-
Για δειτε και αυτο το βιντεο: http://media.putfile.com/Wedding95
-
Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι καταστρέψανε μια τόσο όμορφη στιγμή?? Δηλαδή τι θα λένε στα παιδιά τους σε λίγα χρόνια 'και που να δεις τι έγινε τη στιγμή που η μάνα σου μου πάτησε το πόδι! Της έριξα ένα φούσκο που θα τον θυμάται για όλη της τη ζώη!!!'.
Αυτά τα ξεκαθαρίζεις -με πιο κόσμιο τρόπο, αν γίνεται- από την αρχή. Μέσα στον κόσμο τώρα, την ώρα που γίνεται το μυστηρίο, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να παίζεις ξύλο......
-
Μαγκια του τυπου ..... εγω αν και θα γινομουν εξαλλος δεν θα τολμουσα να το κανω εκεινη τη στιγμη.
Παντως κατι μου λεει οτι απο δω και περα οταν της ζηταει κατι θα τον ακουει.......
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι καταστρέψανε μια τόσο όμορφη στιγμή?? Δηλαδή τι θα λένε στα παιδιά τους σε λίγα χρόνια 'και που να δεις τι έγινε τη στιγμή που η μάνα σου μου πάτησε το πόδι! Της έριξα ένα φούσκο που θα τον θυμάται για όλη της τη ζώη!!!'.Αυτά τα ξεκαθαρίζεις -με πιο κόσμιο τρόπο, αν γίνεται- από την αρχή. Μέσα στον κόσμο τώρα, την ώρα που γίνεται το μυστηρίο, δεν είναι και ό,τι καλύτερο να παίζεις ξύλο......
Εγώ πάλι νομίζω ότι τα ήθελε ο κώλος της!!! Και πολύ καλά της έκανε! Εκεί είναι δίκοπο μαχαίρι!
α) Ξεκινάμε με δεδομένο ότι η γυναίκα σου, απ' την στιγμή που την παντρεύεσαι έχει αρχίσει να βγάζει άλλο πρόσωπο απ' αυτό που ήξερες, δηλαδή είναι ΚΑΤΙΝΑ!
β) Αν το καταπιείς, ξεκινάς με κακό υπόβαθρο, θα καταπίνεις γενικώς και άλλα που -εξ ορισμού- θα σου κάνει στο μέλλον.
γ) Αν το καταπιείς, χάνεις το ρόλο σου ως άντρας!
δ) Αν πάλι την πλακώσεις, πάλι χάνεις το ρόλο σου ως άντρας!Και προφανώς, αυτά τα πράγματα είχαν ξεκαθαριστεί απ' την αρχή, αφού έκανε όπως είχε προειδοποιήσει! Αλλά η χαζογκόμενα θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει ό,τι και οι κατίνες οι μανάδες και οι γιαγιάδες της! Άρα, έπαθε ότι της άξιζε! Και λιγότερα ακόμα!!!
Άρχοντας ο τύπος!!! Respect!!!
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Μαγκια του τυπου ..... εγω αν και θα γινομουν εξαλλος δεν θα τολμουσα να το κανω εκεινη τη στιγμη.Παντως κατι μου λεει οτι απο δω και περα οταν της ζηταει κατι θα τον ακουει.......
Και αν δεν την ακούει, η λύση είναι γνωστή και δοκιμασμένη!
-
Κάτι μου λέει ότι θα κουτουλάει στην πόρτα όποτε μπαίνει στο σπίτι του.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Σε πιο χωριό έγινε ρε συντοπίτη????
Εφύρα.
Πηνεία δηλαδη όχι Ορεινή Αν παει έτσι θα την κρεμάσει στο γεφύρι!!!!
Btw ωραιες στροφές εκει!!!! Αν δεν προβλέψεις ατύχησες -
ΩΠΑ ρε παιδιά!
'Άρχοντας ο τύπος', 'σωστός' κλπ???
Επαναλαμβάνω, μήπως δεν διαβάσατε καλα: ΤΗ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ!!!
Εκτός του ότι είναι ασήμαντος (ΙΜΗΟ) ο λόγος που της το έριξε, θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να επιτεθείς στον άλλο, πόσο μάλλον όταν είναι ο άνθρωπος που διάλεξες να περάσεις τη ζωή σου μαζί του, και μάλιστα βρίσκεσαι σε ένα μέρος όπου αυτήν ακριβώς την επιλογή 'ανακοινώνεις' επίσημα σε όλο τον κόσμο
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΩΠΑ ρε παιδιά!'Άρχοντας ο τύπος', 'σωστός' κλπ???
