-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και το C4 στρίβει δεν είναι σε καμιά περίπτωση Golf IV είναι κοντά δεν φτάνει το Focus και για μένα είναι στα ίδια περίπου επίπεδα με το Golf V γιατί ο ημιάκαμπτος του είναι καλορυθμισμένος ( για ημιάκαμπτο πάντα ). Επίσης 'κουβά' δεν το λές με τίποτα
Και κάτι που έχει να κάνει με τα περιοδικά 'ειδικού τύπου'. Θυμάμαι οτι γινόταν πολύς λόγος για τα υπερστροφικά ( μέχρι και επικίνδυνα κάποια 'γερμανικά' έντυπα τα χαρακτήριζαν ) 306, Xsara και λοιπά με τους υστερούντες και την παθητική τετραδιεύθυνση και ξαφνικά οι ίδιοι δημοσιογράφοι θυμήθηκαν πόσο ικανά στο στρίψιμο ( ή μάλλον πόσο ευέλικτα ( agile θέλω να πώ και ελπίζω οτι η μετάφραση μου είναι δόκιμη ) για να είμαστε πιο σωστοί ήταν αυτά τα αμάξια. Ποίοι αυτοί που κάποτε τα κατηγορούσαν... Οτι να 'ναι κοινώς.
Χρήστο C4? Είχα την εντύπωση οτι δεν σου άρεζεΑυτό έλειπε να συγκρίνουμε C4 με Golf IV (2005-1998) Ούτε φυσικά συγκρίνεται η Xsara με Golf IV (υπέρ της Xsara προφανώς).
Με το Golf V αλλάζουν τα πράγματα, καλώς η κακώς (σε εκδόσεις 1.6).
Όσο για τα γερμανικά περιοδικά, ούτε τα ελληνικά είχαν ξεφύγει κι αναφέρομαι στους 4Τ. Θυμάμαι συγκριτικό Focus I, Leon, Xsara (1.6) νικητής φυσικά το αναιμικό Focus με τις θεόμακρες σχέσεις και τις μέτριες επιδόσεις.
Στα αρνητικά της Xsara ήταν η οδική συμπεριφορά σε σχέση με το Focus
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=7187
Βέβαια, στην πίστα δια χειρός 'θείου' έκανε τον καλύτερο χρόνο απ' όλα τα υπόλοιπα 1.600άρια και με την πιο διασκεδαστική συμπεριφορά
Για μένα η C4 είναι οπισθοδρόμηση. Τα μπλιμπλίκια και τα σταθερά τιμόνια της δεν με ενθουσιάζουν, ούτε φυσικά η συμπεριφορά της
Α και να μην ξεχνάμε και άλλα πλεονεκτήματα της ανάρτησης, όπως οι... χώροι αποσκευών! 440 λίτρα έχει η Xsara (catch me if u can, 320 λίτρα η C4, 385 Golf/Focus)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Χρήστο C4? Είχα την εντύπωση οτι δεν σου άρεζε
2 δεν συγκρινουμε?στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος
Περα απο την πλακα μονο εμφανισιακα δεν μου αρεσει το C4 αν κι εχω αρχισει να το συνηθιζω Κατα τα αλλα το θεωρω αξιολογο αυτοκινητο και μεσα σε αυτο νιωθω πολυ ωραια οντας gadgedακιας.
Το focus δεν μου αρεσει σε τιποτα -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
where were you my boy on sunday????? (ερε πως το μιλαω το αγγλικο)
Γουέλ δε τρουθ ιζ οτι κοιμόμουν μέχρι τις 1 το μεσημέρι μετά από βραδυνή κραιπάλη. Όταν εσείς τρώγατε ψάρια εγώ έτρωγα πρωινό Χάπυ νάου?
Ίκαρε η Xsara έχει 410 λίτρα χώρο αποσκευών. Προσωπικά τσαντίστηκα με την επιλογή του ημιάκαμπτου στο 307 ( γιατί ήξερα τι θα ακολουθούσε ) από την άλλη χαίρομαι που ψάχτηκαν λίγο παραπάνω τα Γαλλάκια της Citroen με τις ρυθμίσεις του με αποτέλεσμα αξιοπρεπή συμπεριφορά σε σχέση με το τυπικά υποστροφικό 307. Όπως λές όμως και εσύ οι δημοσιογράφοι θάβαν τον τελευταίο καιρό την επιλογή των Γάλλων στο στήσιμο των αμαξιών με υστερούντες. Τα ίδια λέγονται και για το 206. Εδώ έχω ακούσει από συγγενικό μου πρόσωπο οτι το 206 είναι σκοτώστρα και δεν άκουγε τίποτα. Όταν του είπα οτι είναι μέσα σε παρόμοιας φιλοσοφίας αυτοκίνητο μόνο που δεν άνοιξε την πόρτα στην εθνική για να βγεί έξω...
