-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Hunter, το πισωκινητο Kadett εχεις?
Οχι.
Μπροστοκίνητο...'αυγό'!!!
(ούτε καί τό πισωκίνητο θα με χαλούσε)Ξέρεις ποιός είναι ο λόγος πού θα τό ξανααγόραζα Νίκο;
Τό ότι φέτος κλείνει τα είκοσι χρόνια ζωής,΄τό ότι έχει χρησιμοποιηθεί βάναυσα όλα αυτά τα χρόνια,καί πρόπερσυ μού έκαψε τήν πρώτη του λάμπα (αριστερό στόπ)
Σκουριά δέν βρίσκεις ούτε μέ τό μικροσκόπιο πάνω του,τό χρώμα του είναι σέ καταπληκτική κατάσταση,καί να φανταστείς ότι είναι Ελληνικής συναρμολόγησης καί βαφής.
Αν αυτό τό αυτοκίνητο δέν είναι ο ορισμός τού 'σκυλιού',τότε ποιό είναι;Ουδεν σχολιο.....μονο κριμα που διωξαμε αλλο ενα εργοστασιο. Οπως διαβασα καπου αλλου και μου αρεσε,
'1 δις μυγες τρωνε σκατα, κατι ξερουν!! Φαε και εσυ!'....και τα τρωμε, με ανεργιες.....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ο Μάρκος έχει και 2η ευκαιρία, αν πεί πιο στρίβει καλύτερα (σύμφωνα πάντα με τα τελευταία test drive που έκανε)Σιγά το test drive!!!! Είχα πολύ έρμα...
Πάντως μια χαρά στρίβει και η Γκόλφω... Μόνο το κάθισμα δεν με βόλεψε... (εν αντιθέση με το Astra που σε αγκάλιαζε πλήρως! )
-
Πονεμένη ιστορία αυτή Νίκο.
Η Ελλάδα έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις δυστυχώς,τα λάθη του παρελθόντως τά πληρώνουμε ήδη,καί άς μήν το καταλαβαίνουμε. -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ο Μάρκος έχει και 2η ευκαιρία, αν πεί πιο στρίβει καλύτερα (σύμφωνα πάντα με τα τελευταία test drive που έκανε)
Σιγά το test drive!!!! Είχα πολύ έρμα...
Πάντως μια χαρά στρίβει και η Γκόλφω... Μόνο το κάθισμα δεν με βόλεψε... (εν αντιθέση με το Astra που σε αγκάλιαζε πλήρως! )
Την άλλη φορά θα βολευτείς καλύτερα.
Το σαβκο λέω να ανηφoρίσω σε καμιά πλαγιά. Εύκαιρος;
-
Πάντα! Αν το φυσάει κιόλας...
Ρίξε τηλ!
-
Ο Μάρκος έχει και 2η ευκαιρία, αν πεί πιο στρίβει καλύτερα (σύμφωνα πάντα με τα τελευταία test drive που έκανε)
Σιγά το test drive!!!! Είχα πολύ έρμα...
εσυ εχεις προβλημα........
πρεπει να σου κανουμε κανενα μαθημα...... -
Πάντα! Αν το φυσάει κιόλας...
Ρίξε τηλ!
πψτ , εσυ νεαρε..... για να σε βλεπω απο αποσταση......γιατι δεν θα τα παμε καλα.......
αν ψηνεστε να εξερευνησουμε καμια καινουργια ορεινη διαδρομη την κυριακη ΜΕΣΑ......(περναμε και απο το πασιγνωστο βουνο αν θελετε) -
Ο χρήστης 037 έγραψε:
@PetRanΘα με συγχωρησεις πολυ ΑΛΛΑ τι συμβουλη θα δωσω ειναι δικη μου υποθεση. Κριμα που δεν του την εδωσα πρωτου παρει το Οπελ. Βεβαια περι ορεξεως ουδεις λογος.