Επαναλαμβάνω, μήπως δεν διαβάσατε καλα: ΤΗ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ!!!
Εκτός του ότι είναι ασήμαντος (ΙΜΗΟ) ο λόγος που της το έριξε, θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να επιτεθείς στον άλλο, πόσο μάλλον όταν είναι ο άνθρωπος που διάλεξες να περάσεις τη ζωή σου μαζί του, και μάλιστα βρίσκεσαι σε ένα μέρος όπου αυτήν ακριβώς την επιλογή 'ανακοινώνεις' επίσημα σε όλο τον κόσμο
+1
Eλεος δηλαδη
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτι μου λέει ότι θα κουτουλάει στην πόρτα όποτε μπαίνει στο σπίτι του.Όπως είπε κι ο προλαλήσας, δίκοπο μαχαίρι. Τι θα έπρεπε να κάνει; Μην αρχίσετε τις φιλοσοφίες, είπαμε, Πηνεία. Απλοί άνθρωποι.
Στο μέλλον, τους εύχομαι, απλά, να το θυμούνται και να γελάνε (όπως εγώ τα δικά μου ).
Btw ωραιες στροφές εκει!!!! Αν δεν προβλέψεις ατύχησες
Να δω πότε θα οργανώσουμε 4τφεκδρομή στα μέρη μας...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΩΠΑ ρε παιδιά!
'Άρχοντας ο τύπος', 'σωστός' κλπ???
+1
Eλεος δηλαδη
Ναι, έ; Και η πατησιά δεν είναι επίθεση δλδ; Ιδιαίτερα αν ο άλλος έχει κάλο;
-
μέγα λαλακας ο τυπος ! επρεπε να φύγει η κοπελια!!!
κάτι τέτοια θα τα έκανα teenager οχι οταν ενώνεσαι με την κοπέλα, ελα που είναι και η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής (ρωτήστε κανα κορίτσι να σας πει)
εγω θα τις τσίμπαγα τον πωπώ με δύναμη να γελάγαμε κιόλας λίγο -
Κάλο και σκάλωμα στο κεφάλι έχει! Αν και το εν λόγω έθιμο οπως δηλωσα δεν το ασπάζομαι θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την κίνηση του κυρίου!!!!
Συμφωνω με τον Krus και ....Πολυ βαρβατίλα βρωμισε !!!! Ημαρτον!Με κατι τετοια ζωα παμε και μπλεκουμε! Και καλα αυτη που την εγραψε εκει που την εγραψε....Δε σεβαστηκε γονεις, εκκλησια,μυστηριο,καλεσμενους, τον ιερεα και ποιον να πρωτοπουμε?!!!!!
-
ειναι εθιμο για ονομα της Παναγιας!! Δεν σημαινει κάτι κακο απαραιτητα! Απο κει και πέρα αμα δεν σαρεσει το λες! Και πρεπει ο άλλος να το σεβαστει! Αμα δεν ακουσει οτι του πεις περιμενεις πας στο σπίτι και λες κοιτα το και το, δεν γουσταρα που εγινε αυτο! Δεν κάνεις τετοιο σκηνικο μεσα στην εκκλησια!! Για ποιο λογο? να προσβάλεις έτσι τον άλλο μπροστα σε ενα ιερο μερος μια ιερη στιγμη? Δηλαδη στα πιο σοβαρα προβληματα του γαμου τι θα κανει? Θα την σαπισει?? Ημαρτον...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ειναι εθιμο για ονομα της Παναγιας!! Δεν σημαινει κάτι κακο απαραιτητα! Απο κει και πέρα αμα δεν σαρεσει το λες! Και πρεπει ο άλλος να το σεβαστει! Αμα δεν ακουσει οτι του πεις περιμενεις πας στο σπίτι και λες κοιτα το και το, δεν γουσταρα που εγινε αυτο! Δεν κάνεις τετοιο σκηνικο μεσα στην εκκλησια!! Για ποιο λογο? να προσβάλεις έτσι τον άλλο μπροστα σε ενα ιερο μερος μια ιερη στιγμη? Δηλαδη στα πιο σοβαρα προβληματα του γαμου τι θα κανει? Θα την σαπισει?? Ημαρτον...Μα της το είπε πριν το γάμο, κι εκείνη το έκανε έτσι κι αλλιώς! Αν δεν εκπλήρωνε την απειλή του θα το πλήρωνε ακριβά, από κάτι τέτοια δεν κάνεις πίσω γιατί μετά η άλλη θα σε 'πατάει' μια ζωή.
