-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
σχεδια Μαρκιονε για το τελος της lancia!http://www.autoblog.com/2012/11/02/marc ... ff-lancia/
Still, Fiat will continue to present the Panda as the 'pillar of the brand, and will be rebadged as a Jeep in the near future.
μιλάμε για γαμώ τις κολόνες
βασίζουν τις ελπίδες τους στο αμάξι που είναι ήδη εκτός 10αδας ευρωπαϊκά κ κινείται παντού έντονα πτωτικά (επιεικής όρος αφού κατρακυλάει), εκτός από την ιταλική αγορά? -
ευχαριστα τα νεα τελικα για την λαντσα..
κεμικ,το νεο παντα δεν πουλαει θελεις να πεις? -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ευχαριστα τα νεα τελικα για την λαντσα..
κεμικ,το νεο παντα δεν πουλαει θελεις να πεις?Δες μόνος σου αν έχεις χρόνο. είναι ενδιαφερον σαιτ
http://bestsellingcarsblog.com/2012/10/18/europe-toyota-yaris-in-top-10-in-market-down-11/όσο μου αρεσει η δελτα , τόσο μαλακία μου φαινεται το y μια σταλιτσα αμαξακι, θεοστενο κ overdesign για τις μικρες επιαφανειες του
-
το νεο υ είναι καταπληκτικό ...
ομορφο μέσα , έξω , δυνατό μοτέρ...
ιταλικο στυλ σε όλο του το μεγαλέιο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το νεο υ είναι καταπληκτικό ...ομορφο μέσα , έξω , δυνατό μοτέρ...
ιταλικο στυλ σε όλο του το μεγαλέιο...
+1.3
-
Επειδή δεν το κατάλαβα και πολύ καλά σε ποια έκδοση διατίθεται αυτη η απόχρωση(μπεζ)?
http://www.lancianewypsilon.gr/discovery/#interiors -
σήμερα είχα για αρκετή ώρα το Υ με τον ντίζελ...
το είχα ξαναοδηγησει στο παρελθόν αλλά τότε δεν είχα εμπειρία από σύγχρονα μικρά πετρέλαια...
γενικά το αγόραζα εχθές...
οι χώροι για τους πίσω είναι λίγο αστείοι ...
το μοτέρ του είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...
σίγουρα ότι καλύτερο -
το ypislon θα έπρεπε να έχει βασιστεί στο νέο panda και όχι το μπασταρδο 500 λου.
θα είχε χώρους αρκετούς για να υποστηρίξουν αυτές και ακόμα λίγο μεγαλύτερες τιμές.
υπο άλλο οικονομικό περιβάλλον θα είχε αρκετή τύχη το παρόν Υ, αλλά τώρα το σκέφτεται κάποιος 2πλα και 3πλα να ρίξει τόσα χρήματα σε ξεκάθαρο city car.
πάντως σχεδιαστικά είναι ποίημα.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το ypislon θα έπρεπε να έχει βασιστεί στο νέο panda και όχι το μπασταρδο 500 λου.στο panda βασίζεται το ypsilon.
επίσης, νομίζω πως το 500L βασίζεται σε διαφορετικό πάτωμα -
...το είχα ξαναοδηγησει στο παρελθόν αλλά τότε δεν είχα εμπειρία από σύγχρονα μικρά πετρέλαια...
το μοτέρ του είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...
σίγουρα ότι καλύτερο -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το ypislon θα έπρεπε να έχει βασιστεί στο νέο panda και όχι το μπασταρδο 500 λου.
στο panda βασίζεται το ypsilon.
επίσης, νομίζω πως το 500L βασίζεται σε διαφορετικό πάτωμαΤα Ypsilon και Panda βασιζονται στο πατωμα του 5οο.
Το 5οοL βασιζεται στο πατωμα του Punto. -
ναι...
τον έχει φίλος μου στο τελευταίο γιάρις , από τα πρώτα που ήρθαν στην ελλάδα...το θέμα είναι οτι το γιάρις είναι μια κατηγορία πάνω από το Υ και αυτό μόνο μειονέκτημα είναι για την εικόνα του συνόλου...
αν το έβαζε η τουότα και σε κανένα αυγό θα είχε περισσότερο νόημα η σύγκριση...