Οσο για τον Κλαρκσον, φαινεται οτι εχεις μαλλον προβλημα μαζι μου, διοτι απευθυνεσε συνεχεια σε εμενα με προσωπικους χαρακτηρισμους.
Επισης, στο ποστ που εβαλα, ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ, ειπα οτι δεν εειναι απαραιτητο να συμφωνησει καποιος με το ολο σκεπτικο του αρθρου, συνεπως το ΜΟΝΟ που δεν κανω ειναι να ταυτιζομαι πληρως με οτι λεει ο Κλαρκσον.
Επισης μια ή 2 αληθειες ή αποψεις του, δεν αναιρουν ΟΛΑ οσα εχει πει.
Η γνωμη του για την Λοτους κατ'εμε, ειχε και δοση αληθειας. Και αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα και οχι για υτο το τοπικ. Οποτε εαν ταυτιζομουν με τον Κλαρκσον, θα τον ακουγα και δεν θα ειχα Elise τωρα.
Και για να τελειωσω, εχω μαθει να λεω την γνωμη μου Δυνατα και με θαρρος, και δεν χαϊδευω αυτια, αν ο Karib ενοχληθηκε απο αυτο, τοτε, κριμα, τα εχει η ζωη αυτα. Τουλαχιστον η συμβουλη μου ειναι ειλικρινης και δεν κριβει μεροληψιες ή οτιδηποτε άλλο. Τωρα εαν εσυ εχεις αντιρρηση με τον τροπο που εκφραζω αυτα που πιστευω, δεν μπορω να σε βοηθησω.
Και αν ανεφερες το επεισοδιο εκεινο επειδη δειχνει την Λοτους, σε προκαλω να δεις και τους χρονους που εχει ποσταρει ενς φιλος καπου σε αλλο θεμα και να δεις τι εκανε ο Stig.
Λοιπον, εδω ειναι θεμα Οπελ, οχι Λοτους.
φιλε μου, αμα εισαι εσυ αυθεντια σε οτιδηποτε, εγω ειμαι ο πάππας!
ετσι απλα!ρωταει ο ανθρωπος τι τρεχει με το αμαξι του και δεν του εμπνεει ασφαλεια, του λες
'αλλαξε αμαξι, μακαρι να στο ειχα πει πιο πριν'
σοφον!! ευγε!! καλυτερα δεν θα το ελεγε ουτε ο μιτσηκωστας!!σε ρωταω εγω -μετα απο τις χαζαμαρες σου για τα skoda- αν ξερεις κανα κολπο για να γλυτωσουμε καννα βαθμο θερμοκρασια εισαγωγης,
'το φαινομενο του οττο ισχυει οπως και στα Φ1'
ευχαριστω ΕΙΔΙΚΕ, με εσωσες κι εμενα..
παω στον αλονζο να κανουμε τραμπα καννα κολαρο εισαγωγης, καμια αντλια βενζινης...και οταν λες χαζαμαρες, δεν απαντας ποτε επι της ουσιας, παρα μονο οπου σε παρασυρει το πληκτρολογιο, να μην πω τιποτ'αλλο, και λες τα δικα σου.
τι κανεις γιαννη? κουκια σπερνω..τετοιος , χαμενος παει στην αγγλια.
ελα εδω να μας σωσεις!!απλα μην παρασυρεις τιποτα ανιδεους σε τιποτα χαμενες επιλογες προσεχε..
βεβαια ευτυχως απ'οτι βλεπω δεν το τολμας.αλλα ρε παιδακι μου, ασε τις ειδικοτητες, ή τουλαχιστον πουλα τις εκει που τις χαβουνε...
'ΕΓΩ ειμαι ο ειδικος και εσυ εισαι ο απλος οδηγος, σε αυτο που λενε αυτοκινητο'
'Αντι να με εκμεταλευτεις και να με ρωτας για να μαθαινεις, διαφωνεις μαζι μου'lol.... διπλωμα εχεις?
