-
Χριστιανικούς ναούς έχουμε εκατομμύρια, ένας λιγότερος δεν κάνει τίποτα, άσε που δεν έχουν να προσφέρουν και πολλά από πλευράς αισθητικής και αρχιτεκτονικής επιδεξιότητας... Σε κανέναν δεν έλειψε λοιπόν ο χριστιανικός ναός της....... Γλαρέντζας....
-
Τελικά??? Θ'ακούσουμε την συνέχεια των αποσιωπητικών ή όχι???
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το να πηγαίνεις με τα νερά του moderator δε νομίζω ότι εξαργυρώνεται σε κάτι και μάλιστα όταν ταυτόχρονα καταπατάς τις ιδέες σου. Απ'την άλλη όταν όντως συμφωνείς με τον moderator και έχεις τέτοιες ιδέες πάλι μαύρα χάλια είναι....
Καλύτερα να ωρύεσαι παρά να....αν αυτό πήγαινε σε μένα, σε παρακαλώ βγάλε τα αποσιωπητικά από το τέλος και τελείωσε την σκέψη σου, άντε να σε δω.
-
Emoticon θεούσας υπάρχει; Α, ρε G60!!!
Και ένα emoticon του mr. glifterman παρακαλώ.... -
Κανα εμοτικον με τον Λιακόπουλο υπάρχει βρε παιδια?
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Χριστιανικούς ναούς έχουμε εκατομμύρια, ένας λιγότερος δεν κάνει τίποτα, άσε που δεν έχουν να προσφέρουν και πολλά από πλευράς αισθητικής και αρχιτεκτονικής επιδεξιότητας... Σε κανέναν δεν έλειψε λοιπόν ο χριστιανικός ναός της....... Γλαρέντζας....Να χαρώ εγώ πολιτσμένο νιάτο...
Φαντάζομαι οτι στο δίλημα με το κουμπί που πατας και γίνεσαι δισεκατομμυριούχος αλλά καθαρίζεις 10.000 κινέζους (μάλλον χριστιανούς στην περίπτωσή σου) την απάντηση την έχεις έτοιμη
Οπως έλεγε κι ο φίλος σου
[list:3coikuhv]Καμαρωστε το δογμα σας!!![/list:u:3coikuhv]
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Φαντάζομαι οτι στο δίλημα με το κουμπί που πατας και γίνεσαι δισεκατομμυριούχος αλλά καθαρίζεις 10.000 κινέζους (μάλλον χριστιανούς στην περίπτωσή σου) την απάντηση την έχεις έτοιμη1.101.101,10
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Φαντάζομαι οτι στο δίλημα με το κουμπί που πατας και γίνεσαι δισεκατομμυριούχος αλλά καθαρίζεις 10.000 κινέζους (μάλλον χριστιανούς στην περίπτωσή σου) την απάντηση την έχεις έτοιμη
1.101.101,10
Και τότε τα βούτηξες!!!
-
1.101.101,10
Και τότε τα βούτηξες!!!
φοβερό ε;;!!!!;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Έχετε σκεφθεί πόσο κακό κάνουν οι όλες αιρέσεις και γενικά οι άλλες θρησκείες?
Όσο κακό κάνουν όλες οι θρησκείες...
Λάθος κάνεις! Σε κάποιες αιρέσεις σε οδηγούν σε ομαδικές αυτοκτονίες και αρλούμπες με κύριο στόχο τα λεφτά. Αν κάνεις το λάθος σε κάποιες να μπεις μπαίνεις σε ένα συνεχή λούκι εκβιασμών και πληρωμών. Mήπως κάνει και αυτό ο χριστιανισμός? wink:
Ξέρετε για τη νέα ακρόπολη?
Μπα... μόνο την παλιά... Τι είναι αυτοί πάλι;;;:
Η νέα ακρόπολη είναι μία από αυτές τις αιρέσεις που κάνουν και καλά κάτι 'φιλοσοφικές' διαλέξεις. Τα θέματα δείχνουν άκρως ενδιαφέροντα αλλά είναι παγίδα....
Ότι ο μασονισμός είναι η πηγή του κακού? Ότι πολλοί 'χριστιανοί' και υψηλά ιστάμενοι είναι μέλη τους? Το ότι έχουν απλώσει τα δίχτυα τους σε όλο τον κόσμο?
Συγνώμη φίλε μου, αλλά αυτό κάθε φορά που το ακούω γελάω πολύ! Αποδείξεις!
Και μη μου πεις ότι όλοι το ξέρουν... είναι γνωστό ή ότι άλλο παρόμοιο... Γιατί κάθε φορά αυτό μου λένε! Όπως και για τη 'γνωστή Εβραϊκή συνωμοσία'...
Συγνώμη που απαντάω σε κάτι τόσο παλιό (2 σελίδες πίσω), αλλά δεν το πρόλαβα στην ώρα του...
