-
Οπότε συνεχίζουμε το θάψιμο χωρίς τύψεις. Ωραία
-
Μην μου 'πειράζετε' τα OPEL !!!!
Με ένα Record coupe (τo coupe ... το μάρανε ) έμαθα ουσιαστικά να οδηγώ ...
Δεν έστριβε με τίποτα .... άσε που είχαν ανακαλύψει την αίσθηση του σημερινού ηλεκτρικού τιμονιού από τότε
Ομως ..... δεν χάλαγε με τίποτα !!!Εντάξει , τα σημερινά πρέπει να είναι καλά και ασφαλή αυτοκίνητα ... αλλά μέχρι εκεί. Για κάποιον που έχει πιο 'σπορ' ανησυχίες και κατέχει την οδήγηση υπάρχουν πολλά μοντέλα με καλύτερη αίσθηση.
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 250#340250
-
Παντως το κορσακι μου με εχει βολεψει αφανταστα...
Θα το ξαναέπαιρνα με κλειστα μάτια (απλά αν το ξαναέπαιρνα θα εβαζα και ηλεκτρικά παράθυρα )Όσον αφορα το θέμα της ασφάλειας θα ήθελα φρένα με καλύτερη αίσθηση. Σχετικά με το τιμόνι δεν είχα κανένα πρόβλημα -ισως σε αυτό να φταίει η μικρή μου οδηγική εμπερία....-
Κάπου διάβασα για τετακε με ευκολία κτλ κτλ... Δεν έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα, αλλά αυτά που εχω οδηγήσει (clio II, 206, saxo) με τσαρούχωμα του φρένου σε στροφή είχαν όλα λίγο πολύ παρόμοια συμπεριφορά με το corsa... δηλαδή τετακέ!!!! οπότε για εμενα το επιχείρημα αυτό μάλλον δεν ισχύει...
Τωρα αυτό το θάνατος στην Οπελ μου κανει κατι σε φασιστική προσφώνηση
, χωρις να ειμαι φανατικος οπελακιας.
ΚΑι για να κλείσω χωρίς να δημιουργήσω εντυπώσεις, δεν είμαι από αυτους που επειδη έχουν όπελ ή σιτροέν θεωρούν οτι τα όπελ ή τα σιτροεν ειναι τα καλύτερα αυτοκίνητα που όμοια τους δεν υπάρχουν....
Φιλικά
-
Παντώς στην Ελλάδα, η Opel πάει πολύ καλά.. όποτε δεν νομίζω να υπάρχει τέτοι ο θέμα...
Δεν έχω οδηγήσει το τρέχον Corsa,αλλά στο παλιό η πίσω ανάρτηση ήταν στον κόσμο της....
-
με εμπειρια στο κορσα ΙΙ και αφου εχω δει το ΙΙΙ πως παει δεν ενθουσιαστηκα...δε τη πολυσυμπαθω κα ιαποψη μου ειναι οτι ειναι η τογιοτα της γερμανιας...
-
Τό μόνο σίγουρο,είναι,ότι,άν ανοιγότανε τέτοιου είδους χιουμοριστικού θρέντ,πού αντί γιά όπελ έγραφε αλφα ρομέο,ή μπέ-έμ-βέ,ή φόλκσβάγκεν ή πεζώ,θα γινόταν τής ανωμαλίας!!!!
(τί λέτε,νά τό δοκιμάσουμε; )
-
Για να πω την αμαρτία μου, το σκέφτηκα ν' ανοίξω κάτι τέτοιο, αλλά σκέφτηκα ότι θα μας την έπεφτε το Τμήμα Ηθών.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό μόνο σίγουρο,είναι,ότι,άν ανοιγότανε τέτοιου είδους χιουμοριστικού θρέντ,πού αντί γιά όπελ έγραφε αλφα ρομέο,ή μπέ-έμ-βέ,ή φόλκσβάγκεν ή πεζώ,θα γινόταν τής ανωμαλίας!!!!(τί λέτε,νά τό δοκιμάσουμε; )
αν είναι για Φάου-Βε, ευχαρίστως!
Για AlfaRomeo, όχι! -
Γι' αυτό βρισκουνε και κανουμε με τα OPEL... Εδώ για τα παράθυρα των VW γράφεις και στην πέφτει το μισο ηλιακο συστημα Αντιδράτε μωρε κι εγω μαζί σας
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γι' αυτό βρισκουνε και κανουμε με τα OPEL... Εδώ για τα παράθυρα των VW γράφεις και στην πέφτει το μισο ηλιακο συστημα Αντιδράτε μωρε κι εγω μαζί σαςΛάθος φίλε μου Ασίμοφ.
