-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Υπάρχουν και deliveryμην ξεχνάς και το τι κοινό έχει το μαγείρεμα με το σεξ; πολύ ώρα προετοιμασία για λίγα λεπτά απόλαυσης
κατι κανεις λαθος (και στα δυο)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Υπάρχουν και delivery
μην ξεχνάς και το τι κοινό έχει το μαγείρεμα με το σεξ; πολύ ώρα προετοιμασία για λίγα λεπτά απόλαυσης
Αστονα j.marr.... Δεν ξέρει ακόμα ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει...
Ρε στ lkar μήπως καπνίζεις πολύ;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Υπάρχουν και deliveryυπαρχει και ο τσελεμεντες..
αλλα και οι χωριατοπουλες γειτονισσες
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ! ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ! ΟΡΜΑΤΕΕΕΕΕΕΕ ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑ
ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ( στα γεμιστα, στο κοτοπουλο, αναλογα το μενου της ημερας)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Υπάρχουν και delivery
μην ξεχνάς και το τι κοινό έχει το μαγείρεμα με το σεξ; πολύ ώρα προετοιμασία για λίγα λεπτά απόλαυσης
Αστονα j.marr.... Δεν ξέρει ακόμα ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει...
Ρε στ lkar μήπως καπνίζεις πολύ;
το χω κόψει (το κάπνισμα εγκάθετοι)
@skye: άσε τα κορίτσια της διπλανής πόρτας, δεν ξέρεις τι σου προκύπτει
-
Ρε εγκαθετοι pasxe και adis ξερω και καλες νοικοκυρες Εχω φτιαξει πολυ κοσμο
skye
Οπως εκεινο το σηριαλ με το βυζαντινολογο και τη γκαρσονα που τους πηγαινε φαι η πατσαβουρα γειτονισσα
Η δικια σου τί λεει; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ρε εγκαθετοι pasxe και adis ξερω και καλες νοικοκυρες Εχω φτιαξει πολυ κοσμοποσους εχεις χρεωσει ομως...
-
Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα
Εξαλλου εγω κανω παρεα μονο με καλα κοριτσια -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα
Εξαλλου εγω κανω παρεα μονο με καλα κοριτσιααλλα τον φιλο.....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ρε εγκαθετοι pasxe και adis ξερω και καλες νοικοκυρες Εχω φτιαξει πολυ κοσμοAστα αυτα... Ξέρουμε τι γκαντέμης είσαι...Αμα είναι να μας βρεις και κοπέλα.... Αμα θες έλα να σε νοικοκυρέψω εγώ........
-
Εχεις καμια καλη νοικoκυρα;
-
-
Οιωνός!!!............
-
Όλα εδώ πληρώνονται.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν έχεις εγκάθετους συναδέλφουςαυτό βρήκα πρωί πρωί στο mail μου
Σε καταλαβαινω! Εγω πάλι βρηκα το παρακάτω.. πουλι!!
-
alonso-πουλο...
το βλεπεις συχνα το σαββατο και τη κυριακη...
-
Παλιό το topic/ψηφοφορία, καινούρια εγώ...
Ψήφισα Όχι (το οποίο είναι προϊόν... εμπειρίας 2 διαζυγίων).Κάποτε, ίσως οι κοινωνικές δομές 'επέβαλαν' κατά κάποιον τρόπο τον γάμο, σήμερα όμως, η όλη ιστορία είναι ένα πανηγυράκι και ίσως, το happy end σε ένα αφελές, κοριτσίστικο παραμύθι.
Συμβίωση πάλι, με όλα τα κλισέ του έγγαμου βίου, γιατί; -
Νομίζω ότι έχω αποφύγει να γράψω εδώ τόσο καιρό, λόγω συναισθηματικής φόρτισης αυτή την περίοδο...
