-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ο μαλακακος πιτσιρικας με το SUV της ΚΙΑ που μαρσαρε πισω μου και επιταχυνε - φρεναρε συνεχως αποτομα οταν σημερα το απογευμα ημασταν σε κινηση....
το χαμογελο του κοπηκε αποτομα βεβαια με το που βγηκαμε στην εθνικη, καθως μετρησε απειρες ...κολωνες
δεν πτοηθηκε ομως και τον παρατηρουσα οτι εκανε τρελες σφηνες για να με φτασει!!!
επειδη ημουνα καλο παιδι σημερα ομως, δεν εδωσα συνεχεια και τον αφησα να παει να τσακιστει παρακατω.
Μην ασχολείσαι μωρέ με κάτι τέτοιους.. στο λέω φιλικά.
Μόνο το μπελά σου μπορεί να βρεις. Πρέπει να κάνεις στην άκρη, και άστον να πάει στον αγύριστο.. είναι προτιμότερο να πάει μόνος του απ'το να πάρει και σένα μαζί.
Συμπέρασμα: Έναν μλκα-επικίνδυνο οδηγό, καλύτερα να τον έχεις μπροστά σου (με απόσταση ασφαλείας) παρά πίσω σου...Γενικα δεν ασχολουμαι με τετοιους, χθες μου την εσπασε ομως και γιαυτο εφαγε και τις κολωνες.
Οταν ειδα οτι επεμενε και καταλαβα οτι ειναι τελειως ζωο, το αφησα το θεμα, ακριβως για να μην μπει καποιος σε κινδυνο επειδη εκεινο το ζωο ηθελε σωνει και καλα να ειναι μπροστα. Αλλωστε εγω θα εβγαινα απο την εθνικη σε 3-4χλμ.
Αν ηταν ανοικτος δρομος ή στροφιλικι (παντα εκτος πολης), δε θα υπηρχε καν θεμα γιατι οι διαφορες εκει θα ηταν ...ετη φωτος και οχι κολωνες! -
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Ο μ@λ@κ@ς που χθες στο φαναρι της Βούλγαρη σην Θεσσαλονικη ήταν από πίσω μου και τον είδα, από τον καθρέφτη, να κοιταει το κινητό του, ξεχνώντας το φρένο και ήρθε και έδωσε ένα υπέροχο φιλί στο καινούριο Golfάκι μου! Με άκουσε όλη η Θεσσαλονίκη! Ευτυχώς, δεν μου έκανε ζημιά! Αν είχε γίνει κάτι πείτε μου τι έπρεπε να κάνω; Κατεβαίνω με ψυχολογία στο μηδέν και προσεύχομαι να μην δω κάτι τράγικό! Ούτε πινακίδες δεν έχω ακόμα! Η αντιδρασή του: 'Έλα μωρε, δεν έγινε τίποτα!' ΖΩΑ!σε λάθος τόπικ το έβαλες αυτό!
έχουμε το 'Ζώα ζώα ζώα'
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο μ@λ@κ@ς που χθες στο φαναρι της Βούλγαρη σην Θεσσαλονικη ήταν από πίσω μου και τον είδα, από τον καθρέφτη, να κοιταει το κινητό του, ξεχνώντας το φρένο και ήρθε και έδωσε ένα υπέροχο φιλί στο καινούριο Golfάκι μου! Με άκουσε όλη η Θεσσαλονίκη! Ευτυχώς, δεν μου έκανε ζημιά! Αν είχε γίνει κάτι πείτε μου τι έπρεπε να κάνω; Κατεβαίνω με ψυχολογία στο μηδέν και προσεύχομαι να μην δω κάτι τράγικό! Ούτε πινακίδες δεν έχω ακόμα! Η αντιδρασή του: 'Έλα μωρε, δεν έγινε τίποτα!' ΖΩΑ!
σε λάθος τόπικ το έβαλες αυτό!
έχουμε το 'Ζώα ζώα ζώα'
Ανηκει σε αλλη συνομοταξια
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Απαράδεκτοι:- Οι (φερέλπιδες) επιβάτες του μετρό που στήνοται μπροστά από την πόρτα για να μπουν με το που αυτές θα ανοίξουν, εμποδίζοντας βέβαια αυτούς που θέλουν να βγούν.
Αυτό και το μπάχαλο στις κυλιώμενες σκάλες δείχνουν κάτι από παλαιολιθική εποχή, ρόπαλο στο χέρι, προβιά κλπ... Εκτός του ότι δεν σκέφτονται (το παρακάμπτουμε) ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ? έχει λιώσει η κασσέτα 'παρακαλείσθε να μένετε δεξιά κλπ'
Επίσης να αναφέρω όλα εκείνα τα βόδια που παρκάρουν πιάνοντας όσο περισσότερο χώρο γίνεται είτε επειδή δεν σκέφτονται/είναι αφηρημένοι είτε επειδή ωχ αδερφέ, όπισθεν μανούβρες και ιστορίες τώρα... Συμπεριλαμβάνονται και αρκετά παπιά/μηχανάκια που:
- Παρκάρουν ακριβώς στο κέντρο θέσης 4-5 μέτρων
- Αφήνονται (για 2 λεπτάκια μωρέ) διπλοπαρκαρισμένα σε μονόδρομους, δίπλα σε επίσης παρκαρισμένα (παράνομα κ μη) αυτοκίνητα...
Στο χέρι μας είναι να βελτιώσουμε την εικόνα αυτή, όταν την επόμενη φορά που θα βγούμε στο στέκι-του-χάρου, κάψουμε 5 θερμίδες παραπάνω να σκεφτούμε και τον άλλο κακομοίρη που βράζει στο ίδιο καζάνι!
-
Δε γουστάρω:
- τους άντρες που σκίζονται να πληρώσουν το λογαριασμό του 1ου καφέ και νομίζουν οτί είμαι υποχρεωμένη να τους το ξεπληρώσω ή φιλώντας του ή υπόσχωντας οτι θα ξαναβγώ μαζί τους.
2.να περπατάω στο δρόμο και να ακούω χυδαία σχόλια, αναγκαζοντάς με να μετανιώνω την ώρα και την στιγμή που φόρεσα κάτι που δεν μοίαζει με μπούρκα (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ....)
- τις σπιτονοικοκυρές που αφήνουν διάφορα στο πατάρι-ντουλάπα του σπιτιού που νοικιάζεις και όταν έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσεις ανακαλύπτεις οτι δεν έχεις χώρο.
4.τους διάφορους οδηγούς που περιγράφηκαν παραπάνω...
-
..για να εχουμε αποψη για τα παραπονα σου, και ειδικα για το νο.2, θα πρεπει να μας παρουσιασεις πειστηρια εστω με ηλεκτρονικα μεσα.
-
ΒΑΡΕΘΗΚΑ τον κάθε καθυστερημένο ο οποίος περνάει το κόκκινο ή το STOP του κορνάρεις και σε βρίζει κιόλας!!!!
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πιο πριν απλά έτυχε σήμερα και ακόμα τα έχω πάρει…
Στρίβω αριστερά με πράσινο και παπάκι συνεχίζει με κόκκινο από το αντίθετο ρεύμα …
Κορνάρω και η απάντηση είναι «Αϊ @$() ρε μαλάκα»...Τον βρήκα πιο κάτω και η συνέχεια ήταν :
-«Σε είδα που εκνευρίστηκες και κόρναρες γιαυτό σε έβρισα»
-«Τι με νοιάζει αν έχει φανάρι ρε μεγάλε…» και διάφορα τέτοια απίστευτα που σε κάνουν να γελάς αντί να τσαντίζεσαι περισσότερο!!!!!Τελικά όμως παρατήρησα τα εξής :
-Αν πεις κάποιον Ελληνάρα (γιατί μάλλον είναι ο καλύτερος χαρακτηρισμός σε τέτοιες περιπτώσεις) τα παίρνει απίστευτα πολύ
Χεχε… ήταν το μοναδικό που μπορούσα να πω γιατί ήμουνα μόνος μου και αυτός είχε πίσω έναν όμοιο του οπότε θα ήταν κρίμα να τις φάω...
Τελικά όμως ο τίτλος «ελληνάρας» δεν του άρεσε!-Όπως έχω ξαναπεί αν σε αυτόν που προφανώς ψάχνεται για φασαρία τον πάρεις στην πλάκα, του χαλάς το χατίρι και τότε είναι που πραγματικά τρελαίνεται περισσότερο!!!
-
Ο Μ...ΚΑΣ ΓΥΦΤΟΣ με το JEEP πεταξε αναμμενο τσιγαρο απο το παραθυρο
και με εκαψε στο χερι(οδηγουσα την μηχανη) χθες βραδυ στη ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,και ψαχνει για φανοποιο να του συνεφερει τις πορτες απο τις κλωτσιες που φαγανε!!!! -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
και με εκαψε στο χερι(οδηγουσα την μηχανη) χθες βραδυ στη ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,και ψαχνει για φανοποιο να του συνεφερει τις πορτες απο τις κλωτσιες που φαγανε!!!!ριχτου....................
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
και με εκαψε στο χερι(οδηγουσα την μηχανη) χθες βραδυ στη ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ,και ψαχνει για φανοποιο να του συνεφερει τις πορτες απο τις κλωτσιες που φαγανε!!!!Πάλι καλά που ψάχνει μόνο φανοποιό, έπρεπε να ψάχνει και τον Φουστάνο να του ισιώσει τη μούρη.
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Δε γουστάρω:- τους άντρες που σκίζονται να πληρώσουν το λογαριασμό του 1ου καφέ και νομίζουν οτί είμαι υποχρεωμένη να τους το ξεπληρώσω ή φιλώντας του ή υπόσχωντας οτι θα ξαναβγώ μαζί τους.
2.να περπατάω στο δρόμο και να ακούω χυδαία σχόλια, αναγκαζοντάς με να μετανιώνω την ώρα και την στιγμή που φόρεσα κάτι που δεν μοίαζει με μπούρκα (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ....)
Καλά το 1 είναι στάνταρ.. δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό ορισμένων ανθρώπων.. Ομοίως με εκνευρίζει όταν στον πρώτο καφέ η κοπέλα δεν κάνει καν κίνηση για να πληρώσει, γιατί θεωρεί δεδομένο ότι θα τον πληρώσεις.. Εκεί το γ@ματο είναι να την κάνεις να σε μισήσει, θα γελάς όμως για πολλές μέρες (λέγεται προσωπικό αστείο, γιατί το κάνεις εις βάρος κάποιου για να γελάσεις μόνο εσύ).. παράδειγμα 1: βγάζεις ένα 500ευρο (αν έχεις) και της λες 'μήπως έχεις να μου χαλάσεις;'
παράδειγμα 2: εκεί που έρχεται ο σερβιτόρος για να πληρώσεις εσύ φυσικά σαν άντρας -θύμα που είσαι, σηκώνεσαι πάνω και αρχίζεις και τρέχεις, και την αφήνεις εκεί με ανοιχτό το στόμα. Εξ'άλλου αποκλείεται να είναι αυτή η γυναίκα της ζωής σου, φαντάσου ότι από τον πρώτο καφέ την πληρώνεις. Υπάρχουν και οι επαγγελματίες που έχουν κ περισσότερο ταλέντο. παράδειγμα 3 κ τελευταίο: Αρχίζεις να κάνεις παράξενους μορφασμούς στο σερβιτόρο και να προσπαθείς να τον κάνεις να διαβάσει τα χείλη σου, και πες κάτι σαν 'έ-χει ό-πλο'Και για το 2 συμφωνώ.. είναι πολύ εκνευριστικο να βλέπεις όλα αυτά τα λιγούρια που για να πη@$^@#νε μπορούν να κάνουν κυριολεκτικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κλισέ φράσεις του τύπου 'μανάρα μου' κ άλλα τέτοια πραγματικά γελοιοποιούν αυτόν που τα λέει και δείχνουν ότι δεν έχει καθόλου επίπεδο. Εγώ πάντως που είμαι ωραίος και μοιραίος, αν με κοιτάξει καμία στο δρόμο την κοιτάω υποτιμητικά και με ύφος σνομπ με την άκρη του ματιού μου και λέω 'ουστ από δω.. λυσσάρα..' ή παίρνω το αλάνικο κακό βλέμμα μου που κανείς δε με κοιτάει στα μάτια για πάνω από δύο δευτερόλεπτα και της λέω 'τι κοιτάς; Θες τσαμπουκά;' ..ε και εξαφανίζεται.. τσκ τσκ τσκ.. λυσσάρες!
-
Να προσθέσω στη λίστα όλους αυτούς τους τύπους που στα πλοία και διάφορους άλλους δημόσιους χώρους,βγάζουν τα παπούτσια τους και απλώνουν τα βρωμοπόδαρά τους σε καναπέδες,καρέκλες και οπουδήποτε αλλούς-ψηλά πάντα,για να φαίνονται!
-
Ο θρασύς μ@λ@κάκος είναι αυτός που σε εκμεταλλευεται επειδή ΞΕΡΕΙ ότι δε θα τον πάρει ο ΔΙΑΟΛΑΣ λόγω καταστάσεων και συγκυριών, ή όπως προαναφέρθηκε επειδή πιστεύει ότι ο άλλος δε θα κάτσει να ασχοληθεί να πέσει στο επίπεδό του.
Το θέμα είναι ότι και η υπομονή έχει τα όρια της και μια στγμή σε κάνει ο άλλος να τα ξεπεράσεις και αρχίζεις να συμπεριφέρεσαι σαν αυστραλοπίθηκος.. πολλές φορές αναγκάζεσαι να ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους. Ειδικά όταν κάποιος θρασύς τύπος δεν εκτιμάει και η γιδοσύνη του έχει ξεπεράσει τα όρια.
Τα έγραψα και μου'φυγε ένα βάρος. -
τι σου συνέβη;
-
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Δε γουστάρω:2.να περπατάω στο δρόμο και να ακούω χυδαία σχόλια, αναγκαζοντάς με να μετανιώνω την ώρα και την στιγμή που φόρεσα κάτι που δεν μοίαζει με μπούρκα (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ....)
Να υποθέσω ότι έχεις κάτι με τις φούστες;
-
Ενα πράγμα με εκνευριζει ποιο πολύ απ'όλα σ'αυτη τη ζωη..
ποτέ καμία μα καμία γυναίκα απ'όσες ξέρω-ηξερα δεν καταφερε να αποδεχθεί τα εξης:
α. θελω όταν έχω σχεση με μια γυναίκα να την έχω μόνο με αυτην.
β. θέλω όταν εχω μία φίλη και της φερομαι καλα να μην το παρεξηγεί κανείς ( εδω παιρνει η μπάλα και τους αρρενες)
γ. δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο
δ. ξέρω και μόνος μου αν πρέπει να βγάλω φλας η όχι (κλείσε πρώτα εξάμηνο με το διπλωμα και τα λέμε)
ε. εχω ξαναλλάξει λάμπα χωρίς να κλείσω το γενικό (έλεος)
στ. ΟΧΙ δεν τη βρίσκω με την ορειβασία φωρτομένος μόνο με την ομπρέλα-ψαθα-ξαπλώστρα-πετσετα σου για να δεις την κοκκινη αμμο(αναθεμα την ώρα που το πρότεινα)
ζ. μαντεψε, θέλω να δω φορμουλα και όχι για εκατοστη φορα τα φιλαράκια (καλα δε λέω αλλά ελεος στο τετραγωνο)
η. ΔΕΝ ηταν αυτό ακριβως που εννοούσα όταν έλεγα 'τι ωραιο σκυλάκι' να το υιοθετήσω κιόλας...
....
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
Ενα πράγμα με εκνευριζει ποιο πολύ απ'όλα σ'αυτη τη ζωη..ποτέ καμία μα καμία γυναίκα απ'όσες ξέρω-ηξερα δεν καταφερε να αποδεχθεί τα εξης:
....
????????????????????????????????????
Κάτι δεν πάει καλά εδώ... Οι γυναίκες της ζωής σου έχουν πρόβλημα γιατί ΔΕΝ σου αρέσει το ποδόσφαιρο;;;; Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
ποτέ καμία μα καμία γυναίκα απ'όσες ξέρω-ηξερα δεν καταφερε να αποδεχθεί τα εξης:
....
Κάτι δεν πάει καλά εδώ... Οι γυναίκες της ζωής σου έχουν πρόβλημα γιατί ΔΕΝ σου αρέσει το ποδόσφαιρο;;;; Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο!
καλα μείνε τωρα όπως έμεινα και γω μ@@κ*ς που μου σκασε θεϊκη ατάκα του στυλ τριτη πέμπτη δεν μπορω, παιζει champions league...
και δεν λέω όχι, μ'αρεσει που και που να δω λίγη μπαλίτσα, κανα καλό παιχτάκι, εκείνο το κορυφαίο του del ninio (ετσι δεν τον λένε?) αλλά μεχρι ένα σημείο ρε γμτ.. για να μην σου πώ και τι άλλο έπερνε αναβολή για να δει μπάλα... ε, μέχρι [που τα πήρα και γίναμε μπαλα...
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
....
καλα μείνε τωρα όπως έμεινα και γω μ@@κ*ς που μου σκασε θεϊκη ατάκα του στυλ τριτη πέμπτη δεν μπορω, παιζει champions league...
και δεν λέω όχι, μ'αρεσει που και που να δω λίγη μπαλίτσα, κανα καλό παιχτάκι, εκείνο το κορυφαίο του del ninio (ετσι δεν τον λένε?) αλλά μεχρι ένα σημείο ρε γμτ.. για να μην σου πώ και τι άλλο έπερνε αναβολή για να δει μπάλα... ε, μέχρι [που τα πήρα και γίναμε μπαλα...
Tριτη και τεταρτη εχει CL .Την πεμπτη παιζει ο παο ουεφα (πλακα κανω μην παρεξηγιεστε οι φιλοι του παο).
-
sorry διορθώνω.. χεχε μπράβο πεμπτη έπεζε ο μιχαλάκης της.....
#$@!$%#@$#@^#@^$
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ο θρασύς μ@λακάκος...