-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι να τα κάνεις?Να αλλάξεις τα δικά σου?!!!Οχι δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα!
Άλλωστε δεν υπάρχει και λόγος!Αν μπεις , το κάνεις για να δεις πως πας! Χαλαρά!
Και τα λάστιχά σου είναι μια χαρά για να καταλάβεις πως αντιδράει το αυτοκίνητό σου υπο πραγματικές συνθήκες!Tα λυπαμαι λιγο γιατι τα εχω βαλει πριν 5 μερες..... Και το αμαξι παει τρενο τωρα..... Ελπιζω να μην τα παιξουν και μετα θελω αλλα......
-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Tα λυπαμαι λιγο γιατι τα εχω βαλει πριν 5 μερες..... Και το αμαξι παει τρενο τωρα..... Ελπιζω να μην τα παιξουν και μετα θελω αλλα......
Aν σηκώσεις λίγο πιέσεις, με τους γύρους που πρόκειται να κάνεις (λίγους), δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Tα λυπαμαι λιγο γιατι τα εχω βαλει πριν 5 μερες..... Και το αμαξι παει τρενο τωρα..... Ελπιζω να μην τα παιξουν και μετα θελω αλλα......
Aν σηκώσεις λίγο πιέσεις, με τους γύρους που πρόκειται να κάνεις (λίγους), δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα!
Το ελπιζω......
Τα υπολοιπα στην πιστα...... -
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Το ελπιζω......
Τα υπολοιπα στην πιστα......Ετσι μου ειχαν πει και μενα τη 1η φορα που πηγα, αλλα οταν εφυγα η φθορα ειχε φθασει μεχρι τα ...αυτια!!!!
-
Εντάξει. Να ανεβάσω τις πιέσεις. Αλλά πόσο;
Φίλος με αγωνιστική εμπειρία πρότεινε 40 - 45 psi. Ναι, αλλά αυτό δεν είναι λίγο, είναι περίπου 1,5 φορά πάνω σε σχέση με τα 30 psi που έχουν τώρα.
Ερώτηση: υπάρχει μηχάνημα για να φουσκώσουμε τα λάστιχα εκεί ή θα πρέπει να σταματήσω στο τελευταίο βενζινάδικο; -
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Εντάξει. Να ανεβάσω τις πιέσεις. Αλλά πόσο;
Φίλος με αγωνιστική εμπειρία πρότεινε 40 - 45 psi. Ναι, αλλά αυτό δεν είναι λίγο, είναι περίπου 1,5 φορά πάνω σε σχέση με τα 30 psi που έχουν τώρα.
Ερώτηση: υπάρχει μηχάνημα για να φουσκώσουμε τα λάστιχα εκεί ή θα πρέπει να σταματήσω στο τελευταίο βενζινάδικο;Η υπερβολική φθορά δεν οφείλεται στην πίστα, αλλά στον υπερβάλλοντα ζήλο που δείχνουμε τις πρώτες φορές μας στη πίστα....Με τον καιρό καταλαβαίνουμε πόσο τιμόνι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να πηγαίνουμε γρήγορα, χωρίς πολλές φθορές στα ελαστικά..
Αέρα θα βρεις πολύ κοντά στη πίστα....
-
Αερα θα εχει λογικα ΚΑΙ στη πιστα(την τελευταια φορα ειχε τουλαχιστον )
-
Τελικά....πόσοι έχουν 'δηλώσει' ?
Εγώ έχω ένα μήτινγκ ( ) το πρωί, οπότε με βλέπω να το σκάω στις 2 απο την δουλειά (μια μέρα άδεια δηλαδή) ...
-
Εγω δεν εχω δηλωσει,αλλα μαλλον θα περασω μια βολτουλα για να τα πουμε απο κοντα.
-
Θα είμαι κι εγώ εκεί.
Θα έρθω μη έχοντας αντικαταστήσει την (πολύ μαλακή και υπερυψωμένη) μαμά ανάρτηση του Όκτυ μου (4Χ4), ώστε μαζί με το ξεκούλαμα να αντλήσω και καμιά συμβουλή επ' αυτού του θέματος! -
Εφοσον ειναι στις 16:00 θα προσπαθησω να ακυρωσω καποια πραγματα που εχω μηπως και ερθω, εστω και για 1-2 ωρες.
-
Ρε σείς, θα πείτε τελικά ποιοί θα μπείτε στην πίστα να πάρω μια απόφαση;
-
Ευχαριστως να μπω, αν με κανουν βολτα με τη Μ5 που οδηγουσε ο ΝΤ !
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ρε σείς, θα πείτε τελικά ποιοί θα μπείτε στην πίστα να πάρω μια απόφαση;Πιθανότητες=75% να είμαι εκεί (μέσα). Δεν έχω πάρει τηλέφωνο ακόμα.
-
spiros: θα προσπαθησω
Coyot: Θα είμαι κι εγώ εκεί
yiannis2002s: Τα υπολοιπα στην πιστα......
theo111r: Θα σας δω εκεί
ΒΑΣΙΛΗΣ: Moυ φαίνεται θα είμαι εκεί
kouk: Μου φαίνεται θα πάμε μαζί -
max ... θα είμαστε εκεί , πιθανόν ακόμα πιο πολλοί (syele , kruss .. )
Εγώ πάντως το σκέφτομαι να βάλω το αυτοκίνητο μέσα ... turbo και 40 C δεν είναι καλοί φίλοι .... λαστιχάκια ημισλικ θα φοράω πάντως για παν ενδεχόμενο.Με γειά το κούρεμα
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Με γειά το κούρεμαΚαι καλή όρεξη!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
max ... θα είμαστε εκεί , πιθανόν ακόμα πιο πολλοί (syele , kruss .. )
Εγώ πάντως το σκέφτομαι να βάλω το αυτοκίνητο μέσα ... turbo και 40 C δεν είναι καλοί φίλοι .... λαστιχάκια ημισλικ θα φοράω πάντως για παν ενδεχόμενο.Με γειά το κούρεμα
Χαιρομαι που το ακούω. Και εγώ θα έλθω μάλλον, αλλά εάν το βάλω μέσα επίσης παίζεται. Ίσως για πολύ χαλαρούς γύρους!
ΥΓ Ευχαριστώ για το κομπλιμέντο!
EDIT: Δεν έχω πάρει τηλέφωνο. Μάλλον θα εμφανιστώ και ότι ήθελε προκύψει!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
*spiros: θα προσπαθησω *θα ειμαι εκει τελικα!
-
Αντε να βλέπω το ηθικό να ανακάπτει.....
1oTEST DRIVE PARTY του περιοδικού 4ΤΡΟΧΟΙ και της SAFETRACΚ