-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Ελατε τωρα ρε παιδια! Θα ενιωθα πολυ ριγμενη αν ο ανθρωπος μου μου ζηταγε προικα!!! Και στο πρωτο σκαλι να ημουνα θα εφευγα στεγνα!Αυτα ειναι τριτοκοσμικα! Μηπως τις θελετε και νοικοκυρες με μπουργκα να σφουγγαριζουν με τα χερια το πατωμα????
Ρε Πετραν...Και αν σου ελεγε οτι δεν εχει λεφτα τι θα εκανες?
Παιδια ξεκολλατε και κοιτατε να εχετε τα ατομα που αγαπατε πανω απο ολα!Ακομα και απο τα λεφτα!
μάλλον είσαι απο 19-22 ετών για να μιλάς έτσι..μπες στον βωμό της ζωής να δουμε τι θα λες μετά!!:D
μεκανες κ γέλασα..
κ προικα κ απολα θα ζητήσουμε ...γιατι????δεν καταλαβα..εσεις οι γυναίκες πιο έξυπνες ειστε??? -
Γαμος χωρίς Ε9 (ελεγμένο) δεν γίνεται
Γιατί οπως λενε τα λεφτά δεν φερνουν την ευτυχία αλλά οταν φύγουν την παιρνουν μαζί τους
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Ελατε τωρα ρε παιδια! Θα ενιωθα πολυ ριγμενη αν ο ανθρωπος μου μου ζηταγε προικα!!! Και στο πρωτο σκαλι να ημουνα θα εφευγα στεγνα!
Αυτα ειναι τριτοκοσμικα! Μηπως τις θελετε και νοικοκυρες με μπουργκα να σφουγγαριζουν με τα χερια το πατωμα????
Παιδια ξεκολλατε και κοιτατε να εχετε τα ατομα που αγαπατε πανω απο ολα!Ακομα και απο τα λεφτα!
μάλλον είσαι απο 19-22 ετών για να μιλάς έτσι..μπες στον βωμό της ζωής να δουμε τι θα λες μετά!!:D
μεκανες κ γέλασα..
κ προικα κ απολα θα ζητήσουμε ...γιατι????δεν καταλαβα..εσεις οι γυναίκες πιο έξυπνες ειστε???Μην το λες και κυρίως μην υποβαθμίζεις την έννοια του ρομαντισμού σε μια ένα φυσιολογικό τρόπο σκέψης των νέων και μόνο. Αυτό το σχόλιο θα μπορούσε να το κάνει ο οποιοσδήποτε ή η οποιαδήποτε. Το ότι υπάρχει το γεγονός το οποίο δεν αρέσει σε κανέναν δε σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποδεχόμαστε μια ζωή και να μην έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε κάτι τελειότερο.
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Γαμος χωρίς Ε9 (ελεγμένο) δεν γίνεταιΓιατί οπως λενε τα λεφτά δεν φερνουν την ευτυχία αλλά οταν φύγουν την παιρνουν μαζί τους
ειδικά οταν η κοπέλα σου ειναι οικονομολόγος δεν την γλιτώνεις την επιθεώρηση...
-
Σας βρισκω υπερβολικους!!!!
Σιγα μην κανουμε και εκτιμηση ακινητης περιουσιας και αξιας χαρτοφυλακιου
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Σας βρισκω υπερβολικους!!!!
Σιγα μην κανουμε και εκτιμηση ακινητης περιουσιας και αξιας χαρτοφυλακιουτι λές παιδί μου, το Ε9 είναι το πρώτο που ζητάς μαζί και με το ιατρικό ιστορικό να ξέρεις πώς θα τον πεθάνεις γρήγορα...
αχ μικρό μου πόσα έχεις να μάθεις ακόμα -
Παιδια δεν ειμαι μωρο! Στα 26 παω
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Παιδια δεν ειμαι μωρο! Στα 26 παωσκέφτεσαι σαν 17χρονη όμως
φιλικά πάντα έτσι
-
26?!! ωχ αμαν αμαν
-
σκέφτεσαι σαν 17χρονη όμως
φιλικά πάντα έτσι
Με ξερεις απο χθες για να μας τη λες ετσι??????Οσο για το μυαλο μου ασε να κρινουν αυτοι που με ξερουν....
