Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θέμα επιλογής?
Το θέμα τύχης που το βάζεις? Να κάνεις κόρη και να σου λέει μπαμπά θέλω ένα ροζ πολάκι ή ένα σιέλ κορσάκι κλπ Για να μην πω το χειρότερο να έρθει εκείνη η μέρα που θα σου πέι μπαμπαααααααααα το Σάββατο κάνει παρτυ η τάδε για τη γιορτή της! Και να τρέμει η καρδιά σου μην στην μπαλαμουτιάσουνε κιολας! και δεν το προχωράω και άλλο....
Με ορφανές έμπλεκες μόνο;
ή αν είναι αγόρι να καλοπερνάει, αλλά αν είναι κορίτσι να μην το μπαλαμουτιάζουν;
Εντάξει ρε συ δεν έμπλεκα με ορφανές, είχαν γονείς, αλλά εγώ είμαι καλό παιδί! Φαντάσου να έχεις μια κορούλα 15 χρονών και να ερωτευτεί κανένα πρεζόνι ή κανένα κομπλεξάρα ή με κανένα που έχει γκόλφ Χωρίς πλάκα και χωρίς ίχνος συντηριτισμού, εντάξει ρε φίλε αν έχεις γιο είναι αλλιώς, πιο χαλαρά, να του δώσω και το αμάξι μου και να φύγω και απο το σπίτι, στο φινάλε το θεωρώ και πιο εύκολο να το ζητήσει, δλδ φαντάζεσαι να έχεις κόρη και να έρθει να σου πει πατέρα το βράδι θα πάρεις τον πούλο γιατί θα έρθει ο μάκης και έχουμε καιρό να γ@μηθούμε?
Το άγχος είναι με τα αγόρια. Αυτά καλόν είναι να μην τα γ@μήσουν!
Και επιπλέον άγχος να μπορέσουν να βγάλουν το ψωμί τους, τουτέστιν το ψωμί μιας οικογένειας, πράγμα που δεν απαιτείται (εξ ίσου επιτακτικά τουλάχιστον) από τις γυναίκες.
Εντάξει ρε συ μιλάμε για νορμάλ καταστάσεις, αν το παρουμε έτσι μπορεί να μην στο γ@μήσουν και να πέρνει πρέζα, ή να παίζει μπαρμπούτι.
Καλά για το ψωμί που λές....κάτσε να σιγουρευτεί πρώτα ο δικός μου πατέρας για εμένα και μετά βλέπουμε!
Τέλος πάντων το θέμα με την κόρη είναι περίεργο να το εκφράσω, άλλωστε φίλοι και φίλες όταν θέλεουν να με πειράξουν, πάνε εκεί το θέμα, και λένε για κόρη κλπ για πάρτυ για 5μερη, και πέφτω σε μελανχολία, οκ δεν γίνετε να το κάνεις βλαμμένο το παιδί και να το κλείσεις μέσα στ οσπίτι, ούτε θα πάθει κάτι αν βρει ένα ΚΑΛΟ παιδί και τα φτιάξει (μετά τα 16-17 ) απο την άλλη ρε φούστη μου, να είναι Σάββατο βράδι κα ινα ετοιμάζετε απο τις 6 στις 8.30 να έρχετε ο καργιόλης να την πάρει με το αμάξι του μπαμπά (που έχουν και ΄μεγάλα κα ιευρύχωρα αμάξια και αυτοί οι καταραμένοι! ) να της κάνει αναπάντηση να φεύγει.....και πως κυλάει το βράδι σου δλδ μετά? Σα να μην τρέχει τπτ? Ρε παιδιά έχει κανείς κόρη σε αυτή την ηλικία? Εγώ πιστεύω θα πάθω κατάθλιψη αν γίνει κάτι τέτοιο
Τέσπα με πήρε απο κάτω πάλι, θα πάρψ 2 σκυλάκια που υπεραγαπάω και θα μείνω μαγκούφης!