-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Θα μιλήσω για πρώτη,νομίζω,φορά για Ελληνικό δίσκο,αλλά νιώθω την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας...-Γιάννης Αγγελάκας και Επισκέπτες 'Από εδώ και πάνω'
Με μία λέξη δισκάρα!
Εξαιρετικές οι ενορχήστρωσεις,και μουσική ουσιαστική,χωρίς φανφαρονισμούς.
Το στιχουργικό επίπεδο του Αγγελάκα είναι γνωστό,μόνο που εδώ,ενώ κινείται σε γνωστά μονοπάτια,δείχνει μια διάθεση νοσταλγίας για μια εποχή που έφυγε.
Λείπει η οργή των Τρυπών,η ωριμότητα της ηλικίας τον κάνει δυνατότερο και πιο κατασταλαγμένο.Ο δεύτερος δίσκος είναι αποκάλυψη,με στιγμές απίστευτης πλάκας,αλλά και διασκευάρες στα κομμάτια του πρώτου δίσκου.
Αν κάποιος τον έχει ακούσει,ας μας γράψει τη γνώμη του....εγώ πάντως εντυπωσιάστηκα!
σιγουρα ειναι παρα πολλα χρονια μπροστα απο τις λοιπες 'εντεχνες' μ@λακιες τυπου Κοτσιρα κλπ
απο εκει και περα μου εδωσε την αισθηση οτι κατι δεν τους βγηκε σωστα
νομιζω γινεται πολυπλοκος (μουσικα) χωρις καποιον ιδιαιτερο λογο και η ουσια χανεται λιγο μεσα στα πολλα ηλεκτρονιακα και στα πολλα οργανα
δεν ειναι κακος παντως
-
σε βολτα απο γνωστο δισκαδικο την παρασκευη πηρα το Desertshore της Νico
goth πριν την ανακαλυψη του
ακουγεται σαν να γραφτηκε καπου στο μεσαιωνα
πολυ σκοτεινος ηχος (στο μεγαλυτερο μερος του δισκου)καποιοι πιστευουν οτι ειναι απο τα Best of All Times
εγω δεν αποφασισα ακομηαξιζει σαν ακουσμα
-
ο τελευταιος του Bruce Springsteen ειναι αρκετα καλος
Αμερικανικη φολκ (ορισμενα μου φεραν στο μυαλο και Νεα Ορλεανη)
-
Έχω την εντύπωση πως όλα τα ταγούδια είναι διασκευές...
Πάντως ο Boss μου φάνηκε σε φόρμα!
-
ακουσα απο Devendra Banhart τα Rejoicing in The Hands και το Cripple Crow
το Cripple Crow μπορω να πω οτι με κουρασε (22 τραγουδια απο τα οποια πολλα θα μπορουσαν να μην συμπεριληφθουν) και δεν μου αφησε καλη αισθηση
σε αντιθεση με το cripple crow to Rejoicing in the Hands προκειτε για εναν εξαιρετικο δισκο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ακουσα απο Devendra Banhart τα Rejoicing in The Hands και το Cripple Crowτο Cripple Crow μπορω να πω οτι με κουρασε (22 τραγουδια απο τα οποια πολλα θα μπορουσαν να μην συμπεριληφθουν) και δεν μου αφησε καλη αισθηση
σε αντιθεση με το cripple crow to Rejoicing in the Hands προκειτε για εναν εξαιρετικο δισκο
Γελώ,γιατί το Criple Crow το βρήκα εξαιρετικό (όπως και τον Αγγελάκα...)!!!
Το άλλο δεν το έχω ακούσει,αλλά άμα το λες θα πάω να το πάρω..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
ακουσα απο Devendra Banhart τα Rejoicing in The Hands και το Cripple Crow
το Cripple Crow μπορω να πω οτι με κουρασε (22 τραγουδια απο τα οποια πολλα θα μπορουσαν να μην συμπεριληφθουν) και δεν μου αφησε καλη αισθηση
Γελώ,γιατί το Criple Crow το βρήκα εξαιρετικό (όπως και τον Αγγελάκα...)!!!
Το άλλο δεν το έχω ακούσει,αλλά άμα το λες θα πάω να το πάρω..
μπορει απλα να εχουμε διαφορετικες απαιτισεις απο τους δισκους
επειδη κατι μου αρεσε (ή οχι) δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα καλο για ολουςγραφω -κρινω- με βαση τα ακουσματα μου και το γουστο μου
ακουσε το παντως
-
Καινούρια ακούσματα:
Pavement - Crooked Rain, Crooked Rain
Απίστευτος δίσκος, οτι πρέπει για καλοκαίρι. Σχεδόν ισάξιο του Slanted & Enchanted.
