-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
το ψωμί μιας οικογένειας, πράγμα που δεν απαιτείται (εξ ίσου επιτακτικά τουλάχιστον) από τις γυναίκες.Με εξαίρεση καποιες διμετρες ξανθιες,πλεον απο ολες τις γυναικες απαιτείται να φέρνουν στο σπιτι ιση ποσοτητα ψωμιου με τον ανδρα...αντε κατι τι λιγότερη ισως...
-
Προσοχή θέλεις από όλες τις 'πάντες' κατ'εμέ....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
το ψωμί μιας οικογένειας, πράγμα που δεν απαιτείται (εξ ίσου επιτακτικά τουλάχιστον) από τις γυναίκες.
Με εξαίρεση καποιες διμετρες ξανθιες,πλεον απο ολες τις γυναικες απαιτείται να φέρνουν στο σπιτι ιση ποσοτητα ψωμιου με τον ανδρα...αντε κατι τι λιγότερη ισως...
-
Κύριοι
Μην ξεχνάμε κάτι βασικό.
Οι γυναίκες θέλουν ΜΟΝΟ να γονιμοποιηθούν.
Οι άντρες θέλουν μόνο να μαμίσουν.
Ως εκ τούτου , άνδρας και γυναίκα ξεκινούν από τελείως διαφορετικές θέσεις .
Θέσεις οι οποίες πηγάζουν στο υποσυνείδητο (για να μην πω στο ορμέφυτο) τους.
Πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπ ΄όψιν μας ΠΡΙΝ απαντήσουμε στο ερώτημα. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θέμα επιλογής?
Το θέμα τύχης που το βάζεις? Να κάνεις κόρη και να σου λέει μπαμπά θέλω ένα ροζ πολάκι ή ένα σιέλ κορσάκι κλπ Για να μην πω το χειρότερο να έρθει εκείνη η μέρα που θα σου πέι μπαμπαααααααααα το Σάββατο κάνει παρτυ η τάδε για τη γιορτή της! Και να τρέμει η καρδιά σου μην στην μπαλαμουτιάσουνε κιολας! και δεν το προχωράω και άλλο....
Με ορφανές έμπλεκες μόνο;
ή αν είναι αγόρι να καλοπερνάει, αλλά αν είναι κορίτσι να μην το μπαλαμουτιάζουν;
Εντάξει ρε συ δεν έμπλεκα με ορφανές, είχαν γονείς, αλλά εγώ είμαι καλό παιδί! Φαντάσου να έχεις μια κορούλα 15 χρονών και να ερωτευτεί κανένα πρεζόνι ή κανένα κομπλεξάρα ή με κανένα που έχει γκόλφ Χωρίς πλάκα και χωρίς ίχνος συντηριτισμού, εντάξει ρε φίλε αν έχεις γιο είναι αλλιώς, πιο χαλαρά, να του δώσω και το αμάξι μου και να φύγω και απο το σπίτι, στο φινάλε το θεωρώ και πιο εύκολο να το ζητήσει, δλδ φαντάζεσαι να έχεις κόρη και να έρθει να σου πει πατέρα το βράδι θα πάρεις τον πούλο γιατί θα έρθει ο μάκης και έχουμε καιρό να γ@μηθούμε?
Το άγχος είναι με τα αγόρια. Αυτά καλόν είναι να μην τα γ@μήσουν!
Και επιπλέον άγχος να μπορέσουν να βγάλουν το ψωμί τους, τουτέστιν το ψωμί μιας οικογένειας, πράγμα που δεν απαιτείται (εξ ίσου επιτακτικά τουλάχιστον) από τις γυναίκες.Εντάξει ρε συ μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις, αν το παρουμε έτσι μπορεί να μην στο γ@μήσουν και να πέρνει πρέζα, ή να παίζει μπαρμπούτι.
