-
Παράδειγμα:
3η 100 άλογα
4η 97 άλογα
5η 93 άλογαΟ κινητήρας βγάζει την ίδια ισχύ αλλά αυτό που αλλάζει είναι οι απώλειες στη μετάδοση και ανάμεσα στο ελαστικό και κύλινδρο δυναμόμετρου. Τι λάστιχα φοράει το αμάξι και σε τι πίεση είναι φουσκωμένα έχουν μεγάλη διαφορά.
Αν έχεις σαζμάν με 2 συμπλέκτες και (προφανώς) δεν έχεις ξαναμετρήσει τέτοιο, δεν μπορείς να υπολογίσεις με ακρίβεια τις απώλειες στη μετάδοση.
-
Αν ένα μτχ αυτοκίνητο δεν έχει βιβλίο service, είναι στανταρ 100% καραμπινάτη περίπτωση με γυρισμένα χιλιόμετρα?
-
βιβλίο service εννοείς από εξουσιοδοτημένο συνεργείο με σφραγίδες και ιστορίες? Εμείς στο honda πάντα τα κάναμε σε δικό μας μηχανικό άρα αυτό που λες δεν ισχύει
-
Πόσα btu έχει ένα κλιματιστικό αυτοκινήτων;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσα btu έχει ένα κλιματιστικό αυτοκινήτων;Αν είναι σαν το Μιτσουμπίσι του Ταζιο (και λευκό μάλιστα) ε δεν θα είναι καμιά 5άρα;
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Αν ένα μτχ αυτοκίνητο δεν έχει βιβλίο service, είναι στανταρ 100% καραμπινάτη περίπτωση με γυρισμένα χιλιόμετρα?Όχι, καθόλου. Τουλάχιστον το δικό μου δεν έχει γυρισμένα χλμ. Άλλωστε η ύπαρξη βιβλίου service από την αντιπροσωπεία δεν συνεπάγεται επουδενί λόγω αδυναμία γυρίσματος των χλμ.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Πόσα btu έχει ένα κλιματιστικό αυτοκινήτων;
Αν είναι σαν το Μιτσουμπίσι του Ταζιο (και λευκό μάλιστα) ε δεν θα είναι καμιά 5άρα;
Δεν αφήνουμε τις αηδίες λέω εγώ.
Απ΄ότι θυμάμαι, όταν είχα ρωτήσει προ ετών, για την ισχύ των κλιματιστικών των αυτοκινήτων μου είχαν πει μεγαλύτερο νούμερο από το 5000 που έγραψες Θανάση.
-
Που βρίσκεται συνήθως ο αισθητήρας για το θερμόμετρο στα αυτοκινητα;
-
Στο Πεζο 206 που ξερω σιγουρα ειναι κατω απο τον δεξιο καθρεπτη. Για καποιο
αλλο μοντελο δεν μπορω να σου πω με σιγουρια. -
Μπορεί να είναι και στη μάσκα. Σ' αυτή τη περίπτωση, μόλις σβήσεις το αμάξι δεν αλλάζει η θερμοκρασία και αλλάζει μόλις βάλεις μπρος και αρχίσει να κινείται το αμάξι. Αυτό ισχύει και όταν σταματάς σε φανάρι γιατί ζεσταίνεται πολύ ο αισθητήρας από τη ζέστη του κινητήρα όταν είσαι σταματημένος.
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Στο Πεζο 206 που ξερω σιγουρα ειναι κατω απο τον δεξιο καθρεπτη. Για καποιο
αλλο μοντελο δεν μπορω να σου πω με σιγουρια.Σε άλλα αυτοκίνητα εμφανίζεται ως 'σπυράκι' κάτω από τον αριστερό καθρέφτη....
Αλλη ερώτηση:
Στα Vitara όπως αυτό
τα 'επάνω' φώτα είναι διακοσμητικά;
Χτες το βράδυ βρέθηκα πίσω από ένα τέτοιο και τα φώτα πορείας, τα φώτα των φρένων και τα φλας ανάβουν στα μικρά τετράγωνα φώτα στον προφυλακτήρα. Τα επάνω είναι μόνο για την όπισθεν; (αντε και για κανενα φως ομίχλης;)
Κάτι αντίστοιχο γίνεται νομίζω και στα Land RoverΕιπα μήπως είναι θέμα κανονισμών ως προς το ύψος των φωτιστικών σωμάτων από το έδαφος αλλά μετά είδα τις Cayenne που δεν έχουν αντίστοιχα χαμηλά φωτα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Που βρίσκεται συνήθως ο αισθητήρας για το θερμόμετρο στα αυτοκινητα;Στο πουντο ειναι στο δεξι καθρεπτη απο την κατω μερια ,σαν σπυρακι.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Αλλη ερώτηση:Στα Vitara όπως αυτό
τα 'επάνω' φώτα είναι διακοσμητικά;
Χτες το βράδυ βρέθηκα πίσω από ένα τέτοιο και τα φώτα πορείας, τα φώτα των φρένων και τα φλας ανάβουν στα μικρά τετράγωνα φώτα στον προφυλακτήρα. Τα επάνω είναι μόνο για την όπισθεν; (αντε και για κανενα φως ομίχλης;)
Κάτι αντίστοιχο γίνεται νομίζω και στα Land RoverΤην έχω κάνει και εγώ την ερώτηση γιατί μου είχε φανεί τελείως βλακεία να έχει 3 στρέμματα πίσω φώτα και να λειτουργούν μόνο τα καντηλάκια κάτω.
-
pat cute!
Θενξ!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Που βρίσκεται συνήθως ο αισθητήρας για το θερμόμετρο στα αυτοκινητα;
Στο πουντο ειναι στο δεξι καθρεπτη απο την κατω μερια ,σαν σπυρακι.
Στο 307 και στο 406 είναι στον δεξί καθρέπτη από κάτω επίσης.
Στο 304 είναι στην θέση του οδηγού, και λειτουργεί πολύ απλά: όταν έχει ζέστη ιδρώνει του π...η και με το κρύο παγώνει.
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
pat cute!Θενξ!
Για να λες θενξ, υποθέτω ότι έβγαλες άκρη!
Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω απορία!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
pat cute!
Θενξ!
Για να λες θενξ, υποθέτω ότι έβγαλες άκρη!
Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω απορία!
Το θενξ πήγαινε στην γρήγορη απάντηση
Το μυστήριο εξακολουθεί!
-
Quick question:
Ειναι λογικο να ζητανε οικογενειακή κατασταση για να φορτωσουν το αυτοκίνητο στο πλοίο στη Γαλλία;;; (αυτοκίνητο πολυτεκνου).
Δεν θα έπρεπε να το ζητάνε για το ελληνικό τελωνείο;; -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Quick question:Ειναι λογικο να ζητανε οικογενειακή κατασταση για να φορτωσουν το αυτοκίνητο στο πλοίο στη Γαλλία;;; (αυτοκίνητο πολυτεκνου).
Δεν θα έπρεπε να το ζητάνε για το ελληνικό τελωνείο;;Ποιός το ζητάει δηλαδή Ηλία; Η εδώ αντιπροσωπεία;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Quick question:
Ειναι λογικο να ζητανε οικογενειακή κατασταση για να φορτωσουν το αυτοκίνητο στο πλοίο στη Γαλλία;;; (αυτοκίνητο πολυτεκνου).
Δεν θα έπρεπε να το ζητάνε για το ελληνικό τελωνείο;;Ποιός το ζητάει δηλαδή Ηλία; Η εδώ αντιπροσωπεία;
Nαι.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο