-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Υ.Γ.:320 λιτρα ειναι το πορτ-παγαζ του c4.Λες να μην ξέρω τι χώρο αποσκευών έχω...;
Μιλώ για το 5θυρο μιας και από αυτό σου έδωσα τις εντυπώσεις μου.352 λίτρα λοιπόν!
Αλλωστε ΔΕΝ ξεκαθαρίζεις για το εάν μιλάς για το 3θυρο ή το 5θυρο!
-
Οντως δεν ξεχωριζω αν μιλαω για 3θ η 5θ αφου δε με ενδιαφερει αυτο στη συγκριση αλλα κυριως αναρτηση επιδοσεις κτλ αν και εγω ενδιαφερομαι για 5θ αλλα το ειπα το 320 γιατι το ειδα στο site της citroen οτι ειναι 320 λιτρα:http://www.autogroup.gr/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&itemId=18412&productId=18412&langId=-11&parent_category_rn=12402&menu=menu2-1-c4.jsp&image=m2_technical_on.gif&highlightimage=sub_menu_1751&rmenu2=rmenu_index&flash=citroen_c4&3c=banner_c4&header=t_technical.gif
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Σε απαντηση προς τον Tractrion που εμεινε εκπληκτος (δικαιολογημενα με τη μουρλια μου) οχι δεν κοιταω c4 δε με ενθουσιαζουν τα γαλλικα απλως ηθελα να δω τι προτεινετε αναμεσα σε αυτα τα δυο διαφορετικα αυτοκινητα με τον πιο δουλεμενο ημιακπαμπτο στο ενα και τον πιο δουλεμενο πολλαπλων συνδεσμων στο αλλο. Εγκυκλοπαιδικο ηταν το ερωτημα . Σας εχω μουρλανει ε που ψαχνω συνεχεια αυτοκινητο ;Υ.Γ.:320 λιτρα ειναι το πορτ-παγαζ του c4.
Kill the enginekiller
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σε απαντηση προς τον Tractrion που εμεινε εκπληκτος (δικαιολογημενα με τη μουρλια μου) οχι δεν κοιταω c4 δε με ενθουσιαζουν τα γαλλικα απλως ηθελα να δω τι προτεινετε αναμεσα σε αυτα τα δυο διαφορετικα αυτοκινητα με τον πιο δουλεμενο ημιακπαμπτο στο ενα και τον πιο δουλεμενο πολλαπλων συνδεσμων στο αλλο. Εγκυκλοπαιδικο ηταν το ερωτημα . Σας εχω μουρλανει ε που ψαχνω συνεχεια αυτοκινητο ;
Υ.Γ.:320 λιτρα ειναι το πορτ-παγαζ του c4.
Kill the enginekiller
.... and his gigantic links!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σε απαντηση προς τον Tractrion που εμεινε εκπληκτος (δικαιολογημενα με τη μουρλια μου) οχι δεν κοιταω c4 δε με ενθουσιαζουν τα γαλλικα απλως ηθελα να δω τι προτεινετε αναμεσα σε αυτα τα δυο διαφορετικα αυτοκινητα με τον πιο δουλεμενο ημιακπαμπτο στο ενα και τον πιο δουλεμενο πολλαπλων συνδεσμων στο αλλο. Εγκυκλοπαιδικο ηταν το ερωτημα . Σας εχω μουρλανει ε που ψαχνω συνεχεια αυτοκινητο ;
Υ.Γ.:320 λιτρα ειναι το πορτ-παγαζ του c4.
Kill the enginekiller
.... and his gigantic links!
ΚΑι σε VIDEOWALL ξεχειλωνει!
-
Sorry
-
Citroen. Το focus μπορεί να έχει καλή ενεργητική ασφάλεια (δεν έχω καν μπει μέσα στο καινούργιο), αλλά πραγματικά είναι ένα αυτοκίνητο άχρωμο συγκριτικά με το c4, που περνάει από μπροστά σου και ούτε καν θα το κοιτάξεις. Τουλάχιστον έχει βελτιωμένο εσωτερικό απ'ότι έχω δει στις φωτογραφίες και απ'έξω. Δεν ξέρω, ίσως αν το οδηγήσω αλλάξω γνώμη, αν και πολύ αμφιβάλλω, ειδικά όταν θα ξανακοιτάξω το πίσω μέρος. Οκ γούστα είναι αυτά ε;
-
To FOCUS που οδήγησα τις προάλλες (1.4 & 1.6) μου άφησε άριστες εντυπώσεις, σε σημείο που να μην ξέρω ποιό προτιμώ
(σε σχέση με Golf)Για το C4 δεν γνωρίζω κάτι, αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να ακολουθήσει το Focus στους τομείς που αριστεύει
-
focus και όχι μόνο για την ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση...
-
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙ ΣΤΟ FOCUS ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ C4.ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 100.000 ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΥΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ C-4, ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
**Μια χαρά ήταν οι ράβδοι στρέψης της Xsara, αλλά ήθελαν να μοιάσουν στο Golf IV **(και με το 307) οι ΓάλλοιΠεστα αγόρι μου γιατι εγω ειμαι κολλημενος οταν τα λέω
-
Πως ξεχειλωσε ετσι η σελίδα??
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙ ΣΤΟ FOCUS ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ C4.**ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 100.000 ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΥΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ C-4, ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ **?...εεεε;
.... δεν είναι λάμπες της δεκαετίας του '60...
Αλήθεια ποιά λαμπάκια εννοείς, του εσωτερικού...;
Γιατί αυτά είναι lcd οθόνες με led αν δεν κάνω λάθος.. -
ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΔΙΚΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΣ ΖΕΣΤΕΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΑΡΑΦΛΟΥ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ ,ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!
-
είσαι υπερβολικός...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είσαι υπερβολικός...
Πολύ ευγενικός είσαι
Που είναι το whatever.gif δεν το βρισκω γμτ. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είσαι υπερβολικός...
κι αμερόλυπτος
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
είσαι υπερβολικός...
Πολύ ευγενικός είσαι
Που είναι το whatever.gif δεν το βρισκω γμτ.Εφτασεεεεη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
είσαι υπερβολικός...
Πολύ ευγενικός είσαι
Που είναι το whatever.gif δεν το βρισκω γμτ.Εφτασεεεεη
Ευχαριστώ Βασίλη!
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΔΙΚΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΣ ΖΕΣΤΕΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΑΡΑΦΛΟΥ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ ,ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!!!!
Focus 1.6 vs C4 1.6!