-
MAGGIES TOUCH/////
ΜΑΜΑΤΟ
-
Τι παίζουν αυτοί οι puressence;Άκουσα τα samples απ' το site τους και κάπου μπερδεύτηκα...Έχετε να μου προτείνετε κάποιο χαρακτηριστικό κομμάτι για να 'δοκιμάσω' ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τι παίζουν αυτοί οι puressence;Άκουσα τα samples απ' το site τους και κάπου μπερδεύτηκα...Έχετε να μου προτείνετε κάποιο χαρακτηριστικό κομμάτι για να 'δοκιμάσω' ;Indie Rock & Punk
Το πιο γνωστο τους κομματι ειναι το it doesn't matter anymore,Knives out,think of the times....προσωπικα μου θυμιζουν Oasis/vevre στα μελαγχολικα τους. -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Τι παίζουν αυτοί οι puressence;Άκουσα τα samples απ' το site τους και κάπου μπερδεύτηκα...Έχετε να μου προτείνετε κάποιο χαρακτηριστικό κομμάτι για να 'δοκιμάσω' ;
Indie Rock & Punk
Το πιο γνωστο τους κομματι ειναι το it doesn't matter anymore,Knives out,think of the times....προσωπικα μου θυμιζουν Oasis/vevre στα μελαγχολικα τους.Τί είναι το Indie Rock?
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Τί είναι το Indie Rock?To Indie βγαίνει από το independent, δηλαδή ανεξάρτητο ροκ! Στην αγγλία είναι πολύ κοινός ο όρος γι αυτά τα groups.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τί είναι το Indie Rock?
To Indie βγαίνει από το independent, δηλαδή ανεξάρτητο ροκ! Στην αγγλία είναι πολύ κοινός ο όρος γι αυτά τα groups.
Πάντως αυτός ο διαχωρισμός της Ροκ έχει καταντήσει αηδία
Αν είναι έτσι μπορώ να βγάλω και εγώ ένα τραγούδι και να πω πως ανήκει στο είδος soupa-moupes Rock. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Τί είναι το Indie Rock?
To Indie βγαίνει από το independent, δηλαδή ανεξάρτητο ροκ! Στην αγγλία είναι πολύ κοινός ο όρος γι αυτά τα groups.
Πάντως αυτός ο διαχωρισμός της Ροκ έχει καταντήσει αηδία
Αν είναι έτσι μπορώ να βγάλω και εγώ ένα τραγούδι και να πω πως ανήκει στο είδος soupa-moupes Rock.Το λένε έτσι επειδή οι παραγωγές είναι συνήθως από ανεξάρτητες εταιρίες ή προσωπικές από τα ίδια τα group. Άρα έχει νόημα, δεν είναι τυχαίο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τι παίζουν αυτοί οι puressence;Άκουσα τα samples απ' το site τους και κάπου μπερδεύτηκα...Έχετε να μου προτείνετε κάποιο χαρακτηριστικό κομμάτι για να 'δοκιμάσω' ;walking dead
casting lazy sadows
i suppose
ο πρωτος δισκος (οπως προανεφερα) αξιζει
-
i suppose!!!
φοβερο!!!!! -
Το τελευταιο CD (δεν το 'αγορασα' ακριβως...) που προσθεσα στην συλλογη μου ηταν το In Search of Sunrise 4 / Dj Tiesto
Υπαρχει κανεις εδω μεσα που να ακουει ξενη μουσικη εκτός απο rock?
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Υπαρχει κανεις εδω μεσα που να ακουει ξενη μουσικη εκτός απο rock?τι αλλα ειδη θες???
-
Πήρα των Oasis χθες το καινούργιο τους.. ψιλοαπογοητεύτηκα μονο οι δυο πρώτοι τους πραγματικάν άξιζαν. Με ψήσατε τώρα για τους Puressence, ψάχνω να κατεβάσω κανα τραγουδάκι τους να δώ τι πιάνουν, αλλα δεν βρίσκω..
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Πήρα των Oasis χθες το καινούργιο τους.. ψιλοαπογοητεύτηκα μονο οι δυο πρώτοι τους πραγματικάν άξιζαν. Με ψήσατε τώρα για τους Puressence, ψάχνω να κατεβάσω κανα τραγουδάκι τους να δώ τι πιάνουν, αλλα δεν βρίσκω..Όχι και μόνο οι δύο πρώτοι..