BTW ένα Golf V GTi δεν θα με χάλαγε καθόλου έλα όμως που η C4 είναι πιο φτηνή και ας βγαίνει μόνο τρίπορτη
Χάθηκε να βάζανε την ανάρτηση του 407 σε 307 και C4 οι Γάλλοι -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
έλα όμως που η C4 είναι πιο φτηνή και ας βγαίνει μόνο τρίπορτηH C-4 βγαινει ΚΑΙ 5πορτη
(εκτος αν πηρα λαθος αυτοκινητο...) -
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
έλα όμως που η C4 είναι πιο φτηνή και ας βγαίνει μόνο τρίπορτη
H C-4 βγαινει ΚΑΙ 5πορτη
(εκτος αν πηρα λαθος αυτοκινητο...)...εννοεί την 2λιτρη με τα 180hp σε 5πορτη...
Α και να μην ξεχνάμε και άλλα πλεονεκτήματα της ανάρτησης, όπως οι... χώροι αποσκευών! 440 λίτρα έχει η Xsara (catch me if u can, 320 λίτρα η C4, 385 Golf/Focus)
350 λίτρα έχει το 5πορτο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα ίδια λέγονται και για το 206. Εδώ έχω ακούσει από συγγενικό μου πρόσωπο οτι το 206 είναι σκοτώστρα και δεν άκουγε τίποτα. Όταν του είπα οτι είναι μέσα σε παρόμοιας φιλοσοφίας αυτοκίνητο μόνο που δεν άνοιξε την πόρτα στην εθνική για να βγεί έξω...Έρε ασχετίλα που κυκλοφορεί...
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Τα ίδια λέγονται και για το 206. Εδώ έχω ακούσει από συγγενικό μου πρόσωπο οτι το 206 είναι σκοτώστρα και δεν άκουγε τίποτα. Όταν του είπα οτι είναι μέσα σε παρόμοιας φιλοσοφίας αυτοκίνητο μόνο που δεν άνοιξε την πόρτα στην εθνική για να βγεί έξω...
Έρε ασχετίλα που κυκλοφορεί...
no need to worry about.....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ίκαρε η Xsara έχει 410 λίτρα χώρο αποσκευών. Προσωπικά τσαντίστηκα με την επιλογή του ημιάκαμπτου στο 307 ( γιατί ήξερα τι θα ακολουθούσε ) από την άλλη χαίρομαι που ψάχτηκαν λίγο παραπάνω τα Γαλλάκια της Citroen με τις ρυθμίσεις του με αποτέλεσμα αξιοπρεπή συμπεριφορά σε σχέση με το τυπικά υποστροφικό 307. Όπως λές όμως και εσύ οι δημοσιογράφοι θάβαν τον τελευταίο καιρό την επιλογή των Γάλλων στο στήσιμο των αμαξιών με υστερούντες. Τα ίδια λέγονται και για το 206. Εδώ έχω ακούσει από συγγενικό μου πρόσωπο οτι το 206 είναι σκοτώστρα και δεν άκουγε τίποτα. Όταν του είπα οτι είναι μέσα σε παρόμοιας φιλοσοφίας αυτοκίνητο μόνο που δεν άνοιξε την πόρτα στην εθνική για να βγεί έξω...
BTW ένα Golf V GTi δεν θα με χάλαγε καθόλου έλα όμως που η C4 είναι πιο φτηνή και ας βγαίνει μόνο τρίπορτη
Χάθηκε να βάζανε την ανάρτηση του 407 σε 307 και C4 οι ΓάλλοιΈχω δει και τιμή 440, ίσως ήταν στη station με τα καθίσματα στη θέση τους, όπως και να χει πάντως, περισσότερο από όλα τα νέας γενιάς μικρομεσαία που έχουν και μεγαλύτερο μήκος.
Το 'έθαβαν' οι δημοσιογράφοι κι έκαναν ότι τους έλεγαν; και το 1007 οι δημοσιογράφοι τους είπαν να το βγάλουν; ή το C2;
Το μοναδικό πλεονέκτημα του ημιάκαμπτου είναι το χαμηλό κόστος, γι'αυτό και συνηθίζεται σε μικρά/supermini, (τώρα και στα περισσότερα μικρομεσαία), οπότε αν έμπαινε του 407, θα αυξανόταν η τελική τιμή.
-
Για το προτπαγκαζ του C4 ειχα βαλει παραπανω ενα μεγαλο link της citroen που λεει οτι ειναι 320 το 5θ. Δειτε το.
Focus 1.6 vs C4 1.6!