Ήμουν και είμαι αντίθετος στο γάμο. Ο γάμος έχει έναν ουσιαστικό σκοπό:
Να περιβάλλει την οικογένεια με τη νομιμοποίηση ενός επίσημου και κοινωνικά αποδεκτού θεσμού, ώστε η συμβίωση δύο ατόμων και τα παιδιά αυτών να γίνουν αποδεκτά από ορισμένους ανεγκέφαλους που ασχολούνται ακόμα με τύπους και όχι με ουσία.
Δεν θα ανοίξω καν το θέμα της εκκλησίας γιατί το έχουμε συζητήσει αλλού.
Θεωρώ ότι ο γάμος είναι ένα ανόητο πανηγύρι που έχει μάλιστα πάρει πολύ 'γραφική' μορφή τα τελευταία χρόνια, γίνεται προς τέρψην συγγενών (μακρινών συνήθως) και φυσικά προς οικονομική απομύζηση των γονέων, εάν το ζευγάρι είναι νέο σε ηλικία.
Παρόλα αυτά, σε πολλά σημεία της χώρας μας οι κοινωνίες είναι ακόμα παραδοσιακές. Έτσι ο γάμος θεωρείται εκεί κάτι σημαντικό, ένα 'δέσιμο'.
Εγώ παιδιά δεν θέλω. Η δουλειά μου δεν μου αφήνει χρόνο για σχέση, πολλώ μάλλον για γάμο. Τα χρήματα δεν είναι τόσα ώστε να συντηρούν ολόκληρη οικογένεια. Άρα, προς τι να κάνω τέτοια κίνηση;
Είμαι 27 ετών. Η δέσμευση αυτή τη στιγμή με τρομάζει. Γιατί αναγνωρίζω στον εαυτό μου ότι δεν είμαι αξιόπιστος.
Σκέφτομαι όμως, πως όταν θα είμαι 67, 77 ή και 87, θα θέλω μία συντροφιά με την οποία να έχω ζήσει πολλά χρόνια, να έχουμε πολλά να μας ενώνουν. Γνωρίζω πως δεν θα την έχω, κατά το μάλλον ή ήττον.
Πάντως η μοναξιά είναι καλή και άγια, μόνο όταν είναι επιλογή.
(natasha.n, πότε πρόλαβες και είχες 2 διαζύγια;;; Τι ηλικία έχεις; )
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Νομίζω ότι έχω αποφύγει να γράψω εδώ τόσο καιρό, λόγω συναισθηματικής φόρτισης αυτή την περίοδο...Ήμουν και είμαι αντίθετος στο γάμο. Ο γάμος έχει έναν ουσιαστικό σκοπό:
Να περιβάλλει την οικογένεια με τη νομιμοποίηση ενός επίσημου και κοινωνικά αποδεκτού θεσμού, ώστε η συμβίωση δύο ατόμων και τα παιδιά αυτών να γίνουν αποδεκτά από ορισμένους ανεγκέφαλους που ασχολούνται ακόμα με τύπους και όχι με ουσία.
Δεν θα ανοίξω καν το θέμα της εκκλησίας γιατί το έχουμε συζητήσει αλλού.
Θεωρώ ότι ο γάμος είναι ένα ανόητο πανηγύρι που έχει μάλιστα πάρει πολύ 'γραφική' μορφή τα τελευταία χρόνια, γίνεται προς τέρψην συγγενών (μακρινών συνήθως) και φυσικά προς οικονομική απομύζηση των γονέων, εάν το ζευγάρι είναι νέο σε ηλικία.
Παρόλα αυτά, σε πολλά σημεία της χώρας μας οι κοινωνίες είναι ακόμα παραδοσιακές. Έτσι ο γάμος θεωρείται εκεί κάτι σημαντικό, ένα 'δέσιμο'.
Εγώ παιδιά δεν θέλω. Η δουλειά μου δεν μου αφήνει χρόνο για σχέση, πολλώ μάλλον για γάμο. Τα χρήματα δεν είναι τόσα ώστε να συντηρούν ολόκληρη οικογένεια. Άρα, προς τι να κάνω τέτοια κίνηση;
Είμαι 27 ετών. Η δέσμευση αυτή τη στιγμή με τρομάζει. Γιατί αναγνωρίζω στον εαυτό μου ότι δεν είμαι αξιόπιστος.