κι αν εχεις, ποσα χιλιομετρα εχεις κανει? ...ειδικε?σορρυ αλλα να με κοροιδευει καποιος στα μουτρα με μοναδικο ελαφρυντικο την ψευτο-ευγενια, δεν το ανεχομαι.
φιλικα, αλλα οχι πλεον .. η επιστημη αποφανθηκε αλλιως..
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Εγώ έχω την αίσθηση οτι τα Opel είναι η χρυσή μετριότητα παντού.
Σωστός αν και λίγο σκληρός. Πλεονεκτούν στο ότι** δεν τα παίζουν μετά από 5-6 χρόνια **(όπως κάποια γαλλικά),έχουν 'στιβαρά' αμαξώματα και έχουν λογικές τιμές.
Ως κάτοχος....εφηβικού Κλιό Ι 1.4 (13 χρόνων παρακαλώ! ) με 145000 χλμ στην πλάτη και μεταχειρισμένο, άρα μεταξύ μας ποιός ξέρει την αρχική του χρήση (αν και από γνωστό αγοράστηκε) και με καλοκαιρινά ταξίδια που ξεπερνούσαν τα 1000 χλμ την ημέρα
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=30
σου λέω οτι όχι μόνο δεν τα χει παίξει, αλλά ούτε καν καίει λάδι!!!Σταγόνα!Και εξακολουθεί να φλερτάρει το κοντέρ με τα 190...Και από κατανάλωση δες στο τόπικ τιμές που γράφω.
Συμπέρασμα: υπάρχουν πολλοί μύθοι... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε παιδιά, να με συμπαθάτε αλλά όταν ακούω κάποιον να είναι πωρωμένος με τα Opel, κάτι παθαίνω. Πώς είναι δυνατόν; Πρόκειται για την εταιρία-περίγελο σε Γερμανία και Βρετανία. Η φήμη τους σε αυτές τις χώρες θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αντίστοιχη με της Hyundai στη χώρα μας. Δηλαδή ότι είναι ένας αναγκαίος συμβιβασμός για κάποιον που θέλει απλώς να μετακινείται και δεν έχει να διαθέσει πολλά χρήματα, γαρνιρισμένος με μετριότατα οδικά χαρακτηριστικά.
Προσωπικά, έχω οδηγήσει πολλά από τα σύγχρονα Opel και ήταν όλα απογοητευτικά.
Corsa: απαράδεκτο τιμόνι και εξαιρετικά tail-happy, δηλαδή ανεξέλεγκτο πίσω μέρος. Φίλος (συντηρητικός οδηγός) έχει φέρει 3 φορές τετ-α-κε σε άσχετες στιγμές, που απλώς το παράκανε λίγο ή ήταν αφηρημένος και έστριψε με λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα. Τη μία φορά κοπάνησε μάλιστα. Σε συνδυασμό με διάφορα προβλήματα αξιοπιστίας, βρίζει τα Opel όσο κανείς άλλος. Και βέβαια, καλά κάνει.
Προηγούμενο Astra: μούτρα, μούτρα, μούτρα... Τιμόνι με βάρος αλλά καμία αίσθηση, κιβώτιο μπλιαχ. Ακόμα και το δίλιτρο συλλεκτικό Opc που είχα οδηγήσει, ήταν μια μετριότητα για την κατηγορία του.
Προηγούμενο Vectra: το αυτοκίνητο που ανάμεσα στους συντάκτες των ελληνικών περιοδικών έχει το παρατσούκλι 'αυτοκίνητο του εφάπαξ', γιατί ακριβώς είχε τα χαρακτηριστικά που αποζητά κάποιος που θέλει να πάρει ένα αμάξι με το εφάπαξ και να το αποχωριστεί μόνο όταν μπει στον τάφο.
