προσπαθώ να μην είμαι).
To καλύτερο post του CARυοθραύστη ως τώρα by far...
@ everybody:
Νταξ, δεν είναι κακό να κερατώσουμε τον/την σύντροφό μας, δεν έχουμε πρόβλημα με το να μας το κάνει και αυτός/αυτή και γενικότερο ζούμε σε έναν κόσμο με πολλές ελευθερίες και η ζωή μας κυλά ευτυχισμένα.
Εγώ όμως θέλω να σας δω τι θα λέτε σε μερικά χρόνια, όταν η κόρη σας (και ενώ θα έχει μια σταθερή σχέση ή θα είναι παντρεμένη) θα πηγαίνει με τον ένα και με τον άλλο, έτσι για γούστο και τα κουδούνια που θα της έχουν κρεμάσει θα ακούγονται και 2-3 γειτονιές πιο πέρα. Εκεί θέλω να δω πόσο φιλελεύθεροι θα είσαστε όλοι... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν πήγαινα σχολείο τύχαινε πολλές φορές να ακολουθώ σαν πρόβατο τα υπόλοιπα πρόβατα που ακολουθούσαν το σοφό ρητό 'κάνε τα όλα κωλοχανείο'.
Και βέβαια συχνά-πυκνά η καμπάνα έπεφτε (και) σε μένα. Και φούντωνα και καταριόμουν θεούς και δάιμονες που το τσεκούρι έπεφτε σε μένα (ή στους 'όμοιους' μου) παρόλο που συμμετείχαν και άλλοι στο όλο κόλπο. Και βέβαια η απάντηση που έπαιρνα τότε μου φαινόταν τόσο μα τόσο ηλίθια, κοροϊδίστικια, σιχαμερή και εξευτελιστική.
εγώ εσένα είδα.
Έπρεπε να περάσουν πολλά χρόνια για να καταλάβω τι στα κομμάτια σήμαινε εκείνη η φράση.
Κύριοι το σημαντικό είναι τι κάνει ο καθένας μας ξεχωριστά για τους δικούς του και μόνο λόγους κι όχι επειδή 'έτσι κάνει ο περισσότερος κόσμος'.
Να χέσω τι κάνει η Λίτσα, ο Πίπης, ο Μάκης, ο Δάκης, η Ματούλα και τα συναφή. Εγώ πρόβατο δεν είμαι (ή τουλάστιχον προσπαθώ να μην είμαι).
@ everybody:
Νταξ, δεν είναι κακό να κερατώσουμε τον/την σύντροφό μας, δεν έχουμε πρόβλημα με το να μας το κάνει και αυτός/αυτή και γενικότερο ζούμε σε έναν κόσμο με πολλές ελευθερίες και η ζωή μας κυλά ευτυχισμένα.
Εγώ όμως θέλω να σας δω τι θα λέτε σε μερικά χρόνια, όταν η κόρη σας (και ενώ θα έχει μια σταθερή σχέση ή θα είναι παντρεμένη) θα πηγαίνει με τον ένα και με τον άλλο, έτσι για γούστο και τα κουδούνια που θα της έχουν κρεμάσει θα ακούγονται και 2-3 γειτονιές πιο πέρα. Εκεί θέλω να δω πόσο φιλελεύθεροι θα είσαστε όλοι...Να υποθέσω ότι εσύ ανήκεις σε αυτούς που κρεμάνε κουδούνια σε κάποιον ο οποίος (παντρεμένος ή όχι) πηγαίνει με τον ένα και τον άλλο? Ξέρω πάρα πολύ κόσμο στην κατηγορία που ανέφερες οι οποίοι γνωρίζουν ότι η κόρη τους πάει με πολύ κόσμο (ναι και έχει σταθερή σχέση) και δεν τους ενδιαφέρει διόλου γιατί απλά αυτη επιλέγει τη σεξουαλική της ζωή μόνη της χωρίς τη βοήθεια!!!κανενός...