Σκέφτομαι όμως, πως όταν θα είμαι 67, 77 ή και 87, θα θέλω μία συντροφιά με την οποία να έχω ζήσει πολλά χρόνια, να έχουμε πολλά να μας ενώνουν. Γνωρίζω πως δεν θα την έχω, κατά το μάλλον ή ήττον.
Πάντως η μοναξιά είναι καλή και άγια, μόνο όταν είναι επιλογή.
(natasha.n, πότε πρόλαβες και είχες 2 διαζύγια;;; Τι ηλικία έχεις; )
Καλά τα λες...Ο γάμος ως θεσμός προβλεπόμενος από το αστικό δίκαιο είναι χρήσιμος...Εξυπηρετεί συγκεκριμένες κοινωνικές ανάγκες και γι αυτό έχει θεσπισθεί, άρα πρέπει να υφίσταται...¨Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι χρήσιμος για όλους, όπως και κάποιος που δεν χρειάζεται ένα δάνειο (που ορθώς προβλέπεται από το αστικό δίκαιο,) δεν θα πάρει, έτσι υπάρχουν και κάποιοι για τους οποίους αυτός ο θεσμός του αστικού δικαίου που ονομάζεται γάμος δεν τους χρειάζεται και γι αυτό δεν θα πάρουν...Η ερώτηση λοιπόν γιατί δεν παντρεύεσαι πρέπει να αντιστρέφεται και οι ερωτώντες να απαντούν σε ποια ακριβώς σημεία χρησιμεύει εν προκειμένω ο γάμος, να τα ζυγίσουν με τις πιθανές μελλοντικές επιπλοκές (όπως ακριβώς κάνουν και για το δάνειο) και να συζητήσουν λογικά για τη χρησιμότητά του...Η λογική 'μα όλοι παντρεύονται' χωλαίνει ελαφρώς
Τα περί θρησκείας και κοινωνικής αποδοχής είναι κατανοητά μεν για τους άλλους αλλά προσωπικά δεν με αφορούν και συνεπώς ουδόλως με απασχολούν κατά τη σχετική λήψη των αποφάσεων μου -
Είμαι υπέρ της συμβίωσης -όχι τώρα είμαι μόλις 27 - και όχι του γάμου!
Χωρίς παρεξήγηση ο γάμος είναι για τις γυναίκες την νύφη την πεθερά κα ιτην μανα του γαμπρού, οι υπόλοιποι της οικογένεις πληρώνουν -όχι ΄τοι δεν πληρώνουν και οι γυναικες- γιατί να παντρευτείς λοιπόν?
Το μόνο πρόβλημα είναι αν θες παιδί....που η κοινωνία έίναι χέσε μεσα για τέτοια παιδιά.
Βασικά εμένα με τρομάζει πάρα πολύ η σκέψη του γάμου, ότι δλδ δεν θα πας με άλλη γυναίκα ποτέ λογικά βέβαια και την γυναίκα πρέπει να την τρομάζει αυτό και μην πει κανείς για κερατόματαμ αν είναι έτσι μένω όπως είμαι τώρα, με τον μόνο φόβο αν με πιάσουν να φάω καμια σφαλιάρα και να ακούσω μερικά γαλλικά, γιατι να παντρευτό να με πιάσουν και να ζω γιανα πληρώσω τους δικηγόρους και την διατροφή?
-
Πλάκα-πλάκα αλλά βλέπω πολλούς και πολλές στα 30+ ανήπαντρους. Με την ακρίβεια και την ανασφάλεια στα επαγγελματικά τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Από την άλλη αν το φυσάς το παραδάκι (ikar) γιατί να παντρευτείς;
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?