-
Πω ρε φιλεεεεεε ουτε πριν 10 χρονια τετοια επιδοση... Και του επιτρεπεται η πωληση στην Ε.Ε.;;; Δεν επρεπε να γινει κατι σαν το landwind(ετσι δεν το λεγανε εκεινο το τζιπ;;; )
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Ναι αλλά του πεζούς τους προστατεύει πιο πολύ και από την Alfa 159!!!!
Να λέμε και τα καλά...
Συμπέρασμα: Προτιμήστε να είστε μπροστά του και όχι μέσα του...+1
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Πω ρε φιλεεεεεε ουτε πριν 10 χρονια τετοια επιδοση... Και του επιτρεπεται η πωληση στην Ε.Ε.;;; Δεν επρεπε να γινει κατι σαν το landwind(ετσι δεν το λεγανε εκεινο το τζιπ;;; )Ειναι πια τραγικό να υπάρχουν τέτοια.
Το LandWind τα πήγε καλύτερα και από αυτό.Τελικά με αυτά τα φτηνά (ειδικά τα Chevrolet) βλέπει που ΔΕΝ πήγαν τα λεφτά που ΔΕΝ έδωσες.
Η Chevrolet έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα και με τo Matiz το οποίο
είναι χειρότερο από το μοντέλο που αντικατέστησεΑν είναι δυνατόν ??
-
Σήμερα 27/02/2006 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα από 6 οχήματα.
Τα 159 και 207 επέτυχαν το 5/5 αν και με το 159 καλό θα είναι να μην χτυπήσεις κανένα πεζό.
Η τραγωδία είναι το Chevy Aveo με 1.5 αστέρια καθώς ο οδηγός δεν θα την βγάλει καθαρή σε μετωπική.
Το SX4 και το Tucson κατάφεραν 4 αστέρια και το Cerato 3.
Περισσότερα...
-
Χρήστο,κοίτα λίγο πιό πάνω
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
και βεβαια ειναι δυνατον αφου με διαφορετικο kerb οπως το λεει προσκρουει το ενα και με διαφορετικο το αλλο. Το smart υπολογιζω θα ειναι γυρω στα 900 κιλα το kerb ενω της merc τουλαχιστον 300-400 πανω. Παιζει κυριο ρολο το βαρος με το οποιο προσκρουει το καθε αυτοκινητο. Οι συγκρουσεις προσομοιαζουν συγκρουσεις με ιδιου βαρους αυτοκινητο περιπου και οχι με ενα στανταρ βαρος.
Που το λέει αυτό;
Αλλά και πάλι η τελική εντύπωση μένει....Δεν μένει αυτή η εντύπωση καθώς οι ανθρωποι του οργανισμού τονίζουν ότι η σύγκριση αποτελεσμάτων στη μετωπική μπορεί να γίνει μόνο σε αυτοκίνητα ίδιας κατηγορίας. Νομίζω ότι στην πλευρική δεν έχει σημασία η κατηγορία πάντως.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
To πρώτο αμάξι με 5 αστέρια στην προστασία πεζών είναι η Citroen C6
http://www.euroncap.com/images/results/ ... asheet.pdfΩραιος η citroen .... 'μαζευει' το καπο για να μην χτυπησει τον πεζο.
Απο την αλλη μερια αν εχεις την κακη τυχη και σε χτυπησει Grand Cherokee την εβαζες ως πεζος...
Το μαζεύει? Νόμιζα ότι κάνει το αντίθετο. Παλιά είχα δει κάτι σχέδια για αερόσακους προφυλακτήρα.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πω ρε φιλεεεεεε ουτε πριν 10 χρονια τετοια επιδοση... Και του επιτρεπεται η πωληση στην Ε.Ε.;;; Δεν επρεπε να γινει κατι σαν το landwind(ετσι δεν το λεγανε εκεινο το τζιπ;;; )
Ειναι πια τραγικό να υπάρχουν τέτοια.
