-
Θα έλεγα πως είναι σαν το Come Down και το ομώνυμο, τα δύο πρώτα τους δηλαδή. Από τα δύο που αναφέρεις είναι πιο κοντά στο 13 Tales, δηλαδή πιο κιθαριστικό και θορυβώδες.
-
Naer Mataron (ελληνικό black metal)!!!!!! .
Μια συλλογή με κρητικά live (α ρε πατρίδαααααααααααααα) -
Αρκετά καλό το Odditorium Or Warlords Of Mars των Dandy Warhols.
Αφορμή να ξανακούσω το Dandy's Rule, Ok? και το Come Down (που ειναι τρομερός δίσκος πραγματικά)
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Αρκετά καλό το Odditorium Or Warlords Of Mars των Dandy Warhols.Μάλλον πρέπει να του ξαναδώσω μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί όσες φορές το άκουσα μου φάνηκε πολύ χαοτικό για τα γούστα μου.
Από χτες έχω πάθει ζημιά με ένα καινούργιο αγγλικό γκρουπ: the subways - young for eternity. Ίσως να είναι και ό,τι καλύτερο άκουσα φέτος...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ξερει κανεις αν το takk των sigur ros κυκλοφορησε ελλαδα???Το έψαξα τη Δευτέρα στο Μετρόπολις στην Τσιμισκή, αλλά δεν είχε έρθει. Μέχρι το τέλος του μήνα, μου είπαν. Ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για κατέβασμα.
Για όσους ακούν ροκ, ας ακούσουν τον δίσκο των Kaiser Chiefs.Όλο το (κάποτε) νέο ροκ της δεκαετίας του 80 συμπυκνωμένο. Devo, Costello, Joe Jackson, Magazine, XTC, Ramones σε νέα, φρέσκια έκδοση.
Για τους μη ροκάδες Saint Etienne, Bright Eyes, Thirteen Senses. Για τους τελευταίους, ξέρει κανείς πληροφορίες;
Για τους παλιομοδίτες Al Stewart, Gordon Lightfoot.
Σταθερές αξίες Bruce Springsteen, Johnny Cash (ζωή σε λόγου μας), Sigur Ros (σκέφτομαι να αρχίσω μαθήματα ισλανδικών) -
Εκπληκτικός δισκος για τους φαν των TOOL (και APC) είναι το SALIVAL, μια ειδική έκδοση που βγήκε λίγο μετά το Aenima και περιέχει DVD με music videos του συγκροτήματος, booklet και φυσικά ενα CD με live εκτελέσεις και διασκευές. Περιέχει και την κορυφαία διασκευή στο No Quarter των Led Zeppellin.
Το πουλούσαν μέχρι πέρσι στο Metropolis για 50ευρώ περίπου. Τώρα εχει γίνει discontinued και το βρίσκει κανείς στο ebay για καμιά 100άρα ευρώ.
Για να καταλάβετε πόρωση με συγκρότημα: το ειχα πάρει το Salival όταν ειχε βγει, μου το κλέψανε ( ) και το ξανααγόρασα απο το ebay!
Είμαι άρρωστος γιατρέ;
-
Ο χρήστης Τάσος Γέροντας έγραψε:
Για όσους ακούν ροκ, ας ακούσουν τον δίσκο των Kaiser Chiefs.Όλο το (κάποτε) νέο ροκ της δεκαετίας του 80 συμπυκνωμένο. Devo, Costello, Joe Jackson, Magazine, XTC, Ramones σε νέα, φρέσκια έκδοση.
Eξαιρετικό! Αλλά όχι τόσο καλό όσο το A certain trigger των Maximo Park (επειδή αναφέρθηκαν οι magazine)
Sigur Ros (σκέφτομαι να αρχίσω μαθήματα ισλανδικών)
Μα δεν τραγουδάνε στα ισλανδικά, αλλά σε γλώσσα δικής τους επινόησης!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Sigur Ros (σκέφτομαι να αρχίσω μαθήματα ισλανδικών)
Μα δεν τραγουδάνε στα ισλανδικά, αλλά σε γλώσσα δικής τους επινόησης!
μονο στο ()
-
Πολύ καλά λόγια έχω διαβάσει για τους The editors και το album τους The back room.
Κάνα-δυο τραγούδια που έχω ακούσει μου φάνηκα πολύ συμπαθητικά.Κάποιοι τους χαρακτήρισαν ως 'Joy Division' των φτωχών.Έχει κανείς υπ' όψιν του τίποτα πιο συγκεκριμένο;
-
Ενα απο τα άλμπουμ που ψάχνω να βρώ σε βινύλιο ειναι το all-time classic των γιγάντων Kraftwerk, Autobahn.
Απο τα must albums για νυχτερινή οδήγηση!
-
ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΛΗΣ CATMAN...ΤΕΛΕΙΟΣ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολύ καλά λόγια έχω διαβάσει για τους The editors και το album τους The back room.
