-
Ωραία εκδρομή θα γίνει βρε... Προλαβαίνω να ξεσκονίσω και τα γερμανικά μου...
Εμείς δηλώνουμε παρόντες, αν και δωμάτιο δεν χρειαζόμαστε...
-
Μέσα κατά πάσα πιθανότητα
-
με την πρώτη ημερομηνία μου τα είχες χαλάσει λίγο, γιατι ήταν πρό μεγάλου γκρουπ, με την δεύτερη το έσωσες...γιατι το γκρουπ θα έχει φύγει...μέσα κι εγώ λοιπόν, αν και δωμάτιο δεν θα χρειαστώ...
πολύ ευχαρίστως όμως να κάνω ένα scouting αφού θα είμαι Βόλο την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου...πείτε μου γιατι budget κοιτάμε καθώς και για πόσα δωμάτια...go_for_vol να και όσοι διαμένοντες και γνώστες της περιοχής να οργανωθούμε να βγάλουμε πρόγραμμα
-
Εγω ετσι κι αλλιως θα ειμαι εκει για τις δουλειες μου .....οποτε μεσα
-
Για δωματια μη με υπολογιζετε γιατι εχω δικο μου σπιτι
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τι θα λέγατε να πηγαίναμε προς Βόλο μεριά το Σ/Κ 1-2 Οκτωβρίου?
Στα γενέθλιά μου πρόεδρε, εσείς θα χτυπάτε τσίπουρα κι εγώ σκοπιές...
Καλά να περάσετε!!!!
Θα έχεις τα videάκια και θα περνούν ευχάριστα οι ώρες σκοπιάς. Γιατί μετά από τόσο καιρό βλέπω να τα ανεβάζω...
Άμα τ' ανεβάσεις τότε, φέξε μου κξαι γλίστρησα... Τώρα που έχω τη γρήγορη σύνδεση στο πανεπιστήμιο...
-
Mπορούμε να δηλώσουμε και εμείς οι νέοι στο forum συμμετοχή για να σας γνωρίσουμε;
Εγώ με ένα φίλο τρελοί με ράλλυ!
Αν και νωρίς, πιθανότατα θέλουμε να δηλώσουμε! -
Μέσα και εγώ!
-
Ο χρήστης kbaigio έγραψε:
Mπορούμε να δηλώσουμε και εμείς οι νέοι στο forum συμμετοχή για να σας γνωρίσουμε;
Εγώ με ένα φίλο τρελοί με ράλλυ!
Αν και νωρίς, πιθανότατα θέλουμε να δηλώσουμε!Φυσικά!
-
Κι εγώ μέσα!
-
Δυο συμμετοχες και για μενα και ισως γινουν περισσοτερες. Ο Οκτωμβρης ειναι οτι πρεπει.
-
Μέσα κι εγώ, εκτός απροόπτου, αλλά δεν θα χρειαστώ διαμονή.
-
Μεσα και εγω με τρεις συμμετοχες και διαμονη σε ενα δωματιο τρικλινο παρακαλω.
Μεσα στο Βολο υπαρχει το Volos Pallas καινουργιο και ωραιο ξενοδοχειο .
Οταν κλεισουν οι συμμετοχες και ξερουμε τι δωματια χρειαζομαστε εαν θελεις Νικο μπορω να παρω πληροφοριες γιατι συνεργαζομαστε σαν εταιρεια μαζι τους.Αυτα μεχρι 16/7 γιατι μετα φευγω για Κρητη. -
Η συνενόηση θα γίνει τον Σεπτέμβριο!
Αλλά τέλος Ιουλίου θα μαζέψουμε συμμετοχές και θα κανονίσουμε Κυριάκο!
Η κυρία kamil-o-ρένα θα αναλάβει να μας βρει μια καλή ταβέρνα που να μπορεί να μας ταίσει όλους?
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Μεσα και εγω με τρεις συμμετοχες και διαμονη σε ενα δωματιο τρικλινο παρακαλω.
Μεσα στο Βολο υπαρχει το Volos Pallas καινουργιο και ωραιο ξενοδοχειο .
Οταν κλεισουν οι συμμετοχες και ξερουμε τι δωματια χρειαζομαστε εαν θελεις Νικο μπορω να παρω πληροφοριες γιατι συνεργαζομαστε σαν εταιρεια μαζι τους.Αυτα μεχρι 16/7 γιατι μετα φευγω για Κρητη.Ωχ! ωχ! 3 συμμετοχές!!! . Psycotherapy sessions μυρίζομαι...
-
πρόεδρε μόνο μία ταβέρνα θα μας φτάσει??? θές να τον πεθάνουμε τον άνθρωπο? μια φορά θα φάμε μόνο???
-
άσχετο, θέτε να βάλουμε ρεφενε να πάρουμε 4-5 αρνιά κλπ.κλπ και να ψήσουμε στις αδερφής μου την αυλή? χωράει άνετα καμια 40ρια νοματέους... να το κάνουμε αλλά ΠΑΣΧΑ
εννοείτε οτι το προτείνω χωρίς να της το έχω πεί χιχιχιχιχιχι...σατανική αδερφή δεν βρίσκεται???
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εννοείτε οτι το προτείνω χωρίς να της το έχω πεί χιχιχιχιχιχι...σατανική αδερφή δεν βρίσκεται???
Εγώ προτείνω να μας κοιμησει κιόλας! Χωρίς να της το πούμε φυσικά :lol:
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
άσχετο, θέτε να βάλουμε ρεφενε να πάρουμε 4-5 αρνιά κλπ.κλπ και να ψήσουμε στις αδερφής μου την αυλή? χωράει άνετα καμια 40ρια νοματέους... να το κάνουμε αλλά ΠΑΣΧΑεννοείτε οτι το προτείνω χωρίς να της το έχω πεί χιχιχιχιχιχι...σατανική αδερφή δεν βρίσκεται???
Μπααα!!!
να πάμε κάπου να φάμε και μετά να μην έχουμε τύψεις ότι τα κάναμε μπάχαλο!!!!
Άλλωστε παίρνει πολύ ώρα να ψηθεί το αρνί!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
άσχετο, θέτε να βάλουμε ρεφενε να πάρουμε 4-5 αρνιά κλπ.κλπ και να ψήσουμε στις αδερφής μου την αυλή? χωράει άνετα καμια 40ρια νοματέους... να το κάνουμε αλλά ΠΑΣΧΑ
Μπααα!!!
να πάμε κάπου να φάμε και μετά να μην έχουμε τύψεις ότι τα κάναμε μπάχαλο!!!!
Άλλωστε παίρνει πολύ ώρα να ψηθεί το αρνί!!!!
Νικο πες τα πραγματα με το ονομα τους, μην ντρεπεσαι.
Αν πατε στο σπιτι της αδερφης της Ρενας, οχι απλα θα γινει μπαχαλο αλλα θα παει για κατεδαφηση.
:: III Πανελλήνια Συνάντηση 4ΤForum 8-9/10::