-
άσχετο αλλά έχω παρατηρήσει 3 χρήστες με το ίδιο άβαταρ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
άσχετο αλλά έχω παρατηρήσει 3 χρήστες με το ίδιο άβαταρΜάλλον εννοείς τα ex-TFRC μέλη...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Οι ηλίθιοι που παρκάρουν τα καγκουράμαξά τους μπροστά στο φανάρι και στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ απέναντι απ'το 'Time Out' στην Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά.Και οι ηλίθιοι τροχόμπατσοι που δεν έρχονται να κάνουν μια ωραία συλλογή από πινακιδούλες.
Ααα, τώρα **θέλουμε **οι μπάτσοι να παίρνουν πινακίδες; Μπορούμε να καταλήξουμε σε μία γνώμη ρε παιδιά, να ξέρω τι εισήγηση θα κάνω;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ααα, τώρα **θέλουμε **οι μπάτσοι να παίρνουν πινακίδες;
Πώς δε θέλουμε; Αρκεί να μην είναι οι δικές μας...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
και των φιλων μας!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
και των φιλων μας!!
Εκτός αν κάποιος από αυτούς μας κλείνει
-
και των φιλων μας!!
Εκτός αν κάποιος από αυτούς μας κλείνει
Μαρεσει ο τρόπος που σκεφτεσαι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ποιος θρασύς μπήκε και πάρκαρε στο πάρκινγκ μας κάτσε ρε φίλε τι το πέρασες δημόσιο οικόπεδο; να μην ήταν και περιφραγμένο να έλεγα εντάξειΠΑΛΙ μπήκε ένας άλλος μόλις τώρα.. ε ρε.. τα νεύρα μου
-
Γιατί δηλαδή να μην τους παίρνουν πινακίδες και διπλώματα όταν πάνε και κλείνουν πεζοδρόμια και σταματάνε την κυκλοφορία με το διπλοτριπλοπαρκάρισμα; Και άδειες και πινακίδες να παίρνουν και κατάσχεση να τους τραβάνε, γιατί τέτοια υποκείμενα δεν έχουν κανέναν σεβασμό για τους συνανθρώπους τους.
-
κατασχεση και εκτελεση!
και γω νομιζω οτι στα κλεισιματα δρομων απο διπλοπαρκαρισμενα πρεπει να πεφτει πελεκυς! χαλαρα πινακιδες...
-
Αυτή η πρόταση συμπυκνώνει όλη την φιλοσοφία του Έλληνα οδηγού.
**Ζώα **όλοι όσοι διπλοπαρκάρουν, αλλά **ντροπή **στους παλιόμπατσους που με έγραψαν επειδή είχα πεταχτεί δύο λεπτά να πάρω τσιγάρα.
**Ζώα **όσοι κάνουν καγκουριές και σκοτώνουν κόσμο στις στάσεις (μερικοί πρότειναν να τους εκτελούμε κιόλας), αλλά **αίσχος **για τα στρουμφάκια που γράφουν τους κοντράκηδες φίλους μας.
**Ζώα **όσοι κινούνται στις λεωφορειολωρίδες, αλλά **όνειδος **στο ανάλγητο κράτος που θέλει να τοποθετήσει κάμερες για να τις αστυνομεύσει. (Έξω από την κρεβατοκάμαρα μου ρε!)
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
**Ζώα **όλοι όσοι διπλοπαρκάρουν, αλλά **ντροπή **στους παλιόμπατσους που με έγραψαν επειδή είχα πεταχτεί δύο λεπτά να πάρω τσιγάρα.
**Ζώα **όσοι κάνουν καγκουριές και σκοτώνουν κόσμο στις στάσεις (μερικοί πρότειναν να τους εκτελούμε κιόλας), αλλά **αίσχος **για τα στρουμφάκια που γράφουν τους κοντράκηδες φίλους μας.
**Ζώα **όσοι κινούνται στις λεωφορειολωρίδες, αλλά **όνειδος **στο ανάλγητο κράτος που θέλει να τοποθετήσει κάμερες για να τις αστυνομεύσει. (Έξω από την κρεβατοκάμαρα μου ρε!)
