Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    T
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 349
    • Best 0
    • Groups 0

tonimer

@tonimer

0
    Profile views
    349
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

tonimer Unfollow Follow

Latest posts made by tonimer

• RE: ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ [#2]

Ο χρήστης dim8 έγραψε:
      What Really Happened Aboard Air France 447
      Two years after the Airbus 330 plunged into the Atlantic Ocean, Air France 447's flight-data recorders finally turned up. The revelations from the pilot transcript paint a surprising picture of chaos in the cockpit, and confusion between the pilots that led to the crash.
      http://www.popularmechanics.com/technol ... 47-6611877

οχι μονο οι διαλογοι,αλλα και οι εξηγησεις των κινησεων που εκαναν,καθως και τι δεν εκαναν.

Ω ρε γμτ μου...

Νόμιζα ότι το πάγωμα των pitots είχε καθοριστική σημασία στο τι έγινε, αλλά τελικά το μερίδιο της 'ευθύνης' του αεροσκάφους δεν ήταν τόσο μεγάλο. Για την ακρίβεια το αεροσκάφος 'προσπαθούσε' να τους προειδοποιήσει κάθε στιγμή αλλά μάταια.

Τέτοια ασυνεννοησία...

posted in Αντίλογος
      T
      tonimer
    • RE: Παιδικά καθισματάκια ...ISOFIX κτλ

Ευχαριστώ για τις ευχές και τις απαντήσεις σας!

Μάλλον θα κινηθώ προς το britax καθώς δεν ξέρω τι θα προκύψει με το maxi cosi.

Thnx!

posted in Περί αυτοκίνησης
      T
      tonimer
    • RE: Παιδικά καθισματάκια ...ISOFIX κτλ

Καλησπέρα σε όλους!

Στην αναζήτηση για παιδικό καροτσάκι για την 3 μηνών κορούλα μου κι εγώ.

Το καθισματάκι της Inglesina δεν κάθεται καλά στο focus γιατί το πίσω κάθισμα της ford έχει αρκετή κλίση με αποτέλεσμα το παιδί να είναι σχεδόν όρθιο αντί για ξαπλωμένο.

Στο ypsilon της γυναίκας το καθισματάκι κάθεται μια χαρά (italian compatibility )οπότε ψάχνοντας για το focus είδα ότι η ford προτείνει για τοποθέτηση καθισματάκια της britax και της recaro. Περιέργως, δεν έχει την maxi cosi, ενώ η τελευταία δίνει ως συμβατά διάφορα μοντέλα της για το focus.

Ανάμεσα σε britax και maxi cosi υπερτερεί κάποια; Αν είναι καλύτερη η maxi cosi, τελικά θα ταιριάζει στο focus ή θα φάμε πακέτο;
      Έκανα τη δική μου προεργασία στο mytoys.de και είδα τιμές και μεταφορικά. Όσοι έχετε ψωνίσει από εκεί πληρώσατε και τελωνείο; Επίσης, χοντρικά, πόσες ημέρες έκανε να έρθει το καθισματάκι;

Ευχαριστώ!

posted in Περί αυτοκίνησης
      T
      tonimer
    • RE: Λευκές οικιακές συσκευές:Πλυντήρια-Κουζίνες-Ψυγεια....

Για τα στεγνωτήρια πλέον υπάρχει και κάτι άλλο που κάνει τη χρήση τους ιδανική: Τα τζάκια που ανάβουν και κάνουν τα ρούχα καπνιστά στη μυρωδιά και όχι μόνο.

Είμαι και εγώ στη φάση αναζήτησης στεγνωτηρίου, και ας έχω μπαλκόνια 5 μέτρων που απλώνουμε.

posted in Αντίλογος
      T
      tonimer
    • RE: ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Το θέμα πάει ως εξής:
      Προσανατολιζόμαστε σε πόρτες σε χρώμα προς το γκρι. Κάπως έτσι δλδ αλλά όχι με τόσο έντονα νερά: http://www.charelos.gr/thumb/phpThumb.php?src=../images/products/1337626817_1b.jpg&w=400&h=350&far=C&bg=FCFCFE&&

Οι δυνατότητες είναι 2:
      Laminate σε γκρι και καπλαμάς βαμμένος σε γκρι. Επειδή δε θέλουμε χαραγμένο σχέδιο στην πόρτα, όλοι μας λένε να πάμε σε Laminate γιατί δεν έχει νόημα να πληρώσουμε τη διαφορά στον καπλαμά.

