-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Οσοι περιμενουν στη σταση και ανεβαινουν στο λεωφορείο πριν προλάβεις να κατέβεις εσυ..με αποτελεσμα ή να συγκρούεσαι στις σκάλες, ή να χρειάζεται να υποχωρήσεις εσύ, να πας με την όπισθεν τερμα πίσω, να χωρέσει να μπει ο άλλος, να στριμωχτείς και πλακωθείς με 2-3 αλλους επιβάτες για να καταφέρεις να ξαναφτάσεις στην πορτα και να κατεβεις επιτέλους στη σταση σου..
Δεν θελει μυαλό ρε, πρωτα κατεβαίνουν αυτοι που είναι να κατέβουν και μετα ανεβαίνουν οι 'απο εξω'. Δυο δευτερολεπτα υπόθεση ειναι..απλα και γρήγοραΓια προσπαθησε να το εξηγησεις 8 το πρωι στο μπαρμπα αυτό το πραγμα....
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Οσοι περιμενουν στη σταση και ανεβαινουν στο λεωφορείο πριν προλάβεις να κατέβεις εσυ.και στο μετρο, και στον ηλεκτρικο.... Ιδιως σε στασεις που ανεβοκατεβαινει πολυς κοσμος ειναι ικανοι να σε ριξουν κάτω. Και το αποτελεσμα? Τελικα κανουν και πιο πολυ ωρα να ανεβουν απο οτι θα γινοταν με μια τάξη, και ποδοπατουν/νται!
-
Και που να δείτε τι γίνεται στον προαστειακό τελευταία που γεμίζει! Ναι, ναι, γεμίζει και με όρθιους που ανάμεσα σε Ηράκλειο και Κηφισίας δεν κάνουν δυο βήματα στο διάδρομο ώστε να μπουν κι άλλοι που περιμένουν στην αποβάθρα, με αποτέλεσμα να ηχούν τα μεγάφωνα ξεχασμένες παροτρύνσεις από την εποχή των λεωφορείων με καμπούρα και εισπράκτορα: 'Προχωρείτε στον διάδρομο παρακαλώ!'
Επίσης μαύρο στον 'Μαυρογιαλούρο' υπεύθυνο που τώρα αποφάσισε να κάνει οικονομία και οι συρμοί του προαστειακού έχουν πλέον τις ώρες αιχμής μόνο δυο βαγόνια, ενώ από ενάρξεως δρομολογίων μέχρι πρόσφατα είχαν 4 βαγόνια και αν ταξίδευα χωρίς να έχω σε αποκλειστική μου χρήση τετράδα καθισμάτων σκεφτόμουν: Πάλι κίνηση έχει σήμερα ο προαστειακός!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Και που να δείτε τι γίνεται στον προαστειακό τελευταία που γεμίζει! Ναι, ναι, γεμίζει και με όρθιους.....Κάνεις πλάκα ή όντως γεμίζει ρε Τάκη?
Αν δεν κάνεις πλάκα είναι πολύ σημαντικό.
Εκτός αν είναι μόνο σε ένα μικρό κομμάτι.... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και που να δείτε τι γίνεται στον προαστειακό τελευταία που γεμίζει! Ναι, ναι, γεμίζει και με όρθιους.....
Κάνεις πλάκα ή όντως γεμίζει ρε Τάκη?
Εκτός αν είναι μόνο σε ένα μικρό κομμάτι....Γνωστός μου που κάνει το δροολόγιο Κόρινθος - Αθήνα - Κορινθος καθημερινά είναι πλήρες στους καθίμενους από το ξεκίνημα... με 900 Euro ετήσια κάρτα είναι και φθηνό!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και που να δείτε τι γίνεται στον προαστειακό τελευταία που γεμίζει! Ναι, ναι, γεμίζει και με όρθιους.....
Εκτός αν είναι μόνο σε ένα μικρό κομμάτι....Το πρωί παίρνω το τραίνο των 7.06' ή αυτό των 7.36' από το σταθμό Λαρίσης. Σχετικά δύσκολα βρίσκω θέση. Κατεβαίνω Κηφισίας με αρκετή δυσκολία και ανάμεσα σε πολλούς όρθιους. Μπαίνουν αρκετοί επιβάτες στο Ηράκλειο, πρώτο σταθμό μετά την Αθήνα, αλλά εκεί που γίνεται το 'έλα να δεις' είναι στο Ολυμπιακό Στάδιο, ( Νερατζιώτισσα-όνομα κι αυτό! ) όπου έρχεται πολύς κόσμος με τον ΗΣΑΠ.
Το απόγευμα, όποιο δρομολόγιο πάρω προς Αθήνα, από 4.30' έως 6.30' περίπου, πάλι γεμάτα τα τραίνα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γνωστός μου που κάνει το δροολόγιο Κόρινθος - Αθήνα - Κορινθος καθημερινά είναι πλήρες στους καθίμενους από το ξεκίνημα... με 900 Euro ετήσια κάρτα είναι και φθηνό!!!!!!!!!!!!!!!Η δικαίωση! Εδώ και χρόνια οι τιμές γης και κατοικίας στις περιοχές κατά μήκος της γραμμής προς Κόρινθο-Κιάτο, έχουν πάρει την ανιούσα...
