-
Την είχα σε κασέτες. Κάποια κομμάτια της είχα και σε mp3. Επιτέλους την απέκτησα και σε CD, το οποίο προβλέπω να λιώνει εντός ολίγων ημερών από το πολύ παίξιμο!!
Ο λόγος για τη συναυλία των Metallica με τη συμφωνική ορχήστρα του S. Francisco!!!
IMHO, ή καλύτερη δουλειά που έχει κάνει rock ή metal συγκρότημα ever!
Ηλεκτρική κιθάρα, ντραμς και βιολοντσέλο να οργιάζουν... ΠΟΡΩΣΗ!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Την είχα σε κασέτες. Κάποια κομμάτια της είχα και σε mp3. Επιτέλους την απέκτησα και σε CD, το οποίο προβλέπω να λιώνει εντός ολίγων ημερών από το πολύ παίξιμο!!Ο λόγος για τη συναυλία των Metallica με τη συμφωνική ορχήστρα του S. Francisco!!!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Την είχα σε κασέτες. Κάποια κομμάτια της είχα και σε mp3. Επιτέλους την απέκτησα και σε CD, το οποίο προβλέπω να λιώνει εντός ολίγων ημερών από το πολύ παίξιμο!!
Ο λόγος για τη συναυλία των Metallica με τη συμφωνική ορχήστρα του S. Francisco!!!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!
δεστε/ακουστε αυτο
http://www.deep-purple.ru/misc/art/vide ... 20hall.jpgξεχειλωνε το σαϊτ
-
Αμφότερα εκπληκτικά.
-
και ΠΟΥ να ακουσετε το SCORE των Dream Theater με την Octavarium Orchestra
-
Το έχω ακούσει. Απλά βρίσκω ότι των Μετάλλικα έχει πιο πολύ πάθος, ενώ των Dream Theater πιο πολλή μελωδικότητα.
-
Αυτό που μου άρεσε στην προσπάθει των Metallica είναι το ότι κράτησε στο ακέραιο τον τσαμπουκά του!
Μπορεί οι Deep Purple να δούλεψαν περισσότερο γράφοντας κομμάτια για την ορχήστρα και να μη την έβαλαν σε ρόλο 'γεμίσματος', αλλά οι 'tallica ακούγονται πιο ευχάριστα.
Η αρπαχτή των Scorpions ασχολίαστη!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μπορεί οι Deep Purple να δούλεψαν περισσότερο γράφοντας κομμάτια για την ορχήστρα και να μη την έβαλαν σε ρόλο 'γεμίσματος'Ακριβώς! Αντίθετα, για εμένα, η απόπειρα των metallica ήταν λίγο άνιση. Είχε καταπληκτικά σημεία, αλλά μερικά ήταν κάπως βιαστικά/άστοχα/παράδοξα ενορχηστρωμένα!
Δε μειώνω την προσπάθεια τους, κάθε άλλο, αλλά θα έπρεπε να είχε δουλευτεί σε ορισμένα σημεία περισσότερο, ώστε να κάτσει πιο καλά. Στα αυτιά δηλαδή πολλών μουσικών ακούγεται λίγο πρόχειρο (δεδομένου του τι μπορείς να κάνεις με μια συμφωνική).
Βέβαια, ως ακροατής, δε χαλιέμαι καθόλου- σε σημεία, είπαμε, είναι φοβερή.
Δυστυχώς, ο Carmen απεβίωσε πριν λίγο καιρό...
-
camen..? κειμαν νομιζω ηταν το ονομα του...
αν δε ξερετε, ηταν μαθητης του χατζηδακη...
-
Micahel Camen. Και σε διάφορα άλλα διάσημα πράγματα τον έχω δει, αλλά δεν θυμάμαι τώρα...
-
O Kamen δεν ήταν και στο αρχικό 'Reflections' του Χατζιδάκι;
-
Ναι ναι, δεν θυμόμουν το όνομα, και βαριόμουν να κάνω search!
-
Θυμήθηκα ότι είχε ανακατευτεί στo The Wall - Live in Berlin του Waters.
Περισσότερα εδω:
-
Βρηκα το FabricLive 30 - Stanton Warriors (2006)
Κυκλοφορει στις 16 του μηνος.Αν κ δεν πρεπει να υπαρχει πολυ ενδιαφερον για breaks στο forum..
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Αμφότερα εκπληκτικά.Εγώ έχω την εντύπωση ότι τέτοιοι δίσκοι αξίζουν ως άκουσμα για το διαφορετικό της υπόθεσης,αλλά η όλη φάση δεν κολλάει...
Οι μεν μουσικοί της συμφωνικής παίζουν διεκπεραιωτικά (δεν πιστεύουν σε αυτό που παίζουν),οι δε 'ροκάδες' τρακαρισμένα,διότι είναι έξω από τα νερά τους από άποψη χώρου-κοινού...
-
Εσύ είσαι γιατρός. Κι ως γνωστόν, οι γιατροί, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν έχουν γούστο. Ούτε στη μουσική ούτε στα αυτοκίνητα. Με τις βλακείες σου.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Αμφότερα εκπληκτικά.
Εγώ έχω την εντύπωση ότι τέτοιοι δίσκοι αξίζουν ως άκουσμα για το διαφορετικό της υπόθεσης,αλλά η όλη φάση δεν κολλάει...
Οι μεν μουσικοί της συμφωνικής παίζουν διεκπεραιωτικά (δεν πιστεύουν σε αυτό που παίζουν),οι δε 'ροκάδες' τρακαρισμένα,διότι είναι έξω από τα νερά τους από άποψη χώρου-κοινού...
Κι όμως έχουν το εξής καλό: μπορείς να ακούσεις σκληρή μουσική κάπως πιο ήρεμα!
Metallica της παλιάς εποχής (ride the lightening) δεν μπορώ να ακούσω, αλλά με τη συμφωνική είναι μια χαρά!
Κάτι σαν τις unplugged εκτελέσεις σκληρων τραγουδιών!
-
Δειτε και το ''Be'' των **Pain of Salvation **:inlove: που το παιζουν ολο live με μια (ολιγομελη) ορχηστρα...το συνολο δενει απολυτα και το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο!
Φοβεροι μουσικοι ρε γμτ...
-
Εγώ το είδα και δεν μου πολυάρεσε. Μου φάνηκε λίγο κιτς-φολκλόρ!
Και είμα μεγάλος φαν των POS, ειδικά των Remedy Lane και The Perfect Element. Το Be δεν με ενθουσίασε, αν και έχει πολύ καλές στιγμές.
Τα κανονικά τους live είναι πολύ καλύτερα (2 φορές τους έχω δει). Καλύτερα να βγάζαν σε DVD το 12:5 που είναι φοβερό ακουστικό album.
Btw, ειναι στα τελειώματα του καινούριου δίσκου τους!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εσύ είσαι γιατρός. Κι ως γνωστόν, οι γιατροί, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν έχουν γούστο. Ούτε στη μουσική ούτε στα αυτοκίνητα. Με τις βλακείες σου.KρυφοVagίτη,μιλάς κιόλας έ?
Πάντως,μου αρέσει καλύτερα ο καθείς στο χώρο του...
Η προσπάθεια της επί τούτου 'κουλτουροποίησης' κάποιας μουσικής που έχει άλλους στόχους μού φαίνεται σαν κόλπο δισκογραφικών...
Των Deep Purple καλός είναι... :roll:
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....