-
Ο χρήστης Runner Ducati Baylisstic έγραψε:
ξερεις καμια μερα ΜΕΡΑ που να μην εχει κινηση?και απο που θα τα περναω τα αυτοκινητα εγω???απο την θαλασσα??σοβαρεψου....
Ναι... τετοια εποχη μερα εχει ελαχιστη κινηση, ειδικα ΚΥΡΙΑΚΗ αρκετα ΠΡΩΙ (8-9 το πρωι) απο Αναββησο προς Σουνιο ειναι αδειος ο δρομος, συνεχεια βολτα εκει...
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.... κοκοκοκο...
οκ 9 το πρωι ριμπας,κανενα προβλημα αν ειναι αυτο το προβλημα σου,καλη η ωρα
οριστε σου δινω και αυτη την επιλογη να δω τι θα λες τωρα. -
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
ξερεις καμια μερα ΜΕΡΑ που να μην εχει κινηση?και απο που θα τα περναω τα αυτοκινητα εγω???απο την θαλασσα??σοβαρεψου....
Ναι... τετοια εποχη μερα εχει ελαχιστη κινηση, ειδικα ΚΥΡΙΑΚΗ αρκετα ΠΡΩΙ (8-9 το πρωι) απο Αναββησο προς Σουνιο ειναι αδειος ο δρομος, συνεχεια βολτα εκει...
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.... κοκοκοκο...
οκ 9 το πρωι ριμπας,κανενα προβλημα αν ειναι αυτο το προβλημα σου,καλη η ωρα
οριστε σου δινω και αυτη την επιλογη να δω τι θα λες τωρα.9 το πρωι ειναι σουπερ... ερχομαι και με το Μονστερ για να το διασκεδασω καλυτερα... ΜΕΣΑ...
τωρα μιλας σωστα. -
ΘΕΛΕΙΣ νυχτα επειδη ξερεις οτι οι μοτοσυκλετες εχουν ελειπη φωτισμο, ειδικα σε σχεση με τα αυτοκινητα, και στα πολυ σκοτεινα σημεια αναγκαζονται να πηγαινουν στις στροφες αρκετα πιο αργα... 'ψαχνοντας' μην εχει κατι στον δρομο και το πατησουν... επισης ειδικα τετοια εποχη εχει την νυχτα και αρκετη υγρασια με αποτελεσμα να μειωνεται και η προσφυση, εαν αυτο το συνδιασεις με τον φωτισμο, ειναι γνωστο οτι μειωνεται η αποδοση αρκετα, ειδικα στις στροφες και πεφτει η συνολικη αποδοση ενα 30-40% ....................
επειδη ομως εμεις δεν περνουμε χαμπαρι απο αυτα, θα ερθουμε... και θα τα πουμε απο κοντα...
ΚΡΑΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ τωρα που ειναι ολα υπερ σου, μπορει να βγαλεις μεροκαματο...εγω δεν θελω μεροκαματα..αυτα ειναι για τα παιδακια..η κοντρα ειναι θεμα τιμης και οχι κερδοσκοπικου χαρακτηρα..
-
ΘΕΛΕΙΣ νυχτα επειδη ξερεις οτι οι μοτοσυκλετες εχουν ελειπη φωτισμο, ειδικα σε σχεση με τα αυτοκινητα, και στα πολυ σκοτεινα σημεια αναγκαζονται να πηγαινουν στις στροφες αρκετα πιο αργα... 'ψαχνοντας' μην εχει κατι στον δρομο και το πατησουν... επισης ειδικα τετοια εποχη εχει την νυχτα και αρκετη υγρασια με αποτελεσμα να μειωνεται και η προσφυση, εαν αυτο το συνδιασεις με τον φωτισμο, ειναι γνωστο οτι μειωνεται η αποδοση αρκετα, ειδικα στις στροφες και πεφτει η συνολικη αποδοση ενα 30-40% ....................
επειδη ομως εμεις δεν περνουμε χαμπαρι απο αυτα, θα ερθουμε... και θα τα πουμε απο κοντα...
ΚΡΑΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ τωρα που ειναι ολα υπερ σου, μπορει να βγαλεις μεροκαματο...εγω δεν θελω μεροκαματα..αυτα ειναι για τα παιδακια..η κοντρα ειναι θεμα τιμης και οχι κερδοσκοπικου χαρακτηρα..
παιδακι ειμαι και γω ρε... δεν θελω να μεγαλωσω...
-
ευχομαι να μην εχει κινηση τετοια ωρα...ειναι λιγο περιεργη η ωρα αυτη για τετοιου ειδους κοντρα...
καλα εσυ μεχρι πριν μας ελεγες οτι παντου και παντα η μηχανη ειναι μπροστα και τωρα αρχιζεις και μας λες οτι...δεν εχουν καλα φωτα,στα σκοτεινα σημεια εχει υγρασια κλπ κλπ κλπ οποτε για βραδι φερνω ελικοπτερο για να σε περασω λες και δεν ισχυει η υγρασια για τα αυτοκινητα...χαχαχα...να σου πως παει το θεμα..9-12 πρωι το μονστερ,12-6 με το ρανερ για την κινηση,6-12 το ντουκατι 999 και 12-8 το πρωι που θα εχει υγρασια θα..ερχεσαι με ελικοπτερο???ποσο χρονων ειπαμε εισαι? -
ευχομαι να μην εχει κινηση τετοια ωρα...ειναι λιγο περιεργη η ωρα αυτη για τετοιου ειδους κοντρα...
καλα εσυ μεχρι πριν μας ελεγες οτι παντου και παντα η μηχανη ειναι μπροστα και τωρα αρχιζεις και μας λες οτι...δεν εχουν καλα φωτα,στα σκοτεινα σημεια εχει υγρασια κλπ κλπ κλπ οποτε για βραδι φερνω ελικοπτερο για να σε περασω λες και δεν ισχυει η υγρασια για τα αυτοκινητα...χαχαχα...να σου πως παει το θεμα..9-12 πρωι το μονστερ,12-6 με το ρανερ για την κινηση,6-12 το ντουκατι 999 και 12-8 το πρωι που θα εχει υγρασια θα..ερχεσαι με ελικοπτερο???ποσο χρονων ειπαμε εισαι?Ειπαμε... Κυριακη 9 το πρωι συναντηση Ριβας... πολυ γουστααααρωωω λέμε..
θα εχω και βιντεοκαμερα επανω στο μηχανακι... -
Καλά κάνεις και θα είσαι με κάμερα.... όπως θα κοιτάει μπροστά θα φαίνεται ωραίο το 156 να χάνεται στο βάθος της στροφής!
-
Ο χρήστης nikolai έγραψε:
Καλά κάνεις και θα είσαι με κάμερα.... όπως θα κοιτάει μπροστά θα φαίνεται ωραίο το 156 να χάνεται στο βάθος της στροφής!πωπω... στην εκκινηση λες εε??? και δεν εχει και autozoom... δεν πειραζει, θα την περιμενω στον τερματισμο που θα εχω κατεβει απο το μηχανακι και θα τραβηξω και πιο ωραια πλανα...
-
Καλά κάνεις και θα είσαι με κάμερα.... όπως θα κοιτάει μπροστά θα φαίνεται ωραίο το 156 να χάνεται στο βάθος της στροφής!
πωπω... στην εκκινηση λες εε??? και δεν εχει και autozoom... δεν πειραζει, θα την περιμενω στον τερματισμο που θα εχω κατεβει απο το μηχανακι και θα τραβηξω και πιο ωραια πλανα...
καλα ρε μεγαλε εισαι σοβαρος??ακομα θεωρεις λογικο οτι θα ξεκινησουμε μαζι στην εκκινηση??αυτοκινητο θα κοντραριστεις οχι με μηχανη μην το ξεχνας αυτο...