Κάνα-δυο τραγούδια που έχω ακούσει μου φάνηκα πολύ συμπαθητικά.Κάποιοι τους χαρακτήρισαν ως 'Joy Division' των φτωχών.Έχει κανείς υπ' όψιν του τίποτα πιο συγκεκριμένο;
Ναι, το έχω από χτες.
Δίκιο έχεις, κάτι σε Joy Division Θυμίζουν, κάτι σε Interpol, λίγο Stone Roses.. κατάλαβες τέλος πάντων!
Ωραίος δίσκος, με τραγούδια που δεν είναι deja vu.Ενα απο τα άλμπουμ που ψάχνω να βρώ σε βινύλιο ειναι το all-time classic των γιγάντων Kraftwerk, Autobahn.
Απο τα must albums για νυχτερινή οδήγηση!
Όντως είναι για νυχτερινή οδήγηση, αλλά γιατί σε βινύλιο, έχεις πικάπ στ' αμάξι; (just kidding )
-
δεν θα παω τα τελευταια cd που αγορασα γιατι σπανια αγοραζω πλεον λογω χρηματων αλλα θα πω τα τελευταια που κατεβασα απο το δικτυο
the editors-the back room (πολυ καλο δισκακι κατι μεταξυ interpol,puressence,joy division,madrugada)
mono-one more step and you die (γιαπωνεζοι οι οποιοι παιζουν απιστευτο post rock σε στυλ godspeed you black emperor,mogwai κλπ)
alexisonfire-watch out! (emocore με βοθρε φωνητικα σε πολλα σημεια)
mogwai-happy songs for happy people (ηθελα καιρο να το κατεβασω και τελικα δικαιωθηκα,αλλο ενα απιστευτο post rock αλμπουμ απο τους mogwai)
as friend rust-won
as friends rust-a young trophy band in parlance of our times
(emocore once again)
οπως καταλαβατε τον τελευταιο καιρο εχω κολησει πολυ με emo και post rock
-
Φίλε Φουρκέτα θα συμφωνήσω με τις επιλογές σου!
Οι Mono ειναι πραγματικά πάρα πολύ καλοί... Όταν άκουσα δε οτι ειναι γιαπωνέζοι, κουφάθηκα!
Για τους Mogwai τι να πρωτοπείς... Απο τα κορυφαία συγκροτήματα ever, το Happy Songs είναι ίσως ο δεύτερος καλύτερος δίσκος τους (μετα το εκπληκτικό Young Team)...
Το καινούριο των Weezer το άκουσες? Κλασσική emo μπάντα...
-
Bobby Womack - Collection
Diana Krall - Girl in the other room
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Φίλε Φουρκέτα θα συμφωνήσω με τις επιλογές σου!Οι Mono ειναι πραγματικά πάρα πολύ καλοί... Όταν άκουσα δε οτι ειναι γιαπωνέζοι, κουφάθηκα!
Για τους Mogwai τι να πρωτοπείς... Απο τα κορυφαία συγκροτήματα ever, το Happy Songs είναι ίσως ο δεύτερος καλύτερος δίσκος τους (μετα το εκπληκτικό Young Team)...
Το καινούριο των Weezer το άκουσες? Κλασσική emo μπάντα...
και υπαρχουν και mono οι οποιοι ειναι ολλανδοι και παιζουν και αυτοι post rock πρεπει να τους τσεκαρω και αυτους σε καποια φαση να δω τι παιζει.mogwai απλα απιστευτοι τους εχω δει 2 φορες live και ακουγονται φημες οτι ισως ερθουν οκτωβρη
το δισκακι των weezer δεν το χω ακουσει ακομα.τι λεει?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έβγαλαν καινούργιο διπλό CD οι Iron Maiden με live εκτελέσεις των πιο γνωστών κομματιών τους
Κι άλλη αρπαχτή?
Οι Maiden βγάζουν καινούργιο υλικό, χωρίς να τους ενδιαφέρει να κάνουν καραγκιοζιλίκια 'ανανέωσης' όπως οι Yes. Αν θες να δεις αρπαχτή, κοίτα κατά Black Sabbath/O$$y O$bourne μεριά...
-
Οι James εχουν βγαλει best of?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Οι James εχουν βγαλει best of?ναι
κυκλοφορησε το 98
το χω.πολυ καλο -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έβγαλαν καινούργιο διπλό CD οι Iron Maiden με live εκτελέσεις των πιο γνωστών κομματιών τους
Κι άλλη αρπαχτή?
Οι Maiden βγάζουν καινούργιο υλικό, χωρίς να τους ενδιαφέρει να κάνουν καραγκιοζιλίκια 'ανανέωσης' όπως οι Yes. Αν θες να δεις αρπαχτή, κοίτα κατά Black Sabbath/O$$y O$bourne μεριά...
Επειδή το ξαναπέτυχα το CD των Maiden, είναι τελικά η συναυλία που είχαν δώσει στο Dortmund το 2003.
Επίσης άκουσα αποσπάσματα από το καινούργιο CD των Stones. Η 1η φορά που με απογοητεύουν . Από τα κομμάτια του άλμπουμ αξίζουν μόνο 2, το Streets of love(ή κάπως έτσι) και ένα ωραίο blues.
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....