-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Συγχωρείστε ω αναιδείς γιατί γράφετε στο σωστό θέμα (που είναι και το original περί θαψίματος - πάντα στην πρωτοπορία).Γιατί που αλλού θα μπορούσε να είναι πρωτοπόρος;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Συγχωρείστε ω αναιδείς γιατί γράφετε στο σωστό θέμα (που είναι και το original περί θαψίματος - πάντα στην πρωτοπορία).
Γιατί που αλλού θα μπορούσε να είναι πρωτοπόρος;
Ελα ρε...μην γίνεσαι απόλυτος...υπάρχει και η Lada!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συγχωρείστε ω αναιδείς γιατί γράφετε στο σωστό θέμα (που είναι και το original περί θαψίματος - πάντα στην πρωτοπορία).
Γιατί που αλλού θα μπορούσε να είναι πρωτοπόρος;
Ελα ρε...μην γίνεσαι απόλυτος...υπάρχει και η Lada!!
Λίγα με τη Lada, θα πλακώσει ο Pai Mei
-
Lada rulez αν και τώρα με την συνεργασία με την GM
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αληθινος διαλογος με μελος των 4ΤF ο οποιος ειχε αγορασει Αστρα μερικες μερες πριν:- ελα τι γινεται?
- ημουνα στα διοδια και δεν εβρισκα ψιλα να πληρωσω γιατι δε ξερω πως στο διαολο αναβει η πλαφονιερα...
- ε ανοιξε τη πορτα!!!
Βρε εγκάθετε άργησες ένα χρόνο αλλά δεν άντεξες να μην το πεις.
Σημείωση: Το αυτοκίνητο είχε αγοραστεί μια μέρα πριν.
Πλάκα πλάκα oδηγώ 15 χρόνια, αλλά το να ανάβει η πλαφονιέρα τραβώντας το διακόπτη των φώτων (Astra G) είναι πολύ κουλή έμπνευση και το ανακαλύπτεις μόνο διαβάζοντας το manual.
Γιάννης
-
Α ρε Γιάννη!!!
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
αληθινος διαλογος με μελος των 4ΤF ο οποιος ειχε αγορασει Αστρα μερικες μερες πριν:
- ελα τι γινεται?
- ημουνα στα διοδια και δεν εβρισκα ψιλα να πληρωσω γιατι δε ξερω πως στο διαολο αναβει η πλαφονιερα...
- ε ανοιξε τη πορτα!!!
Βρε εγκάθετε άργησες ένα χρόνο αλλά δεν άντεξες να μην το πεις.
Σημείωση: Το αυτοκίνητο είχε αγοραστεί μια μέρα πριν.
Πλάκα πλάκα oδηγώ 15 χρόνια, αλλά το να ανάβει η πλαφονιέρα τραβώντας το διακόπτη των φώτων (Astra G) είναι πολύ κουλή έμπνευση και το ανακαλύπτεις μόνο διαβάζοντας το manual.
Γιάννης
Γεια σου ρε Γιαννη!!
Τωρα το θυμηθηκα, να μη το πω?
-
Δεν θέλω να θάψω καμία μάρκα... απλά, επειδή πήρα για βραδινή βόλτα το GTC 1.4 ενός πολύ καλού μου φίλου, μπορώ να πω πως είναι πολύ δύσκολο να κινηθείς γρήγορα με αυτό το αυτοκίνητο.
Φοβερή εμφάνιση, εκπληκτικό εσωτερικό (τα μοναδικά που ξεχωρίζω είναι αυτό και της σειρά 1- ως προς την αίσθηση που σου δημιουργούν πάντα), αλλά δεν παύει να μου κάνει εντύπωση το ότι δε μπορείς να παίξεις με το αυτοκίνητο.
Το τιμόνι είναι ελαφρύ, αλλά αυτό παλεύεται. Το κιβώτιο, ο συμπλέκτης και το μοτέρ όμως καθιστούν αδύνατη κάθε μορφή παιχνιδιού- **τουλάχιστον για τον ευκαιριακό οδηγό.
**
Πρέπει να είναι το πιο politιcally correct αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει ποτέ. Το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής;Γιατί υπάρχουν παθιασμένοι με τα opel άνθρωποι; Πιστεύω πως έχει να κάνει, όπως και με τις άλλες μάρκες βέβαια, καθαρά με το να επιφέρουν γνωστική συμφωνία με την αγοραστική τους επιλογή, παρά με κάποιο διακριτό χαρακτηριστικό που προκαλεί πάθος. Δεν αναφέρομαι στο να εκτιμά κανείς τα opel, όσο στο να παθιάζεται.
