-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...το ειπα απο τη μερια των 87 παιδιων που εχεις και της ρουτινας που υπαρχει...
Πίστεψέ με, με 87 παιδιά το μόνο που **δεν **υπάρχει είναι ... ρουτίνα.
σωστα...εγω λεω τα κλισε που λενε ολοι...
-
...το ειπα απο τη μερια των 87 παιδιων που εχεις και της ρουτινας που υπαρχει...
-Γεια σας ,ειμαι αστυνομικος και ηρθα να δω την κορη σας.
-Για γάμο ή γιατι διεπραξε αδίκημα;Περιμένετε στην σειρα παρακαλώ,αλλοι 86 προηγούνται! -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
-Για γάμο ή γιατι διεπραξε αδίκημα;Περιμένετε στην σειρα παρακαλώ,αλλοι 86 προηγούνται!εχω εμπιστοσυνη στον ililia οτι θα προσφερει και αλλο στην πατριδα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
-Για γάμο ή γιατι διεπραξε αδίκημα;Περιμένετε στην σειρα παρακαλώ,αλλοι 86 προηγούνται!εχω εμπιστοσυνη στον ililia οτι θα προσφερει και αλλο στην πατριδα..
Ο Ηλιας ενταξει,η Γιωτα τι φταει;
-
δε τη ξερω αλλα αυτη κατι θα ξερει...
-
Άλλο ένα θα το κάναμε, μάλλον, αλλά κατά τη γέννηση του 4ου η στεφάνωσον σήκωσε πίεση (προεκλαμψία το λένε). Όταν το κατάλαβε ο γιατρός ήταν πολύ αργά για να γίνει οτιδήποτε, μια και ο τοκετός είχε αρχίσει. Συνεχίσαμε, λοιπόν, χωρίς να γνωρίζουμε αν η γυναίκα αντέξει, αλλά με πολύ μεγάλη πιθανότητα (σχεδόν βεβαιότητα) το παιδί να υποστεί εγκεφαλική βλάβη. Η αναμονή κράτησε μισή ώρα, που διήρκεσε κάνα χρόνο και που θα την θυμάμαι όσο ζω.
Με την πίεση στο 24+, κανείς δεν μπορεί να μας εξηγήσει πως έζησαν και οι δυο και πως είναι υγιέστατοι. Άλλο παιδί, πάντως, απαγορεύεται διά ροπάλου. Οπότε, σειρά σας. -
σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της εκκλησίας
που παρέθεσαν στις ειδήσεις,το 2006 διαλύθηκαν:
1/3 γάμους στην Αθήνα και
4/6 γάμους στη Θεσσαλονίκη -
Ο χρήστης technik έγραψε:
4/6 γάμους στη Θεσσαλονίκηδηλαδη ανα 3 γαμους που εγιναν στην αθηνα το 2006, υπηρξε και ενα διαζυγιο;
δεν καταλαβα πως το εννοει το 1/3 -
Ναι ρε αστέρι αυτό λέει.....στο περίπου δλδ, ότι αν έγιναν 3.000 γάμοι στην Αθήνα το 2006 βγήκαν 1000 διαζύγια, όχι οτι απο τους 3000 γάμους οι 1000 χώρισαν μέσα σι λιγότερο απο ένα χρόνο
-
Χωρίς ονόματα/τηλέφωνα άχρηστες πληροφορίες
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
4/6 γάμους στη Θεσσαλονίκηετσι οπως γινονται τι περιμενεις....???????????
απολυτα φυσιολογικο...γαμοι και σχεσεις χωρις νοημα..βασικα επειδη δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γαμοι και σχεσεις χωρις νοημα..βασικα επειδη δεν υπαρχει κατι αλλο να κανεις..Πρώτα έτσι ,μετα έτσι ,μετά ,μετά έτσι
και μετά....ετσι -
Ο χρήστης offset έγραψε:
Πρώτα έτσι ,μετα έτσι ,μετά ,μετά έτσι
και μετά....ετσιη πορεία ενός αποτυχήμενου γάμου με εμότικον!!!!
-
Αφού αναζητούν βόλεμα κι όχι άνθρωπο-φίλο-σύντροφο, είναι φυσιολογική τέτοια κατάληξη.
-
Οπότε, σειρά σας.Σιγά σιγά...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Οπότε, σειρά σας.
Σιγά σιγά...