Αυτή την πρόταση για τις μπριζόλες, δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς δεν την προωθήσαμε;;;
Κανένα πρόβλημα να γελάς! Δικαίωμά σου.
Λοιπόν σχετικά με τον Μασονισμό δεν έχω αποδείξεις έχω ενδείξεις. Δεν τις έχω όμως σε αρχείο να σου αναφέρω. Αλλά ας σου αντιστρέψω το ερώτημα. Εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι ισχύει το αντίθετο? -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Η νέα ακρόπολη είναι μία από αυτές τις αιρέσεις που κάνουν και καλά κάτι 'φιλοσοφικές' διαλέξεις. Τα θέματα δείχνουν άκρως ενδιαφέροντα αλλά είναι παγίδα....
διαπιστωμενο αυτο.-
-
Χριστιανικούς ναούς έχουμε εκατομμύρια, ένας λιγότερος δεν κάνει τίποτα, άσε που δεν έχουν να προσφέρουν και πολλά από πλευράς αισθητικής και αρχιτεκτονικής επιδεξιότητας... Σε κανέναν δεν έλειψε λοιπόν ο χριστιανικός ναός της....... Γλαρέντζας....
Να χαρώ εγώ πολιτσμένο νιάτο...
Αν σου αρέσει να παραποιείς τις προθέσεις των γραφομένων μου συνέχισε. Κι αν σου αρέσει να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, τα οποία υποθέτω -αν κάνω λάθος διόρθωσέ με- πως δε θα τα έβγαζες αν αντί του χριστιανικού ναού μιλούσαμε για ένα ναό π.χ. της Αφροδίτης.
-
Eγώ μπορώ να έχω δισεκατ. χωρίς να καθαρίσω Κινέζους;
ΤΙΜ- Δεν υπάρχουν όρια
-
Ότι ο μασονισμός είναι η πηγή του κακού? Ότι πολλοί 'χριστιανοί' και υψηλά ιστάμενοι είναι μέλη τους? Το ότι έχουν απλώσει τα δίχτυα τους σε όλο τον κόσμο?
Και μη μου πεις ότι όλοι το ξέρουν... είναι γνωστό ή ότι άλλο παρόμοιο... Γιατί κάθε φορά αυτό μου λένε! Όπως και για τη 'γνωστή Εβραϊκή συνωμοσία'...
Συγνώμη που απαντάω σε κάτι τόσο παλιό (2 σελίδες πίσω), αλλά δεν το πρόλαβα στην ώρα του...
Αυτή την πρόταση για τις μπριζόλες, δεν κατάλαβα γιατί ακριβώς δεν την προωθήσαμε;;;
Λοιπόν σχετικά με τον Μασονισμό δεν έχω αποδείξεις έχω ενδείξεις. Δεν τις έχω όμως σε αρχείο να σου αναφέρω. Αλλά ας σου αντιστρέψω το ερώτημα. Εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι ισχύει το αντίθετο?τοσο τεμπεληδες ειστε??
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Λοιπόν σχετικά με τον Μασονισμό δεν έχω αποδείξεις έχω ενδείξεις. Δεν τις έχω όμως σε αρχείο να σου αναφέρω. Αλλά ας σου αντιστρέψω το ερώτημα. Εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι ισχύει το αντίθετο?τοσο τεμπεληδες ειστε??
Συγνώμη με ξέρεις και από χθες για να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα?
Οκ το link το έχεις ξαναδώσει. Αλλά μου διέφυγε.Φιλικά.
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Αν σου αρέσει να παραποιείς τις προθέσεις των γραφομένων μου συνέχισε. Κι αν σου αρέσει να βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, τα οποία υποθέτω -αν κάνω λάθος διόρθωσέ με- πως δε θα τα έβγαζες αν αντί του χριστιανικού ναού μιλούσαμε για ένα ναό π.χ. της Αφροδίτης.
Πως μπορεις να παραποιήσεις τις προθέσεις των γραφομενων κάποιου; Μήπως εννοείς οτι παρερμήνευσα αυτά που έγραψες;* Με βάση αυτό που έγραψες πιστεύεις οτι ήταν πολύ αυθαίρετο το συμπέρασμά μου; Θέλεις να πεις οτι εννοούσες κάτι αλλο από αυτό που είπες; Γιατί δεν είπες τότε αυτό που εννοούσες;
Και μια που μιλάμε για αυθαίρετα συμπεράσματα... Ναι κάνεις λάθος. Δεν έχουν μόνο οι αντιχριστιανοί το προνόμιο του σεβασμού προς τον πολιτισμό (γενικώς) είτε πρόκειται για τον Παρθενώνα είτε για την Αγια Σοφιά είτε για το Ταζ Μαχάλ είτε για το τελευταίο Τοτεμ φυλής ανθρωποφάγων στην Αφρική. Δεν συνεχίζω άλλο μαζί σου γιατι τις συζητήσεις με φανατικούς δε τις βρίσκω καθόλου ενδιαφέρουσες*Θα μου επιτρέψεις να σου πω οτι για λάτρης του αρχαίου πνεύματος δε τα μιλάς και πολύ καλά τα Ελληνικά
-
Λοιπόν σχετικά με τον Μασονισμό δεν έχω αποδείξεις έχω ενδείξεις. Δεν τις έχω όμως σε αρχείο να σου αναφέρω. Αλλά ας σου αντιστρέψω το ερώτημα. Εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι ισχύει το αντίθετο?