Σωστότατος!
-
Ναι ρε παιδιά, να γράφουν όλους τους παραπάνω και να τους σκίζουν μάλιστα... Αλλά νόμιζα ότι εδώ μέσα είχαμε συζητήσει πολλές φορές ότι είναι αντισυνταγματικό να μας παίρνουν τις πινακίδες και ότι μόνο στην Ελλάδα γίνεται. Και ξαφνικά βλέπω ορισμένους να προτρέπουν (ευτυχώς που δεν τα διαβάζουν) τους μπάτσους να το κάνουν. Δηλαδή, ό,τι μας συμφέρει, όποτε μας συμφέρει;
Οκ, απλά για να το έχουμε ξεκάθαρο...
-
Ρε παιδια
για να αρχισουν να γραφουν οι τσι-μπα και να παιρνουν πινακιδες (οχι μονο στους διπλοπαρκαρισμενους αλλα και σε αυτους που εχουν παρκαρει παρανομα) θα πρεπει να υπαρχουν ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΟΙ χωροι σταθμευσης. Δηλ οργανωμενα παρκιν με μικρη χρεωση (οπως γινεται στο εξωτερικο). Αν δεν μπορεις να προσφερεις εναλακτικες λυσεις που θα το βαλει ο αλλος το αυτοκινητο του ΕΕΕ??? (ειδικα οταν εχεις δημιουργησει την λυση 'παιρνω αυτοκινητο με 0 προκαταβολη και 10^ν δοσεις'). Γι αυτο λοιπον δεν πεφτουν τοσες κλησεις και παρκαρει ο καθενας οπου γουσταρει.
Υπαρχουν βεβαια και οι περιπτωσεις που ενω 10 μετρα πιο κατω υπαρχουν θεσεις, ο αλλος διπλοπαρκαρει μπροστα απ το περιπτερο και το λεωφορειο δεν χωραει να περασει και δημιουργειται μια ουρα κανα χιλιομετρο ΓΙΑ ΤΟ 1 ΛΕΠΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΣΙΓΑΡΑ.
Παιδια η κατασταση με το παρκιν δεν βελτιωνεται ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ. Και βεβαια τα παρανομα σταθμευμενα οχηματα ειναι και ο κυριος λογος της χαωδους καταστασης που επικρατει στα αστικα κεντρα.
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Παιδια η κατασταση με το παρκιν δεν βελτιωνεται ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ. Και βεβαια τα παρανομα σταθμευμενα οχηματα ειναι και ο κυριος λογος της χαωδους καταστασης που επικρατει στα αστικα κεντρα.
δεν ειναι τα παρανομα σταθμευμενα, ειναι η ελλειψη υποδομης για μην υπαρχουν παρανομα σταθμευμενα!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
-
Τι πα'να πει 'πετάχτηκα δυο λεπτά να πάρω τσιγάρα'; Είναι ανάγκη ρε φίλε να πάρεις τ'αμάξι για να πας στο περίπτερο; Τράβα με τα πόδια, μπας και χάσεις κάνα κιλό!
-
Σε ό,τι αφορά τις κόντρες, εμένα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο. Το να ανοίξω σε μια ευθεία με αφήνει παγερά αδιάφορο.
-
Στις λεωφορειολωρίδες ΝΑ ΜΠΟΥΝ κάμερες και να καταγράφουν το κάθε ζώον που τις παραβιάζει. Αλλά ΟΧΙ κάμερες για υπερ-ΒΟΛΙΚΗ ταχύτητα. Εκεί είμαι κάθετος. Δεν θα γυρίσουμε στο 'Αθήνα-Θεσσαλονίκη 10 ώρες (του τρόμου)'.
