-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Ξέρει κανείς αν υπάρχει καμία σελίδα στο Internet που να έχει οδηγίες πως να φτιάξεις ένα καρτ ή κάποιο αμάξι στο στυλ του atom και του caterham;
Του atom δν παίζει,αλλά ρέπλικες caterham υπάρχουν πάρα πολλές.
Ονομάζονται locost(low cost).
Εδώ θα βρεις πολλές σελίδες http://en.wikipedia.org/wiki/Locost
Τώρα αν θες σχέδια για το πλαίσιο κλπ κ βήμα προς βήμα την κατασκευή,δν νομίζω να βρεις εύκολα,κ αυτό γιατί υπάρχει ένα βιβλίο του Ron Champion(How to build a locost)που τα έχει μέσαΕυχαριστώ.
Ξέρεις αν μπορώ να βρω το βιβλίο σε κάποιο βιβλιοπωλείο ή πρέπει να το παραγγείλω από το Internet; -
Κατά 99% το έχει ο Παπασωτηρίου ΒΑΡΒΑΤΕ φίλε μου. Το είχα πετύχει κάποτε.
-
Εγώ το έχω αγοράσει από το No Limits που είναι απέναντι από το σταθμό Συγγρού-Φιξ του μετρό.
Συγκεκριμένα το βιβλίο λέγεται Build your own sports car for as little as 250-and race it.
http://www.amazon.com/Build-Your-Sports ... 1859606369 -
Έχει και ο Παπασωτηρίου.
-
Ευχαριστώ παιδιά.
Δόκτορα τώρα τελευταία πλάκα πλάκα η ΒΑΡΒΑΤΙΛΑ έχει εξαπλωθεί πολύ...
Τοίχο-τοίχο πάω.... -
Υπάρχει κάνα τηλέφωνο να κάνω καταγγελία για αυτοκίνητα που ρυπαίνουν τρελλά; Μηπως μπορεί να μου το δώσει κανείς, και αν ξέρει τη διαδικασία, ακόμα καλύτερα.
-
Εφοσον το τοπικ εχει θεμα διαφορες αποριες,ας θεσω και εγω την δικη μου.
Ακουσα καπου οτι ο Λεβεντης θα μεταφερθει επι της νεας Εθνικης οδου.Γνωριζετε κατι; -
Θα ηθελα μια απαντηση!
Οταν εχεις ξενες πινακιδες τα ρανταρ κρατουν φωτογραφια σου?δηλαδη σε ψαχνουν για να πληρωσεις? -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Θα ηθελα μια απαντηση!
Οταν εχεις ξενες πινακιδες τα ρανταρ κρατουν φωτογραφια σου?δηλαδη σε ψαχνουν για να πληρωσεις?Εξαρτάται για ποιά χώρα μιλάς.
-
Eδω ελλαδα αν εχω γερμανικες πινακιδες...με γραφουν?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eδω ελλαδα αν εχω γερμανικες πινακιδες...με γραφουν?Μόνο αν έχεις αυτοκόλλητο του ΠΑΟΚ στο πίσω τζάμι ή αν φοράς φανέλα του Ζαγοράκη
-
Μόνο αν έχεις αυτοκόλλητο του ΠΑΟΚ στο πίσω τζάμι ή αν φοράς φανέλα του Ζαγοράκη
Εγω...???
Ξες σπυρο αν σε γραφουν?
-
Δεν ξέρω γμτ.
-
Μαλιστα...κανεις αλλος???
-
στην ελλαδα ψιλοαμφιβαλλω αλλα εξω δε βλεπω το λογο να μη σε καμπανιαζουν...
-
Και εγω αυτο νομιζω...
Αλλα αν ξερει καποιος φιλος για ελλαδα ας απαντησει! -
Έξω από το πάρκινγκ στη πλατεία Ελευθερίας έγραψαν τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Σ' αυτά με ελληνικές πινακίδες άφησαν κλήση στο παρμπρίζ ενώ σε ένα που το οδηγούσαν ξένοι, οι πινακίδες έλειπαν (και ψαχνόντουσαν).
-
ξένοι με ελληνικές πινακίδες(νοικιασμένο) ή με ξένες?
εδιτ: νομίζω σημειώνουν τις πινακίδες και στέλνουν σήμα στην αντίστοιχη αρχή του εκάστοτε κράτους και από κει και πέρα αναλαμβάνουν.
-
Μπορεί να μην είχαν ελληνικές πινακίδες και για να τους αναγκάσουν να πληρώσουν τις πήρανε. Θα πάνε στη τροχαία, θα πληρώσουν και θα τις πάρουν σε σακούλα.
-
Πού μπορώ ν'απευθυνθώ για κατασκευή ειδικών αυτοκόλλητων για αυτοκίνητο?
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο