-
Απάντησα ναι.
Αν με ρωτήσεις και για παιδιά όμως θα απαντήσω ανάποδα. Τουλάχιστον για την ώρα (και την αμέσως επόμενη, ίσως και αργότερα! )Φυσικά και ισχύει αυτό ΑΦΟΥ έχεις βρει το σωστό άνθρωπο, και όχι επειδή περνάνε τα χρόνια. Καλά κάνουν και περνάνε, και μακάρι να συνεχίσουν να περνάνε, γιατί αν παντρευτείς με λάθος άνθρωπο για λάθος λόγους θα ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ να περνάνε να τελειώνει και δεν θα περνάνε με τίποτα...
-
Ναι!
Αν σου έχει κάνει 'κλικ', που θα το καταλάβεις, προχωράς!
Αλλά όλα είναι θέμα αντίληψης και προτιμήσεων!
Για άλλους είναι το πυρ το εξώτερον (lkar λέμεε! )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι!Αν σου έχει κάνει 'κλικ', που θα το καταλάβεις, προχωράς!
Αλλά όλα είναι θέμα αντίληψης και προτιμήσεων!
Για άλλους είναι το πυρ το εξώτερον (lkar λέμεε! )
υπάρχουν κι άλλοι που δεν εκδηλώνονται τελικά
(αφού στο forum λίγες γυναίκες μπαίνουν, τι φοβάστε; )
-
Αφου είπαμε! Είναι θέμα προτίμησης! Οχι επιχειρημάτων! Γιατι εσένα lkar ότι και σου πει κάποιος δεν αλλάζεις γνώμη με τίποτα!!
Και καλά κάνεις δηλαδή!!
Η πλήξη πάντως είναι το χειρότερο σε ένα δεσμό! (και στην συμβίωση)! Αυτό δεν το ανέφερε κανείς νόμιζω!
Αν βρεις τον τρόπο να μην βαριέσαι (με κατανόηση και υποχωρήσεις) είσαι μια χαρά είτε παντρεμάνος ειτε σε συμβίωση (χωρίς παιδιά!!!)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αφου είπαμε! Είναι θέμα προτίμησης! Οχι επιχειρημάτων! Γιατι εσένα lkar ότι και σου πει κάποιος δεν αλλάζεις γνώμη με τίποτα!!Και καλά κάνεις δηλαδή!!
Η πλήξη πάντως είναι το χειρότερο σε ένα δεσμό! (και στην συμβίωση)! Αυτό δεν το ανέφερε κανείς νόμιζω!
Αν βρεις τον τρόπο να μην βαριέσαι (με κατανόηση και υποχωρήσεις) είσαι μια χαρά είτε παντρεμάνος ειτε σε συμβίωση (χωρίς παιδιά!!!)
το ανέφερα έμμεσα στο άλλο τόπικ, ότι μετά την κουλούρα, 'βόλεμα', 'δέσιμο γάιδαρου' 'ρουτίνα'.
όταν όμως ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή ο/η άλλος/η την κάνει, φέρεσαι διαφορετικά
-
μα ΑΜΑ ειναι αυτη που θα παντρευτεις, ΔΕΝ παιζει σκεψη τυπου 'την κανω/την κανει'
-
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ...
Πιστεύω οτι η απάντηση δεν είναι συγκεκριμένη.
Γενικά είμαι κατά του γάμου,αλλά άμα βρω την τέλεια γυναίκα μπορεί να κάνω καμιά τρέλα... -
Ούτε εγώ απαντώ γιατί δεν ξέρω πως θα μου την βιδώσει...
Πάντως, 'κανονικό' ελληνικό γάμο (νύφη μπομπονιέρα και 1500 άτομα από κάτω, βουκολικό γλέντι κλπ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
-
Μπα, απλη συγκατοικηση.
Που να παιρνει διαζυγια κλπ κλπ.και αν τα πραγματα πιεζουν ακολουθα τη σειρα :
Βγαλε χρηματα, παρε αμαξι , χτισε σπιτι, παντρεψου!
Σιγα μην εχω τη γυναικα μου να αποφασιζει (και να γκρινιαζει) επειδη το ταδε αμαξι δεν ειναι ομορφο και δεν της αρεσει το ονομα. Και επιπλεον να μου πει πως θα χτισω το σπιτι μου...ΕΓΩ θα το χτισω ρε , και αμα θες μη μενεις
Υπερφορτωσα
Βασικα ο μονος λογος για να παντρευτεις ειναι αν θες να αποκτησεις παιδια.
