-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Σε αντιθεση ομως με την SZ που κοστιζει γυρω στα 30.000Ευρω!!!το θεμα ε ιναι να την βρεις πρωτα! αν την βρεις μετα πρεπει να την προλαβεις...
-
sorry... off topic
-
το θεμα ε ιναι να την βρεις πρωτα! αν την βρεις μετα πρεπει να την προλαβεις...[/quote]
Αμα εχεις φιλο τελωνειακο την φερνεις απ'εξω.Αμα ομως δεν εχεις την βγαζεις με καμια 75 trofeo.
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
Σε αντιθεση ομως με την SZ που κοστιζει γυρω στα 30.000Ευρω!!!
το θεμα ε ιναι να την βρεις πρωτα! αν την βρεις μετα πρεπει να την προλαβεις...
Δεν μιλησα για Ελλαδα, δυτυχως, αλλά αυριο το πρωι βρισκω μια αν θελω.
Λαμαρινες....δεν εχει ακριβως, καθως ειναι fibre glass το εξωτερικο, και καποια μερη της αναρτησης, εχουν διαφορες απο τα 75.
Υπαρχουν αυτοκινητα, λιγα βεβαια, γιατι φτιαχτηκαν γυρω στα 1000 μονο.
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Σε αντιθεση ομως με την SZ που κοστιζει γυρω στα 30.000Ευρω!!!
το θεμα ε ιναι να την βρεις πρωτα! αν την βρεις μετα πρεπει να την προλαβεις...
Δεν μιλησα για Ελλαδα, δυτυχως, αλλά αυριο το πρωι βρισκω μια αν θελω.
Υπαρχουν αυτοκινητα, λιγα βεβαια, γιατι φτιαχτηκαν γυρω στα 1000 μονο.
νομιζα για ελλαδα
sto mobile υπαρχουν 6 αυτην την στιγμη... και rz! αλλα 33.000...ψιλοπολλα -
Για Zagato, Alfa Romeo 1000 κομματιων, και ενα απο τα καλυτερα Αλφα?
Ενα αυτοκινητο που ακομα γραφει απο τα υψηλοτερα g καθε χρονο σε μεγαλα συγκριτικα τεστ.....
Μαλλον τσαμπα ειναι τα 33.000
-
Πολυ ωραιο θεμα, πολλοι οι μερακλήδες εδω.
Εγω εχω μία απορία, οταν καποιος παει να οδηγησει integrale και μετά EVO, τι θα ειναι αυτο που θα του αρέσει περισσότερο στην Integrale;
Η ελλειψη ηλεκτρονικών;Η ιδέα οτι οδηγείς κάτι που στην εποχη του ήταν σπάνιο;(Σημερα βέβαια τα γρηγορα τετρακινητα με μεγαλη ιπποδύναμη ειναι αντικειμενο μαζικης καταναλωσης). -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω εχω μία απορία, οταν καποιος παει να οδηγησει integrale και μετά EVO, τι θα ειναι αυτο που θα του αρέσει περισσότερο στην Integrale;
Η ελλειψη ηλεκτρονικών;Η ιδέα οτι οδηγείς κάτι που στην εποχη του ήταν σπάνιο;(Σημερα βέβαια τα γρηγορα τετρακινητα με μεγαλη ιπποδύναμη ειναι αντικειμενο μαζικης καταναλωσης).Σ'αυτό ίσως θα έπρεπε να μας απαντήσει ο.... σουχούς που λέει και το γρήγορο πουλί.
forum καλεί sx, ακούει???
-
Συγνωμη αλλα δεν μπορω να απαντησω καθως δεν εχω οδηγησει EVO, αλλα θα ελεγα τα εξης.
-
Η Integrale εχει περισσοτερους τιτλους και απο τον Ολυμπιακο....περιπου
-
Η Lancia εχει παρα πολλα πρωταθληματα στα ραλλυ
-
Η Delta δεν μοιαζει με ταξι, οπως to EVO
-
Ειναι πολυ καλο αυτοκινητο οπως εχει, οποτε για εμας, ή εμενα τον κοινο θνητο, φτανει και περισσευει.
-
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Για Zagato, Alfa Romeo 1000 κομματιων, και ενα απο τα καλυτερα Αλφα?Ενα αυτοκινητο που ακομα γραφει απο τα υψηλοτερα g καθε χρονο σε μεγαλα συγκριτικα τεστ.....
τσαμπα για γερμανια και αμαξι τοθλαχιστον ετων δεν θα το ελεγα!
κοιτα τι αλλο μπορεις να παρεις σε αυτα τα λεφτα και τα λεμε!
εκτος αν το θελει καποιος τοσο πολυ τελικα!η πλακα ειναι οτι φευγουν!
και μαλιστα τα ακριβα rz !