Καλά για το ψωμί που λές....κάτσε να σιγουρευτεί πρώτα ο δικός μου πατέρας για εμένα και μετά βλέπουμε!Τέλος πάντων το θέμα με την κόρη είναι περίεργο να το εκφράσω, άλλωστε φίλοι και φίλες όταν θέλεουν να με πειράξουν, πάνε εκεί το θέμα, και λένε για κόρη κλπ για πάρτυ για 5μερη, και πέφτω σε μελανχολία, οκ δεν γίνετε να το κάνεις βλαμμένο το παιδί και να το κλείσεις μέσα στ οσπίτι, ούτε θα πάθει κάτι αν βρει ένα ΚΑΛΟ παιδί και τα φτιάξει (μετά τα 16-17 ) απο την άλλη ρε φούστη μου, να είναι Σάββατο βράδι κα ινα ετοιμάζετε απο τις 6 στις 8.30 να έρχετε ο καργιόλης να την πάρει με το αμάξι του μπαμπά (που έχουν και ΄μεγάλα κα ιευρύχωρα αμάξια και αυτοί οι καταραμένοι! ) να της κάνει αναπάντηση να φεύγει.....και πως κυλάει το βράδι σου δλδ μετά? Σα να μην τρέχει τπτ? Ρε παιδιά έχει κανείς κόρη σε αυτή την ηλικία? Εγώ πιστεύω θα πάθω κατάθλιψη αν γίνει κάτι τέτοιο
Τέσπα με πήρε απο κάτω πάλι, θα πάρψ 2 σκυλάκια που υπεραγαπάω και θα μείνω μαγκούφης!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
δλδ φαντάζεσαι να έχεις κόρη και να έρθει να σου πει πατέρα το βράδι θα πάρεις τον πούλο γιατί θα έρθει ο μάκης και έχουμε καιρό να γ@μηθούμε?Μ'αρεσει η γλαφυρότητα στην περιγραφη σου που 'κατακτα' τον αναγνώστη!
-
Αν πείραξε ο τρόπος που το έγραψα κάποιους ζητώ συγνώμη, το έκανα σκόπιμα (όχι να πειράξω κάποιους) υπερβολικό στην έκφραση, για να δείξω ότι μου φαίνετε αρκετά ακραίο να γίνει κάτι τέτοιο.
Φυσικά δεν νομίζω ότι θα πήγαινε ποτέ κάποια κοπέλα (ούτε αγόρι βέβαια) να πει κάτι τέτοιο στον πατέρα της.
Αν συνεχίζει να σε ενοχλεί, τώρα που σου εξήγησα τον λόγο, πες το μου και το κάνω edit αμέσως!
-
μ'αρεσει παντως που σε ενα τοπικ εχουν συγκεντρωθει ΟΛΑ τα κομπλεξ της Ελληνικης κοινωνιας
-
ratanplan
Σ'εχει πειραξει πολυ τελικα το οτι η κόρη (που δεν εχεις αποκτησει ακόμα) θα βρει γκομενο ε?
Πλακα έκανα για την ακραια εικόνα!!
-
Όταν το ξαναδιάβασα έχεις κάπως δίκιο είναι λίγο του μάτς που λένε και στο χωριό μου.
Βασικά δεν με έχει πειράξει ρε συ............απλά είναι ο εφιάλτης μου!
Βασικά ρε γμτ δεν έχω και αδερφή....να το έπερνα απόφαση σιγά σιγά Κατευθείαν στα δύσκολα να πάω!
Τώρα καταλαβαίνω γιατί με συμπαθεί τόσο ο πατέρας της κοπέλας μου!
j marr δεν θα το έλεγα κόμπλεξ αλλά....φοβία!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ratanplanΣ'εχει πειραξει πολυ τελικα το οτι η κόρη (που δεν εχεις αποκτησει ακόμα) θα βρει γκομενο ε?
Πρέπει να μείνει παρθένα, αν γινόταν και μετά το γάμο...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ratanplan
Σ'εχει πειραξει πολυ τελικα το οτι η κόρη (που δεν εχεις αποκτησει ακόμα) θα βρει γκομενο ε?