Εγώ είπα τι θα έκανα, και ότι θεωρώ τη χρήση βίας μη πρέπουσα, ειδικά μπροστά σε κόσμο.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ειναι εθιμο για ονομα της Παναγιας!! Δεν σημαινει κάτι κακο απαραιτητα! Απο κει και πέρα αμα δεν σαρεσει το λες! Και πρεπει ο άλλος να το σεβαστει! Αμα δεν ακουσει οτι του πεις περιμενεις πας στο σπίτι και λες κοιτα το και το, δεν γουσταρα που εγινε αυτο! Δεν κάνεις τετοιο σκηνικο μεσα στην εκκλησια!! Για ποιο λογο? να προσβάλεις έτσι τον άλλο μπροστα σε ενα ιερο μερος μια ιερη στιγμη? Δηλαδη στα πιο σοβαρα προβληματα του γαμου τι θα κανει? Θα την σαπισει?? Ημαρτον...Ηλέκτρα, ένα ένα να τα δούμε, για να συνεννοηθούμε λίγο, ναι;
Πας για να παντρευτείς, έχεις επιλέξει έναν άνθρωπο βάσει ενός χαρακτήρα που σου έχει δείξει, υπάρχει αμοιβαία ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΕΚΤΙΜΗΣΗ που είναι τα τρία πράγματα που εγώ θα θεωρούσα εκ των ουκ άνευ για ένα γάμο. Πριν λοιπόν πάνε στην εκκλησία, έχουν εξηγηθεί και η κοπέλα γνωρίζει:
Θα μου φανεί μεγάλη ρομπιά αυτό το πράγμα, το ξέρεις άλλωστε ότι σε σέβομαι και δεν χρειάζεται να με πατήσεις για να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι είμαστε καραγκιοζάκια που κοροϊδεύουν οι Τατιάνες στα μεσημεριανά κτλ. Είναι η απίθανη κατινιά, δεν το συζητώ κτλ...
Τα έχει ακούσει αυτά η κοπέλα και παρόλα αυτά, την ώρα εκείνη, της κλείνει η πεθερά (άλλο τσόκαρο αυτό) το μάτι, της σφίγγει τα δόντια, την καταφέρνει τέλος πάντων και το κάνει!
Μέσα στον άντρα τώρα έχουμε τα εξής:
ΟΡΓΗ!!! Νόμιζα ότι το είχαμε συζητήσει, γιατί σκ@τ@ με γράφει στα @@ της;
ΝΤΡΟΠΗ!!! Είμαι άντρας ή δεν είμαι; Κοίτα την πεθερά μου, τη σκατόγρια πως χασκογελάει με την αδερφή της... Και οι κολλητοί μου κοιτάνε στο πάτωμα και χαλαρώνουν τις γραβάτες τους...
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!! Καλά ρε γαμώ, τι γίνεται; Η γυναίκα που θεωρούσα βασίλισσα, είναι μία Τατιάνα-like λαϊκή και τίποτα παραπάνω;;;
ΔΙΧΑΣΜΟΣ!!! Τον πίνω (νυν και αεί) ή την κάνω σαν άντρας και άσε το (επιβεβαιωμένα πλέον) τσόκαρο να με κυνηγάει;
ΣΥΣΤΟΛΗ!!! Και τι θα πουν όλοι εδώ μέσα;
ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ!!! Στ' αρχίδια μου!!! Εγώ πάνω απ' όλα ΠΑΝΤΑ είχα την υπόληψή μου! Δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ δικαίωμα να με γελοιοποιεί...Το αποτέλεσμα για εμένα είναι ένα:
Δεν χαστουκίζεις, απλά πολύ πολιτισμένα και ήρεμα, βγάζεις το στεφάνι (δεν ξέρω καν αν τα έχουν φορέσει εκείνη τη στιγμή), βγάζεις και τη βέρα, υπογράφεις μια επιταγή για ΟΛΑ τα έξοδα του γάμου και αποχωρείς σαν Κύριος!!!