ισχυουν οι διαφορα χρονων που σου ειπα πιο πανω που ειναι και το λογικοτερο ολων ..αν θες κοντρα απο εκκινηση στην βουτα σε αλλο ραντεβου με το δικο μου μηχανακι να σε περασω και εκει ενα σουβλακι να δεις τι σημαινει ..in line four ,made in japan sta idia kybika me to δικο σου,,αντε γιατι πολυ το κουρασαμε το θεμα... -
επιμένω........χωρίστρα........
-
Ο ΑΣΧΕΤΟΣ
Είναι αυτός πού δέν μπόρεσε ποτέ νά μάθει νά δουλεύει τό κινητό του, ούτε τό κασετόφωνο στό αμάξι του, είναι αυτός πού φωνάζει τεχνικό στό σπίτι για να τού «βάλει τα κανάλια στην τηλεόραση» αυτός πού αρνείται να χρησιμοποιήσει τό μπροστινό φρένο της μηχανής γιατί «είναι επικίνδυνο», αυτός που μπαίνει σε μαγαζί και αφήνει το μηχανάκι έξω να δουλεύει ρελαντί, ξεχνάει μονίμως τίς δύο τελευταίες ταχύτητες και μπορεί να ταξιδεύει με δευτέρα. Τον έχουν πάρει χαμπάρι οι μηχανικοί και τον ξεπουπουλιάζουν γιατί μπορείς να του πείς ότι μόλις ρύθμισες ψεκασμό στό παπί του και να σου γνέφει θετικά.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Μπορείς να τόν ξεχωρίσεις εύκολα όταν είναι πάνω στη μηχανή του πρώτον γιατί συνήθως έχει το ένα πόδι να κρέμεται μόνιμα στην άσφαλτο και δεύτερον είναι η κεφαλή κονβόϊ μοτοσικλετών ανάμεσα από αυτοκίνητα. Παπούτσι λουστρίνι μέ αγκράφα διακοσμητική, τσαντάκι στο χέρι (απ'αυτά που ήταν της μόδας στους άντρες την δεκαετία του εβδομήντα).
ΣΚΗΝΙΚΟ: Δέν τον βλέπεις, τόν ακούς. Ακούς ένα ταλαίπωρο μηχανάκι νά λυώνει τήν μίζα του, γκρού - γκρού - γκρού καί πάει λέγοντας. Τώρα ή έχει ξεχάσει τόν διακόπτη στο off ή είναι ζεστό καί έχει τραβήξει τό τσόκ τέρμα, κάποια τέτοια βλακεία. Τελικά η μπαταρία παραδίδει πνεύμα και αρχίζει να τα δίνει όλα με την μανιβέλα. Παίρνει τελικά χαμπάρι τη βλακεία του μετά από μισή ώρα, καί όταν πάρει μπρός το μηχανάκι τού αλλάζει τόν αδόξαστο με ξερογκαζιές στα κόκκινα.
ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Στην δημόσια υπηρεσία όπου δουλεύει σε υπεύθυνο πόστο εξυπηρετώντας μέ αφοσίωση και μέ ταχύτητα πολυβόλου τούς πολίτες, οι οποίοι τό αναγνωρίζουν και του έβγαλαν τό παρατσούκλι «πυροβολημένος».
ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ: Οχι απαραίτητα.
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ: Συνειδητοποίησε ότι το κόκκινο λαμπάκι στο ταμπλό της μηχανής που χρησιμοποιούσε τόσο καιρό για να βρίσκει τα κλειδιά του στο σκοτάδι ήταν για την πίεση του λαδιού. Συγχρόνως ανακάλυψε ότι τρία χρόνια με τα ίδια λάδια είναι αρκετά.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ: Ενώ βρήκε το πιο φθηνό ξεφτίλα λάδι για οικονομία, πλήρωσε μηχανικό άλλες 5000 να τού τα αλλάξει.
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: Οποιοδήποτε αριστούργημα της έβδομης τέχνης, φτάνει να παίζει ο Jim Carrey ή ο Στάθης Ψάλτης.
ΤΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ: Να τον ρωτάνε πόσα κυβικά είναι η μηχανή του, για μηχανικό τον περάσαν;
ΑΤΑΚΑ: «Τι, έχω και τετάρτη;» -
πωπω... στην εκκινηση λες εε??? και δεν εχει και autozoom... δεν πειραζει, θα την περιμενω στον τερματισμο που θα εχω κατεβει απο το μηχανακι και θα τραβηξω και πιο ωραια πλανα...
καλα ρε μεγαλε εισαι σοβαρος??ακομα θεωρεις λογικο οτι θα ξεκινησουμε μαζι στην εκκινηση??αυτοκινητο θα κοντραριστεις οχι με μηχανη μην το ξεχνας αυτο...
ισχυουν οι διαφορα χρονων που σου ειπα πιο πανω που ειναι και το λογικοτερο ολων ..αν θες κοντρα απο εκκινηση στην βουτα σε αλλο ραντεβου με το δικο μου μηχανακι να σε περασω και εκει ενα σουβλακι να δεις τι σημαινει ..in line four ,made in japan sta idia kybika me to δικο σου,,αντε γιατι πολυ το κουρασαμε το θεμα...Γιατι το λες αυτο ρε??? αφου ειμαι ξεκαθαρος σε αυτα που εγραψα, οτι στην εκκινηση θα αφησω την καμερα να γραφει την εντυπωσιακη εκκινηση του Alfa σου (αρα θα ξεκινησεις πρωτος), μονο που δεν εχει και autozoom να το προλαβαινει, αλλα δεν θα λειπει απο το βιντεο ειπα, διοτι στον τερματισμο θα ειμαι εκει να το καταγραψω την ωρα που θα καταφτανει...
νομιζω ειμουν σαφης... -
δεν θα κανω εντυπωσιακη εκκινηση 1)γιατι δεν εχει την ιπποδυναμη που πρπει για να γινει αυτο,2)στο σπινιαρισμα χανεις χρονο οποτε...τα γνωστα....
ανακεφαλαιωση λοιπον πρωτο ραντεβου ριμπας,απο εκει θα ξεκινησει το ζεσταμα μεχρι φωκαια που δεν θα μετραει επισημα εξαλλου γιατι δεν ειναι αυτη η διαδρομη το ζητουμενο,αλλα ετσι για να παρουμε και οι 2 μια ιδεα τι θα επακολουθησει,και το δευτερο σκελος που ειναι φωκαια-κωλονες με 30 δευτ.καθυστερηση απο την εκκινηση -
Μήπως είστε λίγο (ή και πολύ ) off topic;
-
Ο χρήστης philippou έγραψε:
Μήπως είστε λίγο (ή και πολύ ) off topic;Καθόλου ΚΑΘΟΛΟΥ....
Θα πάθουν και οι δύο ήττα ΟΤΑΝ τους **ΠΑΤΗΣΩ **κάτω με δανεικό BEVERLY 250
-
Πάρτε και κανένα τηλέφωνο να τα πείτε βρε παιδιά. Και αν επιμένετε στο τσάμπα στείλτε email. Τι σας φταίμε εμείς..!
-
Μετα απο 10 μήνες με το beverly έχουμε και λέμε.
-
Έσκασε το χρώμιο απο το beverly 250 στο πλάι. Ποτέ δεν έχει πληθεί με πίεση!
-
Χάλασε το ρολόι τις πλάκας που και κινέζικο του 1€ να ήταν δεν θα χάλαγε έτσι. Που να του έβαζαν και καμία ένδειξη πάνω
-
Χαλάρωσε ο καθρέφτης απο την βάση του χωρίς λόγο. Πάω να τον ξεβιδώσω και βλέπω ότι χαλάρωσε όλο και ποιό πολύ. Για ν ατον ξεβιδώσεις χρειάζετε να λύσεις καπάκια και παρμπρίζ. Τα κάνω και παρατηρώ ότι το μπράτσο βγήκε όλο μαζί. Κοιτάζω στην τρύπα και βλέπω ότι είχαν χαλάσει εντελώς οι βόλτες!!!! Και να φανταστείτε ότι ποτέ δεν έχω βιδώσει το μπράτσο. Απο ωραίο υλικό το κάνανε το μέταλο της βάσης του καθρέφτη. Πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι πρέπει να αλλάξω την βάση του. Σε ολα συμβαίνει αυτό αλλά δεν το λέμε για να μην μπαίνει στην εγγύηση.