Σημερινό Vectra: προσπαθούν επίτηδες στην Opel να κάνουν ένα τιμόνι τόσο αναίσθητο... Θέλει πραγματικά πολλή προσπάθεια
Astra Coupe Turbo: με αναίσθητο τιμόνι, ESP που δεν απενεργοποιείται... όλα τα περιοδικά έκαναν το λάθος να το συγκρίνουν με την Celica T-Sport και το θάψιμο ήταν εξασφαλισμένο
Το μόνο Opel που έχω σε εκτίμηση είναι το Zafira και το Speedster. Το πρώτο για την εκμετάλλευση χώρων και το δεύτερο, αν και δεν το έχω οδηγήσει, έχει αποσπάσει άριστες κριτικές. Απορώ πώς μπορεί κάποιος να δηλώνει φανατικός των σημερινών Opel...
ΥΓ. Απόσπασμα από το περιοδικό Faster από τη δοκιμή τουρμπισμένου Tigra 1.6 στην Κρήτη: Δε θα το πουλήσω ποτέ, κάποια στιγμή θα πάρω άλλο αυτοκίνητο και αυτό θα το βάλω στο γκαράζ, να το οδηγώ μια φορά την εβδομάδα και να δείχνω στα εγγόνια μου πώς ήταν τα πραγματικά αυτοκίνητα
Μιλάμε για το πρώτο Tigra, μία κουπέ έκδοση του Corsa, που στην εργοστασιακή μορφή είχε μετριότατο κράτημο, άθλιο τιμόνι... Σκεφτείτε με 240+ άλογα τι ευχάριστο που θα ήταν... Μπράβο μεγάλε, έχεις το καλύτερο αυτοκίνητο του νησιούOσο αφορα το speedster προκειται για ενα τρικ της μαμας GM ,για να ενισχυσει τη φιρμα της opel γιατι στην ουσια ειναι lotus elize, ενα αριστα στημενο αυτοκινητο.Kαι ακομη μια φορα στο παρελθον η opel ειχε βγαλει στην παραγωγη ενα πολυ γρηγορο sedan (το LOTUS OMEGA) αλλα αυτο τα σηματα της lotus, τα ειχε! !!!΄Πειτε μου ενα σπορ μοντελο της opel που ξεχωριζε σε κατι ,περα απο to calibra,που μονο καλη αεροδυναμικη ειχε!Και οταν εμπαινες μεσα στο σαλονι του ελεγες κατι μου θυμιζει,κατι μου θυμιζει ..α! ναι, το TAXI που μπηκα το πρωι!!(vectra πρωτης γενιας)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
εσυ εχεις προβλημα........
πρεπει να σου κανουμε κανενα μαθημα......Αφού ρε 'συ το πάνω μέρος του καθίσματος δεν μπορούσα με τίποτα να το φέρω να με βολεύει!!!! Είδες... μισή ώρα το παίδευα! Στο Astra γύρισα το λεβιεδάκι και τσαααακ! Ήρθε κουτί!
πψτ , εσυ νεαρε..... για να σε βλεπω απο αποσταση......γιατι δεν θα τα παμε καλα.......
Μην χαλιέσαι ρε! εγώ θα είμαι με το 206 και θα κολλάω στον προφυλακτήρα σας!!!
αν ψηνεστε να εξερευνησουμε καμια καινουργια ορεινη διαδρομη την κυριακη ΜΕΣΑ......(περναμε και απο το πασιγνωστο βουνο αν θελετε)
Γνωστό βουνό... γνωστό βουνό;;;; Τι να θέλει να πει ο ποιητής;;;;
-
Ως κάτοχος....εφηβικού Κλιό Ι 1.4 (13 χρόνων παρακαλώ! ) με 145000 χλμ στην πλάτη και μεταχειρισμένο, άρα μεταξύ μας ποιός ξέρει την αρχική του χρήση (αν και από γνωστό αγοράστηκε) και με καλοκαιρινά ταξίδια που ξεπερνούσαν τα 1000 χλμ την ημέρα
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=30
σου λέω οτι όχι μόνο δεν τα χει παίξει, αλλά ούτε καν καίει λάδι!!!Σταγόνα!Και εξακολουθεί να φλερτάρει το κοντέρ με τα 190...Και από κατανάλωση δες στο τόπικ τιμές που γράφω.