Και ανεξάρτητα απ' το τι θα πει ο κόσμος, ο παπάς, ο μπαμπάς και η μαμά, τουλάχιστον τα έχεις καλά με τον εαυτό σου!!!
Ο άντρας πρέπει να είναι ΑΝΤΡΑΣ και η γυναίκα να είναι ΓΥΝΑΙΚΑ!!! Με την πράξη αυτή, η μεν γυναίκα γίνεται τσόκαρο και ο δε άντρας, αν το αποδεχτεί, γίνεται σκυλάκι!
Για χάρη κανενός εθίμου δεν θα γίνω σκυλάκι και δεν θα επιτρέψω στη γυναίκα που έχω διαλέξει για την υπόλοιπη ζωή μου να αποδειχθεί δεύτερη!!! Εκτός αν γνωρίζω ότι τέτοια είναι και παρόλα αυτά την παντρεύομαι, οπότε καλώς τα παθαίνω!
Έτσι είναι τα έγγραφα κύριοι και κυρίες, λυπάμαι που σας φαίνομαι υπερβολικός, αλλά ορισμένοι θα συμφωνήσουν μαζί μου σίγουρα!
Για εμένα είναι φεδρή κίνηση αυτό το πράγμα!!! Τίποτα λιγότερο απ' τα όσα έγραψα παραπάνω!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
ειναι εθιμο για ονομα της Παναγιας!! Δεν σημαινει κάτι κακο απαραιτητα! Απο κει και πέρα αμα δεν σαρεσει το λες! Και πρεπει ο άλλος να το σεβαστει! Αμα δεν ακουσει οτι του πεις περιμενεις πας στο σπίτι και λες κοιτα το και το, δεν γουσταρα που εγινε αυτο! Δεν κάνεις τετοιο σκηνικο μεσα στην εκκλησια!! Για ποιο λογο? να προσβάλεις έτσι τον άλλο μπροστα σε ενα ιερο μερος μια ιερη στιγμη? Δηλαδη στα πιο σοβαρα προβληματα του γαμου τι θα κανει? Θα την σαπισει?? Ημαρτον...
Ηλέκτρα, ένα ένα να τα δούμε, για να συνεννοηθούμε λίγο, ναι;
Πας για να παντρευτείς, έχεις επιλέξει έναν άνθρωπο βάσει ενός χαρακτήρα που σου έχει δείξει, υπάρχει αμοιβαία ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΕΚΤΙΜΗΣΗ που είναι τα τρία πράγματα που εγώ θα θεωρούσα εκ των ουκ άνευ για ένα γάμο. Πριν λοιπόν πάνε στην εκκλησία, έχουν εξηγηθεί και η κοπέλα γνωρίζει:
Θα μου φανεί μεγάλη ρομπιά αυτό το πράγμα, το ξέρεις άλλωστε ότι σε σέβομαι και δεν χρειάζεται να με πατήσεις για να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι είμαστε καραγκιοζάκια που κοροϊδεύουν οι Τατιάνες στα μεσημεριανά κτλ. Είναι η απίθανη κατινιά, δεν το συζητώ κτλ...
Τα έχει ακούσει αυτά η κοπέλα και παρόλα αυτά, την ώρα εκείνη, της κλείνει η πεθερά (άλλο τσόκαρο αυτό) το μάτι, της σφίγγει τα δόντια, την καταφέρνει τέλος πάντων και το κάνει!
ΝΤΡΟΠΗ!!! Είμαι άντρας ή δεν είμαι; Κοίτα την πεθερά μου, τη σκατόγρια πως χασκογελάει με την αδερφή της... Και οι κολλητοί μου κοιτάνε στο πάτωμα και χαλαρώνουν τις γραβάτες τους...