Ρε συ νταξ, μην κοροιδευετε!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ratanplan
Ρε συ νταξ, μην κοροιδευετε!
Rat, κάτι άκουγα χτες στον ΣΚΑΙ για ορκισμένες παρθένες στην Αλβανία. Στείλτην εκεί ρε συ! Να τη γαλουχήσουν σωστά οι 'γείτονες' και δεν θα έχεις κανένα φόβο!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μ'αρεσει παντως που σε ενα τοπικ εχουν συγκεντρωθει ΟΛΑ τα κομπλεξ της Ελληνικης κοινωνιαςΚαι σ' αυτό και σε άλλα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτα ελεγε και ο πατερας της Μαριας (της Θεοτοκου) στη Μαρια
'μεινε παρθενα, μεινε παρθενα' και η καημενη για να τον ικανοποιησει
γεννισε οντας παρθενα και εβαλε ολο τον κοσμο σε μπελαδες -
**ratanplan **νομίζεις ότι μόνο εσύ (και εμείς οι σύγχρονοί σου) έχουμε τέτοιες σκέψεις?
Για μπες στη θέση των γονιών σου. Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και τι έπαιζε στην εποχή σου αλλά οι δικοί μου γονείς σίγουρα ανησυχούσαν όταν εγώ έπαιζα με δυναμιτάκια, έτρεχα με ποδήλατα, οδηγούσα κρυφά αυτοκίνητα ή μηχανάκια, μην τυχόν μου βάλει χέρι κανένας δάσκαλος (για αυτό δεν πήγα ποτέ σαν παιδάκι προσκόπους ή κατασκήνωση), μην πάρω ναρκωτικά ή ό,τι άλλα ανασφαλή.... Τα ίδια είναι σε όλες τις εποχές οι πειρασμοί και οι κίνδυνοι μπορεί να διαφοροποιούνται μερικά. Σκέψου όμως ότι παρά τις απαγορεύσεις και τον έλεγχο των περισσότερων υπερπροστατευτικών και αυστηρών γονιών τα παιδιά τους (όπως και εσύ) έβρισκαν τον τρόπο να κάνουν διάφορα.... Και πώς νομίζεις ότι θα ήσουν αν δεν είχες κάνει όλα αυτά τα επικίνδυνα και απαγορευμένα που σίγουρα έχεις κάνει? Πόσα περισσότερα απωθημένα και συμπλέγματα θα κουβάλαγες.... Δεν είναι καλύτερο που πρόλαβες και έκανες κάμποσα πράματα?
Ποια είναι η λύση? Απλά πάρτο απόφαση ότι ο γιός σου θα καβαλήσει μηχανές ή θα κυκλοφορήσει με μεθυσμένους οδηγούς, ότι θα βάλουν χέρι στην κόρη σου και θα της αρέσει κιόλας. Ο ρόλος σου ως γονιός δεν είναι να τα αποτρέψεις με την απαγόρευση και τον έλεγχο αλλά να εμφυσήσεις τα σωστα ιδανικά και αξίες στα παιδιά σου ώστε να δοκιμάσουν και να κάνουν πράγματα με σύνεση και με μέτρο. Και πρέπει να στεναχωρηθούν και να αποτύχουν σε κάποια πράματα όσο είναι μικρά για να μάθουν να παλεύουν περισσότερο για αυτά που θέλουν όταν θα μεγαλώσουν που δεν θα είσαι συνέχεια εκεί για να τα νουθετείς/προστατεύεις/'προφυλάσσεις'.**avrohis **οι απόψεις σου είναι απόλυτες και στενές. Όντως υπάρχουν γυναίκες που σε κάποια φάση της ζωής τους, ίσως γύρω στα 35, έχουν σαν προτεραιότητα την γονιμοποίηση και την αναπαραγωγή όπως και ότι υπάρχουν άντρες που επίσης σε κάποια φάση της ζωής τους, προγαμιαία πριν βρουν τον σωστό άνθρωπο ή και αργότερα αν δεν τον βρούνε, θέλουν μόνο να πηδάνε. η γενίκευση όμως αυτών των περιπτώσεων είναι λάθος.