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η ελλειψη ηλεκτρονικών;Η ιδέα οτι οδηγείς κάτι που στην εποχη του ήταν σπάνιο;(Σημερα βέβαια τα γρηγορα τετρακινητα με μεγαλη ιπποδύναμη ειναι αντικειμενο μαζικης καταναλωσης).Επέτρεψέ μου να σου απαντήσω καθώς είμαι κάτοχος μιας Alfa Romeo 2000 GT Veloce του 1971 καθώς και μια 147 του 2002. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην Veloce -πέραν των συναισθηματικών αιτίων τα οποία φυσικά δεν μπορώ να σου περιγράψω- είναι το ότι γίνεσαι ένα με το αυτοκίνητο (δεν είναι υπερβολή όταν γράφεται κάτι αντίστοιχο σε περιοδικά), της δίνεις τις εντολές σου, αποκρίνεται άμεσα και γενικά σε κάνει να νιώθεις πάντα άνετα παρά τις 'φιλελεύθερες' διαθέσεις του πίσω μέρους στη γρήγορη οδήγηση. Πρόσεξε αυτό! Παρόλο που είναι απείρως πιο επικίνδυνο αυτοκίνητο στο δρόμο σε κάνει να νιώθεις πολύ πιο άνετα! Κουφό δεν ακούγεται...;
Αντιθέτως η 147 παρόλο που έχει φοβερή οδική συμπεριφορά δε σου δίνει την εντύπωση ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι ανά πάσα στιγμή στην οδήγηση. Το γκάζι αργεί αρκετά να αντιδράσει, το τιμόνι -αν και άμεσο- θυμίζει Playstation σε σχέση με εκείνο της Veloce και γενικότερα δείχνει να σου κρύβει 'πράγματα'. Είναι σαν τη γυναίκα. Όταν της μιλάς ή της ζητάς κάτι και αργεί να σου απαντήσει ή σου απαντά με τρόπο όχι άμεσο αμέσως σε βάζει σε περίεργες σκέψεις, έτσι δεν είναι; Ναι μεν είναι πολύ πιστή αλλά εσύ δεν παύεις να έχεις τις αμφιβολίες σου λόγω της εικόνας που σου δίνει. -
037 λες οτι η Inegrale δε μοιάζει με ταξί όπως το Evo. Χωρίς να λέω πως τα ιαπωνικά evo & imprezza είναι κάτι ιδιαίτερο αισθητικά νομίζω πως είσαι επηρεασμένος συναισθηματικά και δεν βλέπεις πως και η Integrale είναι ενα εντελώς απρόσωπο σχεδιαστικά αυτοκίνητο (ενα κουτί ήταν η απλή Δ) με 'φουσκώματα' και φτερούγες.
Επι της ουσίας δεν βλέπω απολύτως κανένα αισθητικό προβάδισμα. Και τα τρία αυτοκίνητα (imprezza, lancer, delta) ήταν εντελώς απρόσωπα στις απλές τους εκδόσεις (με μικρό προβάδισμα στο imprezza πρώτης γενιάς που κατα τη γνώμη μου ήταν κάπως ιδιαίτερο, ειδικά το 5πορτο) και στις γρήγορες εκδόσεις τους είχαν τα απαραίτητα φουσκώματα για να χωρέσουν οι τροχοί/φαρδύτερα μεταξόνια, τις εισαγωγές/εξαγωγές αέρα για τη ψύξη του κινητήρα και αεροδυναμικά βοηθήματα.
Δε θυμάμαι πόσους τίτλους έχει η Lancia αλλα σίγουρα της Subaru και Mitsubishi είναι συγκρισιμοι και αν είναι λιγότεροι είναι στην ίδια κλάσση μεγέθους.
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Συγνωμη αλλα δεν μπορω να απαντησω καθως δεν εχω οδηγησει EVO, αλλα θα ελεγα τα εξης.-
Η Integrale εχει περισσοτερους τιτλους και απο τον Ολυμπιακο....περιπου
-
Η Lancia εχει παρα πολλα πρωταθληματα στα ραλλυ
-
Η Delta δεν μοιαζει με ταξι, οπως to EVO
-
Ειναι πολυ καλο αυτοκινητο οπως εχει, οποτε για εμας, ή εμενα τον κοινο θνητο, φτανει και περισσευει.
Χμ το 1 και το 2 εχουν να κανουν με μη αντικειμενικους παραγοντες,νιωθεις ενα δεος ας πουμε,ΟΚ αλλα οταν γυρισεις το κλειδί τι γίνεται;
Το 3 ειναι πολυ υποκειμενικο,προσωπικα αν επρεπε να διαλεξω αναμεσα στα δυο θα προτιμουσα το EVΟ γιατι ειναι πιο στιβαρο,εκπέμπει μια ωμη δυναμη.