Αυτή είναι ένδειξη...ανωτερώτητας τών οπελάκιδων!!! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με εμπειρια στο κορσα ΙΙ και αφου εχω δει το ΙΙΙ πως παει δεν ενθουσιαστηκα...δε τη πολυσυμπαθω κα ιαποψη μου ειναι οτι ειναι η τογιοτα της γερμανιας...Άκου η Toyota της Γερμανίας... Σωστός
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λάθος φίλε μου Ασίμοφ.
Αυτή είναι ένδειξη...ανωτερώτητας τών οπελάκιδων!!!Φαίνεται ότι οι οπελάκιδες έχουν την ανωτερότητα που λείπει από την Opel
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό μόνο σίγουρο,είναι,ότι,άν ανοιγότανε τέτοιου είδους χιουμοριστικού θρέντ,πού αντί γιά όπελ έγραφε αλφα ρομέο,ή μπέ-έμ-βέ,ή φόλκσβάγκεν ή πεζώ,θα γινόταν τής ανωμαλίας!!!!(τί λέτε,νά τό δοκιμάσουμε; )
Δεν είναι τόσο ανέκδοτο, γιατί η GM το σκεφτόταν σοβαρά. αφού και η Οpel αλλά και η SAAB χάνουν χρήματα. Το σχέδιο ήταν να φέρουν τα DAEWOO σαν chevrolet και να πάρουν το κάτω μέρος της αγοράς και την είσαγωγή της
Cadillac στην Ευρώπη να καλύψουν το πάνω μέρος της αγοράς.Το σχέδιο αυτό είναι εν εξελίξη, αλλα με την Opel να κινήται σιγα σιγά πιο upmarket για να αφήσει χώρο για την DAEWOO-Chevrolet
-
Hunter τα ειπες ολα!!!
Montecarlo εξηγεις το σχεδιο για upmarket της opel? Δεν καταλαβα τι εννοεις?
-
Upmarket στα Opel; Τρέμε Audi. Αστειεύομαι . Απλά να μην ξεχνάμε και το λόγο για τον οποίο φτιάχτηκε το συγκεκριμένο topic
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Λάθος φίλε μου Ασίμοφ.
Αυτή είναι ένδειξη...ανωτερώτητας τών οπελάκιδων!!!Φαίνεται ότι οι οπελάκιδες έχουν την ανωτερότητα που λείπει από την Opel
Ασε κάτω τα 'γαλόνια' λέμε.
Είναι δικά μου ρεεεε!!!! -
Ρε συ, το σταυρό το βρήκες τελικά;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε συ, το σταυρό το βρήκες τελικά;Μπά.
Πάει αυτός.Σταυρός από όπελ δέν είναι;
Οποιος τόν βρήκε,έχει κάνει τήν 'καλή' του!!! -
Πάντως, για να μιλησουμε σοβαρά, τα οπελ ειναι το ιδιο καλα (αντε, σε καποιους τομεις λιγο καλυτερα, σε καποιους τομεις λιγο χειροτερα) με τα VW και τα Ford (την Alfa την αφήνω απ' εξω, εγινε premium πια...). Και νομιζω οτι μια καλη βαση συγκρισης ειναι τα best-seller μικρομεσαια οπου πλεον το Astra τα καταφερνει μια χαρα (και με πολυ καλη τιμη ). Το ιδιο και σε μια κατηγορια πανω, μια κατω. Μιλαω παντα για τα every day cars. Για τις ειδικες εκδοσεις (βλ GTI, RS, 2.0 Turbo κ.α.):
- δεν εχω αποψη
- δε νομιζω οτι ειναι αυτες που βαρυνουν στην αξιολογηση μιας μαρκας καθως δεν απευθυνονται στον πολυ κοσμο.
Και λιγο... food for thought. Αν δεν κανω λάθος, κινητηρας της χρονιας αναδειχτηκε ο 1.3 CDTi της Οπελ. Αυτο μαλλον δεν ειναι δειγμα εταιρειας που αξίζει τον... θανατο, οπως προβοκατορικα ετεθη στο δημοψηφισμα!
Τέλος, επειδη καμιά φορά ξεχναμε την πραγματικοτητα, θα ήθελα να τονισω ότι νομος της αγοράς ειναι πως αν κατι δεν αξιζει τα λεφτα του, δεν πουλαει. Η Opel, καλως ή κακως είναι χρονια τώρα στην κορυφη των πωλήσεων ή κοντα σε αυτή. Λετε ολοι αυτοι να κανουν λάθος;
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]