-
Μπράβο!
Μακάρι να το χρησιμοποιούν και από Κόρινθο. Να αλλάξουν σιγά σιγά συνήθεις οι 'Αθηναίοι'. Να φύγουμε και μερικοί προς τα έξω. Μπας και σωθεί η πόλη! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπράβο!
Μακάρι να το χρησιμοποιούν και από Κόρινθο. Να αλλάξουν σιγά σιγά συνήθεις οι 'Αθηναίοι'. Να φύγουμε και μερικοί προς τα έξω. Μπας και σωθεί η πόλη!Επίσης οεο τον Προαστειακό από Κόρινθο τον χρησιμοποιούν καθημερινά και αρκετες φοιτήτριες εκ Κορίνθου ορμώμενες (για να γλιτώνουν τα κόστη των Αθηνών) δίνοντας μια ευχάριστη νότα στη διαδρομή μετά την επέλαση των ΚΑΠΗ
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μπράβο!
Μακάρι να το χρησιμοποιούν και από Κόρινθο. Να αλλάξουν σιγά σιγά συνήθεις οι 'Αθηναίοι'. Να φύγουμε και μερικοί προς τα έξω. Μπας και σωθεί η πόλη!Επίσης οεο τον Προαστειακό από Κόρινθο τον χρησιμοποιούν καθημερινά και αρκετες φοιτήτριες εκ Κορίνθου ορμώμενες (για να γλιτώνουν τα κόστη των Αθηνών) δίνοντας μια ευχάριστη νότα στη διαδρομή μετά την επέλαση των ΚΑΠΗ
Βρε λέτε να μετακομίσω προς Κόρινθο μεριά?
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Εκτός αν είναι μόνο σε ένα μικρό κομμάτι....Το πρωί παίρνω το τραίνο των 7.06' ή αυτό των 7.36' από το σταθμό Λαρίσης. Σχετικά δύσκολα βρίσκω θέση. Κατεβαίνω Κηφισίας με αρκετή δυσκολία και ανάμεσα σε πολλούς όρθιους. Μπαίνουν αρκετοί επιβάτες στο Ηράκλειο, πρώτο σταθμό μετά την Αθήνα, αλλά εκεί που γίνεται το 'έλα να δεις' είναι στο Ολυμπιακό Στάδιο, ( Νερατζιώτισσα-όνομα κι αυτό! ) όπου έρχεται πολύς κόσμος με τον ΗΣΑΠ.
Το απόγευμα, όποιο δρομολόγιο πάρω προς Αθήνα, από 4.30' έως 6.30' περίπου, πάλι γεμάτα τα τραίνα.
Kαι στην αλλη γραμμή (Αεροδρομιο - Πλακεντιας, οπου γίνεται η συνδεση με το μετρο, ειναι γεματο!!!
Εξυπηρετεί, παρά την τιμή του. Δεν έχω αργήσει ούτε μια φορά στη δουλειά μου εδω και 4 μήνες που το χρησιμοποιώ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπράβο!
Εσυ πρόσεχε γιατι διαβάζουν και άλλα μάτια!!!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπράβο!
Εσυ πρόσεχε γιατι διαβάζουν και άλλα μάτια!!!!!!!
Δεν ήμουν εγώ, το ανηψάκι μου ήταν!
-
ποιος θρασύς μπήκε και πάρκαρε στο πάρκινγκ μας κάτσε ρε φίλε τι το πέρασες δημόσιο οικόπεδο; να μην ήταν και περιφραγμένο να έλεγα εντάξει
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπράβο!
Μακάρι να το χρησιμοποιούν και από Κόρινθο. Να αλλάξουν σιγά σιγά συνήθεις οι 'Αθηναίοι'. Να φύγουμε και μερικοί προς τα έξω. Μπας και σωθεί η πόλη!ΟΧΙ να μην φυγετε!!Τι σας χρωσταμε οι υπολοιποι;
-
Δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό thread αλλά πραγματικά εκνευρίζομαι από ένα σκηνικό που βλέπω κάθε μέρα στην Πάτρα και σαν πρωταγωνιστές έχει τα ίδια πρόσωπα. Το σκηνικό αυτό εξελίσσεται Μαιζώνος και Ραδινού για όσους ξέρουν, απέναντι από κάτι κεφετέριες των οποίων οι 'τυπικοί' θαμώνες θεωρόντας ότι ο δρόμος τους ανήκει διπλοπαρκάρουν πάντα δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο. Το θέμα είναι ότι τα αυτοκίνητα που διπλοπαρκάρουν είναι πάντα τα ίδια, 1-2 Mercedes SLK, 1-2 Porsche Boxter, 1-2 Smart, 1 BMW Z3, 1 Mercedes CLK, 1 Audi S3 και κάποια άλλα. Το εκνευριστικότερο απ' όλα είναι το γεγονός ότι ενώ γενικότερα στην Πάτρα υπάρχει αστυνόμευση και μπαίνουν κλήσεις οι γνωστοί άγνωστοι είναι υπεράνω του νόμου φαίνεται μιας και τ' αυτί τους δεν ιδρώνει. Τι να πω;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό thread αλλά πραγματικά εκνευρίζομαι από ένα σκηνικό που βλέπω κάθε μέρα στην Πάτρα και σαν πρωταγωνιστές έχει τα ίδια πρόσωπα. Το σκηνικό αυτό εξελίσσεται Μαιζώνος και Ραδινού για όσους ξέρουν, απέναντι από κάτι κεφετέριες των οποίων οι 'τυπικοί' θαμώνες θεωρόντας ότι ο δρόμος τους ανήκει διπλοπαρκάρουν πάντα δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο. Το θέμα είναι ότι τα αυτοκίνητα που διπλοπαρκάρουν είναι πάντα τα ίδια, 1-2 Mercedes SLK, 1-2 Porsche Boxter, 1-2 Smart, 1 BMW Z3, 1 Mercedes CLK, 1 Audi S3 και κάποια άλλα. Το εκνευριστικότερο απ' όλα είναι το γεγονός ότι ενώ γενικότερα στην Πάτρα υπάρχει αστυνόμευση και μπαίνουν κλήσεις οι γνωστοί άγνωστοι είναι υπεράνω του νόμου φαίνεται μιας και τ' αυτί τους δεν ιδρώνει. Τι να πω;**Πές τα Χρυσόστομε! **Γενικά το πιο εκνευριστικό είναι που ο καθένας στη Πάτρα , σταματάει (&παρκάρει!) με αλάρμ πάνω σε κεντρικές οδούς , ενώ όλοι οι υπόλοιποι αναγκάζονται να κάνουν επικίνδυνες μανούβρες και να στριμόχνωνται σε 1 λωρίδα! Είμαι πεπεισμένος ότι είναι στην νοοτροπία των πατρινών και δυστηχώς αυτή μεταφέρουν και στα παιδιά τους:'Παρκάρω με αλάρμ (για τα προσχήματα) όπου να'ναι αδιαφορώντας για το κυκλοφοριακό χάος που δημιουργώ , κάνω τις δουλειές μου στο κέντρο , παίρνω το αμάξι μου και φεύγω'....Αμαν πια....μιν@ρες!
-
Οι ηλίθιοι που παρκάρουν τα καγκουράμαξά τους μπροστά στο φανάρι και στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ απέναντι απ'το 'Time Out' στην Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά.
Και οι ηλίθιοι τροχόμπατσοι που δεν έρχονται να κάνουν μια ωραία συλλογή από πινακιδούλες.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν ξέρω αν ποστάρω στο σωστό thread αλλά πραγματικά εκνευρίζομαι από ένα σκηνικό που βλέπω κάθε μέρα στην Πάτρα και σαν πρωταγωνιστές έχει τα ίδια πρόσωπα. Το σκηνικό αυτό εξελίσσεται Μαιζώνος και Ραδινού για όσους ξέρουν, απέναντι από κάτι κεφετέριες των οποίων οι 'τυπικοί' θαμώνες θεωρόντας ότι ο δρόμος τους ανήκει διπλοπαρκάρουν πάντα δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο. Το θέμα είναι ότι τα αυτοκίνητα που διπλοπαρκάρουν είναι πάντα τα ίδια, 1-2 Mercedes SLK, 1-2 Porsche Boxter, 1-2 Smart, 1 BMW Z3, 1 Mercedes CLK, 1 Audi S3 και κάποια άλλα. Το εκνευριστικότερο απ' όλα είναι το γεγονός ότι ενώ γενικότερα στην Πάτρα υπάρχει αστυνόμευση και μπαίνουν κλήσεις οι γνωστοί άγνωστοι είναι υπεράνω του νόμου φαίνεται μιας και τ' αυτί τους δεν ιδρώνει. Τι να πω;Αυτο με τους 'υπερανο' δεν ειναι μονο δικο σας προνομοιο....
Στην Παραλιακη -της Αθηνας- το καλοκαιρι που τα 'μαγαζια' ειναι ανοιχτα, δεν υπαρχει κανενας τσεος να ξηλωσει πινακιδες απο τα τριπλο-παρκαρισμενα.
Ενω μωλις ερθει το φθινοπωρο....τσουκ....
Να τα ρανταρ και τα αλκοτεστ....Εχω την εντυπωσοι οι τσεοι στη Τροχαια Γλυφαδας 'τα παιρνουν'
-Φρεσκο πραμα....
Στο ρευμα προς Πειραια, λιγο πριν το Φιξ, επι της Λ.Συγγρου ανοιξε καινουριο ξενυχταδικο/χτυπιταδικο/τρενταδικο....
Τα βραδια γεινετε το σωσε....
Απο τις 3 λωριδες που εχει η Λ.Συγγρου εκει, οι 2 ειναι με αλαρμ.....
Και οι τσεοι...500μ ποιο κατω μιλανε με τρ@βελια....Ημαρτον.....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Και οι τσεοι...500μ ποιο κατω μιλανε με τρ@βελια....
Ρε είναι συνάδελφοι...Μυστική αστυνομία...
Ο θρασύς μ@λακάκος...