Συμπέρασμα: υπάρχουν πολλοί μύθοι...Aυτό που είπα για τους κινητήρες της Ρενώ πήγαινε για τον 16βάλβιδο όπου έχω ακούσει για προβλήματα. Προς θεού δεν λέω πως όλα τα γαλλικά βγάζουν προβλήματα απλά πιστεύω ότι στο θέμα 'αντοχή στο χρόνο' ένα Opel κρατάει καλύτερα από οποιοδήποτε γαλλικο. Προσωπική άποψη αυτό και μπορούμε κάλλιστα να διαφωνούμε. [/quote]
-
Πού θα κολήσεις είπες ;;;
αν ψηνεστε να εξερευνησουμε καμια καινουργια ορεινη διαδρομη την κυριακη ΜΕΣΑ......(περναμε και απο το πασιγνωστο βουνο αν θελετε)
Γνωστό βουνό... γνωστό βουνό;;;; Τι να θέλει να πει ο ποιητής;;;;
αρκετά με τη διαπλοκή
-
Πού θα κολήσεις είπες ;;;
Me fast driver Για την περίπτωση που το φυσάει (και δεν κρυώνει ) έχω κι έναν γάντζο πρόχειρο...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Θα με συγχωρησεις πολυ ΑΛΛΑ τι συμβουλη θα δωσω ειναι δικη μου υποθεση. Κριμα που δεν του την εδωσα πρωτου παρει το Οπελ. Βεβαια περι ορεξεως ουδεις λογος.
Οσο για τον Κλαρκσον, φαινεται οτι εχεις μαλλον προβλημα μαζι μου, διοτι απευθυνεσε συνεχεια σε εμενα με προσωπικους χαρακτηρισμους.
Επισης, στο ποστ που εβαλα, ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ, ειπα οτι δεν εειναι απαραιτητο να συμφωνησει καποιος με το ολο σκεπτικο του αρθρου, συνεπως το ΜΟΝΟ που δεν κανω ειναι να ταυτιζομαι πληρως με οτι λεει ο Κλαρκσον.
Επισης μια ή 2 αληθειες ή αποψεις του, δεν αναιρουν ΟΛΑ οσα εχει πει.
Η γνωμη του για την Λοτους κατ'εμε, ειχε και δοση αληθειας. Και αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα και οχι για υτο το τοπικ. Οποτε εαν ταυτιζομουν με τον Κλαρκσον, θα τον ακουγα και δεν θα ειχα Elise τωρα.
Και για να τελειωσω, εχω μαθει να λεω την γνωμη μου Δυνατα και με θαρρος, και δεν χαϊδευω αυτια, αν ο Karib ενοχληθηκε απο αυτο, τοτε, κριμα, τα εχει η ζωη αυτα. Τουλαχιστον η συμβουλη μου ειναι ειλικρινης και δεν κριβει μεροληψιες ή οτιδηποτε άλλο. Τωρα εαν εσυ εχεις αντιρρηση με τον τροπο που εκφραζω αυτα που πιστευω, δεν μπορω να σε βοηθησω.
Και αν ανεφερες το επεισοδιο εκεινο επειδη δειχνει την Λοτους, σε προκαλω να δεις και τους χρονους που εχει ποσταρει ενς φιλος καπου σε αλλο θεμα και να δεις τι εκανε ο Stig.
Λοιπον, εδω ειναι θεμα Οπελ, οχι Λοτους.
φιλε μου, αμα εισαι εσυ αυθεντια σε οτιδηποτε, εγω ειμαι ο πάππας!