Εκτός και αν τα 2.0 turbo είναι πραγματικά σπορ, το μικρό μου φάνηκε μονόχνωτο. Καλό, χρυσό και άγιο, αλλά... αν είσαι 25 ας πούμε, τι είναι αυτό που εν τέλει θα σε συγκινήσει;
Δεν διατείνομαι πως είμαι τόσο απαιτητικός οδηγός, κάθε άλλο, αλλά νομίζω πως το τελευταίο astra σου **επιβάλλει **τον δικό του ρυθμό, και δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι που θα μπορούσα να αποδεχθώ.
Φυσικά, τα ίδια μπορεί να ισχύουν και για κάποιον που θα οδηγήσει το δικό μου αυτοκίνητο, ων συνηθισμένος από το rallye ας πούμε, αλλά επειδή έχω οδηγήσει αρκετά hatchback τελευταίας γενιάς, το astra μου άφησε παράξενη γεύση ως προς τον προσανατολισμό του- πολλώ δε σε σχέση με την εμφάνιση της έκδοσης GTC.
Από την άλλη... ποιος ξέρει... μπορεί το αμάξι να είναι πολύ καλοστημένο και απλώς να μη μου έκατσε καλά- ή ίσως περίμενα κάτι πιο σκληρό.
-
Ναι, αλλά σε αυτό το θέμα δεν μιλάμε σοβαρά. Κάνουμε αποκλειστικά πλάκα!
-
Ο.ΠΕ.Λ = Οταν ΠΕτάς Λεφτά.
-
Υπάρχει 1400άρι σύγχρονο μικρομεσαίο που να κάνει για παιχνίδι;
Για να σκεφτώ...
Golf (FSI ή μη )
Focus II με 80 ίππους
Mazda 3 με 84 ίππους
C4
Megane
307Χμμ, πιστεύω ότι αν τα μάθεις μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αλλά σίγουρα δεν θα ξετρελαθείς από την πρώτη επαφή.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υπάρχει 1400άρι σύγχρονο μικρομεσαίο που να κάνει για παιχνίδι;Για να σκεφτώ...
Golf (FSI ή μη )
Focus II με 80 ίππους
Mazda 3 με 84 ίππους
C4
Megane
307Χμμ, πιστεύω ότι αν τα μάθεις μπορείς να κάνεις το μόνο. Αλλά σίγουρα δεν θα ξετρελαθείς από την πρώτη επαφή.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:rtfm: RTFM ή OYFE (Open Your F@#ng Eyes)ΤΡΙΑ κουμπάκια έχει, 1 για κάθε φωτάκι.
Δεν πειράζει, κατανοούμε ότι είναι λίγο πρωτοποριακό, αλλά στο μέλλον όλα τα αμάξια έτσι θα φτιάχνονται.
Στο παλαιότερο άναβε τραβώντας έξω τον διακόπτη των φώτων.
-
Αυτή η πρωτοπορία δεν έπιασε (ευτυχώς).
-
ΠΩΣ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΟΠΕΛ ΒΕΚΤΡΑ???
ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ JEREMY CLARKSON NA MEINEI ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!!!
(Δεν μπορεί, θα έχει γίνει συλλεκτικό κομμάτι. Το αυτοκίνητο που σκότωσε ένα δημοσιογράφο από την βαρεμάρα του!!!)
-
Μάλλον θα τον καθάριζε αλα Κριστίν.
-
Νυστα μπορει,Κριστιν οχι...............
Το ανθρωποφαγο Vectra μπουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εκτος απο κολωνες τρωνε τωρα και ανθρωπους
Και με την σειρα μας και εμεις στην μαπα αυτα τα 'υπεροχα' κατασκευασματομαραφετια. -
Opel είναι τα αυτοκλινητα τα οποία κουβαλάνε τα προβλήματα νεότητας τους μέχρι να βγει το καινούριο μοντέλο βλέπε Οπελ Κορσα και προβληματικες κρεμαγιερες μέχρι και σε μοντέλασ στα τελη του 2005.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Opel είναι τα αυτοκλινητα τα οποία κουβαλάνε τα προβλήματα νεότητας τους μέχρι να βγει το καινούριο μοντέλο βλέπε Οπελ Κορσα και προβληματικες κρεμαγιερες μέχρι και σε μοντέλασ στα τελη του 2005.ξεχασες το κιβωτιο στα corsa
-
Για τις κρεμαγιέρες ισχύει... αλλά για τα κιβώτια δεν έχω ακούσει κάτι...
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]