Διάβασα όμως ότι το laminate έχει ενοχοποιηθεί για εκπομπή ατμών φορμαλδεΰδης κάτι που προφανώς δεν έχω καμία όρεξη να 'απολαμβάνω' για τα επόμενα χρόνια.

Εκεί και ο προβληματισμός μου.

posted in Αντίλογος
      T
      tonimer
    • RE: ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Καλημέρα σε όλους.

Είμαι σε φάση αναζήτησης για εσωτερικές πόρτες.
      Το δίλημμα είναι το εξής: Laminate ή καπλαμάς στις πόρτες;

Όλοι μου λένε για laminate αλλά έχω τους προβληματισμούς μου για αυτό το υλικό.

posted in Αντίλογος
      T
      tonimer
    • RE: ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]

Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
      Εχει βαλει κανεις μονος του σιττες στα παραθυρα απο Praktiker ή Leroy Merlin?
      Αξιζει ή να απευθυνθω σε αλουμινά??

Έχω βάλει και από praktiker και από leroy (νομίζω πιο ποιοτικές του leroy) σε 3 σπίτια.

Το σημαντικό είναι να μετρήσεις σωστά πριν κόψεις. Και αυτό γιατί συνήθως άλλο πλάτος έχει η πόρτα στο πάνω μέρος της και άλλο κάτω στο πάτωμα, οπότε αν κόψεις το κούφωμα της σίτας μεγάλο, η σίτα θα σφηνώνει κατεβαίνοντας. Αν πάλι το κόψεις μικρό, θα λασκάρει πάνω.
      Οι οριζόντιες σίτες είναι πιο εύκολες.

Γενικά στην πρώτη σίτα είναι ψιλοδεδομένο ότι θα τα κάνεις λίγο πολύ χάλια αλλά μετά τα καταφέρνεις καλύτερα.

Ό,τι χρειαστείς, ρώτα!

posted in Αντίλογος
      T
      tonimer
    • RE: Περί "Γιωτάδων" [Διάσπαση]

Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
      Μιλάω για διαγνωσμένη περίπτωση, είναι συνάδελφος της κολλητής μου (παιδοψυχίατρος) στη Σουηδία.
      Δουλεύει κανονικά στο νοσοκομείο

Σε πιστεύω.
      Αν παίρνει την αγωγή του κανονικά, είναι 'ρυθμισμένος' και τον παρακολουθεί ειδικός, γιατί να μη δουλεύει;

posted in Αντίλογος
      T
      tonimer
    • RE: Περί "Γιωτάδων" [Διάσπαση]

Για το θέμα με τον παιδίατρο που αναφέρθηκε, πριν από τοποθέτηση σε νοσοκομείο απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού υγείας, το οποίο περιλαμβάνει και ψυχιατρική γνωμάτευση. Τώρα το τι θα γράψει ο ψυχίατρος στην έκθεσή του είναι αυτό που θα κρίνει την περαιτέρω πορεία.
      Καταλαβαίνετε ότι άλλο πράγμα να δηλώσει κανείς (ή να ανιχνεύσει ο ψυχίατρος) αγχώδεις διαταραχές και άλλο πράγμα η βαριά κατάθλιψη.

Στο στρατό πάντως μια φορά ψιλοαρπάχτηκα -όσο με έπαιρνε- με στρατιωτικό ψυχίατρο που πήγε να δώσει αναβολή με το ζόρι σε στρατιώτη που ζήτησε ψυχολογική υποστήριξη. Ο Στρ πάλι ήθελε να συνεχίσει τη θητεία του (2 μήνες έμεναν ακόμη) ενώ ο τύπος ήθελε να τον διώξει... Το θέμα είναι ότι δεν κάθισε καν να τον ακούσει. Με το που είπε ο στρατιώτης 'ξέρετε ψιλοζορίζομαι στη μονάδα, έχω και κάποια προβλήματα σπίτι και θέλω να τα πω κάπου να ξεσπάσω και να μπορέσω να τα διαχειριστώ' του απαντά, θα περάσεις επιτροπή!

Τελικά τον έπεισα να του δώσει άδεια για αρκετές ημέρες για να λύσει τα οικογενειακά προβλήματα που τον ζόρισαν, δεσμεύτηκα να 'επιβλέπω την ψυχική του κατάσταση στη μονάδα', ο στρατιώτης επέστρεψε και ολοκλήρωσε κανονικά τη θητεία του.

posted in Αντίλογος
      T
      tonimer
    • RE: Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#4]

Και κάπως έτσι αποδεικνύεται ότι οι aston έχουν καλύτερο κ*λο από τις bmw.

posted in Αντίλογος
      T
      tonimer
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