Α και η πλειοψηφία κερατώνει (δεν μπορώ να το αποδείξω, όποιος θέλει ας το αμφισβητήσει). Νομίζω ότι είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι **οι περισσότεροι **με σταθερή σχέση (άντρες - γυναίκες) πηγαίνουν και με άλλους αργά ή γρήγορα (εγώ έχω να πάω με κοπέλα που είναι ελεύθερη πάνω από 10 χρόνια)...Δεν νομίζω ότι έχω ούτε ένα φίλο-φίλη που δεν έχει κερατώσει ποτέ...(ακόμα ψάχνω ) -
Ο καθένας επιλέγει τον κοινωνικό κύκλο που επιθυμεί και που τον αποδέχεται.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Όταν πήγαινα σχολείο τύχαινε πολλές φορές να ακολουθώ σαν πρόβατο τα υπόλοιπα πρόβατα που ακολουθούσαν το σοφό ρητό 'κάνε τα όλα κωλοχανείο'.
Και βέβαια συχνά-πυκνά η καμπάνα έπεφτε (και) σε μένα. Και φούντωνα και καταριόμουν θεούς και δάιμονες που το τσεκούρι έπεφτε σε μένα (ή στους 'όμοιους' μου) παρόλο που συμμετείχαν και άλλοι στο όλο κόλπο. Και βέβαια η απάντηση που έπαιρνα τότε μου φαινόταν τόσο μα τόσο ηλίθια, κοροϊδίστικια, σιχαμερή και εξευτελιστική.
εγώ εσένα είδα.
@ everybody:
Εγώ όμως θέλω να σας δω τι θα λέτε σε μερικά χρόνια, όταν η κόρη σας (και ενώ θα έχει μια σταθερή σχέση ή θα είναι παντρεμένη) θα πηγαίνει με τον ένα και με τον άλλο, έτσι για γούστο και τα κουδούνια που θα της έχουν κρεμάσει θα ακούγονται και 2-3 γειτονιές πιο πέρα. Εκεί θέλω να δω πόσο φιλελεύθεροι θα είσαστε όλοι...Να υποθέσω ότι εσύ ανήκεις σε αυτούς που κρεμάνε κουδούνια σε κάποιον ο οποίος (παντρεμένος ή όχι) πηγαίνει με τον ένα και τον άλλο? Ξέρω πάρα πολύ κόσμο στην κατηγορία που ανέφερες οι οποίοι γνωρίζουν ότι η κόρη τους πάει με πολύ κόσμο (ναι και έχει σταθερή σχέση) και δεν τους ενδιαφέρει διόλου γιατί απλά αυτη επιλέγει τη σεξουαλική της ζωή μόνη της χωρίς τη βοήθεια!!!κανενός...
**Α και η πλειοψηφία κερατώνει **(δεν μπορώ να το αποδείξω, όποιος θέλει ας το αμφισβητήσει). Νομίζω ότι είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι **οι περισσότεροι **με σταθερή σχέση (άντρες - γυναίκες) πηγαίνουν και με άλλους αργά ή γρήγορα (εγώ έχω να πάω με κοπέλα που είναι ελεύθερη πάνω από 10 χρόνια)...Δεν νομίζω ότι έχω ούτε ένα φίλο-φίλη που δεν έχει κερατώσει ποτέ...(ακόμα ψάχνω )Είπα ότι κρεμάω κουδούνια? Είπα ότι είναι πανεύκολο να σου κρεμάσουν κουδούνια και η λογική λέει ότι κοιτάς να προστατέψεις, είτε τον εαυτό σου, είτε την κόρη σου, στο παράδειγμα που ανέφερα. Πέρα όμως από αυτό, κοιτάς να προστατέψεις τη σχέση σου, η οποία ποτέ δε θα είναι η ίδια, αν και εφόσον μαθευτεί κάτι τέτοιο. Όσο και να θέλει ο άλλος να το ξεχάσει, θα το βρεις μπροστά σου κάποια στιγμή.
Όσο για τη πλειοψηφία, θα διαφωνήσω... Στην παρέα μου είναι μετρημένοι αυτοί που έχουν κάνει κουτσουκέλα και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ή είχαμε μακροχρόνιες σχέσεις.
Για το bold, σε παραπέμπω στο εξαίρετο post του CARυοθραύστη.
Τέλος για την υπογραμμισμένη δήλωσή σου, ΙΜΟ θα πρέπει να το ψάξεις λίγο. Πρώτα απ' όλα το ότι έχεις έφεση στις δεσμευμένες γυναίκες δε σημαίνει απαραίτητα ότι όλες το κάνουν. 2ον, πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι μήπως μπλέκεις με λάθος άτομα και 3ον μήπως δεν είσαι έτοιμος, ώριμος ή ότι άλλο θες για να κάνεις μια μόνιμη/σταθερή σχέση και γι' αυτό κυνηγάς δεσμευμένες?
-
(εγώ έχω να πάω με κοπέλα που είναι ελεύθερη πάνω από 10 χρόνια)...Και ΓΑΜΩ τις δηλώσεις, μια απ' τις κορυφαίες ever!!!!!!!!! Να προσέχουμε να μη σε γνωρίζουμε εσένα στις κοπέλες μας, έτσι; Χεχεχε!!!
Σοβαρά τώρα, εγώ διαφωνώ πάρα πολύ σ' αυτό. Συμφωνώ στο ότι γίνεται, αλλά δεν μ' αρέσει που γίνεται! Και για το λόγο αυτό ΔΕΝ το κάνω. Δηλαδή, ποιο το νόημα στο να έχεις μια σχέση αν δεν υπάρχει αποκλειστικότητα ρε παιδιά; Δηλαδή την κοπέλα που αγαπάω ή που είμαι ερωτευμένος μαζί της, μπορώ να ξέρω και να αποδέχομαι ότι χτες την πηδούσε άλλος; Ή εκείνη το αντίστοιχο, ότι χτες πηδούσα άλλη; Ποιο το νόημα να έχω σχέση τότε;
Κάθε μέρα διαπιστώνω ότι θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ δύσκολο να κάνω ξανά σχέση στη ζωή μου και επίσης κάθε μέρα βλέπω πόσο απομακρύνομαι απ' την ευτυχία σε έναν δεσμό... Μια ευτυχία που είχα, και κλότσησα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
εγώ εσένα είδα.
@ everybody:
**Α και η πλειοψηφία κερατώνει **(δεν μπορώ να το αποδείξω, όποιος θέλει ας το αμφισβητήσει). Νομίζω ότι είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού ότι **οι περισσότεροι **με σταθερή σχέση (άντρες - γυναίκες) πηγαίνουν και με άλλους αργά ή γρήγορα (εγώ έχω να πάω με κοπέλα που είναι ελεύθερη πάνω από 10 χρόνια)...Δεν νομίζω ότι έχω ούτε ένα φίλο-φίλη που δεν έχει κερατώσει ποτέ...(ακόμα ψάχνω )Είπα ότι κρεμάω κουδούνια? Είπα ότι είναι πανεύκολο να σου κρεμάσουν κουδούνια και η λογική λέει ότι κοιτάς να προστατέψεις, είτε τον εαυτό σου, είτε την κόρη σου, στο παράδειγμα που ανέφερα. Πέρα όμως από αυτό, κοιτάς να προστατέψεις τη σχέση σου, η οποία ποτέ δε θα είναι η ίδια, αν και εφόσον μαθευτεί κάτι τέτοιο. Όσο και να θέλει ο άλλος να το ξεχάσει, θα το βρεις μπροστά σου κάποια στιγμή.
Όσο για τη πλειοψηφία, θα διαφωνήσω... Στην παρέα μου είναι μετρημένοι αυτοί που έχουν κάνει κουτσουκέλα και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ή είχαμε μακροχρόνιες σχέσεις.
Για το bold, σε παραπέμπω στο εξαίρετο post του CARυοθραύστη.
Τέλος για την υπογραμμισμένη δήλωσή σου, ΙΜΟ θα πρέπει να το ψάξεις λίγο. Πρώτα απ' όλα το ότι έχεις έφεση στις δεσμευμένες γυναίκες δε σημαίνει απαραίτητα ότι όλες το κάνουν. 2ον, πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι μήπως μπλέκεις με λάθος άτομα και 3ον μήπως δεν είσαι έτοιμος, ώριμος ή ότι άλλο θες για να κάνεις μια μόνιμη/σταθερή σχέση και γι' αυτό κυνηγάς δεσμευμένες?
