-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nαι ρε Νάσο, καταλαβαίνω ότι αλλάζουν οι συνθήκες σε μια σχέση, αλλάζουν οι άνθρωποι, + αυτά που ανέφερες.Αλλά να θεωρήσω δεδομένο ότι θα πάω με άλλες και ότι θα πάει με άλλους; Δεν μπορώ.
Και όπως είπε και ο taurus, αν θέλω να παίζω, μένω αδέσμευτος όπως πριν χρόνια και κάνω ό,τι γουστάρω χωρίς να δίνω εξηγήσεις και λογαριασμό σε κανέναν.
Δεδομένο σε καμία περίπτωση...Αρκετά πιθανό όμως 'οφείλεις' να το θεωρήσεις και να καταλάβεις ότι απέχει έτη φωτός από το τέλος του κόσμου
-
ΝΑΣΕ ΠΙΑΣΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΓΙΝΟ ΚΙ ΑΠΟ 'ΔΩ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ
Κινδυνεύουμε...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Nαι ρε Νάσο, καταλαβαίνω ότι αλλάζουν οι συνθήκες σε μια σχέση, αλλάζουν οι άνθρωποι, + αυτά που ανέφερες.
Αλλά να θεωρήσω δεδομένο ότι θα πάω με άλλες και ότι θα πάει με άλλους; Δεν μπορώ.
Και όπως είπε και ο taurus, αν θέλω να παίζω, μένω αδέσμευτος όπως πριν χρόνια και κάνω ό,τι γουστάρω χωρίς να δίνω εξηγήσεις και λογαριασμό σε κανέναν.
Δεδομένο σε καμία περίπτωση...Αρκετά πιθανό όμως 'οφείλεις' να το θεωρήσεις και να καταλάβεις ότι απέχει έτη φωτός από το τέλος του κόσμου
Για την δική σου κοσμοθεωρία, μπορεί και όχι.
Για την δική μου, και εφόσον η σχέση έχει οριστεί αρχής εξαρχής ως μονογαμικού τύπου (αντίφαση, αλλά οκ), είναι το τέλος της σχέσης απλά.
-
koutsan
Είμαι σχεδόν 29, με 2-3 μεγάλες ως τώρα σχέσεις στη ζωή μου, η μεγαλύτερη από τις οποίες στο τσακ ήταν να καταλήξει στον αρραβώνα. Εννοείται ότι έχω περάσει και από φάσεις που ήμουν 'ό,τι φάμε και ό,τι πιούμε', αλλά ήμουν ΜΟΝΟΣ τότε και οι παρτενέρ μου ήταν επίσης ΜΟΝΕΣ. Ακόμα, όσο ήμουν σε κάποια σταθερή σχέση, ποτέ ως τώρα δεν ασχολήθηκα με το τι συνέβαινε γύρω μου. Ξέρεις γιατί? Από ΣΕΒΑΣΜΟ σε εμένα και τον άνθρωπό που είχα δίπλα μου. Ναι, μπορεί και να υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από το σεξ σε μια σχέση, αλλά το να μην είσαι πιστός σε κάποιον σημαίνει πολλά παραπάνω από το 'μίασμα', όπως το αντιλαμβάνεται ο πολύς κόσμος. Σημαίνει ότι κάτι πάνω σε αυτόν τον άνθρωπο ΔΕ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ, ότι ο άνθρωπος αυτός ΔΕ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ... Δεν είναι άδικο για αυτόν να ζει με την αυταπάτη ότι εσύ είσαι πραγματικά ολοκληρωμένος μαζί του?
Όσο και να τα φοβούνται κάποιοι τα κουδούνια, είναι κάποια πράγματα που κάποια πολύ κοντινά μου πρόσωπα (φίλοι, ξαδέρφια) θα μου τα πουν, όπως και έχει γίνει στο παρελθον, οπότε μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι οι πιστοί στον κοντινό μου κύκλο είναι η συντριπτική πλειοψηφία.