-
Τέτοια ώρα,τέτοια λόγια.....
έπρεπε να το είχα βάλει εγώ αυτό το θέμα το χειμώνα,αλλά πού μυαλό....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τέτοια ώρα,τέτοια λόγια.....έπρεπε να το είχα βάλει εγώ αυτό το θέμα το χειμώνα,αλλά πού μυαλό....
ας πρόσεχες!
-
Η ιδανική σύζυγος πρέπει να είναι ενυπωσιακής εμφάνισης, σπάνιας ομορφιάς, αδαμάντινου ήθους, καλή μαγείρισσα, ευσυνείδητη νοικοκυρά, ανωτάτης μορφώσεως, βαθειά καλλιεργημένη, στοργική μητέρα και σύντροφος, καθώς και αχόρταγα φιλήδονη. Η προίκα δεν παίζει ρόλο, εγώ προσωπικώς την έπαιρνα και ξυπόλητη (μια τέτοια...).
Ο ιδεώδης σύζυγος, πάλι, πρέπει να είναι σκληρός και τρυφερός, επιτυχημένος και (πολύ) ευκατάστατος, να έχει χιούμορ αλλά και τσαμπουκά, να είναι αλήτης αλλά και τζέντλμαν, να μαγειρέυει ωραία δείπνα, να έχει κοιλιακούς και μπράτσα αθλητή και καρδιά μικρού παιδιού, να έχει και διθέσιο κάμπριο, το οποιο να είναι έτοιμος να απαρνηθεί για χάρη του οικογενειακού στέησον...
Το κακό για τις γυναίκες είναι όμως, όπως λέει ένα αστείο, ότι σχεδόν όλοι οι άνδρες αυτού του τύπου έχουν ήδη γκόμενο... -
Ο χρήστης coyot έγραψε:
Η ιδανική σύζυγος πρέπει να είναι ενυπωσιακής εμφάνισης, σπάνιας ομορφιάς, αδαμάντινου ήθους, καλή μαγείρισσα, ευσυνείδητη νοικοκυρά, ανωτάτης μορφώσεως, βαθειά καλλιεργημένη, στοργική μητέρα και σύντροφος, καθώς και αχόρταγα φιλήδονη. Η προίκα δεν παίζει ρόλο, εγώ προσωπικώς την έπαιρνα και ξυπόλητη (μια τέτοια...).Ο ιδεώδης σύζυγος, πάλι, πρέπει να είναι σκληρός και τρυφερός, επιτυχημένος και (πολύ) ευκατάστατος, να έχει χιούμορ αλλά και τσαμπουκά, να είναι αλήτης αλλά και τζέντλμαν, να μαγειρέυει ωραία δείπνα, να έχει κοιλιακούς και μπράτσα αθλητή και καρδιά μικρού παιδιού, να έχει και διθέσιο κάμπριο, το οποιο να είναι έτοιμος να απαρνηθεί για χάρη του οικογενειακού στέησον...
Το κακό για τις γυναίκες είναι όμως, όπως λέει ένα αστείο, ότι σχεδόν όλοι οι άνδρες αυτού του τύπου έχουν ήδη γκόμενο... -
Ο χρήστης coyot έγραψε:
να έχει και διθέσιο κάμπριο, το οποιο να είναι έτοιμος να απαρνηθεί για χάρη του οικογενειακού στέησον...Εγώ πάλι έχω οικογενειακό στέησιον, και όταν έρθω στην Ελλάδα και αναγκαστικά το πουλήσω, με βλέπω να παίρνω το κάμπριο που λες!!!
-
Αυτό από το καλάθι της νοικοκυράς όχι για τίποτε άλλο αλλά για να μην τα ξανά γράφω.
Η ζωή είναι πόλεμος παιδιά δεν μπορούμε να αποφεύγουμε ότι είναι δύσκολο γιατί μετά δεν ζούμε. Σκέψου να αναπολείς τι ζωή σου κάποτε και να ανακαλύπτεις ότι το μόνο ίχνος που θα αφήσεις πίσω σου θα είναι η σκόνη σου!!!http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=255
-
ρε παίδες... το θέμα δεν είναι τόσο απλό, και ολόκληρη η ζωή που αντιπροσωπεύει ο γάμος, συν αυτά που αισθάνεσαι, και το πώς δένεσαι με τον άλλο, δε μπορούν να απαντηθούν σε ένα thread με θέμα: Γάμος: Ναι ή Όχι;
Στο ίδιο μοτίβο, έχω να πω: Κηδεία: Ναι ή Όχι; -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
να έχει και διθέσιο κάμπριο, το οποιο να είναι έτοιμος να απαρνηθεί για χάρη του οικογενειακού στέησον...