γενικά όλα σχεδόν (πέρα από το καταπληκτικό 1600αρη της bmw ) έχουν μια απροθυμία χαμηλά και μετά είναι πάνω κάτω ίδια με το μοτέρ της τουότα να ανεβαίνει λίγο πιο ψηλά χωρίς να ψωφάει όπως της ρενό πχ
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Επίσης στο Y μπαίνει ο 75άρης 1,3 όπως στο panda,ε; Ή έχουμε τον 85άρη;
1.2 βενζίνη, 69Hp
0.9 βενζίνη, 85Hp
1.3 diesel, 95Hp -
ναι...
τον έχει φίλος μου στο τελευταίο γιάρις , από τα πρώτα που ήρθαν στην ελλάδα...το θέμα είναι οτι το γιάρις είναι μια κατηγορία πάνω από το Υ και αυτό μόνο μειονέκτημα είναι για την εικόνα του συνόλου...
Ξέρω ότι είναι μια κατηγορία πάνω, δε θέλω να συγκρίνω τα αυτοκίνητα, απλώς να μάθω για τον κινητήρα ήθελα. Μέσα στα χριστούγεννα θα τον οδηγήσω, θενκς για τις πληροφορίες
Και να τον έβαζε στο aygo πάλι δε θα μας ένοιαζε . Με τόσες προσφορές σε διάφορα μοντέλα παίρνεις καλύτερο 'πακέτο' αυτοκινήτου από τα τρίδυμα (κατά τη γνώμη μου).
@tonimer
Με 95άρη έ; Μια χαρά! Στο panda γιατί δε τον βάζουν; Έχω εμπειρία απ τον 95άρη και μου αρέσει πολύ -
ναι...
Ξέρω ότι είναι μια κατηγορία πάνω, δε θέλω να συγκρίνω τα αυτοκίνητα, απλώς να μάθω για τον κινητήρα ήθελα. Μέσα στα χριστούγεννα θα τον οδηγήσω, θενκς για τις πληροφορίες
Και να τον έβαζε στο aygo πάλι δε θα μας ένοιαζε . Με τόσες προσφορές σε διάφορα μοντέλα παίρνεις καλύτερο 'πακέτο' αυτοκινήτου από τα τρίδυμα (κατά τη γνώμη μου).
@tonimer
Με 95άρη έ; Μια χαρά! Στο panda γιατί δε τον βάζουν; Έχω εμπειρία απ τον 95άρη και μου αρέσει πολύξέρεις γιατί σου λέω για αυτοκίνητα ?
γιατί π.χ. ο 1500άρης της ρενό με τα 85άτια έχει μια απροθυμία στο πανάλαφρο τουινγκο...
το ίδιο μοτέρ στο κλιο (με 90ατια αυτή τη φορά) εμφανίζει σαφώς μεγαλύτερη απροθυμίαστη μια περίπτωση λες οτι του λείπει λίγη δύναμη χαμηλά , στην άλλη ότι είναι ψοφίμι
-
Ναι έχω παρατηρήσει κι εγώ σε άλλα μοντέλα διαφορά από αμάξωμα σε αμάξωμα οπότε καταλαβαίνω τι λες
Πάντως όταν την πρωτοείδα την Y δε μου άρεσε, αλλά -όπως παθαίνω συχνα- πλέον μου αρέσει ΠΑΡΑ πολυ -
ναι...
@tonimer
Με 95άρη έ; Μια χαρά! Στο panda γιατί δε τον βάζουν; Έχω εμπειρία απ τον 95άρη και μου αρέσει πολύσκεψου οτι ο 95αρης multijet στο y δεν πληρωνει τελη κυκλοφοριας, ενω στα fiat (που τον ειχα δει π.χ. στο νεο punto 2012) πληρωνει... και στανταρ start and stop
-
υπαρχει τροπος να τοποθετηθει θυρα εισοδου usb σε lancia delta με navigator?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
υπαρχει τροπος να τοποθετηθει θυρα εισοδου usb σε lancia delta με navigator?Δεν εχει θυρα sd αυτο το ηχοσυστημα?
-
εχω την εντυπωση οτι ειναι αποκλειστικα για τους χαρτες πλοηγησης η θυρα sd.ακομα κ να μην ειναι ετσι ομως,αν βαλεις εκει μουσικη,μετα δεν εχεις πλοηγηση.
στην ιταλικη ιστοσελιδα της λαντσα εχει ενα συστημα που μπαινει (σε δευτερο χρονο λογικα )σε καινουρια υψηλον,το οποιο φερει εισοδους usb κ aux in..δεν ξερω αν αυτο το συστημα,μπαινει κ στην δελτα..
LANCIA FORUM