Για το σχόλιό σου ότι έχεις 10 χρόνια να πας με ελεύθερη γυναίκα, άνετα θα μπορούσες να εννοείς ότι πας μόνο με την κοπέλα σου!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για το σχόλιό σου ότι έχεις 10 χρόνια να πας με ελεύθερη γυναίκα, άνετα θα μπορούσες να εννοείς ότι πας μόνο με την κοπέλα σου!Είδες όμως Γιάννη; Κι άλλοι σκέφτηκαν το ίδιο μ' εμένα, χαχαχα!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Για το σχόλιό σου ότι έχεις 10 χρόνια να πας με ελεύθερη γυναίκα, άνετα θα μπορούσες να εννοείς ότι πας μόνο με την κοπέλα σου!
Είδες όμως Γιάννη; Κι άλλοι σκέφτηκαν το ίδιο μ' εμένα, χαχαχα!
Το είδα, το είδα ...
Και δημοσίως λοιπόν : όχι δεν εννοούσα αυτό ...
Τέλος πάντων δεν προσπαθώ φυσικά να πείσω κανένα για τίποτα...Μακάρι λοιπόν όλοι να είστε με γυναίκες που θα σας είναι σεξουαλικά πιστές και να κάνετε κι εσείς το ίδιο...Αν μέσα σε όλα τα άλλα το πετύχετε και αυτό είναι φυσικά ό,τι καλύτερο... -
Όσο είχα τρυφερή ηλικία (γιατί τώρα όλα έχουν αλλάξει, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω) έτυχε αρκετές φορές να μου... κάτσει φάση καλή. Μέχρι και δίδυμο πιπινίων εξ Ελβετίας (κολασμένα ήταν τα άτιμα ) και τελικά εγώ δεν τους κάθησα.
Το δυστύχημα στην όλη υπόθεση είναι ότι τώρα το μετανοιώνω γιατί μέχρι τώρα καμμιά από της σχέσεις μου δεν άξιζε στην τελική να μη φάει κέρατο.
Βέβαια ένα τέτοιο 'δυστύχημα' δε συγκρίνεται με το σχόλιο που ακούς κατά συρροήν: ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ??
Το απόφευθεγμα του Καρυοθραύστη λοιπόν είναι: μια φορά μάλαξ, πάντα μάλαξ.
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Όσο είχα τρυφερή ηλικία (γιατί τώρα όλα έχουν αλλάξει, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω) έτυχε αρκετές φορές να μου... κάτσει φάση καλή. Μέχρι και δίδυμο πιπινίων εξ Ελβετίας (κολασμένα ήταν τα άτιμα ) και τελικά εγώ δεν τους κάθησα.Το δυστύχημα στην όλη υπόθεση είναι ότι τώρα το μετανοιώνω γιατί μέχρι τώρα καμμιά από της σχέσεις μου δεν άξιζε στην τελική να μη φάει κέρατο.
Βέβαια ένα τέτοιο 'δυστύχημα' δε συγκρίνεται με το σχόλιο που ακούς κατά συρροήν: ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ??
Καλά εσύ δεν θα πήγαινες γυμναστήριο;
-
Χωρίς να θελω να σου πω ότι πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό σε μένα απλά ισχύει ότι δεν είναι κορυφαίο ζήτημα της σχέσης η σεξουαλική αποκλειστικότητα...Αυτό δε σημαίνει ότι δεν με ενοχλεί, απλά ύπάρχουν άλλα σημεία που είναι κρίσμα και τα θεωρώ σαφώς σημαντικότερα...Αυτό συνεπάγεται ότι κάποια σεξουαλική απιστία δεν συνεπάγεται - εξ αυτού και μόνο του λόγου - αιτία χωρισμού...Για τους πειρσσότερους η σεξουαλική απιστία είναι ένα τεράστιο χτύπημα στον εγωισμό τους που δεν μπορούν να το ξεπεράσουν ποτέ...Για μένα είναι απλά κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί, κάτι κατανοητό, κάτι που δεν μου είναι ευχάριστο αλλά δεν θα καθορίσει την σχέση μου...Έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ζητήσω από τον άνθρωπο που είμαι μαζί του...Ας κανιβαλίσω λιγάκι...
