-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ποιος είναι ο επόμενος στη σειρά να ντυθεί γαμπρός???
Ο lkar..
άμα ξαναπάς βόλτα εσύ
με Α4 1.6 είπαμε ε; ή μήπως 316;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
άμα ξαναπάς βόλτα εσύμε Α4 1.6 είπαμε ε; ή μήπως 316;
Α, αυτά είναι γρήγορα, με Bora θέλω βόλτα..
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Αν φτάσεις στα 30τόσα και περιμένεις να βρεις γυναίκα που να θέλει εσένα και όχι την 'επιτυχία' σου, έχασες.
Οι καλές είναι ήδη καπαρωμένες, μια μικρότερη που θέλει μεγαλύτερο ψάχνει για το πορτοφόλι (σου), μια συνομήλικη κάποιο κουσούρι θα έχει για να μην έχει βρει ακόμα άντρα.
Τέλος, η καριέρα πρέπει να είναι μέσο για τη βελτίωση της ζωής ενός ανθρώπου, όχι ο σκοπός της ζωής του. Άσε που 'καριέρα' για πολλούς είναι να δουλεύουν σαν σκυλιά καταναλώνοντας τα καλύτερά τους χρόνια προκειμένου να τους δώσουν ένα γραφείο σε ψηλό όροφο και 2000 ευρώ μισθόSimfonoume sto proto point sou. Sto deutero mou ta xalas. Dld pios prepei na einai o skopos tis zois sou? Na breis mia kali ginekoula, na katadiseis mikroastos me mia doulitsa xoris stoxous kai na kanete kana pedaki san ta kounelia? Ego ta blepo apo diaforetiki optiki gonia pados. Isos na einai kai i lathos gonia alla to melon kai o xronos tha to deiksoun ayto.
Dld osoi petixenoyn tous stoxous pou exoyn thesei (meta apo kopo) paei na pei oti den aksizei? ''Ta agatha epi kopeis ktode'' kai o noon noeito.
Δηλαδή όποιος παντρεύεται τον άνθρωπο που αγαπάει, μοιράζεται τις ευτυχείς στιγμές και τις δυσκολίες μαζί του και δημιουργεί από το τίποτα νέους ανθρώπους είναι αναπαραγόμενο θηλαστικό χωρίς στόχους και επιθυμίες; Πρόσεχε μην την πατήσεις όπως πολλοί άλλοι πονηροί.
Επί τη ευκαιρία, θεωρείς ότι είσαι μεγαλοαστός; Ή μάλλον ΕΙΣΑΙ μεγαλοαστός; Ή μήπως μικροαστός με όραμα μεγαλοαστισμού; Δεν είναι προσωπική επίθεση αυτή, απλώς σου ζητάω να εξετάσεις λίγο διαφορετικά ορισμένα πράγματα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο lkar..
Εγώ πάντως προχθες που πήρα τους 4Τ τσίμπισα και το Ιδανικό Σπίτι έχει καβατζώσει η αδελφή μου μια ημερομηνία τον Σεπτέμβρη και εγώ εμβόλιμος.....
άρε λατρευτε πατέρα τι σου λάχε δυο γάμοι τον ίδιο χρόνο!!!!! -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ο lkar..
άμα ξαναπάς βόλτα εσύ
με Α4 1.6 είπαμε ε; ή μήπως 316;
Και εγω εσενα ειχα στο μυαλο μου lkar οταν διαβασα το ποστ της Ελσας
-
Δηλαδή όποιος παντρεύεται τον άνθρωπο που αγαπάει, μοιράζεται τις ευτυχείς στιγμές και τις δυσκολίες μαζί του και δημιουργεί από το τίποτα νέους ανθρώπους είναι αναπαραγόμενο θηλαστικό χωρίς στόχους και επιθυμίες; Πρόσεχε μην την πατήσεις όπως πολλοί άλλοι πονηροί.
Επί τη ευκαιρία, θεωρείς ότι είσαι μεγαλοαστός; Ή μάλλον ΕΙΣΑΙ μεγαλοαστός; Ή μήπως μικροαστός με όραμα μεγαλοαστισμού; Δεν είναι προσωπική επίθεση αυτή, απλώς σου ζητάω να εξετάσεις λίγο διαφορετικά ορισμένα πράγματα
Auto to proto pou les ksexasa na to anafero. Einai i ali periptosi. Kai den diafono. To thema einai oti den katigoro aytous pou dialegoun to dromo tis kremalas. Apla den simfono. Yparxoun 2 katigories anthropon. Autoi pou den boroun na kanoun xoris gineka dipla tous, tous stirizei klp kai aytoi pou ta katafernoun mia xara kai monoi tous. Alla kai pali den katakrino autous pou agapane. Alla tha erthei kapoia stigmi pou tha peis: ti ithela kai padreutika...den kathomuna anipadros na exo tin isixia mou? Kai otan erthei auti i stigmi klafta xaralabe.