Οκ εφόσον δεν το κατακρίνεις εσύ ζητάω συγγνώμη...Απλά είμαι λίγο ευαίσθητος στα 'κουδούνια'....
Περί πλειοψηφίας : 2 παρατηρήσεις
- Πόσο χρονών είσαι αν δε γίνομαι αδιάκριτος?
2.Μην πιστεύεις πάντα αυτά που σου λένε, πολλοί φοβούνται τα κουδούνια
Περί της ωριμότητάς μου : Δεν κυνηγάω τίποτα, δεν έχω καμία έφεση, δεν μπλέκω με κανένα άτομο...Είμαι 11 χρόνια με την ίδια κοπέλα...
- Πόσο χρονών είσαι αν δε γίνομαι αδιάκριτος?
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Σοβαρά τώρα, εγώ διαφωνώ πάρα πολύ σ' αυτό. Συμφωνώ στο ότι γίνεται, αλλά δεν μ' αρέσει που γίνεται! Και για το λόγο αυτό ΔΕΝ το κάνω. Δηλαδή, ποιο το νόημα στο να έχεις μια σχέση αν δεν υπάρχει αποκλειστικότητα ρε παιδιά; Δηλαδή την κοπέλα που αγαπάω ή που είμαι ερωτευμένος μαζί της, μπορώ να ξέρω και να αποδέχομαι ότι χτες την πηδούσε άλλος; Ή εκείνη το αντίστοιχο, ότι χτες πηδούσα άλλη; Ποιο το νόημα να έχω σχέση τότε;+οο
Αν δε έχετε όρεξη να έχετε σωστή σταθερή σχέση, απλά ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
(εγώ έχω να πάω με κοπέλα που είναι ελεύθερη πάνω από 10 χρόνια)...
Και ΓΑΜΩ τις δηλώσεις, μια απ' τις κορυφαίες ever!!!!!!!!! Να προσέχουμε να μη σε γνωρίζουμε εσένα στις κοπέλες μας, έτσι; Χεχεχε!!!
Σοβαρά τώρα, εγώ διαφωνώ πάρα πολύ σ' αυτό. Συμφωνώ στο ότι γίνεται, αλλά δεν μ' αρέσει που γίνεται! Και για το λόγο αυτό ΔΕΝ το κάνω. Δηλαδή, ποιο το νόημα στο να έχεις μια σχέση αν δεν υπάρχει αποκλειστικότητα ρε παιδιά; Δηλαδή την κοπέλα που αγαπάω ή που είμαι ερωτευμένος μαζί της, μπορώ να ξέρω και να αποδέχομαι ότι χτες την πηδούσε άλλος; Ή εκείνη το αντίστοιχο, ότι χτες πηδούσα άλλη; Ποιο το νόημα να έχω σχέση τότε;
Κάθε μέρα διαπιστώνω ότι θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ δύσκολο να κάνω ξανά σχέση στη ζωή μου και επίσης κάθε μέρα βλέπω πόσο απομακρύνομαι απ' την ευτυχία σε έναν δεσμό... Μια ευτυχία που είχα, και κλότσησα...
Χωρίς να θελω να σου πω ότι πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό σε μένα απλά ισχύει ότι δεν είναι κορυφαίο ζήτημα της σχέσης η σεξουαλική αποκλειστικότητα...Αυτό δε σημαίνει ότι δεν με ενοχλεί, απλά ύπάρχουν άλλα σημεία που είναι κρίσμα και τα θεωρώ σαφώς σημαντικότερα...Αυτό συνεπάγεται ότι κάποια σεξουαλική απιστία δεν συνεπάγεται - εξ αυτού και μόνο του λόγου - αιτία χωρισμού...Για τους πειρσσότερους η σεξουαλική απιστία είναι ένα τεράστιο χτύπημα στον εγωισμό τους που δεν μπορούν να το ξεπεράσουν ποτέ...Για μένα είναι απλά κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί, κάτι κατανοητό, κάτι που δεν μου είναι ευχάριστο αλλά δεν θα καθορίσει την σχέση μου...Έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ζητήσω από τον άνθρωπο που είμαι μαζί του...