*Χωρίς να θελω να σου πω ότι πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, σε μένα απλά ισχύει ότι δεν είναι κορυφαίο ζήτημα της σχέσης η σεξουαλική αποκλειστικότητα... Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ενοχλεί τη συμβία μου, απλά ύπάρχουν άλλα σημεία που είναι κρίσιμα και πρέπει να τα θεωρεί σαφώς σημαντικότερα... Αυτό συνεπάγεται ότι κάποια σεξουαλική απιστία μου δεν συνεπάγεται - εξ αυτού και μόνο του λόγου - αιτία χωρισμού... Για τις περισσότερες γυναίκες η σεξουαλική απιστία είναι ένα τεράστιο χτύπημα στον εγωισμό τους που δεν μπορούν να το ξεπεράσουν ποτέ... Η δικιά μου ορθότερο είναι να το θεωρεί απλά ως κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί, κάτι κατανοητό, κάτι που δεν θα της είναι ευχάριστο αλλά δεν θα καθορίσει την σχέση της... Έχει άλλωστε πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ζητήσει από τον άνθρωπο που είναι μαζί της, τον υπέροχο εμένα... *
-
Όσο είχα τρυφερή ηλικία (γιατί τώρα όλα έχουν αλλάξει, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω) έτυχε αρκετές φορές να μου... κάτσει φάση καλή. Μέχρι και δίδυμο πιπινίων εξ Ελβετίας (κολασμένα ήταν τα άτιμα ) και τελικά εγώ δεν τους κάθησα.
Το δυστύχημα στην όλη υπόθεση είναι ότι τώρα το μετανοιώνω γιατί μέχρι τώρα καμμιά από της σχέσεις μου δεν άξιζε στην τελική να μη φάει κέρατο.
Καλά εσύ δεν θα πήγαινες γυμναστήριο;
Τετάρτη η μοναδική μέρα που είναι κλειστό μέχρι το μεσημέρι... Πότε πιστεύεις ότι το θυμήθηκα...? Ε τότε...
-
Ναι...ναι...συμφωνώ κι εγω με το κανιβαλισμένο κείμενο του Cpt Manos!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χωρίς να θελω να σου πω ότι πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό σε μένα απλά ισχύει ότι δεν είναι κορυφαίο ζήτημα της σχέσης η σεξουαλική αποκλειστικότητα...Αυτό δε σημαίνει ότι δεν με ενοχλεί, απλά ύπάρχουν άλλα σημεία που είναι κρίσμα και τα θεωρώ σαφώς σημαντικότερα...Αυτό συνεπάγεται ότι κάποια σεξουαλική απιστία δεν συνεπάγεται - εξ αυτού και μόνο του λόγου - αιτία χωρισμού...Για τους πειρσσότερους η σεξουαλική απιστία είναι ένα τεράστιο χτύπημα στον εγωισμό τους που δεν μπορούν να το ξεπεράσουν ποτέ...Για μένα είναι απλά κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί, κάτι κατανοητό, κάτι που δεν μου είναι ευχάριστο αλλά δεν θα καθορίσει την σχέση μου...Έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ζητήσω από τον άνθρωπο που είμαι μαζί του...
Ας κανιβαλίσω λιγάκι...