ετσι απλα!ρωταει ο ανθρωπος τι τρεχει με το αμαξι του και δεν του εμπνεει ασφαλεια, του λες
'αλλαξε αμαξι, μακαρι να στο ειχα πει πιο πριν'
σοφον!! ευγε!! καλυτερα δεν θα το ελεγε ουτε ο μιτσηκωστας!!σε ρωταω εγω -μετα απο τις χαζαμαρες σου για τα skoda- αν ξερεις κανα κολπο για να γλυτωσουμε καννα βαθμο θερμοκρασια εισαγωγης,
'το φαινομενο του οττο ισχυει οπως και στα Φ1'
ευχαριστω ΕΙΔΙΚΕ, με εσωσες κι εμενα..
παω στον αλονζο να κανουμε τραμπα καννα κολαρο εισαγωγης, καμια αντλια βενζινης...και οταν λες χαζαμαρες, δεν απαντας ποτε επι της ουσιας, παρα μονο οπου σε παρασυρει το πληκτρολογιο, να μην πω τιποτ'αλλο, και λες τα δικα σου.
τι κανεις γιαννη? κουκια σπερνω..τετοιος , χαμενος παει στην αγγλια.
ελα εδω να μας σωσεις!!απλα μην παρασυρεις τιποτα ανιδεους σε τιποτα χαμενες επιλογες προσεχε..
βεβαια ευτυχως απ'οτι βλεπω δεν το τολμας.αλλα ρε παιδακι μου, ασε τις ειδικοτητες, ή τουλαχιστον πουλα τις εκει που τις χαβουνε...
'ΕΓΩ ειμαι ο ειδικος και εσυ εισαι ο απλος οδηγος, σε αυτο που λενε αυτοκινητο'
'Αντι να με εκμεταλευτεις και να με ρωτας για να μαθαινεις, διαφωνεις μαζι μου'lol.... διπλωμα εχεις?
κι αν εχεις, ποσα χιλιομετρα εχεις κανει? ...ειδικε?σορρυ αλλα να με κοροιδευει καποιος στα μουτρα με μοναδικο ελαφρυντικο την ψευτο-ευγενια, δεν το ανεχομαι.
φιλικα, αλλα οχι πλεον .. η επιστημη αποφανθηκε αλλιως..
Αγενεστατος οπως καθε φορα. Καμια εκπληξη.
Η απαντηση μου στο ερωτημα του Karib δεν ειχε σκοπο να του λυσει το προβλημα, αλλωστε ουτε της Οπελ ανθρωπος ειμαι ουτε μπορω αυθαιρετα να λεω οτι χαζομαρα μου ερθει στο κεφαλι.
Εβαλα ενα αρθρο το οποιο κυκλοφορησε σε μια μεγαλη εφημεριδα, και οποιος θελει το ενστερνιζεται, οποιος δεν θελει, συνεχιζει, δεν ειναι υποχρεωτικο.
Οσο για αυτα που με ρωτησες για το Σκοντα σου, εαν εχεις ελειπεις γνωσης και δεν καταλαβαινεις, αυτο δεν ειναι κακο, αλλα πρωτου ανοιξεις το στομα σου και με στολισεις, ρωτα πρωτα. Η ενεργεια αυτη παει χαμενη και δεν γινεται να την γλιτωσεις, και δεν εχει να κανει με εσενα εμενα και το κακο συναπαντημα. Ειναι θερμοδυναμικη αρχη.
Τωρα, το αρθρο, προσθεσε 'χρωμα' στο θεμα και δεν τεθηκε εκει για κανενα αλλο λογο.
απορω πωε εκανες ολους αυτους τους λανθασμενους συλλογισμους και τις προσωπικες επιθεσεις.
Μιας λοιπον και δεν σου αρεσει ο τροπος που γραφω, και επειδη εισαι ο μονος που γραφει κατα αυτον τον τροπο, σου προτεινω το εξης.
