Jan 17, 2007, 12:08 PM

Συμφωνω με τον koutsan. Δεν λέω ότι άμα γινει θα το συγχωρησω ή ότι θα είμαι όπως πρώτα αλλά την αιτία θα προσπαθησω να τη βρω αλλού. Οι συνθηκες παίζουν πολυ μεγάλο ρόλο. Απλά το 'πηγα με άλλον/η' δεν λέει τίποτα. Υπαρχουν διαφορετικές περιπτωσεις και καταστασεις. Εχω φιλο που είχαν χωρίσει με την κοπελα του κάποιο διάστημα. Αυτός (να το πω ευγενικά) αυξησε κατα πολύ τον αριθμό των εμπειριών του εκείνο το διαστημα (θηλυκια γατα δεν αφησε)! Οταν τα ξαναβρηκαν του είπε η κοπελα ότι όσο ηταν χωριστα πηγε με καποιον άλλο, ξενερωσε τόσο που.. πάπαλα!

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι άνθρωποι έχουν ένα αισθημα 'ιδιοκτησίας' στον άνθρωπο τους. Δεν λαμβανουν υπόψιν το πόσο εύκολο είναι το παραστρατημα ακόμα και σε περιπτωσεις που και οι ίδιοι εχουν το έχουν πράξει, απαιτουν απο τον άλλον να είναι ανωτερος και καλυτερος από τους ίδιους.

Εγω πάλι πιστευω ότι επειδη όλοι σε καποια φαση ήμασταν φάουλ, άλλοι περισσοτερο άλλοι λιγότερο δεν πρεπει να κολλάμε στο τι έγινε αλλά κατω υπο ποιες συνθηκες έγινε.

Πρόσφατα δε, άκουσα και το εξης κουλό! Καποιος τα εφτιαξε με μια κοπέλα που του άρεσε πολύ. Στον πρωτο μήνα κιόλας πήγε με μια άλλη έτσι ωστε.. αν κάποτε μάθει ότι η κοπελα του τον κερατωσε να μη νοιώσει μ@λ@κ@ς:o Ε μετα από αυτό τι να πω...