Sonic Youth - Washing Machine
Ειναι ο μόνος δίσκος Sonic Youth που δεν είχα ακούσει μέχρι τώρα... Κορυφαίος και σίγουρα απ' τους καλύτερούς τους.
Stooges - Fun House
Έχει βγεί ενα απίστευτο remaster σε 2πλό CD. Κορυφαίο άλμπουμ, απο τις καλύτερες στιγμές του Iggy...
-
Allan Holdsworth - All Night Wrong
-
Ακουσα μια πολυ ομορφη διασκευη του 'Smells like teen spirit' στο ραδιοφωνο σε εκτελεση τζαζ. Ο τραγουδιστης εμοιαζε με Σινατρα. Ξερει κανεις τί, ποιος, πότε;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ακουσα μια πολυ ομορφη διασκευη του 'Smells like teen spirit' στο ραδιοφωνο σε εκτελεση τζαζ. Ο τραγουδιστης εμοιαζε με Σινατρα. Ξερει κανεις τί, ποιος, πότε;paul anka - rock swings
-
McAuley-Schenker Group - MSG
Είναι αυτό που έχει το Nightmare.
-
το σημερινο μουσικο προγραμμα περιελαμβανε Faust
γερμανικη μπαντα που ιδρυθκε στις αρχες του 70
το ειδος τους πειραματικο (ροκ μπορεις να το πεις)
ακουσα τα Faust, So Far και IV
-
http://www.youtube.com/watch?v=QK-CCTlZ6z4&search=led zeppelin
Stairway to heaven live.....
-
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
:metalo: -
Teleutaia katevasa olh thn diskografia twn Earth wind and fire kathws kai 4 palia album tou John Mcloughlin apo ta opia xexwrizw to electric guitarist kai to Apocalypse to opoio pisteuw einai apo ta kalytera erga gia symfwnikh orxistra pou exei dhmhourguthei ta teleutaia 30 xronia.
-
Ο χρήστης KostasV6 έγραψε:
Teleutaia katevasa olh thn diskografia twn Earth wind and fire kathws kai 4 palia album tou John Mcloughlin apo ta opia xexwrizw to electric guitarist kai to Apocalypse to opoio pisteuw einai apo ta kalytera erga gia symfwnikh orxistra pou exei dhmhourguthei ta teleutaia 30 xronia.καταπληκτικη μουσικη!!
ωραιο ειναι επισης και το Passion, Grace & Fire με John Mclaughin, Al Di Meola και Paco De Lucia -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Teleutaia katevasa olh thn diskografia twn Earth wind and fire kathws kai 4 palia album tou John Mcloughlin apo ta opia xexwrizw to electric guitarist kai to Apocalypse to opoio pisteuw einai apo ta kalytera erga gia symfwnikh orxistra pou exei dhmhourguthei ta teleutaia 30 xronia.
καταπληκτικη μουσικη!!
ωραιο ειναι επισης και το Passion, Grace & Fire με John Mclaughin, Al Di Meola και Paco De LuciaEinai wntos katapliktika, exw kai ta 3 guitar trio pou exoun kanei to friday night sto san franscisco kai to allo den thymamai ton titlo tou, pou xekinaei me to La estiba tou Paco. Akoma exw kai thn diskografia twn pink floyd, polla album tou Chick Corea, Herbie Hancock, Joshua Redman etc. Ena hxosysthma mou leipei gia na mporw na akouw kanonika. lol
-
Ο χρήστης KostasV6 έγραψε:
καταπληκτικη μουσικη!!
ωραιο ειναι επισης και το Passion, Grace & Fire με John Mclaughin, Al Di Meola και Paco De LuciaEinai wntos katapliktika, exw kai ta 3 guitar trio pou exoun kanei to friday night sto san franscisco kai to allo den thymamai ton titlo tou, pou xekinaei me to La estiba tou Paco. Akoma exw kai thn diskografia twn pink floyd, polla album tou Chick Corea, Herbie Hancock, Joshua Redman etc. Ena hxosysthma mou leipei gia na mporw na akouw kanonika. lol
well done son
εγω δισκογραφιες δεν εχω αλλα εχω τα πιο χαρακτηριστικα albums του καθε συγγροτηματος. Mahavishnu Orchestra εχεις ακουσει? To Inner Mounting Flame , Birds of Fire και The Lost Trident Sessions ειναι τα 3 βασικα τους.
Βασικα εδω : http://www.progarchives.com/subgenre.asp?style=30
μπορεις να βρεις πολλα συγγροτηματα του Rock/Jazz Fusion. Κατω κατω εχει ΟΛΟΚΛΗΡΑ τραγουδια απο πολλα αλλα συγγροτηματα.
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....