Εγώ πάλι έχω οικογενειακό στέησιον, και όταν έρθω στην Ελλάδα και αναγκαστικά το πουλήσω, με βλέπω να παίρνω το κάμπριο που λες!!!
Γιατί 'αναγκαστικά' George?
Πάντως, όπως έχω αναλύσει και σε άλλο φόρουμ, οι κοπέλλες σε 'ηλικία γάμου' (αν βέβαια αυτό είναι το 'κοινό' σου - εμένα πάντα αυτό ήταν, παλαιότερα ως μεγαλύτερες, τώρα ως συνομήλικες και στο μέλλον ως μικρότερες) μπορεί και να αποθαρρύνονται από τα connotations του διθέσιου κάμπριο (αλήτης, playboy, άντε τύλιξέ τον), ενώ ο άνθρωπος με το σεντάν -να μην πούμε για το στέησον που είναι obvious- δείχνει έτοιμος για ευθύνες και βάρη, ανεξαρτήτως πραγματικών προθέσεων... -
...λες ρε coyot να την πατησα λογω αυτοκινητου?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...λες ρε coyot να την πατησα λογω αυτοκινητου?PetRaN έχεις κέφια τελευταία έτσι?!!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
να έχει και διθέσιο κάμπριο, το οποιο να είναι έτοιμος να απαρνηθεί για χάρη του οικογενειακού στέησον...
Εγώ πάλι έχω οικογενειακό στέησιον, και όταν έρθω στην Ελλάδα και αναγκαστικά το πουλήσω, με βλέπω να παίρνω το κάμπριο που λες!!!
Γιατί 'αναγκαστικά' George?
Πάντως, όπως έχω αναλύσει και σε άλλο φόρουμ, οι κοπέλλες σε 'ηλικία γάμου' (αν βέβαια αυτό είναι το 'κοινό' σου - εμένα πάντα αυτό ήταν, παλαιότερα ως μεγαλύτερες, τώρα ως συνομήλικες και στο μέλλον ως μικρότερες) μπορεί και να αποθαρρύνονται από τα connotations του διθέσιου κάμπριο (αλήτης, playboy, άντε τύλιξέ τον), ενώ ο άνθρωπος με το σεντάν -να μην πούμε για το στέησον που είναι obvious- δείχνει έτοιμος για ευθύνες και βάρη, ανεξαρτήτως πραγματικών προθέσεων...Αναγκαστικά για τους παρακάτω λόγους:
-
Το αμάξι είναι με πινακίδες Ελβετίας που δεν είναι καν ΕΕ, οπότε η εισαγωγή θα είναι δύσκολη (ενώ όταν το έκανα εισαγωγή από Γερμανία πλήρωσα μόλις 1200 ευρώ φόρο εισαγωγής στην Ελβετία... ΑΓΑΠΩ τη χώρα μου και τους νόμους της...)
-
Το αμάξι είναι ντήζελ και μένω Αθήνα
-
Το αμάξι είναι 2400 κυβικά και δεν ξέρω που τινάζονται οι φόροι πάνω από τα 2000 κυβικά, ούτε μπορώ να τους καλύψω
-
Πέρσι το αγόρασα και ΟΛΗ η διαδικασία (αγορά, πινακίδες τελωνείου, ασφάλεια, φόροι, ΚΤΕΟ, σέρβις, μόνιμες πινακίδες) μου πήγε λιγότερο από 13.000 ευρώ. (για τον κυβισμό του αμαξιού, το μοντέλο και αν υπολογίσεις πως είχε 73Κ χμ και 3 ετών με ΟΛΟ τον εξοπλισμό που έβγαινε τότε σε Σπορτβάγκον λογικότατο) και θα μου κακοφανεί πολύ να δώσω κάτι αναλογικά υπολογίσιμο σε φόρο...
Τελικά ο φόρος είναι που με αναγκάζει, αφού για το ντήζελ αρκεί να δηλώσω μόνιμη κατοικία στο εξοχικό μου, αλλά ο άτιμος δεν παίζεται...
-
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?