-
ακουσα απο Wolf Parade το Apologies to the Queen Mary
καλουτσικος δισκος
ο ηχος τους παρομοιος με αυτον των Arcade Fire (Καναδοι ειναι και αυτοι) και σε οποιους αρεσε το funeral να ακουσουν και αυτο
υγ ε ρε τι γινεται οταν το κρατος δινει λεφτα
υγ2 οποιος δεν ακουσε ακομη το the greatest της Cat Power να παει να αγορασει τη δισκογραφια της Βιση -
οι Belle & Sebastian εβγαλαν καινουριο δισκο με τιτλο The Life Pursuit
καλουτσικος δισκος που ακουγεται ευχαριστα και σου ανεβαζει τη διαθεση με τις χαρουμενες pop μελωδιες του αλλα IMO δεν φτανει με τιποτα το κορυφαιο if you are feeling sinister
σε αυτον το δισκο μου φαινεται οτι αλλαξαν λιγο το στυλ τουςΥΓ
και εκει που συνεχειζεις να ψαχνεις πεφτεις πανω στο Happy/Sad του Tim Buckley και σου ερχεται στο μυαλο το hit single 'ποσο μαλακας εισαι' που τοσο καιρο δεν τον ειχες ανακαλυψει (τον buckley)και επεται συνεχεια....
-
Greetings From L.A.
-
Σήμερα έγινε επιδρομή στο δισκάδικο...
- Ελευθερία Αρβανιτάκη - Ελευθερία Αρβανιτάκη
- Μάνος Λοΐζος - Τα Τραγούδια της Χαρούλας
- Στράτος Διονυσίου - Της Γυναίκας Η Καρδιά
- Νάμα - Νάμα ΙΙΙ: Ζωή Παράσταση
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Greetings From L.A.Θεικό!
...και το Surrender ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχω ακούσει στη ζωή μου -
Sasha - Involver
Nick Warren - Shangai #028Παααααρα πολυ καλα (στο ειδος τους παντα)
-
Από σήμερα είμαι ένα ακόμη βήμα πιό κοντά στην ολοκλήρωση της δισκογραφίας των Doors μετά από την αγορά του Waiting For The Sun
-
οι The Fiery Furnaces πανε να εξελιχθουνε σε ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα
κατεβασα το Blueberry Boat και ειναι εκπληκτικο (για τα δικα μου αυτια και γουστα)
-
Camel - Snowgoose
-
infidelity :
view from a black star
Μουσική που αυθαδιάζει με θράσος στη μείζονα πλειοψηφία του ραγιαδο-νεολληνικού υπο-πολιτισμού μας.
Αγγλικοί στίχοι, δυνατές κιθάρες και περισσή ενέργεια. -
Κατέβασα την δισκογραφία των Pelican. Προς το παρών έχω ακούσει μερικές φορές μόνο τον τελευταίο δίσκο τους, το The fire in our throats will beckon the thaw και έχω πάθει πλάκα!
Post-rock, alternative rock, metal...κάτι τέτοιο, τέλος πάντων. Φοβεροί και τρομεροί! Σε όποιον αρέσει το είδος, ας δοκιμάσει!
Εξαιρετική και η PJ Harvey στο Stories from the city, stories from the sea...
Έχω κατεβάσει και ένα σωρό άλλο πράγματα, αλλα πρέπει να τ' ακούσω κιόλας...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Από σήμερα είμαι ένα ακόμη βήμα πιό κοντά στην ολοκλήρωση της δισκογραφίας των Doors μετά από την αγορά του Waiting For The Sun
Έχω 2 dvd's από τις Πόρτες.......... Ωραιότατα! Και ένα χύμα έχω από ένα ....bowl που το είχε δείξει η Γερμανική τηλιόραση.
Ααααααααν ενδιαφέρεσαι.....
Το bowl που λες είναι η συναυλία στο Hollywood bowl και μάλιστα κυκλοφορεί και σε CD και σε DVD
Έχω ακόμα ένα DVD με διάφορα μέσα, βινύλλιο, βιβλίο, CD και την ταινία του Oliver Stone The Doors
Έχω μία τρέλα πως να το κάνουμε
Keep On Rocking Bruce -
κατεβάστε μερικά τραγουδάκια που θα γράψω από διάφορα είδη μουσικής άμα γουστάρετε:
αρχίζω με metal: ( είναι απαλά κομματάκια, δε χρειάζεται να έχεις σχέση με τη μουσική για να τα ακούσεις.. κατεβάστε έστω κ ένα για να δείτε. δεν είμαι μεταλάς. το mordred's song είναι λίγο πιο βαρύ αλλά τα lyrics γ@μάνε.. )
past & future secret - blind guardian
The bard's song ( forest ) -blind guardian
Mordred's song - blind guardian
lost and lonely days - warlord
in the middle of a heartbeat - helloween
believe - savatage
forever - stratovariusps. ψάξτε τους queensryche.
βαριέμαι να γράψω άλλα για την ώρα, αλλά θα επανέλθω με playlists από όλα τα είδη μουσικής που ακούω. στα επόμενα τραγούδια θα κάνετε τη γνωριμία σας με την ξένη rnb-rap σκηνή..για όποιον ενδιαφέρεται να δει τη σύγχρονη και όχι μόνο μαύρη κουλτούρα και μουσική σε χώρες όπως η Ισπανία, η Γαλλία, κ.α. -
mc solaar?
