Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
:iconcool:
Ναι...ναι...συμφωνώ κι εγω με το κανιβαλισμένο κείμενο του Cpt Manos!!
Να κι άλλος...Αν τραβήξω μια εγχειρισούλα θα κάνω πάταγο σε αυτό το forum...
Σκέφτηκες ότι μπορεί να σε προτιμάνε ΕΤΣΙ ακριβώς όπως είσαι;
Απίστευτος!
Είμαι σχεδόν 29, με 2-3 μεγάλες ως τώρα σχέσεις στη ζωή μου, η μεγαλύτερη από τις οποίες στο τσακ ήταν να καταλήξει στον αρραβώνα. Εννοείται ότι έχω περάσει και από φάσεις που ήμουν 'ό,τι φάμε και ό,τι πιούμε'
Ελπίζω όχι 'και ότι αρπάξεο ο κώλος σου'
Το δυστύχημα στην όλη υπόθεση είναι ότι τώρα το μετανοιώνω γιατί μέχρι τώρα καμμιά από της σχέσεις μου δεν άξιζε στην τελική να μη φάει κέρατο.
Βασικά κάνεις 2 λάθη.
-
Κρίνεις εκ του αποτελέσματος....ρε αδερφέ δεν σου άρεσε εκείνη τη στιγμή, όταν δεν έφαγες τα δίδυμα πιπινάκια? -δεν ξέρω πως μπορεί να σου άρεσε αλλα συνεχίζω - τέλος πάντων όσο είσουνα με την κάθε κοπέλα σου, δεν περνούσες και ένιωθες καλά ακόμα και ότνα δεν καθόσουνα σε κάποια κοπέλα? Τότε ένιωθες καλά, γιατί είχες ζυγίσει τα πράγματα έτσι, πάει και τελείωσε.
-
Μετανιώνεις για κάτι που τότε έκανες με την ψυχή σου, και κανείς δεν σου το επέβαλε, άρα ήταν επιλογή σου.
Χωρίς να θελω να σου πω ότι πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό, σε μένα απλά ισχύει ότι δεν είναι κορυφαίο ζήτημα της σχέσης η σεξουαλική αποκλειστικότητα... Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να ενοχλεί τη συμβία μου, απλά ύπάρχουν άλλα σημεία που είναι κρίσιμα και πρέπει να τα θεωρεί σαφώς σημαντικότερα... Αυτό συνεπάγεται ότι κάποια σεξουαλική απιστία μου δεν συνεπάγεται - εξ αυτού και μόνο του λόγου - αιτία χωρισμού...
Καταρχήν αν αυτά που λες ισχύουν είσαι ο ήρωας μου σε παρακαλώ να μου στήλεις μια φωτοραφία ταυτότητας να την βάλω στο άβαταρ μου, και μια κανονική να την βάλω στο σαλόνι μου σε ασημένια κορνίζα!
Βασικά με τέτοιους όρους όπως του γράφεις εδώ παντρεύομαι και σήμερα το απόγευμα!
Μια απορία έχω αυτό είναι αμοιβαίο? γιατί βλέπω που γράφεις
σε μένα απλά ισχύει ότι δεν είναι κορυφαίο ζήτημα της σχέσης η σεξουαλική αποκλειστικότητα
και εκεί τα χαλάμε
Edit.
Υπαρχουν διαφορετικές περιπτωσεις και καταστασεις. Εχω φιλο που είχαν χωρίσει με την κοπελα του κάποιο διάστημα. Αυτός (να το πω ευγενικά) αυξησε κατα πολύ τον αριθμό των εμπειριών του εκείνο το διαστημα (θηλυκια γατα δεν αφησε)! Οταν τα ξαναβρηκαν του είπε η κοπελα ότι όσο ηταν χωριστα πηγε με καποιον άλλο, ξενερωσε τόσο που.. πάπαλα!
Αίσχος!!!!!!!!!!! Μου έχει τύχει, (εγώ τα θηλυκά σκυλάκια δεν άφηνα, τα γατάκαι δεν τα ακουμπούσα καθόλου ) είναι πολύ ξενέρωμα, αν είσαι και full έρωτα για την γκόμενα, χέσε μέσα!
Πρόσφατα δε, άκουσα και το εξης κουλό! Καποιος τα εφτιαξε με μια κοπέλα που του άρεσε πολύ. Στον πρωτο μήνα κιόλας πήγε με μια άλλη έτσι ωστε.. αν κάποτε μάθει ότι η κοπελα του τον κερατωσε να μη νοιώσει μ@λ@κ@ς Ε μετα από αυτό τι να πω...
Ε, ναι όπως ξέρεις απο το ποδόσφαιρο, αν βάλεις πρώτος γκολ, και να φας γκολ, απλά σε ισοφαρίσανε
πλάκα κάνω φυσικά, δεν μπορεί να γουστάρει τρελά ο τύπος κα ινα το έκανε αυτό το πράγμα, απλά αν του το κάνει η γκόμενα να το έχει κάνει πρώτος αυτός, πολύ όργιο πρέπει να είναι ο τύπος!
Φαντάσου το χειρότερο, να είσαι ο πατέρας της κοπελίτσας που γούσταρε τρελά ο τύπος, και εκτός του ότι -να μην πω τι της κάνει - την κερατώνει και απο πάνω χωρίς λόγο! Του τα κόβεις απο την ρίζα του παλιο @#@%3%$#@^#@% ή δεν του τα κόβεις?