οι μόνοι που ΔΕΝ άξιζαν είναι αυτός και το heathen chemistry (αν κ τo heathen είχε 1-2 καλά κομματάκια). Απλά είναι πολύ παρεξηγημένοι για μένα..@og2002.gr φυσικά και ακούμε (εγώ τουλάχιστον) και άλλα είδη.. και electronica φυσικά.. αλλά ο tiesto για μένα ΔΕΝ αξίζει.. παίζει πολύ απλή μουσική για τα γούστα μου, άσε που κλέβει κιόλας. Γενικά βέβαια στην electronica προτιμώ τα πιο ήρεμα πράγματα, σε φάση downbeat (Massive Attack, DJ Shadow- που ειναι μάλλον περισσότερο hh κτλ). Aπο πιο ..δυνατούς γουστάρω πολύ orbital.. τρομεροι και οι jazzanova που είχαν έρθει και στην Αθήνα με τo acid jazz στυλάκι. Επίσης boards of canada k aphex twin. αυτά κυρίως..
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
@og2002.gr φυσικά και ακούμε (εγώ τουλάχιστον) και άλλα είδη.. και electronica φυσικά.. αλλά ο tiesto για μένα ΔΕΝ αξίζει.. παίζει πολύ απλή μουσική για τα γούστα μου, άσε που κλέβει κιόλας. Γενικά βέβαια στην electronica προτιμώ τα πιο ήρεμα πράγματα, σε φάση downbeat (Massive Attack, DJ Shadow- που ειναι μάλλον περισσότερο hh κτλ). Aπο πιο ..δυνατούς γουστάρω πολύ orbital.. τρομεροι και οι jazzanova που είχαν έρθει και στην Αθήνα με τo acid jazz στυλάκι. Επίσης boards of canada k aphex twin. αυτά κυρίως..Απλα απορησα γιατι δεν ειδα να πολυσυζητιεται αυτο το ειδος μουσικης, ενώ βλεπω οτι γίνεται όλο και πιο πολυ της μοδας και ακουγεται σε ολο και περισσοτερους 'χωρους'.
Τα τελευταια χρονια ο Tiesto δεν αξιζει ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...απλά τα ISOS ήταν η αγαπημενη μου από τις συλλογες του, αλλα διαπιστωσα δυστυχως οτι το 4ο (διπλο) cd της σειρας έχει πεσει και αυτο σε ποιοτητα (λεγε με και εμπορικοτητα) [αν και εχει καποια πολυ καλα κομματια] οπως και οι υπολοιπες δουλειες του Tiesto τα τελευταια 2 χρονια.
Απ' οτι καταλαβαινω σου αρεσει περισσοτερο trip-hop (James Lavelle εχεις ακουσει??) και experimental μουσικη. Παντως οι παραγωγοι που ακους ειναι οντως κορυφη στο ειδος. -
Τα κορυφαία για μένα σχήματα/καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής σήμερα:
Orbital
Boards of Canada
Aphex Twin
Autechre
Chemical Brothers
Death In Vegas
και οι παλιοί καλοί Prodigy...Και για trip-hop τα κλασσικά, Massive Attack, Portishead, DJ Shadow...
-
απο ηλεκτρονικη οι τελευταιοι που ενθουσιαστηκα ηταν οι lemon jelly
τους boards of canada τους πηρε το αυτι μου αλλα δεν το εψαξα το θεμα
καμια προταση(δισκο)?????
-
Απο Boards Of Canada έχω το Music Has The Right To Children, το πρώτο και καλύτερό τους. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Έχει ακούσει κανένας Jon Spencer Blues Explosion? Παίζουν indie/alternative/noise rock με blues στοιχεία και ειναι κορυφαίοι! Προτείνω το Now I Got Worry και το Acme - όποιος ψήνεται ας κατεβάσει το 'Calvin' απο το Acme, all time classic κομμάτι!
-
cocteau twins - treasure
θετικοτατο στο πρωτο ακουσμα
θα ακολουθησουν και αλλες ακροασεις
-
Σήμερα αγόρασα το The Essential Ten Years After Collection. Περιέχει 14 από τα γνωστότερα κομμάτια τους μεταξύ αυτών και κάποιες live εκτελέσεις. Αρκετά καλό, με πολλά ωραία Blues κομμάτια και γρήγορα Rock&Roll. Βέβαια την διαφορά κάνει ο Alvin 'the fastest guitarist in the west' Lee Παραδίδει μαθήματα με τα σόλο του και κυρίως με τις live εκτελέσεις των κομματιών. Όποιος έχει δει-ακούσει την εκτέλεση του I'm going home στο Woodstock καταλαβαίνει τί εννοώ
Α, και όλα αυτά μόνο με 6,5 ευρώ -
Shadow Gallery - Room V
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....