Κι αν θέλουμε αστυνόμευση, υπάρχουν πολλά πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να αστυνομεύονται, αλλά κανείς δεν τα κοιτάει:
[list:h6nhk40s]
Φώτα που δε λειτουργούν ή είναι αρρύθμισταΛάστιχα
Καπνοί απ'τις εξατμίσεις (ιδίως οι κωλοφαινόλες απ'τα ζώα που καίνε λάδια κι απ'τα δίχρονα)
'Πειραγμένες' εξατμίσεις, ΙΔΙΩΣ σε μηχανάκια
Βόδια που μπαίνουν ανάποδα σε μονοδρόμους
Κρετίνοι που παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια και πάνω σε ράμπες αναπήρων
Μαστουρωμένοι οδηγοί
Κακοφορτωμένα φορτηγά
Παραβίαση φαναριού
Καγκουρομομπίλ σαν τις αηδίες του Max Power και του Burn Out
Καταστροφή δρόμων από ηλίθιους εργολάβους του ΟΤΕ, της ΕΥΔΑΠ, της εκάστοτε ΔΕΥΑ, της ΔΕΗ κλπ
Επικίνδυνες διαφημιστικές αφίσες που κόβουν την ορατότητα
Κακοτεχνίες στους δρόμους[/list:u:h6nhk40s]
Για να αρχίσει όλους αυτούς να τους πιάνει η τροχαία, να δείτε για πότε γεμίζουν και τα ταμεία του κράτους και για πότε μειώνονται τα ατυχήματα.
-
-
Από πού ν'αρχίσω και πού να τελειώσω...
-Απο τον πιτσιρικά που με το αμαξάκι που τού αγόρασε ο μπαμπάς του,και τα 2000 watt του ενισχυτή που περνάει και ξεσηκώνει τις γειτονιές,με τα χαζοτράγουδα (ακόμα και ποιοτικά να ήταν τα ίδια θα έλεγα);
-Απο τον πιτσιρικά με το μηχανάκι που του αγόρασε ο μπαμπάς του,και που έβαλε 'μπουρί',έβγαλε τα φώτα και κάνει κόντρες σε αστικούς δρόμους ξεσηκώνωντας τις γειτονιές;
-Απο τους οδηγούς αυτοκινήτων που νομίζουν ότι επειδή έχουν ένα κουτί,οι μοτοσυκλετιστές πρέπει να φύγουν απο τους δρόμους;
-Απο τους οδηγούς που διαμαρτύρονται αν βάλεις παράλληλα τη μοτοσυκλέτα,ότι πιάνεις αδικαιολόγητα χώρο,ανεξάρτητα αν πληρώνεις κι εσύ τέλη κυκλοφορίας,αν ρυπαίνεις λιγότερο,και αν έχεις μικρότερο ποσοστό συμμετοχής στο κυκλοφοριακό κομφούζιο;
-Απο τους οδηγούς που πατάνε κόρνα 0,005 δευτερόλεπτο απο τη στιγμή που άναψε το πράσινο,στο μοτοσυκλετιστή που είναι μπροστά,ανεξάρτητα αν ο 'συνάδελφός του ΙΧης παραβιάζει την ίδια στιγμή το κόκκινο;
-Απο τους οδηγούς που κορνάρουν και φωνάζουν στα διόδια για τον μοτοσυκλετιστή που καθυστερεί να πληρώσει διότι πρέπει να βγάλει τα γάντια,να ανοίξει το πορτοφόλι,να πληρώσει,να ξανακλείσει το πορτοφόλι,να ξαναβάλει τα γάντια και να φύγει; (μετά όμως στην Ε.Ο βλέπουν τη σιλουέτα του αφού τρώνε χώμα!)