Ρε, μικρός δεν είσαι εσύ;
-
δλδ 'την παλιά καλή εποχή' που δεν χώριζε κανείς, ήταν επειδή δεν ήθελαν και τα ζευγάρια ήταν αγαπημένα για πάντα
Οι γάμοι δεν ήταν βόλεμα (το συνοικέσιο μας λέει κάτι;) αλλά αποτέλεσμα αναζήτησης ανθρώπου-φίλου-σύντροφου (αλήθεια τον ήξεραν κι από χτες αυτόν που θα παντρεύονταν;)
Η 'ελληνική οικογένεια' που χάθηκε εν μέσω διαζυγίων, καλά τα παραμύθια, αλλά ήταν μια αισχρή και νοσηρή κατάσταση ενάντια σε οποιαδήποτε υπόνοια ελευθερίας ανάπτυξης και έκφρασης του ανθρώπου.
Τότε απλώς δεν υπήρχε η παράμετρος συναίσθημα και η προσωπική επιλογή στο τι είναι γάμος και κάπου εκέι τελείωνε το ζήτημα. Γαμος = κοινωνική αποκατάσταση+αναπαραγωγή .-
Οι σημερινές οικογένειες μπορεί να είναι αρκετά σάπιες, αλλά εκείνη η αηδία ελπίζω πως έχει περάσει δια παντός στη λήθη της ιστορίας.
EDIT
1000 φορές χωρισμένος από επιλογή, παρά με το ζόρι παντρεμένος είτε επειδή θα βαριόμουνα να μαγειρέψω, να πλύνω και να κάνω κάποια να θέλει να τη πηδήξω (αν ήμουν άντρας), είτε απλώς επειδή δεν θα είχα στον ήλιο μοίρα (αν ήμουν γυναίκα).
Ναι πολύ όμορφες οι οικογένειες τότε. Τη γυναίκα θα τη διάλεγε η μαμά, εγώ θα έμενα μαζί της γιατί 'θα ήταν η γυναίκα και μάνα των παιδιών μου' και κανείς δεν θα διεννοείτο τπτ διαφορετικό... Σημασία έχει ότι όλα θα φαίνονταν όπως πρέπει. -
Συμφωνώ γενικά μαζί σου, υπήρχε απίστευτη υποκρισία παλιά αλλά και σήμερα υπάρχει υποκρισία κι έχει χαθεί εντελώς το μέτρο. Εκεί δηλαδή που παλιά κοκορευόμασταν για την καθώς πρέπει οικογένειά μας, άσχετα τι πραγματικά κρυβόταν επιμελώς, σήμερα φτάσαμε στο σημείο οι παντρεμένοι-ες να κοκορεύονται στις παρέες τους ποιος-ποια φοράει στο/στη σύντροφό του πιο πολλά κέρατα... . Αν αυτό θεωρείται υγιής κατάσταση ή πρόοδος ή έστω εκλαμβάνεται θετικά ως ειλικρίνεια, όπως επίσης και το ότι πολλοί/πολλές δεν παντρεύονται ή πιο σωστά δεν ανεξαρτοποιούνται από το πατρικό τους ως μεγάλη ηλικία παρά ανέχονται-καταδέχονται να τους νταντεύουν-χαρτζιλικώνουν τα γερόντια (βλέπε γονείς), τότε τι να πω...Παραπροόδευσε η νεοελληνική κοινωνία.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
όπως επίσης και το ότι πολλοί/πολλές δεν παντρεύονται ή πιο σωστά δεν ανεξαρτοποιούνται από το πατρικό τους ως μεγάλη ηλικία παρά ανέχονται-καταδέχονται να τους νταντεύουν-χαρτζιλικώνουν τα γερόντια (βλέπε γονείς), τότε τι να πω..αλλο το να ανεξαρτητοποιηθεις (που εχεις δικιο)
και αλλο ο γαμος. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
όπως επίσης και το ότι πολλοί/πολλές δεν παντρεύονται ή πιο σωστά δεν ανεξαρτοποιούνται από το πατρικό τους ως μεγάλη ηλικία παρά ανέχονται-καταδέχονται να τους νταντεύουν-χαρτζιλικώνουν τα γερόντια (βλέπε γονείς), τότε τι να πω..
αλλο το να ανεξαρτητοποιηθεις (που εχεις δικιο)
και αλλο ο γαμος.στο ελλάντα όμως στην πλειοψηφία πάει μαζί, οπότε δεν ανεξαρτητοποιείσαι ποτέ
Γαμος: ΝΑΙ ή ΟΧΙ?