-
υπάρχει οργανάκι που να δείχνει εξωτερική θερμοκρασία ή/και υψόμετρο?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει οργανάκι που να δείχνει εξωτερική θερμοκρασία ή/και υψόμετρο?Υπάρχει όργανο για εξωτερική/εσωτερική θερμοκρασία με κόστος περίπου 10-12
-
Γνωριζει καποιος να μου πει τι βαρος εχει το audi tt roadster 1.8 στις εκδοσεις 150ps 225ps αντιστοιχα ? To μοντελο που κυκλοφορουσε μεχρι τωρα οχι το καινουριο!
-
Ερώτηση προς τους μάστορες του φόρουμ: Πού βρίσκετε κλειδιά allen των 7 χιλιοστών? Έχω μόνο ένα το οποιο ηταν σέτ με μία καστανια. Αν το χάσω ή σπάσει πού θα βρώ άλλο?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ερώτηση προς τους μάστορες του φόρουμ: Πού βρίσκετε κλειδιά allen των 7 χιλιοστών? Έχω μόνο ένα το οποιο ηταν σέτ με μία καστανια. Αν το χάσω ή σπάσει πού θα βρώ άλλο?πάς σε ένα πράκτικερ και παίρνεις με 2-3 ευρώ σετάκι, αν και τα άλλεν όπως αρκετα εργαλεία πρέπει να είναι καλής ποιότητας...
-
Χθές ήμουν στο Praktiker. Κανένα σετάκι δέν είχε νούμερο 7. Είχα ψάξει και παλιότερα και σε άλλα μαγαζιά και δέν είχα βρεί. Μάλλον θα πρέπει να πάω σε εξειδικευμένα μαγαζιά πχ στη Σπυρου Πάτση για να βρώ.
-
Έψαχνα κι εγώ κάποτε 7άρι Allen και δεν βρήκα. Αυτό που έκανα και δούλεψε (:yahoo:) ήταν να χρησιμοποιήσω ένα ίσιο κατσαβίδι που έτυχε να χωράει μέσα στο εξάγωνο του Allen και να σφηνώνει στις γωνίες. Έτυχε να είναι ακριβώς στο σωστό μέγεθος, αλλά νομίζω ότι αξίζει να το δοκιμάσεις!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
... Αυτό που έκανα και δούλεψε (:yahoo:) ήταν να χρησιμοποιήσω ένα ίσιο κατσαβίδι που έτυχε να χωράει μέσα στο εξάγωνο του Allen και να σφηνώνει στις γωνίες. Έτυχε να είναι ακριβώς στο σωστό μέγεθος, αλλά νομίζω ότι αξίζει να το δοκιμάσεις!Και τολμάς και το λες κιόλας;
(όπως καταλαβαίνετε, όποτε μου έτυχε κάτι τέτοιο, ούτε allen βρήκα, ούτε μου έκατσε κατσαβίδι που να σφηνώνει)
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Έψαχνα κι εγώ κάποτε 7άρι Allen και δεν βρήκα. Αυτό που έκανα και δούλεψε (:yahoo:) ήταν να χρησιμοποιήσω ένα ίσιο κατσαβίδι που έτυχε να χωράει μέσα στο εξάγωνο του Allen και να σφηνώνει στις γωνίες. Έτυχε να είναι ακριβώς στο σωστό μέγεθος, αλλά νομίζω ότι αξίζει να το δοκιμάσεις!Που σου χρειάστηκε το 7άρι allen? Εγώ το χρειάστηκα όταν άλλαξα τα τακάκια στο Mercedes του θείου μου και στο δικό μου C4. Οι βίδες που κρατάνε την δαγκάνα είναι 7άρες allen.
-
Σε όλες τις δαγκάνες της ΑΤΕ 7 άλεν έχει.
-
Χμ... Την πατέντα με το κατσαβίδι δεν θα την έκανα στο σύστημα φρένων, και ακόμα περισσότερο εφόσον θα ήταν πολύ καλά σφιγμένο. Εγώ το χρειάστηκα για να βγάλω την κεφαλή από ένα τριποδάκι και να την τοποθετήσω στο παλιό αμάξι μου για να βάλω camera. Η πατέντα δούλεψε αρκετά καλά!
-
Έπεσε το manual του αυτικινήτου μου στο νερό και όταν στέγνωσε ήταν ένα συμπαγές πράμα πέτρας. που μπορώ να βρω άλλο?
