-
αν υπαρχουν τα χρηματα audi
μετα παμε σε BMW
μετα σε SAAB και τελος απλα για να μεταφερεσε mercedes -
Δεν υπαρχει καμια κοντρα TFSIQ !
-
Kανε λιγο οικονομια και παρε ενα Subaru Legacy GT/ impreza WRX.
Κανε πιο πολυ οικονομια και σφιξε το ζωναρι και παρε κανενα EVO η STi.
Μην φοβασαι για το αν εχουν οικογενειακη φημη. Ολα γινονται και αν οταν εχεις ορεξη κανεις αλοιφη το 99% των αυτοκινητων (τουλαχιστο στην Ελλαδα). Και εγω πατερ φαμιλιας ειμαι αλλα αμα λαχει κανουμε και κανενα τετρακινητο ντριφταρισμα.Nικος
-
Παρε C-200.Ανετο,κανεις ωραιο ταξιδι και αξιοπρεπεις επιδόσεις.Η Mercedes εχει παράδοση σε αυτές τις κατηγορίες.Αν πάλι θες κάτι πιο ασυνήθιστο και επίσης αρκετά καλό δες το Saab.To Αudi με τετρακίνηση είναι μπροστα συγκριτικα με τα υπολοιπα στην οδική συμπεριφορά.
Μην ξεχνάς όμως ότι οι επιδόσεις σημαίνουν και υψηλη κατανάλωση.Βεβαια για να ενδιαφέρεσαι για αυτά τα μοντέλα μάλλον δεν σε προβληματίζει τόσο αυτή η παράμετρος-Παρ'ολα αυτά αν φτάσει 1 ευρώ η βενζίνη μάλλον θα έχουμε όλοι πρόβλημα...
-
Αν μπορεί να πάρει SAAB στα 2.0, γιατί δεν πάει για το 9-5;;;
Νομίζω ότι αποτελεί καλύτερη λύση από τα μοντέλα που αναφέρονται... και είναι στα όρια των 45.000...Βέβαια στο ίδιο οικονομικό όριο είναι το ενδιαφέρον Lexus IS 200 (ειδικά το 2.0 TTE Kompressor), αλλά και το Volvo S80Τ...
Αλλά βέβαια είναι αξιόλογη και η Mercedes C200 (E200;)
Ας κάνει ένα 'πιεστικό' test drive και αποφασίζει!
-
Κατ'αρχάς θα πρέπει να τα οδηγήσει ο ίδιος μάλλον για να δει ποιο γουστάρει περισσότερο. Στη θέση του θα έπαιζα μεταξύ Audi και Saab με προβάδισμα στο δεύτερο (ξέρετε γιατί)
-
Λοιπον, αφου ειναι να γινει τωρα η αγορα... τοτε... χμμμ... A4 θα ηθελα να πω ναι... αλλα οχι, με φοβιζουν τα τρελλα του VAG group σχετικα με την αξιοπιστια. Επιπροσθετα στοιχιζει υπερβολικα, ποσο μαλλον ο tfsi...
Το Saab, μπααα... θα ελεγα πως ειναι ενα κλικ κατω απο ολα οσα αναφεραμε, χωρις αυτο να σημαινει πως ειναι κακο αμαξι...
Θα επικεντρωνα την προσοχη μου στην BMW-Mercedes, αν και κλεινω προς Mercedes λογω ισχυροτερου κινητηρα, φοβερης ηχομονωσης και ποιοτητα κυλισης... και και... σχετικα χαμηλοτερο κοστος συντηρησης σε σχεση με την BMW.
-
Μα Saab φυσικά! Και ειδικά το Aero είναι φανταστικό αμάξι.
Μιλάει η πείρα μου στα Saab!Να δει και το Volvo S60...
-
Έτυχε το 4ήμερο του Ακρόπολις να μετακινούμαι (με τζίπ στις ειδικές) αλλά και με ένα Α4 ΤFSi Q, στην διαδρομή Λαμία - Κεμμένα Βούρλα. Μία από αυτές το οδήγησα και παρόλο που το πέταλο του Μαλιάκου δεν είναι το καλύτερο για τέστινγκ, κατάλαβα τις τεράστιες δυνατότητες που έχει. Έπαθα πλάκα με τις ρεμπριζ του, να 'φορτώνει' με 4η από τα 70 στα 150 σε τρελλούς χρόνους. Το ψηφίζω χωρίς ενδοιασμό χωρίς να έχω άποψη για τα υπόλοιπα. Προσωπικά θα το ήθελα σε Avant
-
Impreza WRX ή αν παραείναι σκληρό για τα γούστα του, 156 GTA. Από τα υπόλοιπα, BMW 325
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Impreza WRX ή αν παραείναι σκληρό για τα γούστα του, 156 GTA. Από τα υπόλοιπα, BMW 325Εχετε ξεφυγει τελειως......εεε???
Του προτεινετε WRX.??? τι να το κανει ρε παιδια να πηγαινει χοροπηδωντας ευτυχισμενος...?? ο ανθρωπος θελει καποια πολυτελεια που αυτα δεν του παρεχουν...
Νομιζω οτι με το audi θα ειναι υπερευχαριστημενος...
-
Impreza WRX ή αν παραείναι σκληρό για τα γούστα του, 156 GTA. Από τα υπόλοιπα, BMW 325Εχετε ξεφυγει τελειως......εεε???
Του προτεινετε WRX.??? τι να το κανει ρε παιδια να πηγαινει χοροπηδωντας ευτυχισμενος...?? ο ανθρωπος θελει καποια πολυτελεια που αυτα δεν του παρεχουν...
-
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Αν μπορεί να πάρει SAAB στα 2.0, γιατί δεν πάει για το 9-5;;;γιατι το 9,5 ειναι αμαξι κοντα 10ετιας ενω το 9,3 2-3τιας........
-
Ναι, έχεις δίκιο. Πάντως η 325 είναι μια χαρά όχημα και έχει και γκάζι. Πάντως, θα μπορούσε να πάρει το RX8 και να γλιτώσει πολλά λεφτά, χωρίς να ζημιωθεί πουθενά. Ίσα-ίσα θα έλεγα. Ειδικά αν πάρει το μικρό
-
159 ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
AUDI από τις υπάρχουσες επιλογές αλλά πάντα με το σκεπτικό ότι η mercedes στην Ελλάδα μετράει πιο πολύ και έχει και πολύ καλύτερη μεταπώληση .
Εναλλακτικά θα έβλεπα και τα volvo s60 2.0 και v50 2,5t -
Audi A4, αμα μπορει και quatrro ακομη καλυτερα.
Η C200 ξενερωτη
Η 320 καπως αργη αλλα με ενδιαφερουσα συμπεριφορα
Το Saab δε μου λεει τιποτα απολυτως. Δεν νομιζω οτι υπαρχει εστω και ενας τομεας που να ειναι καλυτερο απο τα αλλα
-
Audi ρε παιδιά μιλάμε για quattro; Αν ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλιώς, με δεύτερη σκέψη, πάλι Audi
-
-- BMW --
Κοντρα στα 2.000 cc