*Χωρίς να θελω να σου πω ότι πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, σε μένα απλά ισχύει ότι δεν είναι κορυφαίο ζήτημα της σχέσης η σεξουαλική αποκλειστικότητα... Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ενοχλεί τη συμβία μου, απλά ύπάρχουν άλλα σημεία που είναι κρίσιμα και πρέπει να τα θεωρεί σαφώς σημαντικότερα... Αυτό συνεπάγεται ότι κάποια σεξουαλική απιστία μου δεν συνεπάγεται - εξ αυτού και μόνο του λόγου - αιτία χωρισμού... Για τις περισσότερες γυναίκες η σεξουαλική απιστία είναι ένα τεράστιο χτύπημα στον εγωισμό τους που δεν μπορούν να το ξεπεράσουν ποτέ... Η δικιά μου ορθότερο είναι να το θεωρεί απλά ως κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί, κάτι κατανοητό, κάτι που δεν θα της είναι ευχάριστο αλλά δεν θα καθορίσει την σχέση της... Έχει άλλωστε πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ζητήσει από τον άνθρωπο που είναι μαζί της, τον υπέροχο εμένα... *
Να το εκλάβω ως πρόταση γάμου? Γιατί πληρώ τα κριτήριά σου, δεν ξέρω μόνο αν σε ενοχλεί που δεν ανταποκρίνομαι στο κριτήριο του φύλου...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Ναι...ναι...συμφωνώ κι εγω με το κανιβαλισμένο κείμενο του Cpt Manos!!
Να κι άλλος...Αν τραβήξω μια εγχειρισούλα θα κάνω πάταγο σε αυτό το forum...
-
Για το πως θα πρέπει να βλέπει η γυναίκα την σχέση λέμε!!
-
:iconcool:
Σκέφτηκες ότι μπορεί να σε προτιμάνε ΕΤΣΙ ακριβώς όπως είσαι;
-
Συμφωνω με τον koutsan. Δεν λέω ότι άμα γινει θα το συγχωρησω ή ότι θα είμαι όπως πρώτα αλλά την αιτία θα προσπαθησω να τη βρω αλλού. Οι συνθηκες παίζουν πολυ μεγάλο ρόλο. Απλά το 'πηγα με άλλον/η' δεν λέει τίποτα. Υπαρχουν διαφορετικές περιπτωσεις και καταστασεις. Εχω φιλο που είχαν χωρίσει με την κοπελα του κάποιο διάστημα. Αυτός (να το πω ευγενικά) αυξησε κατα πολύ τον αριθμό των εμπειριών του εκείνο το διαστημα (θηλυκια γατα δεν αφησε)! Οταν τα ξαναβρηκαν του είπε η κοπελα ότι όσο ηταν χωριστα πηγε με καποιον άλλο, ξενερωσε τόσο που.. πάπαλα!
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι άνθρωποι έχουν ένα αισθημα 'ιδιοκτησίας' στον άνθρωπο τους. Δεν λαμβανουν υπόψιν το πόσο εύκολο είναι το παραστρατημα ακόμα και σε περιπτωσεις που και οι ίδιοι εχουν το έχουν πράξει, απαιτουν απο τον άλλον να είναι ανωτερος και καλυτερος από τους ίδιους.
Εγω πάλι πιστευω ότι επειδη όλοι σε καποια φαση ήμασταν φάουλ, άλλοι περισσοτερο άλλοι λιγότερο δεν πρεπει να κολλάμε στο τι έγινε αλλά κατω υπο ποιες συνθηκες έγινε.
Πρόσφατα δε, άκουσα και το εξης κουλό! Καποιος τα εφτιαξε με μια κοπέλα που του άρεσε πολύ. Στον πρωτο μήνα κιόλας πήγε με μια άλλη έτσι ωστε.. αν κάποτε μάθει ότι η κοπελα του τον κερατωσε να μη νοιώσει μ@λ@κ@ς:o Ε μετα από αυτό τι να πω...
-
:iconcool:
Σκέφτηκες ότι μπορεί να σε προτιμάνε ΕΤΣΙ ακριβώς όπως είσαι;
Απίστευτος!
