-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
LCD Soundsystem - LCD Soundsystem
Το συγκεκριμένο να αγοραστεί πάραυτα απ' όλους!
εμένα πάντως το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε (να πω την αλήθεια μου φάνηκε μεγάλη Μ@λ@κια)
...περι ορέξεως.
(ακούστε το πάντως)
ρε παιδια πειτε κανα λογακι παραπανω δεν βλαπτει
τι στυλακι ειναι , ποιοι ειναι στο γκρουπ, ποσα τραγουδια εχει κλπ -
Το album LCD Soundsystem - LCD Soundsystem [ 2xCD ( 9 και 7 tracks) ] είναι δουλειά του παραγωγού James Murphy.
Κινείται σε electro-rock-funk ρυθμούς.
Δεν ειναι κανεναν εντυπωσιακό album αλλά το single Tribulations είναι μοναδικό!! -
Sufjan Stevens -Illinois
πιάνο ακορντεόν τρομπέτες κ.α. όργανα και οργανάκια δημιουργούν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.
ενας πολύ καλός δίσκος
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Sufjan Stevens -Illinoisπιάνο ακορντεόν τρομπέτες κ.α. όργανα και οργανάκια δημιουργούν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.
ενας πολύ καλός δίσκος
όντως πάρα πολύ καλός δίσκος, ειδικά τα χορωδιακά μέρη είναι φανταστικά...
ο sufjan stevens έχει δηλώσει πως για κάθε πολιτεία της αμερικής θα κυκλοφορήσει από ένα cd, εμπνευσμένο από τη μουσική και τους ανθρώπους της. Δεν τον βλέπω να προλαβαίνει σ' αυτή τη ζωή. Ο συγκεκριμένος δίσκος πάντως φιγουράρει στις λίστες με τα καλύτερα των περισσότερων μουσικών περιοδικών.
-
Όσο περισσότερο ακούω τον δίσκο του Anthony and the Johnsons,τόσο περισότερο πείθομαι για το μουσικό του επίπεδο και τον πόνο του...
άντε να το ξυπνήσουμε λίγο το θέμα,γιατί παρακοιμήθηκε στις γιορτές
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Όσο περισσότερο ακούω τον δίσκο του Anthony and the Johnsons,τόσο περισότερο πείθομαι για το μουσικό του επίπεδο και τον πόνο του...άντε να το ξυπνήσουμε λίγο το θέμα,γιατί παρακοιμήθηκε στις γιορτές
Τόσο καλός είναι αυτός ο δίσκος; Διάβασα πολύ καλά λόγια στο Sonik...
Ξέχασα να πω ότι αγόρασα και το 'Lift yr. skinny fists like antennas to heaven' των GY!BE. Με πόνεσε η τσέπη μου, αλλά χαλάλι!
-
Amon Duul II - Yeti
Amon Duul II - Tanz Der Lemminge
Mike Oldfield - Best of Tubular Bells
Aphrodite's Child - 666
Roine Stolt - Hydrophonia -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όσο περισσότερο ακούω τον δίσκο του Anthony and the Johnsons,τόσο περισότερο πείθομαι για το μουσικό του επίπεδο και τον πόνο του...
άντε να το ξυπνήσουμε λίγο το θέμα,γιατί παρακοιμήθηκε στις γιορτές
Τόσο καλός είναι αυτός ο δίσκος; Διάβασα πολύ καλά λόγια στο Sonik...
Ναι, είναι εξαιρετικός, αλλά 'δύσκολος', αφενός λόγω θεματολογίας, αφετέρου επειδή είναι ημιακουστικός, χωρίς 'εύκολα' ρεφρέν. Σε λίγα χρόνια, πάντως, θα θεωρείται κλασικός...