Telospadon tha borousame na sizitame kai na diafonoume gia ores epeidi to thema einai bari kai poli filosofiko ala exoun kai aloi apopseis opote...Kai telos, min anisixis de pira san prosopiki epithesi ta legomena sou. To oti diafonoume einai apolitos logiko. Alloimono an eixame oloi tis idies apopseis. Oso gia auto pou anarotiese, ti eimai tha sou po poli apla tpt apo ta parapano. Eimai enas aplos ftoxos foititis pou exo balei kapious stoxous sti zoi mou kai badizo me auto to gnomona. Otan eisai afosiomenos se kati ke to pisteueis pada to petixeneis sto telos. Alla pote den ksereis...se auti ti paliozoi alios ta perimeneis ke alios ta briskeis. O xronos tha diksei filtate
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ πάντως προχθες που πήρα τους 4Τ τσίμπισα και το Ιδανικό Σπίτι έχει καβατζώσει η αδελφή μου μια ημερομηνία τον Σεπτέμβρη και εγώ εμβόλιμος.....
άρε λατρευτε πατέρα τι σου λάχε δυο γάμοι τον ίδιο χρόνο!!!!!Ωραίος!!!!!
Άντε, με το καλό.
Θυμήθηκα και τα δικά μου: Σε τέσσερα χρόνια, τρείς γάμοι και έξι βαπτίσεις!!!!!!!
-
Ψηφισα οχι αλλα οποιος τη βρει τη καλη ας την παρει
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
άρε λατρευτε πατέρα τι σου λάχε δυο γάμοι τον ίδιο χρόνο!!!!!Ωραίος!!!!!
Άντε, με το καλό.
Θυμήθηκα και τα δικά μου: Σε τέσσερα χρόνια, τρείς γάμοι και έξι βαπτίσεις!!!!!!!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ωραίος!!!!!
Άντε, με το καλό.
ευεργέτη σε είχαν ανακυρήξει οι παπάδες ε;
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Alla tha erthei kapoia stigmi pou tha peis: ti ithela kai padreutika...den kathomuna anipadros na exo tin isixia mou? Kai otan erthei auti i stigmi klafta xaralabe.Σίγουρα και οι δύο καταστάσεις έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που εξαρτώνται όχι τόσο από τον θεσμό αλλά από τους ανθρώπους που εμπλέκονται.
Πάντως ο άνθρωπος στα πιο δύσκολα είναι μόνος, είναι μια φυσική κατάσταση και να μην την υποτιμούμε! Μόνος έρχεται στη ζωή και μόνος φεύγει....
Αντίστοιχα όμως με αυτά που λες μπορεί να μην έχεις παντρευτεί και να έρθει η ώρα που να λες για δες που κατάντησα ο μπάκουρος ολομόναχος, όλοι οι φίλοι και γνωστοί παντρεύτηκαν κι εγώ δεν έχω κάποιον κοντά μου να μοιραστώ τις χαρές και τις λύπες κλπ. Έτσι κι αλλιώς όμως και οι δύο καταστάσεις είναι πλήρως αντιστρεπτές (δηλαδή και οι ελεύθεροι μπορούν να παντρευτούν και οι παντρεμένοι να χωρίσουν). Μόνο που οι παντρεμένοι έχουν κάνει και ελεύθεροι και ξέρουν κάτι παραπάνω ενώ οι ελεύθεροι που λένε και τα πιο πολλά δεν έχουν κάνει παντρεμένοι..... οπότε ολιγότερον δικαιούνται δια να ομιλούν.... -
Αντίστοιχα όμως με αυτά που λες μπορεί να μην έχεις παντρευτεί και να έρθει η ώρα που να λες για δες που κατάντησα ο μπάκουρος ολομόναχος, όλοι οι φίλοι και γνωστοί παντρεύτηκαν κι εγώ δεν έχω κάποιον κοντά μου να μοιραστώ τις χαρές και τις λύπες κλπ
Auto pou les einai i alli pleura tou nomismatos. Alla kai pali exeis akousei esi kanena anipadro na kathete na to leei ayto? Olo oi padremenoi exoun parapona. Mipos einai tyxaio?
Μόνο που οι παντρεμένοι έχουν κάνει και ελεύθεροι και ξέρουν κάτι παραπάνω ενώ οι ελεύθεροι που λένε και τα πιο πολλά δεν έχουν κάνει παντρεμένοι..... οπότε ολιγότερον δικαιούνται δια να ομιλούν....
Malista. Dld auto pou protineis einai na padreuto, na do pos einai, kai meta na ekfero kai apopsi. Auti ti logiki den tin katalabaino. Gia na exoume gnomi gia ta pada prepei anagastika na ta exoume dokimasei kiolas? Oxi bebea oti merika pragmata an den ta dokimaseis den ta katalabeneis ala kapia alla kalitera oxi.....
-
βασιλειε να ζησετε και να ευτυχησετε ευχομαι!
αν κωλοφαρδιστουμε και μεις σε μερικα χρονια καλα θαναι!
-
Βασίλη , τις καλύτερες ευχές μου
Χρήστο .... τα ίδιαlkar ...... τα ίδια
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
επειδή το πάθατε εσείς; ΟΥΣΤ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο lkar..
Συνέχισε εσύ...!
Μετά έχει...Ζέτα 8V
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Είδες που είσαι εγκάθετος
Εγώ σου έδωσα τις καλύτερες ευχές μου , εσύ μάλλον έχεις τη μύγα -
Πόσο να κοστίζει το Jetta GTI άραγε;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Είδες που είσαι εγκάθετος
Εγώ σου έδωσα τις καλύτερες ευχές μου , εσύ μάλλον έχεις τη μύγακατάρα ήταν!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πόσο να κοστίζει το Jetta GTI άραγε;δεν υπάρχει Jetta GTI, GLI είναι (με προφορά παρακαλώ)
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?