Είμαι σχεδόν 29, με 2-3 μεγάλες ως τώρα σχέσεις στη ζωή μου, η μεγαλύτερη από τις οποίες στο τσακ ήταν να καταλήξει στον αρραβώνα. Εννοείται ότι έχω περάσει και από φάσεις που ήμουν 'ό,τι φάμε και ό,τι πιούμε'
Ελπίζω όχι 'και ότι αρπάξεο ο κώλος σου'
Βασικά κάνεις 2 λάθη.
-
Κρίνεις εκ του αποτελέσματος....ρε αδερφέ δεν σου άρεσε εκείνη τη στιγμή, όταν δεν έφαγες τα δίδυμα πιπινάκια? -δεν ξέρω πως μπορεί να σου άρεσε αλλα συνεχίζω - τέλος πάντων όσο είσουνα με την κάθε κοπέλα σου, δεν περνούσες και ένιωθες καλά ακόμα και ότνα δεν καθόσουνα σε κάποια κοπέλα? Τότε ένιωθες καλά, γιατί είχες ζυγίσει τα πράγματα έτσι, πάει και τελείωσε.
-
Μετανιώνεις για κάτι που τότε έκανες με την ψυχή σου, και κανείς δεν σου το επέβαλε, άρα ήταν επιλογή σου.
Χωρίς να θελω να σου πω ότι πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, σε μένα απλά ισχύει ότι δεν είναι κορυφαίο ζήτημα της σχέσης η σεξουαλική αποκλειστικότητα... Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ενοχλεί τη συμβία μου, απλά ύπάρχουν άλλα σημεία που είναι κρίσιμα και πρέπει να τα θεωρεί σαφώς σημαντικότερα... Αυτό συνεπάγεται ότι κάποια σεξουαλική απιστία μου δεν συνεπάγεται - εξ αυτού και μόνο του λόγου - αιτία χωρισμού...
Καταρχήν αν αυτά που λες ισχύουν είσαι ο ήρωας μου σε παρακαλώ να μου στήλεις μια φωτοραφία ταυτότητας να την βάλω στο άβαταρ μου, και μια κανονική να την βάλω στο σαλόνι μου σε ασημένια κορνίζα!
Βασικά με τέτοιους όρους όπως του γράφεις εδώ παντρεύομαι και σήμερα το απόγευμα!
Μια απορία έχω αυτό είναι αμοιβαίο? γιατί βλέπω που γράφεις
σε μένα απλά ισχύει ότι δεν είναι κορυφαίο ζήτημα της σχέσης η σεξουαλική αποκλειστικότητα
και εκεί τα χαλάμε
Edit.
Υπαρχουν διαφορετικές περιπτωσεις και καταστασεις. Εχω φιλο που είχαν χωρίσει με την κοπελα του κάποιο διάστημα. Αυτός (να το πω ευγενικά) αυξησε κατα πολύ τον αριθμό των εμπειριών του εκείνο το διαστημα (θηλυκια γατα δεν αφησε)! Οταν τα ξαναβρηκαν του είπε η κοπελα ότι όσο ηταν χωριστα πηγε με καποιον άλλο, ξενερωσε τόσο που.. πάπαλα!
Αίσχος!!!!!!!!!!! Μου έχει τύχει, (εγώ τα θηλυκά σκυλάκια δεν άφηνα, τα γατάκαι δεν τα ακουμπούσα καθόλου ) είναι πολύ ξενέρωμα, αν είσαι και full έρωτα για την γκόμενα, χέσε μέσα!
Πρόσφατα δε, άκουσα και το εξης κουλό! Καποιος τα εφτιαξε με μια κοπέλα που του άρεσε πολύ. Στον πρωτο μήνα κιόλας πήγε με μια άλλη έτσι ωστε.. αν κάποτε μάθει ότι η κοπελα του τον κερατωσε να μη νοιώσει μ@λ@κ@ς Ε μετα από αυτό τι να πω...