-
μετα τα πρωτα ακουσματα εχω να πω οτι ΝΑΙ ειναι πολυ καλος δισκος των Anthony and the johnsons
υπεροχα μελαγχολικος
επισης πολυ ενδοιαφερον ακουσμα (χωρις να μπορουν να χαρακτηριστηκουν αριστουργηματα) τα δυο αλμπουμ των Bright Eyes που κυκλοφορισαν το 2005 (digital ash in adigital urn & i'm wide awake its morning)
ειδικα το i'm wide awake its morning μου αρεσε παρα πολυ
-
ακουσα το Clap your hands say yeah των Clap your hands say yeah το οποιο αν και μουσικα μου αρεσε σχετικα ο τραγουδιστης το σκοτωνει κυριολεκτικα
απορω πως βρηκε θεση αναμεσα στα καλυτερα πολλων περιοδικωνο δισκος ομως που με ενθουσιασε ηταν το Rehearsing my Choir των The Fiery Furnaces
ποπ δεν ειναι ροκ δεν ειναι (με τις κλασικες εννοιες)
μπορεις να το πεις και οπερα
τεσπαΑκουστε το
-
Εγώ τον χαβά μου...
Σε μπαρόκ ανακάλυψα τα κοντσέρτα του Hellendaal με την European Baroque Orchestra και τους Goodman και Manze [CHANNEL].
Σε κλασικό μια ενδιαφέρουσα 6η του Mahler με τον Fischer [CHANNEL].
Σε σύγχρονο τις συμφωνίες του Kancheli με την Φιλαρμονική του Ελσίνκι υπό τον DePriest [ONDINE].
-
Αγόρασα το Σταυρο του Νοτου live εκδοση 2005 με Κότσιρα,Θηβαίο,Μαχαιρίτσα,Κούτρα....δεν μπορω να πω οτι απογοητεύτηκα οικτρά,αλλα σε σχεση με τα μεγαθηρια της προηγούμενης version (πχ Νταλάρας) η διαφορά είναι εμφανής.Ακομα και η μουσικη μοιάζει να εχει γινει υποτονικη για να μην προδίδει την ανεπαρκεια των ερμηνευτων.[/list]
-
Οι γάμοι του Φίγκαρο - Μοτσαρτ
Κοντσέρτα για πιάνο - Ραχμάνινοφ
Μεγάλη Λειτουργία - Μότσαρτ
Κοντσέρτα για εκκλ.όργανο - Χαίντελ
Ναμπούκο - ΒέρντιSamurai - OST
Pearl Harbor - OST
Braveheart - OSTΧριστουγεννιάτικες Αγορές !!
-
αγόρασα σε remastered (είχα παλιές - κακές εκδόσεις CD)
Jethro Tull:
Aqualung
Songs form the woods
This was
Minstrel in the Gallery
Heavy HorsesJimmy hendrix:
Experience HendrixCatch the Rainbow: Anthology
και το νέο του ΙΟΜΙ: FUSED
Όλα εξαιρετικά και το νέο του ΙΟΜΙ καλό αλλά οι επιλογές των τραγουδιστών κάπως χειρότερη από του προηγούμενου δίσκου
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Εγώ τον χαβά μου...Ok, μαζί σου, συντροφε... Τι λέει ο Fisher στον Mahler;
Εγώ χτες πήρα:
Mozart (Klavierkonzert No. 27, Konzert fuer 2 Klaviere KV 365), Schubert Fantasie D940, Deutsche Grammophon, με τον Gilels (και την κορούλα του στα διπλά) πιάνο και διεύθυνση Boehm. Super!Shostakovich - Jazz Suites με τη Russian State Symphony Orchestra και κάποιον Yablonsky διεύθυνση/ NAXOS. Σκίζουν (σαν έργο, η εκτέλεση δεν ξέρω), τόσο οι σουίτες όσο και η έκδοση του συντρόφου Dmitri στο γνωστό 'tea for two', Tahiti Trot, Op.16.
-
Ok, μαζί σου, συντροφε... Τι λέει ο Fisher στον Mahler;
O Φίσερ έχει μια λυρική άποψη για την 6η του Μάλερ Δεν είναι 'τραγική' με την έννοια του Μπέρνσταιν ή του Κάραγιαν. Θα την χαρακτήριζα θλιμμένη. Δυο χαρακτηριστικά είναι 1ον η σχετικά γρήγορη εκτέλεση (76-77 λεπτά, δηλαδή από τις λίγες 6ες σε μονό CD) και η χρήση της πρώτης παρτιτούρας (με τα τρία 'χτυπήματα σφυριών' και όχι τα δύο.