-
(εγώ έχω να πάω με κοπέλα που είναι ελεύθερη πάνω από 10 χρόνια)...
Και ΓΑΜΩ τις δηλώσεις, μια απ' τις κορυφαίες ever!!!!!!!!! Να προσέχουμε να μη σε γνωρίζουμε εσένα στις κοπέλες μας, έτσι; Χεχεχε!!!
Χωρίς να θελω να σου πω ότι πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό σε μένα απλά ισχύει ότι δεν είναι κορυφαίο ζήτημα της σχέσης η σεξουαλική αποκλειστικότητα...Αυτό δε σημαίνει ότι δεν με ενοχλεί, απλά ύπάρχουν άλλα σημεία που είναι κρίσμα και τα θεωρώ σαφώς σημαντικότερα...Αυτό συνεπάγεται ότι κάποια σεξουαλική απιστία δεν συνεπάγεται - εξ αυτού και μόνο του λόγου - αιτία χωρισμού...Για τους πειρσσότερους η σεξουαλική απιστία είναι ένα τεράστιο χτύπημα στον εγωισμό τους που δεν μπορούν να το ξεπεράσουν ποτέ...Για μένα είναι απλά κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί, κάτι κατανοητό, κάτι που δεν μου είναι ευχάριστο αλλά δεν θα καθορίσει την σχέση μου...Έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ζητήσω από τον άνθρωπο που είμαι μαζί του...
ΟΚ, το σέβομαι. Εγώ απλά, νοιώθω κάπως έτσι:
Τη γυναίκα που αγαπώ, την θεωρώ -και είναι- ένα πάρα πολύ σπουδαίο άτομο, ένα μοναδικό πλάσμα, ένας ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ άνθρωπος! Όταν την αγγίζω (όταν την άγγιζα μάλλον, γιατί από τώρα και στο εξής μιλάμε σε παρελθόντα χρόνο), ένοιωθα σαν να λάτρευα ένα πλάσμα σχεδόν Θείο! Αυτά τα δεδομένα λοιπόν, θα άλλαζαν ριζικά αν άλλος είχε μπει ανάμεσά μας. Θα έπαυε να έχει αυτή την 'υπόσταση' που την έκανε τόσο ξεχωριστή και κατά συνέπεια θα έπαυε να ΕΙΝΑΙ ξεχωριστή! Και εκεί θα ήταν το τέλος για εμένα, για τα συναισθήματά μου.Ίσως να σας φαίνονται ασυναρτησίες όλα αυτά, όμως έτσι είναι τα πράγματα μέσα μου.
-
Nαι ρε Νάσο, καταλαβαίνω ότι αλλάζουν οι συνθήκες σε μια σχέση, αλλάζουν οι άνθρωποι, + αυτά που ανέφερες.
Αλλά να θεωρήσω δεδομένο ότι θα πάω με άλλες και ότι θα πάει με άλλους; Δεν μπορώ.
Και όπως είπε και ο taurus, αν θέλω να παίζω, μένω αδέσμευτος όπως πριν χρόνια και κάνω ό,τι γουστάρω χωρίς να δίνω εξηγήσεις και λογαριασμό σε κανέναν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αλλά να θεωρήσω δεδομένο ότι θα πάω με άλλες και ότι θα πάει με άλλες; Δεν μπορώ.(Δεν είναι το quote!!!!!)
-
Δυστυχως πιστευω οτι οι αντρες ειναι κατα πλειοψηφια πολυγαμικοι. Με αυτο εννοω οχι απαραιτητα οτι κανουν κατι, αλλα αν ειχαν την ευκαιρια θα το εκαναν χωρις πολλες σκεψεις.
Πως να το κανουμε, οταν βλεπεις απεναντι σου ενα θεϊκό πλασμα να σε καρφωνει, σου ανεβαζει την ψυχολογια και σου περνανε διαφορα απο το μυαλο...
Αντιστοιχα το ιδιο ισχυει κατα ενα μεγαλο ποσοστο και για τις γυναικες, ΑΛΛΑ μια γυναικα ξερει παντα πως να κανει κατι και να μην το μαθεις ποτε...
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?