-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Γνωρίσαμε και τον BILL33 που ήρθε από την Τρίπολη (την επόμενη φορά Βασίλη θα ακολουθήσεις )
και τον maxmara .... ο οποίος έχει κουρευτεί τελικά ... είναι αλήθεια...και τον kacey (KC )
-
Ήταν πολύ ωραία, και ο γνωστός Dj έπαιζε πολύ καλή μουσική επίσης!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ο koyk τσακωνεται ακομη με τον syele για το αν η TS μπαινει στη 'ζωη' στις 6999 ή 7050? .μπαααα, θα εχουνε πεσει με τα μουτρα τωρα...
Δεν τσακωνόμαστε!!!....Του εξηγώ μπας και καταλάβει ότι η μπουρούχα του δεν πάει!
Τον έσκισα και μετά τα διόδια!!! (καλά έχασε και μια αλλαγή αλλά και πάλι μαζί πηγαιναμε....λίγο πιο μπροστά αυτός δηλαδή...αλλά τον έσκισα!!! )
Πλάκα πλάκα....τα πατήσαμε αμέσως μετά τα διόδια με 2α!!!!
Μαζί πηγαίναμε!!!Κάτι κάνει και η TS τελικά!!! -
xmmm.... δεν ανοιγετε καννα τοπικ, που να βαζει ο καθεις φωτογραφιες απο το μοτορι του?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
xmmm.... δεν ανοιγετε καννα τοπικ, που να βαζει ο καθεις φωτογραφιες απο το μοτορι του?Εγω δεν το βάζω γιατι θα αρχίσουν οι γνωστοί εγκάθετοι τα σχόλια για τις θερμοκρασίες!! (και δεν ξέρω πως κιόλας!!! )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ο koyk τσακωνεται ακομη με τον syele για το αν η TS μπαινει στη 'ζωη' στις 6999 ή 7050? .
μπαααα, θα εχουνε πεσει με τα μουτρα τωρα...
Δεν τσακωνόμαστε!!!....Του εξηγώ μπας και καταλάβει ότι η μπουρούχα του δεν πάει!
Τον έσκισα και μετά τα διόδια!!! (καλά έχασε και μια αλλαγή αλλά και πάλι μαζί πηγαιναμε....λίγο πιο μπροστά αυτός δηλαδή...αλλά τον έσκισα!!! )
Πλάκα πλάκα....τα πατήσαμε αμέσως μετά τα διόδια με 2α!!!!
Μαζί πηγαίναμε!!!Κάτι κάνει και η TS τελικά!!!Eγω περιμενα το Βαγγελη στα διοδια για να ανοιξουμε μαζι να πιω το τσαγακι μου και να ηρεμισω, αλλα εμπλεξε στη κινηση και εφυγα απραγος
Καλα πως καταφερε και εχασε αλλαγη σε σασμαν Toyota?
Μη μασας, την εχει πειραγμενη τη TS και κανει το Κινεζο
-
Καλά πάει!
Αφου κατάφερε και κρατήθηκε κοντά μου....καλά πάει Σπύρο!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλά πάει!Αφου κατάφερε και κρατήθηκε κοντά μου....καλά πάει Σπύρο!!!
Καλα παει, αλλα επρεπε να του πεις 'παμε απο 3η και 50χαω'!!
-
Ου! Αλήτες, κοντράκηδες!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καλά πάει!Αφου κατάφερε και κρατήθηκε κοντά μου....καλά πάει Σπύρο!!!
Καλα παει, αλλα επρεπε να του πεις 'παμε απο 3η και 50χαω'!!
Α δεν εχει σημασία!
Οταν εγω αλλάζω μια ταχύτητα αυτός πρέπει να αλλάζει δύο!!Και είπαμε ρε συ, αλλά είναι φίλος μου!Μην του δημιουργήσω και ψυχολογικά τραύματα! Ακου 'από 3η με 50 χαω'!!!! Θα έκλεβα εκκλησίες τότε!!!
-
see you all next time
-
Πότε το δεύτερο?
-
Οπου να'ναι!
1oTEST DRIVE PARTY του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ και της SAFETRACΚ