Να χαίρεστε την Ιταλία σας Ιταλοί αλλά και Έλληνες με Ιταλικά alfa, fiat Που νομίζουν οτι έχουν αυτοκίνητο. Ας είχαμε μυαλό. Τουλάχιστον εγώ το πήρα γιατί είμαι πολύ ψηλός και ήταν το μόνο που δεν χτυπούσαν τα πόδια μου στο επιτόπου.
Αυτά
-
-
ΦΤΟΥ...........
Αν επιτρέπεται πόσο ύψος έχεις...............? για να συγκρίνω με το δικό μου .....
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Μετα απο 10 μήνες με το beverly έχουμε και λέμε.-
-
Χάλασε το ρολόι τις πλάκας που και κινέζικο του 1€ να ήταν δεν θα χάλαγε έτσι. Που να του έβαζαν και καμία ένδειξη πάνω
-
Χαλάρωσε ο καθρέφτης απο την βάση του χωρίς λόγο. Πάω να τον ξεβιδώσω και βλέπω ότι χαλάρωσε όλο και ποιό πολύ. Για ν ατον ξεβιδώσεις χρειάζετε να λύσεις καπάκια και παρμπρίζ. Τα κάνω και παρατηρώ ότι το μπράτσο βγήκε όλο μαζί. Κοιτάζω στην τρύπα και βλέπω ότι είχαν χαλάσει εντελώς οι βόλτες!!!! Και να φανταστείτε ότι ποτέ δεν έχω βιδώσει το μπράτσο. Απο ωραίο υλικό το κάνανε το μέταλο της βάσης του καθρέφτη. Πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι πρέπει να αλλάξω την βάση του. Σε ολα συμβαίνει αυτό αλλά δεν το λέμε για να μην μπαίνει στην εγγύηση.
Να χαίρεστε την Ιταλία σας Ιταλοί αλλά και Έλληνες με Ιταλικά alfa, fiat Που νομίζουν οτι έχουν αυτοκίνητο. Ας είχαμε μυαλό. Τουλάχιστον εγώ το πήρα γιατί είμαι πολύ ψηλός και ήταν το μόνο που δεν χτυπούσαν τα πόδια μου στο επιτόπου.
Αυτά
δεν νομιζω οτι εχουν σχεση σε αξιοποιστια ιταλικο αμαξι με ιταλικο μηχανακι....εχουν δρομο ακομα τα ιταλικα μηχανακια να διαβουν για να ανεβασουν την αξιοποιστια τους...σε καμια δεκαετια κατι θα εχει γινει...
-
-
Μετα απο 10 μήνες με το beverly έχουμε και λέμε.
-
-
-
Αυτά
δεν νομιζω οτι εχουν σχεση σε αξιοποιστια ιταλικο αμαξι με ιταλικο μηχανακι....εχουν δρομο ακομα τα ιταλικα μηχανακια να διαβουν για να ανεβασουν την αξιοποιστια τους...σε καμια δεκαετια κατι θα εχει γινει...
Ασε εχω και εναν φιλο με 147 και το περασμένο καλοκαίρι 3 μηνών αμάξι προσπαθούσε να κουμπώσει την πίσω αεροτομή πάνω απο το παράθυρο που έπαιζε και έκανε τοοον θόρυβο. Άλλος με Punto πέρνει την άλλη εβδομάδα mazda 3 μέ μόνο κριτήριο ότι είναι Ιαπωνικό και δεν θα χαλάει!!
-
BEVERLY 250