Επιτέλους ψήφισα στην ψηφοφορία. Θετικά. Περίμενα μια ζωή να βρεθεί το κατάλληλο άτομο... Τώρα ναι είμαι θετικός!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
(για αυτό δεν πήγα ποτέ σαν παιδάκι προσκόπους ή κατασκήνωση)εχασες απλα.. σορι για το οφ τοπικ αλλα οσοι απο σας δεν εχετε παει κατασκηνωση σχεδον σας λυπαμαι.. και ελεος ρε σεις αμα στα 12 -13 δεν εισαι ηδη σε θεση να προστατευσεις τον εαυτο σου σ'ενα περιβαλλον οπως της κατασκηνωσης απο καποιον που θα τολμησει να σου βαλει χερι νταξ.. πετρα στο λαιμο και φουντο στο λιμανι με τη μια.. δηλαδη νταξ δε μπορω να ακουω γονεις τοσο υπερ-προστατευτικους, καταρχας ειναι ο,τι χειροτερο για το παιδι να το θεωρουν τοσο ηλιθιο και τοσο αφελες οτι και καλα θα του βαλει καποιος χερι και δεν θα αντιδρασει επειδη δεν ξερει.. μα ελεος..?
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
... και η καημενη για να τον ικανοποιησει
γεννισε οντας παρθενα και εβαλε ολο τον κοσμο σε μπελαδες -
Ο χρήστης skye έγραψε:
(για αυτό δεν πήγα ποτέ σαν παιδάκι προσκόπους ή κατασκήνωση)
εχασες απλα.. σορι για το οφ τοπικ αλλα οσοι απο σας δεν εχετε παει κατασκηνωση σχεδον σας λυπαμαι.. και ελεος ρε σεις αμα στα 12 -13 δεν εισαι ηδη σε θεση να προστατευσεις τον εαυτο σου σ'ενα περιβαλλον οπως της κατασκηνωσης απο καποιον που θα τολμησει να σου βαλει χερι νταξ.. πετρα στο λαιμο και φουντο στο λιμανι με τη μια.. δηλαδη νταξ δε μπορω να ακουω γονεις τοσο υπερ-προστατευτικους, καταρχας ειναι ο,τι χειροτερο για το παιδι να το θεωρουν τοσο ηλιθιο και τοσο αφελες οτι και καλα θα του βαλει καποιος χερι και δεν θα αντιδρασει επειδη δεν ξερει.. μα ελεος..?
+π
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εχασες απλα.. σορι για το οφ τοπικ αλλα οσοι απο σας δεν εχετε παει κατασκηνωση σχεδον σας λυπαμαι.. και ελεος ρε σεις αμα στα 12 -13 δεν εισαι ηδη σε θεση να προστατευσεις τον εαυτο σου σ'ενα περιβαλλον οπως της κατασκηνωσης απο καποιον που θα τολμησει να σου βαλει χερι νταξ.. πετρα στο λαιμο και φουντο στο λιμανι με τη μια.. δηλαδη νταξ δε μπορω να ακουω γονεις τοσο υπερ-προστατευτικους, καταρχας ειναι ο,τι χειροτερο για το παιδι να το θεωρουν τοσο ηλιθιο και τοσο αφελες οτι και καλα θα του βαλει καποιος χερι και δεν θα αντιδρασει επειδη δεν ξερει.. μα ελεος..?
Δεν ξερω για τα 12-13,αλλα ειμαι σιγουρος οτι στα 8-10 ενα παιδι ειναι ευκολη λεια στα χερια ενος επιτήδειου.
Αν και δεν ειμαι πατερας,καταλαβαινω οτι το να αναλαμβάνεις ρισκα εκ μερους αλλου και μαλιστα οχι οποιου να ναι αλλα του παιδιου σου,ειναι μεγαλο αγγούρι που ομως πρεπει να το τρως καθημερινα...
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?