-
-
ε, γραφει κι ο γερο-πετραν καμια μαλ@κεια, να περναει η ωρα, κι ετσι
γεια σου ρε κογιοτ!!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Παιδια δεν ειμαι μωρο! Στα 26 παωΚάτσε να φτάσεις 28-32 να δεις πως αλλάζουν τα πράγματα. Σωστά kamil;
-
Aργησατε....σημερα το πρωι κλεισαμε την εκκλησια!!!
-
μπραβο pad!!!!
μπραβο αγορι μου!!!!
υγειες-ευτυχιες και καλους απογονους!! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Aργησατε....σημερα το πρωι κλεισαμε την εκκλησια!!!Σιδεροκέφαλος!!!
-
Να ζησετε και να ευτυχησετε!!!
-
Ο χρήστης jzer40 έγραψε:
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ......
ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ:
1:ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ..
2:ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ
3:ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ
4:ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΧΑΤΗΡΙ
5:ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑΣ-ΣΚΑΦΟΥΣ
6:ΔΕΝ ΣΕ ΖΗΛΕΥΕΙ
7:ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ...
8:ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΖΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ...ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΧΕΙΟ ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ....
Ναι και μετά ξύπνησες
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Aργησατε....σημερα το πρωι κλεισαμε την εκκλησια!!!ας πρόσεχες!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Aργησατε....σημερα το πρωι κλεισαμε την εκκλησια!!!Αφού ο Θεός δεν σε φώτισε,
τουλάχιστον ας σε βοηθήσει.
Καλή τύχη. -
Και με απογόνους, εύχομαι, γιατί η κοινωνική ασφάλιση καταρρέει...
Εδώ που τα λέμε, το δίκαιο θα ήταν όσοι δεν κάνουμε παιδιά, στο εξής, να μη δικαιούμαστε σύνταξη. Όπως είχε πει ο νεαρός Σπαρτιάτης που δεν παραχώρησε τη θέση του σε (άτεκνο) γηραιότερο: Δεν σηκώνομαι γιατί δεν φρόντισες να γεννηθεί αυτός που θα δώσει τη θέση του σε εμένα...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Εδώ που τα λέμε, το δίκαιο θα ήταν όσοι δεν κάνουμε παιδιά, στο εξής, να μη δικαιούμαστε σύνταξη. Όπως είχε πει ο νεαρός Σπαρτιάτης που δεν παραχώρησε τη θέση του σε (άτεκνο) γηραιότερο: Δεν σηκώνομαι γιατί δεν φρόντισες να γεννηθεί αυτός που θα δώσει τη θέση του σε εμένα...Χεχε, έτσι και σε ακούσει μια ψυχή θα φας ban άπαξ και δια παντός από το φόρουμ, το περιοδικό και ο,τιδήποτε έχει σχέση με τις Τ.Ε. γενικότερα!
-
Ευχαριστω πολυ παιδια!!
Δεν ζοριστικα παντως για τον γαμο...αρκετες εμπειριες ειχα μεχρι τωρα καλα περασαμε...αλλα καλα περναμε και με την γυναικα(μελουσα)!!!!
Δεν νιωθω ασχημα που ηρθε η ωρα .....απλα πρεπει να παρω ενα ///Μ πριν ερθει κανας μπομπιρας....τελειωσαμε και με το σπιτι(ουφφφ) πλησιαζει και η γυναικα τα 31(εγω 28-29) και ολα οκ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Και με απογόνους, εύχομαι, γιατί η κοινωνική ασφάλιση καταρρέει...Εδώ που τα λέμε, το δίκαιο θα ήταν όσοι δεν κάνουμε παιδιά, στο εξής, να μη δικαιούμαστε σύνταξη. Όπως είχε πει ο νεαρός Σπαρτιάτης που δεν παραχώρησε τη θέση του σε (άτεκνο) γηραιότερο: Δεν σηκώνομαι γιατί δεν φρόντισες να γεννηθεί αυτός που θα δώσει τη θέση του σε εμένα...
οκ, να μην πληρώνω και εισφορές για σύνταξη τότε
-
Nευρίασα. Δεν παντρεύομαι
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Όπως είχε πει ο νεαρός Σπαρτιάτης που δεν παραχώρησε τη θέση του σε (άτεκνο) γηραιότερο: Δεν σηκώνομαι γιατί δεν φρόντισες να γεννηθεί αυτός που θα δώσει τη θέση του σε εμένα...
Σωστός ο Σπαρτιάτης....!!!!!
(αλλα 'νταξει ρε αδερφέ, ισως να μη μπορούσε να κάνει παιδιά ο φουκαράς..... )
-
@kyan: Χμμμ.. Αν εννοείς αυτόν που σκέπτομαι, έχει πολλά πνευματικά παιδιά, έχει προσφέρει πολλές άλλες υπηρεσίες στην κοινωνία / πολιτεία, οπότε θα εδικαιούτο τιμητική σύνταξη και με το υπό συζήτηση σύστημα.
@Ikar: επιστροφή ατόκως των καταβληθέντων
@spartan: εννοείται ότι οι μη δυνάμενοι εξαιρούνται
Εξυπακούεται ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να έχει αναδρομική ισχύ, αλλά μόνον από τώρα και στο εξής. Πάντως, τζάμπα μάγκας δεν είμαι, μια και δεν έχω παιδιά, ούτε και βλέπω πώς θα μπορούσα να αποκτήσω!
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ!Συντονιζεσαι με τον κουμπαρο και no problem. Ημουν προχθες σε γαμο φιλου. Χωρις γραβατα και αυτος και ο κουμπαρος, η νυφη με ενα απλο νυφικο, ολοι τελειοι. Ασε τους γονεις/πεθερικα να λενε. Αυτη η στιγμη δεν ειναι για ολους τους αλλους, ειναι για τους δυο σας.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ευχαριστω πολυ παιδια!!
Δεν ζοριστικα παντως για τον γαμο...αρκετες εμπειριες ειχα μεχρι τωρα καλα περασαμε...αλλα καλα περναμε και με την γυναικα(μελουσα)!!!!
Δεν νιωθω ασχημα που ηρθε η ωρα .....απλα πρεπει να παρω ενα ///Μ πριν ερθει κανας μπομπιρας....τελειωσαμε και με το σπιτι(ουφφφ) πλησιαζει και η γυναικα τα 31(εγω 28-29) και ολα οκ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ!
Εμείς θα τα πούμε από κοντά. Με το καλό πάντως και από εδώ.
Όσο για τη γραβάτα κάνε υπομονή. Μια μέρα είναι. Μετά θα σου μείνει μόνο η... θηλειά... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ελα βρε kamil
γιααα πες εκει με καννα πμ στη φιλη μας τη zambia τι παθαινουνε συνηθως οι κοπελες σε αυτην περιπου-ακριβως την ηλικια..χμμμμ...απο πού θες ν'αρχίσω
από την οξεία παντρευομαι-νίτιδα
όχι βρε παιδιά λάθος σας τα είπανε, τότε έχεις την οξεία μαμ-αποκαταστίτιδα...
η οξεία παντρευομαι-νίτιδα έρχεται γύρω στα 28 μαζί με την υψοφοβία (πέσιμο απο το ράφι που έχεις αρχίσει ν'ανεβαίνεις αν είσαι ελεύθερη και άνευ συντρόφου)
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?