-
λογικά στην αντιπροσωπεία, δε νομίζω να σε χρεώσουν, θα είναι κοροιδία, δεν πρόκειται για service manual άλλωστε
-
Καλό είναι να μην παίρνουμε σετ τα κλειδιά γιατί συνήθως είναι μειωμένης αξίας αλλά να επιλέγουμε ξεχωριστά τα κομμάτια που χρειαζόμαστε κι ας τα πληρώνουμε λίγο παραπάνω. Υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις τιμής απόδοσης που μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση. Αν το εργαλείο που χρειαζόμαστε είναι ποιο δυσεύρετο φυσικό είναι να απευθυνθούμε σε ειδικό μαγαζί και όχι ψάχνοντας στο σωρό!!! Το καλό εργαλείο το έχεις μια ζωή σαν ερασιτέχνης και δεν σε εγκαταλείπει πότε την ώρα της ανάγκης (σπάσιμο, ξεχείλωμα κλπ).
-
Ζητω εθελοντη μεταφραστη,για να ρωτησω κάτι σε αγγλικο φόρουμ.
Θελω να τους ρωτήσω,ποιές ειναι οι συμβατες διαστασεις σε ζαντες 16 ή 17 ιντσών,ώστε οι ζαντες αυτες να μην βρίσκουν στο πίσω φτερο,αλλα ούτε και εσωτερικά του θόλου.
Δηλαδη,να μου πούνε τις διαστασεις των 16αριών ή 17αριών ζαντολαστιχων που χρησιμοποιήσανε,χωρις να χρειαστει να προβούν σε σφυρηλάτηση του θόλου ή σε τσαλάκωμα και φούσκωμα των πίσω φτερων.Προσφερεται κανείς;
-
Υποθέτω ότι μιλάς για το οφσετ της ζάντας έτσι; Για ποιο αμάξι πρόκειται; Υποθέτω επίσης ότι αναφέρεσαι και για διαστάσεις ελαστικού χωρίς αλλαγή συνολικής διαμέτρου τροχού.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
λογικά στην αντιπροσωπεία, δε νομίζω να σε χρεώσουν, θα είναι κοροιδία, δεν πρόκειται για service manual άλλωστεΤο πιθανοτερο ειναι να μην εχουν να του δωσουν manual μιας και το καθε αμαξι που ερχετια εχει μεσα 1 manual...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Υποθέτω ότι μιλάς για το οφσετ της ζάντας έτσι; Για ποιο αμάξι πρόκειται; Υποθέτω επίσης ότι αναφέρεσαι και για διαστάσεις ελαστικού χωρίς αλλαγή συνολικής διαμέτρου τροχού.Για το καντετ μου μιλάω Μανωλη,το οποίο εχει πίσω ίσια φτερα που δεν αφηνουν πολύ χωρο στα λάστιχα,ενω και στη μεσα τους πλευρα (στο σασι) εχουνε ελάχιστο διαθεσιμο χωρο.
Οι περισσότεροι με καντετ,για να βαλουν 7Χ17 σφυρηλατούν μεσα-έξω για να κάνουν χωρο,και αυτο θελω να το αποφύγω.
Θελω δηλαδη,να βρω διασταση σε ζαντα (θα'ναι 7Χ17 με όφφσετ 49; 6,5Χ17 με όφφσετ 40; ) η οποία θα ταιριάξει μεσα στον διαθεσιμο χωρο του πίσω θόλουΑ,συν το ότι θα κοιταξω να μην ξεφυγω απο το μαμα όφφσετ (ΕΤ49) κατα πολύ,για να είμαι και σωστός γεωμετρικα.
Δηλαδη,εαν μου πούνε πώς η ταδε ζαντα χωραει κουτι,αλλα εχει όφφσετ 35 τοτε αυτη τη ζαντα θα την απορρίψω
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ζητω εθελοντη μεταφραστη,για να ρωτησω κάτι σε αγγλικο φόρουμ.Θελω να τους ρωτήσω,ποιές ειναι οι συμβατες διαστασεις σε ζαντες 16 ή 17 ιντσών,ώστε οι ζαντες αυτες να μην βρίσκουν στο πίσω φτερο,αλλα ούτε και εσωτερικά του θόλου.
Δηλαδη,να μου πούνε τις διαστασεις των 16αριών ή 17αριών ζαντολαστιχων που χρησιμοποιήσανε,χωρις να χρειαστει να προβούν σε σφυρηλάτηση του θόλου ή σε τσαλάκωμα και φούσκωμα των πίσω φτερων.Προσφερεται κανείς;
Αγγλικό ή αμερικάνικο φόρουμ; Έχει σημασία γιατί είναι αρκετά διαφορετική η ορολογία.
Πόσταρε το κείμενο να στο μεταφράσω.
-
Απ'ότι ειδα σημερα,μαλλον εγινα κατανοητος στους Αγγλους.Μου στειλανε απαντησεις με διαστασεις,οπότε για την ωρα βαδιζω σωστα.
Χτες δεν είχα απαντησεις,και σκεφτηκα οτι δεν με καταλάβανε.(ρωτησα και λίγο τον Χρεμες στο εμ-ες-εν,και μου μετεφρασε τις απαντησεις τους)
θενκ'ς πάντως.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο