-
Πιθανόν. Το άλλο αυτοκίνητο (ιταλικό ) λογικά θ' αράξει 2 μήνες στο συνεργείο για ρεκτιφιέ, ιμάντες, λάδια, υγρά, δίσκο, νέα αμορτισέρ και πλύσιμο.
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Μήπως η ονομασία δεν είναι OPC αλλά OBPC (Opel Braking Performance Center);;; Δηλαδή απλά πετάνε ένα turbo και βελτιώνουν αισθητά τα φρένα ώστε να προλαβαίνουν να φρενάρουν στην είσοδο της στροφής;
Όχι, OPC είναι: Over Priced Craps
-
Άσε να μαντέψω... Ήσουν με άλλο αυτοκίνητο?
Πράγματι και εγώ εξεπλάγην.
Πάντως τα περισσότερα από τα 200,000 χλμ που έχω κάνει με το Άστρα τα έχω κάνει βράδυ... διότι την ημέρα συνήθως την περνάει στο συνεργείο. -
Mικρά ταξί έχετε στην Κύπρο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Mικρά ταξί έχετε στην Κύπρο.Και ανθεκτικά.
-
οπελ είναι το αυτοκίνητο ποτυ αν δεν το έχεισ οδηγήσει ποτέ,πάντα ψάχνεις πως ανάβει η πλαφονιέρα
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
οπελ είναι το αυτοκίνητο ποτυ αν δεν το έχεισ οδηγήσει ποτέ,πάντα ψάχνεις πως ανάβει η πλαφονιέρασωστο!!!
-
δεν θα χρειαστεί! δεν υπάρχει λόγος να μπεις μέσα
μην μου πείτε να το... οδηγήσετε
-
αληθινος διαλογος με μελος των 4ΤF ο οποιος ειχε αγορασει Αστρα μερικες μερες πριν:
- ελα τι γινεται?
- ημουνα στα διοδια και δεν εβρισκα ψιλα να πληρωσω γιατι δε ξερω πως στο διαολο αναβει η πλαφονιερα...
- ε ανοιξε τη πορτα!!!
-
RTFM ή OYFE (Open Your F@#ng Eyes)
ΤΡΙΑ κουμπάκια έχει, 1 για κάθε φωτάκι.
Δεν πειράζει, κατανοούμε ότι είναι λίγο πρωτοποριακό, αλλά στο μέλλον όλα τα αμάξια έτσι θα φτιάχνονται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν πειράζει, κατανοούμε ότι είναι λίγο πρωτοποριακό, αλλά στο μέλλον όλα τα αμάξια έτσι θα φτιάχνονται.Πρόκοψε η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία με πρότυπο την Opel.. Μόνο ο manosk θα αγοράζει αυτοκίνητα, οι υπόλοιποι θα ασχοληθούμε με το πλέξιμο..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:rtfm: RTFM ή OYFE (Open Your F@#ng Eyes)ΤΡΙΑ κουμπάκια έχει, 1 για κάθε φωτάκι.
Δεν πειράζει, κατανοούμε ότι είναι λίγο πρωτοποριακό, αλλά στο μέλλον όλα τα αμάξια έτσι θα φτιάχνονται.
Σε ποιό μέλλον δεν μας είπες όμως!
Σε εκείνο που θα έχει απαγορευθεί η κατασκευη αυτοκίνητων μήπως?! -
Kid
ακόμα με τσιγκλάς για βόλτα;kouk
όταν θα έχει καταργηθεί το τιμόνι. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
kouk
όταν θα έχει καταργηθεί το **τιμόνι. **γιατί τώρα έχεις τιμόνι;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
kouk
όταν θα έχει καταργηθεί το **τιμόνι. **γιατί τώρα έχεις τιμόνι;
Όχι βέβαια. Η Όπελ ΚΑΙ σε αυτό πρωτοπόρος!
-
Μηπως λαγουδιερα καλυτερα??
Το Tigra παντως πολυ ψευτια το ατιμο.Μπηκα μια φορα μεσα για να το δω και ολα τα πλαστικα κουνουσαν.Οι 2 χειρολαβες που εχει στην κονσολα τελειως ακυρες.Ασε που φαινεται και πολυ φουσκωμενο.
-
lkar, krusenstern:
http://www.auto24.gr/html/ent/293/ent.1293.asp
*Συμπέρασμα;
Μπορεί το Astra GTC να μην σε εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του, λόγω του χαμηλού κυβισμού, θα σε συναρπάσει όμως με το πόσο πολύ μπορείς να εκμεταλλευτείς το υπέροχο σασί του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με την πολύ καλή ανάρτηση και το κοφτερό τιμόνι!*
Έχω τιμόνι, το πήρα ως έξτρα κι αργότερα το συνέδεσα με τις ρόδες χρησιμοποιώντας μια ιταλική πατέντα.
-
Προσεχε μην κοπεις!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
lkar, krusenstern:http://www.auto24.gr/html/ent/293/ent.1293.asp
*Συμπέρασμα;
Μπορεί το Astra GTC να μην σε εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του, λόγω του χαμηλού κυβισμού, θα σε συναρπάσει όμως με το πόσο πολύ μπορείς να εκμεταλλευτείς το υπέροχο σασί του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με την πολύ καλή ανάρτηση και το κοφτερό τιμόνι!*
Έχω τιμόνι, το πήρα ως έξτρα κι αργότερα το συνέδεσα με τις ρόδες χρησιμοποιώντας μια ιταλική πατέντα.
το άρθρο έχει ουτοπικά κι ονειρικά στοιχεία που ανήκουν στη σφαίρα του φανταστικού.
ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΑΣΙ του αυτοκινήτου
Για OPEL έγραφε;;;
μετά από αυτό, μπορείς να θεωρήσεις σωστό το κοφτερό τιμόνι;
-
Συγχωρείστε ω αναιδείς γιατί γράφετε στο σωστό θέμα (που είναι και το original περί θαψίματος - πάντα στην πρωτοπορία).
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]