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!! Καλά ρε γαμώ, τι γίνεται; Η γυναίκα που θεωρούσα βασίλισσα, είναι μία Τατιάνα-like λαϊκή και τίποτα παραπάνω;;;
ΔΙΧΑΣΜΟΣ!!! Τον πίνω (νυν και αεί) ή την κάνω σαν άντρας και άσε το (επιβεβαιωμένα πλέον) τσόκαρο να με κυνηγάει;
ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ!!! Στ' αρχίδια μου!!! Εγώ πάνω απ' όλα ΠΑΝΤΑ είχα την υπόληψή μου! Δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ δικαίωμα να με γελοιοποιεί...Το αποτέλεσμα για εμένα είναι ένα:
Δεν χαστουκίζεις, απλά πολύ πολιτισμένα και ήρεμα, βγάζεις το στεφάνι (δεν ξέρω καν αν τα έχουν φορέσει εκείνη τη στιγμή), βγάζεις και τη βέρα, υπογράφεις μια επιταγή για ΟΛΑ τα έξοδα του γάμου και αποχωρείς σαν Κύριος!!!
Και ανεξάρτητα απ' τι θα πει ο κόσμος, ο παπάς, ο μπαμπάς και η μαμά, τουλάχιστον τα έχεις καλά με τον εαυτό σου!!!
Ο άντρας πρέπει να είναι ΑΝΤΡΑΣ και η γυναίκα να είναι ΓΥΝΑΙΚΑ!!! Με την πράξη αυτή, η μεν γυναίκα γίνεται τσόκαρο και ο δε άντρας, αν το αποδεχτεί, γίνεται σκυλάκι!
Για χάρη κανενός εθίμου δεν θα γίνω σκυλάκι και δεν θα επιτρέψω στη γυναίκα που έχω διαλέξει για την υπόλοιπη ζωή μου να αποδειχθεί δεύτερη!!! Εκτός αν γνωρίζω ότι τέτοια είναι και παρόλα αυτά την παντρεύομαι, οπότε καλώς τα παθαίνω!
Έτσι είναι τα έγγραφα κύριοι και κυρίες, λυπάμαι που σας φαίνομαι υπερβολικός, αλλά ορισμένοι θα συμφωνήσουν μαζί μου σίγουρα!
Για εμένα είναι φεδρή κίνηση αυτό το πράγμα!!! Τίποτα λιγότερο απ' τα όσα έγραψα παραπάνω!!!
Μαζι σου!
-
Μεσιε Kyan ο καθενας αντιδρα διαφορετικα σε τετοιοες καταστασεις.
Νασο, συνεννοουμαστε μια χαρα, απλα πιστευω οτι εισαι υπερβολικος!! Για μια κινηση που δεν σημαινει τιποτα, ειναι για πλακα τοση οργη, απογοητευση κλπ??? Αφου λοιπον διαλεγεις τον αλλον γιατι υπαρχει εμπιστοσυνη κλπ κλπ αυτο δεν ειναι αξιο λογου να νιωθεις τοσο ακραια συναισθηματα.
Αυτα πιστευω εγω!! Τωρα ο καθενας κανει τις επιλογες του!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ηλέκτρα, ένα ένα να τα δούμε, για να συνεννοηθούμε λίγο, ναι;
Και ανεξάρτητα απ' τι θα πει ο κόσμος, ο παπάς, ο μπαμπάς και η μαμά, τουλάχιστον τα έχεις καλά με τον εαυτό σου!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μεσιε Kyan ο καθενας αντιδρα διαφορετικα σε τετοιοες καταστασεις.Νασο, συνεννοουμαστε μια χαρα, απλα πιστευω οτι εισαι υπερβολικος!! Για μια κινηση που δεν σημαινει τιποτα, ειναι για πλακα τοση οργη, απογοητευση κλπ??? Αφου λοιπον διαλεγεις τον αλλον γιατι υπαρχει εμπιστοσυνη κλπ κλπ αυτο δεν ειναι αξιο λογου να νιωθεις τοσο ακραια συναισθηματα.
Αυτα πιστευω εγω!! Τωρα ο καθενας κανει τις επιλογες του!
Έλα ρε κορίτσι μου τώρα, αυτό ακριβώς λέμε!!! Για πλάκα ρεζιλεύεις τον άνθρωπό σου; Ε τόση διαφορά στην αίσθηση του χιούμορ δηλαδή; Απ' την κοπέλα μου δέχομαι να με χτυπήσει αν τσαντιστεί όταν είμαστε μόνοι μας, να με βρίσει αν της κάνω κάτι, οτιδήποτε! Αλλά όπως δεν την εκθέτω εγώ, έτσι ΑΠΑΙΤΩ να μη με εκθέτει κι εκείνη! Τι σκατά δηλαδή; Προφανώς τα βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα, δεν θα συμφωνήσουμε.
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?