Τα Χριστούγεννα πήρα όλα τα κοντσέρτα για πιάνο του Μότσαρτ με τον Ίμερσεελ σε όργανα εποχής. Και σε πολύ καλή τιμή Η δεκαπλή κούτα της Channel Classics δεν έχει όμως τα 1-4 (που είναι μεταγραφές) και το μάλλον κακό 7 (για τρία πιάνα).
Τις τζαζ σουίτες του Σοστακόβιτς τις έχω συμπλήρωμα σε άλλους δίσκους και είναι πράγματι πολύ ευχάριστες. Τώρα για εκτελέσεις, δεν ξέρω ούτε εγώ. Έχεις ακούσει το Tahiti Trot, τη διασκευή-ενορχήστρωση του Σοστακόβιτς στο Tea For Two; Είχε πάει να παρακολουθήσει το μιούζικαλ και μετά στο μπαρ έβαλε στοίχημα ότι θα έγραφε όλη τη μελωδία του τραγουδιού από μνήμης. Και όχι μόνο την έγραψε, αλλά έκανε και καλύτερη ενορχήστρωση!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
O Φίσερ ...... και όχι τα δύο.
Ενδιαφέρον!
Έχεις ακούσει το Tahiti Trot, τη διασκευή-ενορχήστρωση του Σοστακόβιτς στο Tea For Two; Είχε πάει να παρακολουθήσει το μιούζικαλ και μετά στο μπαρ έβαλε στοίχημα ότι θα έγραφε όλη τη μελωδία του τραγουδιού από μνήμης. Και όχι μόνο την έγραψε, αλλά έκανε και καλύτερη ενορχήστρωση!
Το πέτυχα μια μέρα στο Τρίτο και έκτοτε το έψαχνα. Μια εκτέλεση αυτού περιέχεται στο ίδιο cd με τις σουίτες. Απλά δεν το πιστεύεις οτι πρόκειται για Σοστακόβιτς! Εξαιτετική ενορχήστρωση σχεδόν Μπερνσταϊνική αλλά όχι ακριβώς! Τα Χριστούγεννα παρέλαβα και όλες τις συμφωνίες του με τον Haitink από την DECCA.
-
Η έκτη (Tragic)του Mahler είναι ίσως ένα από τα αγαπημένα μου συμφωνικά έργα...και σίγουρα ο Mahler ο αγαπημένος μου της post-romantic περιόδου.
Ανάμεσα σε Solti,Karajan,Bernstein,Abbado,Barbirolli και Μητρόπουλο....προτιμώ τους δυο τελευταίους.Πιο αργές εκτελέσεις,κυρίως του sir john,πιο εσωστρεφείς,νομίζω εστιάζουν περισσότερο στην απελπισία που αποπνέει το έργο.Φοβερό πάθος στην εκτέλεση του Μητρόπουλου,και ενώ η ορχήστρα (WDR Sinfonieorchester Köln) υστερεί των γνωστών μεγαθηρίων,παίζουν με τόση αφοσίωση..που τα λάθη δεν στοιχίζουν καθόλου.Ευπρόσδεκτες οι προτάσεις για άλλες εκτελέσεις ..Τα Χριστούγεννα παρέλαβα και όλες τις συμφωνίες του με τον Haitink από την DECCA.
Εγώ προτίμησα αυτό:
Γιατί έχω 2,5,8,11,14 με haitnik,γιατί ο Barshai γνώριζε πολύ καλά τον Shostakovich,γιατί έχει άψογες κριτικές και επίσης το βρήκα σε πολύ καλή τιμή.
Aλλες πρόσφατες αγορές,όλα shostakovich:
Jazz suites(same with D-Jet),Complete String quartets (Εder Quartet,Naxos),Complete Concertos (Philips-Trio series),Viola and Cello Sonatas(Bartholdy-Drake,Naxos).
-
Ενώ κι εγώ πήρα το πακέτο του Σοστακόβιτσ με τον Κοντράσιν.
Τι έγινε ρε παιδιά, συννενοημένοι ήμαστε; -
Αν πω για το Clubbers Guide 2006 του Ministry of Sound θα με βρίσετε ε?
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....