Ε, ναι όπως ξέρεις απο το ποδόσφαιρο, αν βάλεις πρώτος γκολ, και να φας γκολ, απλά σε ισοφαρίσανε
πλάκα κάνω φυσικά, δεν μπορεί να γουστάρει τρελά ο τύπος κα ινα το έκανε αυτό το πράγμα, απλά αν του το κάνει η γκόμενα να το έχει κάνει πρώτος αυτός, πολύ όργιο πρέπει να είναι ο τύπος!
Φαντάσου το χειρότερο, να είσαι ο πατέρας της κοπελίτσας που γούσταρε τρελά ο τύπος, και εκτός του ότι -να μην πω τι της κάνει - την κερατώνει και απο πάνω χωρίς λόγο! Του τα κόβεις απο την ρίζα του παλιο @#@%3%$#@^#@% ή δεν του τα κόβεις? -
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Είμαι σχεδόν 29, με 2-3 μεγάλες ως τώρα σχέσεις στη ζωή μου, η μεγαλύτερη από τις οποίες στο τσακ ήταν να καταλήξει στον αρραβώνα. Εννοείται ότι έχω περάσει και από φάσεις που ήμουν 'ό,τι φάμε και ό,τι πιούμε'
Ελπίζω όχι 'και ότι αρπάξεο ο κώλος σου'
Κάπως αλλιώς ήθελα να το τελειώσω, αλλά θα έτρωγα σβήσιμο με τη μια...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χωρίς να θελω να σου πω ότι πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό σε μένα απλά ισχύει ότι δεν είναι κορυφαίο ζήτημα της σχέσης η σεξουαλική αποκλειστικότητα...Αυτό δε σημαίνει ότι δεν με ενοχλεί, απλά ύπάρχουν άλλα σημεία που είναι κρίσμα και τα θεωρώ σαφώς σημαντικότερα...Αυτό συνεπάγεται ότι κάποια σεξουαλική απιστία δεν συνεπάγεται - εξ αυτού και μόνο του λόγου - αιτία χωρισμού...Για τους πειρσσότερους η σεξουαλική απιστία είναι ένα τεράστιο χτύπημα στον εγωισμό τους που δεν μπορούν να το ξεπεράσουν ποτέ...Για μένα είναι απλά κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί, κάτι κατανοητό, κάτι που δεν μου είναι ευχάριστο αλλά δεν θα καθορίσει την σχέση μου...Έχω πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ζητήσω από τον άνθρωπο που είμαι μαζί του...
Ας κανιβαλίσω λιγάκι...
κανεις λαθος μανο.
για την ακριβεια, ο ανδρας φοβαται τη σεξουαλικη απιστια και η γυναικα την εγκαταλειψη. αυτο το ενστικτο υπαρχει στον ανθρωπο αιωνες τωρα και πηγαζει απο τα εξης:
ο υποσυνειδητος φοβος του ανδρα δεν ειναι μην του πηδηξουν τη γυναικα, απλα το ενστικτο του φοβου της πιθανοτητας να μην ειναι πατερας. αυτο επειδη το αρσενικο ποτε δεν μπορουσε να ηταν σιγουρο για το αν το παιδι ειναι δικο του (σε αντιθεση με τη γυναικα)
αντιθετως, η γυναικα επειδη δεν τα εβγαζε περα μονη της και χρειαζοταν τον ανδρα για να επιβιωσει, φοβαται την συναισθηματικη απιστια και την εγκαταλειψη γενικοτερα.
αυτη ειναι με λιγα λογια και η αιτια της ερωτικης ζηλιας στον ανθρωπο -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Φαντάσου το χειρότερο, να είσαι ο πατέρας της κοπελίτσας που γούσταρε τρελά ο τύπος, και εκτός του ότι -να μην πω τι της κάνει - την κερατώνει και απο πάνω χωρίς λόγο! Του τα κόβεις απο την ρίζα του παλιο @#@%3%$#@^#@% ή δεν του τα κόβεις?
seriously, εχεις μεγαλο πρόβλημα!!
charmak κανα συνάδελφο ψυχίατρο εχουμε να συστησουμε στο παιδί??
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?