-
καλυτερα να προτεινουμε δισκους ΙΜΟ
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
mc solaar?προτιμώ να επικεντρωθώ στους ntm, το καλύτερο group που έβγαλε ποτέ η Γαλλία
Ποια είναι η σχέση σου με τη γαλλική σκηνή;
Ίσως μπορείς να γράψεις και 'συ μερικά πράγματα, γιατί πιστεύω πρόκειται για κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό, που λογικά οι περισσότεροι εδώ μέσα δε γνωρίζουν.@j.marr. θεωρώ καλύτερο να προτείνω τραγούδια, για πολλούς λόγους, αν και μπορώ να προτείνω και albums, και θα το κάνω όταν πρόκειται για κάτι full ολοκληρωμένο κατά την άποψή μου. Απλά θεωρώ προτιμότερο να προτείνω ένα τραγούδι, να το κατεβάσει κάποιος, και αν του αρέσει να ασχοληθεί παραπάνω. Επίσης οι περισσότεροι δεν έχουν τόσο δυνατές συνδεσεις ή τόσο χοντρές τσέπες, και θα τους πάρει χρόνο να κατεβάσουν ολόκληρα albums ( που πιθανόν να μην τους αρέσουν) ή πεταμένα λεφτά αν αγοράσουν κάτι που δεν τους αρέσει
ερχεται σε λίγο ακόμα μια λίστα, τώρα σκέφτομαι ποια να βάλω για να πιάσω τους 'απ'εξω', αυτούς που δεν ακούν το συγκεκριμένο είδος μουσικής, αλλά ταυτόχρονα είναι και χαρακτηριστικά της μουσικής αυτής, αλλά και λιγότερο δύσπεπτα.
όποιος μπορεί καλό είναι να βοηθήσει.. αν έχετε να προτείνετε κάτι, πείτε το.
μην είστε μοναχοφάιδες -
λοιπόν, ξεκινάω
Akwid - Change
Akwid - No Hay Manera
Akwid - It's Our WorldCypress Hill - Loco En El Coco
NTM feat NAS - Affirmative Action (international remix )
NTM - Laisse Pas Trainer Ton Fils
NTM - La Fievre
ΝΤΜ - Pose Ton Gun
NTM - Nique Ta MereIAM - Bad Boys De Marseille II
The Streets - Original Pirate Material, OΛΟ ΤΟ ALBUM.
Μπορείτε να ακούσετε ενδεικτικά το Turn The Page, αλλά νομίζω πώς όλο το album γ@μάει.. φοβερός!
Επίσης:
Τhe Streets - Dry Your Eyes ( ερωτικό, πολύ emotional κομμάτι )
Τhe Streets - Empty Cans
ΠΡΟΣΟΧΗ. Υπαρχει πιθανότητα να μη σας αρέσει ο Mike Skinner ( δηλαδή the streets, είναι ένα άτομο ). Έχει αγγλική βλάχικη προφορά, αλλά ενδιαφέρουσες παραγωγές ( απ'το pc όμως..) και lyrics που απεικονίζουν full την καθημερινότητα.. νομίζεις ότι τα'χεις ζήσει αυτά που λέει. Δοκιμάστε να κατεβάσετε κανά κομμάτι πρώτα, πριν κατεβάσετε ολόκληρο album. πιθανόν να είναι ό,τι χειρότερο έχετε ακούσει τα τελευταία χρόνια, αν είστε αλλού..Η επόμενη λίστα μου θα περιλαμβάνει είτε ηλεκτρονική μουσική, είτε ροκ, είτε πάλι rap k rnb.. δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Αν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής ή κάτι συγκεκριμένο ή δε βρίσκετε τα κομμάτια, πείτε το να βοηθήσω ( ανεβάσω )
Τέλος, για κάποια γαλλικά κομμάτια έχω τις μεταφράσεις (τις έχει κάνει φιλαράκι μου Ελληνο-Γάλλος ) για όποιον ενδιαφέρεται
Επίσης, θα ήθελα κάποιον να μου προτείνει groups/albums/songs ( ό,τι να'ναι ) από acid jazz, σε φάση jazzanova ας πούμε. ευχαριστώ.[/img]
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Επίσης, θα ήθελα κάποιον να μου προτείνει groups/albums/songs ( ό,τι να'ναι ) από acid jazz, σε φάση jazzanova ας πούμε. ευχαριστώ.[/img]
Αcid jazz δεν ξέρω, αλλά αν θες nu/electro-jazz, δοκίμασε τους jaga jazzist!
Ξέρει κανείς να μου προτείνει κάτι από σκοτσέζικη ή ιρλανδέζικη παραδοσιακή μουσική; Γκάιντες, πνευστά και τα σχετικά...
-
Για τους 'κλασικό'φιλους....
Βρήκα και πήρα έργα του Λεοπόλδου Μότσαρτ:
'Χωριάτικο γάμο'
'ΜΟυσικό έλκυθρο'
...πολύ όμορφαΕπίσης,
'Την λειτουργία της στέψης ' και την 'Missa Brevis' και το 'Αβε Βερουμ'
του γιου Μότσαρτ... -
ακουσα Boris-Pink
οι Boris ειναι ενα τριο απο την Ιαπωνια και παιζουν noise rock (βασικα μουσικη παιζουν αλλα επρεπε καπως να τους χαρακτηρισω )
ο δισκος παρα τις καλες κριτηκες που εχει λαβει δεν με ενθουσιασε
overhyped
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....