Το 4:ΟΚ ειναι καλο,οπως καλα ειναι χιλιαδες άλλα!
Στον δρόμο τελικα τι γίνεται;Τι παραπανω θα προσφέρει αυτο το αυτοκίνητο;
-
-
Η Deltona ειναι ουσιωδης.Δεν θα την ελεγα δυστροπη.Εχει σημαντικες διαφορες απ'τα ιαπωνικα.Η οδηγηση της δεν ειναι επιφανειακή!Δεν παιζεις granturismo αλλα οδηγεις ενα ''πραγματικο'' αυτοκινητο.Σε καθε σημειο του δρομου μαγειρευεις τις κινησεις σου.Δεν συγχωρει τοσο οσο τα ιαπωνικα αλλα ουτε και τα ιαπωνικα!
6 συνεχομενα παγκοσμια πρωταθληματα
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
Ενα αυτοκινητο που ακομα γραφει απο τα υψηλοτερα g καθε χρονο σε μεγαλα συγκριτικα τεστ.....
!
Μα δεν ειανι επιπλο, ουτε συσκευη σε φιλαρακο. Ειναι ενα Zagato limited edition αυτοκινητο, 1000 κομματιων. Με 33.000 ξερω τι παιρνεις, αλλα ΤΕΤΟΙΑ αυτοκινητα, ειναι τσαμπα.
Αν θελεις τετοια ιστορια και συλλεκτικα, αλλιως, παρε ενα Χ5 και αγναντευε....καταλαβαινεις τι λεω....
Συγκρινες, τα ασυγκριτα.....και ο Παρθενωνας ειναι 2500 ετων.....ξερεις ποσο εχει?
Ασ'το
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Η ελλειψη ηλεκτρονικών;Η ιδέα οτι οδηγείς κάτι που στην εποχη του ήταν σπάνιο;(Σημερα βέβαια τα γρηγορα τετρακινητα με μεγαλη ιπποδύναμη ειναι αντικειμενο μαζικης καταναλωσης).Επέτρεψέ μου να σου απαντήσω καθώς είμαι κάτοχος μιας Alfa Romeo 2000 GT Veloce του 1971 καθώς και μια 147 του 2002.
ε???
ωραίος φίλε, σχετικότατες αυτές οι συγκρίσεις μεταξύ τουςνα σου θυμίσω ότι όταν μιλάμε για EVO και Deltona, πρόκειται για τούρμπο τετρακίνητα special μοντέλα, βάσεις για κορυφαία αγωνιστικά, ένα του χθες και ένα του σήμερα.
Πού κολλάνε σε αυτή την κουβέντα ή σύγκριση Βελότσε με 147, δεν μπορώ να καταλάβω
-
Παραλληλα ομως της SZ kai RZ Zagato ωραιότερο και ταχύτερο ήταν η ''coupe integrale'' Lancia Hyena Zagato και μονο 70 περιπου κομμάτια
-
δεν μπορώ να καταλάβω
Αυτό είναι το πρόβλημα.... Άσε τους υπόλοιπους που κατάλαβαν να σου εξηγήσουν.
Υ.Γ. Ο συνδυασμός των αυτοκινήτων θεωρώ πως ήταν ενδεικτικός και όχι κατ' ανάγκη ουσιαστικός...
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Παραλληλα ομως της SZ kai RZ Zagato ωραιότερο και ταχύτερο ήταν η ''coupe integrale'' Lancia Hyena Zagato και μονο 70 περιπου κομμάτια2-3 σελιδες πισω εβαλα φωτογραφιες. Υποκειμενικα ειναι ολα, αν και με το πατωμα της Δελτα, πιθανοτατα να ειναι πιο γρηγορη και πιο ευκολη.
Σιγουρα πολυ σπανιοτερη!!!!
Ειναι 2 πολυ σπεσιαλ προτασεις, ποθ παρα τα 15 ετη τους, ανετα τα προτιμουσα απο αντιστοιχα καινουρια.
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
!
Μα δεν ειανι επιπλο, ουτε συσκευη σε φιλαρακο. Ειναι ενα Zagato limited edition αυτοκινητο, 1000 κομματιων. Με 33.000 ξερω τι παιρνεις, αλλα ΤΕΤΟΙΑ αυτοκινητα, ειναι τσαμπα.
Αν θελεις τετοια ιστορια και συλλεκτικα, αλλιως, παρε ενα Χ5 και αγναντευε....καταλαβαινεις τι λεω....
Συγκρινες, τα ασυγκριτα.....και ο Παρθενωνας ειναι 2500 ετων.....ξερεις ποσο εχει?
Ασ'το
στην ιδια λογικη ειμαστε! εγω απλα δεν δινω 33.000 για ενα ακομα αμαξι στο γραραζ.! μιλουσα προσωπικα..
ποσο εχει?
LANCIA FORUM