Το LandWind τα πήγε καλύτερα και από αυτό.Τελικά με αυτά τα φτηνά (ειδικά τα Chevrolet) βλέπει που ΔΕΝ πήγαν τα λεφτά που ΔΕΝ έδωσες.
Η Chevrolet έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα και με τo Matiz το οποίο
είναι χειρότερο από το μοντέλο που αντικατέστησεΑν είναι δυνατόν ??
Το Landwind δοκιμάστηκε απο τον Adac. Είναι συγκρίσιμα τα αποτελέσματα? Κατάφερε να φέρει τα χειρότερα αποτελέσματα των τελευταίων 25 χρόνων οπότε ακόμα και το Aveo καλύτερο είναι. Από την άλλη είναι απορίας άξιο πως τα κατάφεραν έτσι στην GM. Τα αποτελέσματά του είναι χειρότερα από το Lanos του 97
-
ειδατε πουθενα τιποτα για rx8???
-
Ο χρήστης pinky έγραψε:
ειδατε πουθενα τιποτα για rx8???Δεν εχω δει κατι αλλα με το πλαισιο που εχει ειμαι σιγουρος οτι πηγε πολυ καλα...
-
Νέα αποτελέσματα
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=51800
-
Τελικά μπορεί να είναι γομάρι το Audi Q7, αλλά σε ασφάλεια υπολέιπεται του ανταγωνισμού αλλά και άλλων πολύ μικρότερων οχηματων...
Τα μικρότερα C4 Picasso και Ford Galaxy είναι πιο προσεγμένα σε αυτόν τον τομέα
http://www.euroncap.com/content/safety_ ... .php?id1=6
-
Θέλεις να κάνεις με ένα C4 Picasso μετωπική με ένα Q7 να δούμε ποιος θα ζήσει;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Θέλεις να κάνεις με ένα C4 Picasso μετωπική με ένα Q7 να δούμε ποιος θα ζήσει;;;Αλλό τι πιστέυεις εσύ και άλλο τι λένε οι μετρήσεις.
Νομίζω οτι είναι σαφές οτι εαν π.χ. ειναι να πέσεις πάνω σε τοίχο βράχο κτλ, καλύτερα να είσαι στο Citroen
-
Μα εγώ δεν είπα για τοίχο ή βράχο. Είπα για C4 εναντίον Q7.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μα εγώ δεν είπα για τοίχο ή βράχο. Είπα για C4 εναντίον Q7.Αγόρασε εσύ το Q7 και θα έρθω και εγώ
-
Οι συγκρίσεις αφορούν οχήματα ίδιου περίπου βάρους και τα αστέρια αφορούν την κάθε κατηγορία.
Πάντως τα παλιοτερα X5, Touareg και XC90 τα πήγαν λίγο καλύτερα ( 5 αστέρια ) -
Πάντως αν ήταν να πέσω σε βράχο ή τοίχο θα προτιμούσα να είμαι έξω και από τα δύο.....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι συγκρίσεις αφορούν οχήματα ίδιου περίπου βάρους και τα αστέρια αφορούν την κάθε κατηγορία.
Πάντως τα παλιοτερα X5, Touareg και XC90 τα πήγαν λίγο καλύτερα ( 5 αστέρια )Τώρα φαίνεται όμως οτι άρχισαν τις εκπτώσεις
Eπίσης ο αερόσακος συνοδηγού δεν απεργοποιείται για παιδικό κάθισμα....
-
Και κάτι περίεργα νούμερα που δεν τα είχα προσέξει
Corolla (2003) 4 αστέρια
Audi A3 (2003) 4 αστέρια**Και εν' έτη 2005... **
Fiat Stilo 2005 4 αστέρια
Κia Cerato 2005 3 αστέρια
Leon (2005) 4 αστέριαΜόνο VW, PSA, Renault, Ford, Opel, Mercedes, BMW (σειρά 1) πεντάστεροι
Crash Tests-Αποτελεσματα Euroncap