Πως λένε εκείνη την επιστημονική αρχή που λέει ότι αν για κάτι υπάρχουν πολλές εξηγήσεις, η πιο απλή είναι συνήθως και η σωστή;;;
Αποδείξεις δεν έχω (προφανώς), μιας και η πιο απλή εξήγηση (και πιο λογική πιστεύω) είναι αυτό που λέω εγώ, ότι η όλη ιστορία είναι μία κλασσική θεωρία συνομωσίας...
Επίσης ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι σε θέση να προσφέρει σε έναν καλόπιστο και λογικό συνομιλητή (όπως θέλω να πιστεύω ότι είμαι) κάποιο ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ στοιχείο που να αποδεικνύει ή να είναι μια πολύ ισχυρή ένδειξη για αυτά που μου λες... Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε πιστέψω, αλλά θέλω να μου το αποδείξεις!
Μερικά πράγματα για τη μασονία, μπορεί κανείς να διαβάσει εδώ
τοσο τεμπεληδες ειστε??
Καθόλου, το είδα από την πρώτη στιγμή που το πόσταρες, αλλά δεν βρήκα κάτι που να αποδεικνύει ότι ο τύπος δεν είναι παρά ένας κλασσικός συνομωσιολόγος... Τα link που παραθέτει οδηγούν είτε σε εντελώς αναξιόπιστα site (illuminati κανείς;;; ) ή (όσα οδηγούν σε αξιόπιστα site) δεν λειτουργούν...
Για τον Ιουλιανό που αναφέρθηκε παραπάνω, δεν πέθανε από δικούς του σωματοφύλακες... όρμησε στη μάχη με τους Πέρσες (σίγουρος για τη νίκη) χωρίς πανοπλία και έφαγε ένα βέλος ή ακόντιο... Μόνο ο Λιβάνιος υποστηρίζει την ιστορία της δολοφονίας του αυτοκράτορα από χριστιανό στρατιώτη του, ενώ όλοι οι άλλοι ιστορικοί υποστηρίζουν την εκδοχή που ανέφερα παραπάνω...
Πάντως, σε γενικές γραμμές, ο Ιουλιανός ανέχονταν όλες τις θρησκείες, μάλιστα ξεκίνησε να χτίσει το ναό του Σολομώντα! Βέβαια, δεν πήγαινε τους χριστιανούς και όχι μόνο το έδειχνε, αλλά έδειχνε και ανοχή σε περίπτωση βίας εναντίον τους...
Περισσότερα εδώ και για τον θάνατό του εδώ
Και μετά θα με λέει ο Σπύρος mr. wiki-man...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πως λένε εκείνη την επιστημονική αρχή που λέει ότι αν για κάτι υπάρχουν πολλές εξηγήσεις, η πιο απλή είναι συνήθως και η σωστή;;;Ockham's Razor: 'Μην περιπλέκεις αναίτια τα πράγματα.
-
καλα λεει ο mr kyan
-
Ο μασονισμος μας χαλάει,μεσα σε ολα τα οργια διαπλοκης που γινονται.
Ειναι απλως ενα ακομη lobby,απο τα παρα πολλα που υπαρχουν.Lobby ειστε και εσεις με τον θειο σας που σας κανονισε ευνοϊκη μεταθεση στο στρατό,lobby ειναι και οι πετρελαϊκές εταιρείες,lobby ειναι η Εθνικη τραπεζα με την Ελληνικη Εκκλησία...πολλα lobby συναντιουνται και συνεργαζονται με αλλα lobby κτλ.
Οσο υπαρχουν ανθρωποι, θα υπαρχουν lobbies,και σχεδον παντα το κινητρο δημιουργίας τους θα ειναι κοινο: $,€ κ.ο.κ -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πως λένε εκείνη την επιστημονική αρχή που λέει ότι αν για κάτι υπάρχουν πολλές εξηγήσεις, η πιο απλή είναι συνήθως και η σωστή;;;
Ockham's Razor: 'Μην περιπλέκεις αναίτια τα πράγματα.
Ακριβώς!
Ή αλλιώς, KISS = Keep It Simple Stupid...
Περί Χριστιανισμού και Εκκλησίας!