-
Έχεις προσβάση στο ονλαιν σύστημα που έχουν τα συνεργεία ;
-
Όχι κατι καλυτερο
Είναι προϊστάμενος σε συνεργείο -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όχι κατι καλυτερο
Είναι προϊστάμενος σε συνεργείοΟύτε καν... δικιά του είναι η αντιπροσωπεία.
-
δεν αντιλέγω, λέω ότι μου μετάφεραν σε δίκο μου συνεργείο...
μίλησα με τον Sakaflias και θα λυθεί το μυστήριο -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν αντιλέγω, λέω ότι μου μετάφεραν σε δίκο μου συνεργείο...
**μίλησα με τον σάκη **και θα λυθεί το μυστήριοτον υδραυλικο;
-
ε τους μλκς...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όχι κατι καλυτερο
Είναι προϊστάμενος σε συνεργείοΟύτε καν... δικιά του είναι η αντιπροσωπεία.
Το ξερω, απλα είπα να ειμαι μετριόφρων στη διατυπωση
-
κατεβηκα στο αυτοκινητο,να δω το βιβλιαρακι σερβις κ κοιταξα το μενου του αυτοκινητου που αναγραφει τα χλμ που απομενουν μεχρι το επομενο σερβις..οι λαλακες δεν ξερω τι εκαναν κ δεν το εβαλαν να αρχισει παλι την αντιστροφη μετρηση..
μπορω να παω σε συνεργειο να μου διορθωσουν την ενδειξη?εχουν περασει κ σχεδον 15κ χλμ απο την τελευταια συντηρηση.μπορουν να το κανουν να γραφει οτι μενουν 15κ χλμ?η θα πρεπει να περιμενω τα 60κ χλμ για να ξαναρχισω την αντιστροφη μετρηση??γκαμω το ελλαδισταν μου..μισες δουλειες κανουν..
υ.γ.
εχει βρει κανεις εγχειριδιο συντηρησης?αναφερομαι στο βιβλιαρακι που αναγραφει πως αλλαζουμε υγρα-φιλτρα κτλ.. -
Πόσα κμ έχουν περάσει από το προηγούμενο service ?
Ο χρόνος και τα χιλιόμετρα για την επόμενη συντήρηση δεν γίνεται να ρυθμιστούν σε σημείο που θέλουμε εμείς (πχ 15000 κμ).
Απλά μηδενίζονται. -
εχουν περασει σχεδον 15κ χλμ..αρα οπως λες,θα περιμενω στα 60κ χλμ για να εχω ξανα αντιστροφη μετρηση χλμ..σε ευχαριστω για την απαντηση..
-
clab τι μέση κατανάλωση έχετε στη δική σας by now?
-
σε εθνικη με 130χλμ/ω γυρω στα 6λτ/100χλμ.
στην πολη,με αρκετο σταματα-ξεκινα,γυρω στα 10λτ/100χλμ..
βγαζω λοιπον μια μεση γυρω στα 8λτ/100χλμ..η χρηση σχεδον παντα ηρεμη,εκτος απο καποιες φορες που η ταχυτητα πρεπει να ανεβει(π.χ. παει να με προσπερασει η κατσικα του γειτονα με τον tsi κινητηρα της κ ο εγωισμος μου δεν το δεχεται με τιποτα,η οταν βλεπω ατμοσφαιρικα διλιτρα των 200 αλογων που δεν εχουν δυναμη να με προσπερασουν οποτε παιζω μαζι τους )με βαση τα δικα μου κριτηρια κ σκεπτομενος οτι φερει χειροκινητο κιβωτιο,υπερσυμπιεστη αλλα κ σχεδον 1500κγ(η οσα ειναι τεσπα),θεωρω οτι η καταναλωση της ειναι καλη..
υ.γ.
οι μετρησεις ειναι παντα απο το trip computer,αλλα καποιες φορες που ετυχε να βαλω τους αριθμους με κομπιουτερακι,τα ιδια εβγαιναν(ελαχιστες διαφορες).. -
σε σχέση με το ροκο ?
-
το ροκκο ειναι ελαφρως οικονομικοτερο(μικρες διαφορες παντα).τοσο εντος πολης οσο κ εκτος.σε επαρχιακο ομως πιστευω οτι ειναι στα ιδια.
το ροκκο ενω ειναι αυτοματο κ ελαφρυτερο,εχει τον κομπρεσσορα να δουλευει απο χαμηλα..γιαυτο κ δεν κερδιζει πολυ σε καταναλωση..στις εθνικες το βοηθαει η 7η σχεση.στην πολυ το μικροτερο βαρος(υποθετω) κ το αυτοματο.αυτα περι καταναλωσης..γιατι γενικοτερα ειναι αλλο επιπεδο η ντελτα..
-
τι εννοάς ?
-
η ντελτα ειναι αυτο που δειχνει η εμφανιση της.ενα πολυτελες,ανετο,κυριλε,ησυχο,ηρεμο hatchback.
το ροκκο δεν ειναι αυτο που δειχνει η εμφανιση του.δλδ αγριο,σπορ,σκληρο,hatchback.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
η ντελτα ειναι αυτο που δειχνει η εμφανιση της.ενα πολυτελες,ανετο,κυριλε,ησυχο,ηρεμο hatchback.
το ροκκο δεν ειναι αυτο που δειχνει η εμφανιση του.δλδ αγριο,σπορ,σκληρο,hatchback..δηλαδή δεν γυρναει 45 μοίρες ?
είναι γνωστό οτι το ρόκο είναι για αυτούς που ξέρουν και μπορούν ΤΜ
-
γυρναει κ παραπανω απο 45 μοιρες.εξαλλου μη ξεχνας οτι προσφερει μεγαλυτερες συγκινησεις απο ενα ταπεινο gt86,200 αλογων..
-
Γεια σας φίλοι της lancia. Eίμαι από Πάτρα και έχω εντοπίσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μάρκας όχι fiat-lancia-alfaromeo στην αντιπροσωπεία lancia Ροίδης της Θεσσαλονίκης. Απτις φωτο στο car.gr φαίνεται ευκαιρία. Ένας φίλος μου σαλονικιός θα πάει να το τσεκάρει. Γνωρίζει κάποιος την εν λόγω μονάδα? Μπορώ να την εμπιστευτώ για να πάρω μεταχειρισμένο? Ευχαριστώ...
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Γεια σας φίλοι της lancia. Eίμαι από Πάτρα και έχω εντοπίσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μάρκας όχι fiat-lancia-alfaromeo στην αντιπροσωπεία lancia Ροίδης της Θεσσαλονίκης. Απτις φωτο στο car.gr φαίνεται ευκαιρία. Ένας φίλος μου σαλονικιός θα πάει να το τσεκάρει. Γνωρίζει κάποιος την εν λόγω μονάδα? Μπορώ να την εμπιστευτώ για να πάρω μεταχειρισμένο? Ευχαριστώ...ενας φιλος παλιοτερα ειχε αγορασει ypsilon μεταχειρισμενο απο τον Ροιδη...
δεν τον εχω ακουσει να πει κατι ασχημο!
ο συγκεκριμενος εμπορος νομιζω εμπορευεται μονο lancia απο ιταλικα... και εχω ακουσει τουλαχιστον απο μεταχ/να lancia οτι ειναι ευκαιριες... ισως λοιπον και αλλα μεταχειρισμενα που εχει να ειναι οκ!
ειναι και αναλογα σε τι θα πεσεις! αν σου επιτρεπει να κανεις ελεγχους, καλο ειναι να το κοιταξεις καλα το αμαξι...
LANCIA FORUM