-
Μην διαβαζεις αυτα που γραφω
-
Διαβαζε τα και αγνοησε τα
Παντως την επομενη φορα που θα γραψεις ποστ, με προσωπικους χαρακτηρισμους, θα ζητησω απο τους moderators, να επιβληθουν και να σου σβυσουν τα συγκεκριμενα ποστ.
Εγω ουτε αναφερθηκα ποτε προσωπικα σε εσενα, ουτε χαρακτηρισα την επαγγελματικη σου δραστηριοτητα και καταρτιση.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ MODERATORS NA ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
-
-
Ως τώρα το τόπικ ήταν κατά 90% χιουμοριστικό. Δεν το κόβετε καλύτερα?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ως τώρα το τόπικ ήταν κατά 90% χιουμοριστικό. Δεν το κόβετε καλύτερα?Εαν εβγαζες τον πλυθηντικο θα ηταν καλυτερα Κρους.
και αν εγινε χιουμοριστικο εγινε απο εμενα και το αρθρο του Κλαρκσον!
Ο κυριος κανει παζλ απο αλλα θεματα. Και σε τελευταια αναλυση δεν θα με εξιβρει ο καθενας που εχει πονοκεφαλο σημερα. Οσο και εαν δεν συμφωνει με τις αποψεις μου.
Εχει προβει σε προσωπικες επιθεσεις και αυτο δεν επιτρεπεται. Μπορω και εγω να μιλησω προσβλητικα. Αντε γιατι εδω μεσα μερικοι ειναι μονοχνωτοι, και ενοχλουνται με τα αντερα τους.
Παρακαλω πολυ! Μεχρι ενα σημειο, μετα γινεται ενοχλητικο.
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Ως τώρα το τόπικ ήταν κατά 90% χιουμοριστικό. Δεν το κόβετε καλύτερα?
Εαν εβγαζες τον πλυθηντικο θα ηταν καλυτερα Κρους.
και αν εγινε χιουμοριστικο εγινε απο εμενα και το αρθρο του Κλαρκσον!
Ο κυριος κανει παζλ απο αλλα θεματα. Και σε τελευταια αναλυση δεν θα με εξιβρει ο καθενας που εχει πονοκεφαλο σημερα. Οσο και εαν δεν συμφωνει με τις αποψεις μου.
Εχει προβει σε προσωπικες επιθεσεις και αυτο δεν επιτρεπεται. Μπορω και εγω να μιλησω προσβλητικα. Αντε γιατι εδω μεσα μερικοι ειναι μονοχνωτοι, και ενοχλουνται με τα αντερα τους.
Παρακαλω πολυ! Μεχρι ενα σημειο, μετα γινεται ενοχλητικο.
΄Συμφωνώ με τον 037.Μερικοί δίνουν την εντύπωση πως μπαίνουν με την ελπίδα να κάνουν καυγά.ΟΚ χαλαρά κάνουμε κανένα χαβαλέ αλλά μέχρι εκεί.Εγω δε γνωρίζω κανέναν από εσας εκτός φόρουμ.Και δεν είμαι ο μόνος.Τέτοια επίθετα λοιπόν δεν επιτρέπονται.Πρέπει όλοι μας να αντιδρούμε.Ο καθένας γράφει εδώ μέσα ό,τι θέλει και κρίνεται-δε βρίζεται όμως
-
Αλήθεια, μέση λύση δεν υπάρχει με την Opel; πρέπει κάποιος ή να την αντιπαθεί (άκου... ΘΑΝΑΤΟΣ! ) ή να την αγαπάει???
Αρνούμαι να ψηφίσω!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αλήθεια, μέση λύση δεν υπάρχει με την Opel; πρέπει κάποιος ή να την αντιπαθεί (άκου... ΘΑΝΑΤΟΣ! ) ή να την αγαπάει???Αρνούμαι να ψηφίσω!!
Όχι!
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]