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Ελατε τωρα ρε παιδια! Θα ενιωθα πολυ ριγμενη αν ο ανθρωπος μου μου ζηταγε προικα!!! Και στο πρωτο σκαλι να ημουνα θα εφευγα στεγνα!
Αυτα ειναι τριτοκοσμικα! Μηπως τις θελετε και νοικοκυρες με μπουργκα να σφουγγαριζουν με τα χερια το πατωμα????
μεκανες κ γέλασα..
κ προικα κ απολα θα ζητήσουμε ...γιατι????δεν καταλαβα..εσεις οι γυναίκες πιο έξυπνες ειστε???Μην το λες και κυρίως μην υποβαθμίζεις την έννοια του ρομαντισμού σε μια ένα φυσιολογικό τρόπο σκέψης των νέων και μόνο. Αυτό το σχόλιο θα μπορούσε να το κάνει ο οποιοσδήποτε ή η οποιαδήποτε. Το ότι υπάρχει το γεγονός το οποίο δεν αρέσει σε κανέναν δε σημαίνει ότι θα πρέπει να το αποδεχόμαστε μια ζωή και να μην έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε κάτι τελειότερο.
μα κ εγω ειμαι ρομαντικός τύπος κ θελω να ζώ στον ερωτισμό κ στην καλοπέραση!!!
αλλά χωρίς λιλί(συγνωμη για την λαικιά έκφραση) δεν μπορείς να κάνεις τιποτα.
Ουτε να ονειρευτείς που λέει ο λόγος -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
26?!! ωχ αμαν αμαν????????????????
-
Ξέρεις κάτι; Πολύ καλά κάνει και ελπίζω να συνεχίσει ακόμα κι αν της συμβούν οι αναπόφευκτες στραβές. Μακάρι περισσότεροι νέοι να σκέφτονταν σα 17χρονοι και όχι σαν 47χρονοι μικροαστοί που κοιτούν πάντα τι έχουν να κερδίσουν από σένα.
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
26?!! ωχ αμαν αμαν
????????????????
ασε, θα σου εξηγησει η kamil..
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
φιλικά πάντα έτσι
Με ξερεις απο χθες για να μας τη λες ετσι??????Οσο για το μυαλο μου ασε να κρινουν αυτοι που με ξερουν....
Δεν σε ξέρω απο χθες κ συγνώμη αν σε έθιξα
Απο τα λεγόμενα σου και απο τον αυθορμητισμο μου είπα τα παραπάνω. Ας το πάρουμε λίγο στα αστεία.
Άλλωστε οι Ελληνες λόγω χιούμορ κ χαμόγελου ζούμε περισσότερα χρόνια αποτους άλλους Ευρωπαίους.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
26?!! ωχ αμαν αμαν
????????????????
ασε, θα σου εξηγησει η kamil..
kamil to the rescue....
φώναξε κανείς??? τι είναι πετράν?? -
ελα βρε kamil
γιααα πες εκει με καννα πμ στη φιλη μας τη zambia τι παθαινουνε συνηθως οι κοπελες σε αυτην περιπου-ακριβως την ηλικια.. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ελα βρε kamil
γιααα πες εκει με καννα πμ στη φιλη μας τη zambia τι παθαινουνε συνηθως οι κοπελες σε αυτην περιπου-ακριβως την ηλικια..χμμμμ...απο πού θες ν'αρχίσω
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ελα βρε kamil
γιααα πες εκει με καννα πμ στη φιλη μας τη zambia τι παθαινουνε συνηθως οι κοπελες σε αυτην περιπου-ακριβως την ηλικια..χμμμμ...απο πού θες ν'αρχίσω
από την οξεία παντρευομαι-νίτιδα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ελα βρε kamil
από την οξεία παντρευομαι-νίτιδα
όχι βρε παιδιά λάθος σας τα είπανε, τότε έχεις την οξεία μαμ-αποκαταστίτιδα...
η οξεία παντρευομαι-νίτιδα έρχεται γύρω στα 28 μαζί με την υψοφοβία (πέσιμο απο το ράφι που έχεις αρχίσει ν'ανεβαίνεις αν είσαι ελεύθερη και άνευ συντρόφου)
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?