-Απο τον high tech 'skier/snowboarder' που αψηφά ότι στις πίστες υπάρχουν και άλλοι και πάει με '200' αλλά που δεν ξέρει να σταματήσει,εκθέτωντας σε πολύ μεγάλο κίνδυνο τους υπόλοιπους;
-Απο τους αναιδείς συμπολίτες μας που δε σηκώνονται να κάτσουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη στα ΜΜΜ;
-Από τους 'βολεμένους' που κρίνουν-κουτσομπολεύουν,τον άλλο που δεν είχε 'δόντι' και κάνει 'βρωμοδουλειά' ενώ αυτοί είναι στα γραφεία;
-Απο τους 'γλύφτες' που θεωρούν ότι ειναι έξυπνοι;
-Απο τους 'νεόπλουτους' που νομίζουν πως μπορούν να εξαγοράσουν συνηδήσεις;
-Απο τις αφ'υψηλού περιφάνα σκληρές -που λέει και ο Π.Σιδηρόπουλος-γκόμενες που το παίζουν μοιραίες,αλλά μετά διατείνονται ότι οι άντρες έγιναν αδερφές;
-
Απ'τους μαθητοπατέρες/φοιτητοπατέρες/εργατοπατέρες/κατ'επάγγελμα συνδικαλΗστές που έχουν κατά το παρελθόν πουλήσει και τη μάνα τους ακόμη και, παρ'όλα αυτά, το παίζουν 'καλά παιδιά' και 'πρώτες φάτσες' παντού; Εδώ τουλάχιστον στο Πολυτεχνείο Κρήτης ξέρω μερικούς... Ένας μάλιστα (γαλάζιο παιδί) είναι γνωστός ρουφιανάκος, με πολύ καλές παρέες...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
- Σε ό,τι αφορά τις κόντρες, εμένα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο. Το να ανοίξω σε μια ευθεία με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Ενώ το να ανοίξεις σε στροφιλίκια ανταγωνιζόμενος έναν άλλο οδηγό είναι πιο ασφαλές για τους γύρω σου; Εμένα μου ακούγεται ακόμα πιο επικίνδυνο.
- Στις λεωφορειολωρίδες ΝΑ ΜΠΟΥΝ κάμερες και να καταγράφουν το κάθε ζώον που τις παραβιάζει. Αλλά ΟΧΙ κάμερες για υπερ-ΒΟΛΙΚΗ ταχύτητα. Εκεί είμαι κάθετος. Δεν θα γυρίσουμε στο 'Αθήνα-Θεσσαλονίκη 10 ώρες (του τρόμου)'.
Κάποιοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι είναι απείρως πιο φονική παράβαση η παραβίαση του ορίου ταχύτητας από την παραβίαση της λεωφορειολωρίδας και ότι πρώτη μας προτεραιότητα θα πρέπει να είναι το να σώζουμε ζωές.
Εγώ θα πω κάτι πιο απλό. Ο ΚΟΚ είναι αυτός που είναι. Δεν υπόκειται στην διακριτική ευχέρεια μας το να διαλέξουμε ποια άρθρα του θα τηρήσουμε και ποια θα αγνοήσουμε (επειδή εμείς ξέρουμε καλύτερα). Από την στιγμή όμως που και εμείς κάνουμε την παρανομία, καλύτερα να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν κρίνουμε τους άλλους. Στο κάτω κάτω της γραφής, όσο ασήμαντο παράπτωμα θεωρείς εσύ το να αγνοείς τον ΚΟΚ και να κινείσαι με 190 στον αυτοκινητόδρομο, άλλο τόσο ασήμαντο θεωρεί κάποιος άλλος το να σε υποβάλλει σε δίλεπτη καθυστέρηση μέχρι να αγοράσει τσιγάρα.
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ούτε ο υποφαινόμενος αντιστέκεται στον πειρασμό του γκαζιού (και έχει εισπράξει αρκετές κλήσεις για αυτή του την συνήθεια), αλλά το βρίσκω λίγο υποκριτικό να κάνουμε επιλεκτική εφαρμογή των νόμων ανάλογα με το τι μας βολεύει.
-
Ο μύθος του ορίου ταχύτητας έχει καταρριφθεί άπειρες φορές, δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με άτομα που ακόμα αναμασούν αυτήν την ηλιθιότητα, καθώς με ηλίθιους δεν αξίζει να σπαταλάω το χρόνο μου. Είναι εντελώς ηλίθιο και υποκριτικό να μου βάζεις όριο 100 και 120 σε δρόμο με τρεις-τέσσερεις λωρίδες ανά ρεύμα. Άμα είναι έτσι, να μην πληρώνουμε ούτε διόδια και να παραμείνει η Ε.Ο. όπως ήταν προ εικοσαετίας.
Ο θρασύς μ@λακάκος...