-
Δυο πραγματα θα εκανα εγω (αφου λες οτι του μιλησες και ειναι τρομπας)
Προφανος αν παρκαρεις και εσυ λιγο εξω δεν θα δυσκολευτει αυτος να παρκαρει? Αν ναι κανεις το ιδιο. Ισως βαλει μυαλο.
Αν παλι δεν χωρας αστο στη μεση ωστε να μην μπορει να βγει αυτος, βεβαια αν δεν αφηνεις και αλλον να βγει δεν λεει.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δυο πραγματα θα εκανα εγω (αφου λες οτι του μιλησες και ειναι τρομπας)Προφανος αν παρκαρεις και εσυ λιγο εξω δεν θα δυσκολευτει αυτος να παρκαρει? Αν ναι κανεις το ιδιο. Ισως βαλει μυαλο.
Αν παλι δεν χωρας αστο στη μεση ωστε να μην μπορει να βγει αυτος, βεβαια αν δεν αφηνεις και αλλον να βγει δεν λεει.
Κι αν ο άλλος δεν τα πάει καλά στο να περνάει στον πόντο;
-
Προσπάθησα να κάνω κάτι καλύτερο σχηματικά
Ο κόκκινος είναι ο μπάμιας, το μπλε ο διπλανός του που προσπαθεί να κρατάει απόσταση κανονικά, το γαλάζιο κάδος απορριμάτων και το μαύρο το αμάξι μου. Για να παρκάρω στη ρημαδοθέση κάνω όπισθεν και μάλιστα το στενό μου είναι ανηφορικό οπότε έχω να προσέχω ένα σωρό πράγματα: διπλή οπισθογωνία σε ανηφόρα, κάδος, το μπλε αμάξι, τα απέναντι παρκαρισμένα και είναι πολύ δύσκολο να κεντράρω μέσα στα 5 εκατοστά που μου αφήνει αυτός.
-
O μπλέ και ο κόκκινος (μπάμιας) από που μπαίνουν? Είναι πυλωτή?
Ο κανονισμός λέει ότι η μικρότερη θέση στάθμευσης σε πυλωτή είναι 2,25Χ4,50. Για να σε πηγαίνει στον πόντο αφήνει πολύ λιγότερο από 2μ. σωστά? 1,70? 1,80?
Βρες συμβόλαια, μέτρησε ακριβώς και βάψε κάτω γραμμές. -
Αλλιώς ύψωσε και ένα μικρό τοιχάκι στα όρια του χώρου που σου αναλογεί...
-
Ναι σίγουρα μου αφήνει λιγότερο από 2 μέτρα, άντε να έχω το 1.80 εγώ τόσο κοντά που μου έρχεται. Τα δύο άλλα αμάξια μπαίνουν στην πυλωτή από τον πάνω κεντρικό δρόμο. Επειδή όταν γυρνάει ο ήλιος τα χτυπάει, αυτός προσπαθεί να το βάζει όσο πιο μέσα γίνεται για να γλιτώσει τον ήλιο. Δεν λέω είναι ψείρας, έχει το ίδιο αυτοκίνητο 10 χρόνια και είναι σαν καινούριο αλλά δεν θα πληρώσω εγώ την παραξενιά του.
Μου την έσπασε τρομερά πριν λίγο καθώς ζοριζόμουν να παρκάρω και με άκουσε, κατέβηκε κάτω άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μου και προσπαθούσε να μου γυρίσει το τιμόνι για να μου δείξει λέει πως να παρκάρω καθώς δεν έχω ιδέα από οδήγηση. Τσαντίστηκα και του είπα φωνάζοντας ότι αν αύριο το πρωί δεν μου έχει αφήσει τον χώρο που δικαιούμαι, θα έρθω με το αμάξι του πατέρα μου (τρελό χρέπι), θα σκάσω πάνω του και εμένα στα τέτοια μου ας τον πληρώσει η ασφαλιστική μου.
Έφυγε φωνάζοντας 'κάνε κάτι τέτοιο και θα σε φτιάξω εγώ'.
Περιμένω να δω αποτελέσματα. -
Μέσα σε χώρο στάθμευσης ισχύουν οι ασφάλειες;
-
Καλό θα ήταν να μας πει κάποιος πριν κάνω καμιά τρέλα
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μέσα σε χώρο στάθμευσης ισχύουν οι ασφάλειες;Όχι, δεν ισχύουν. Όταν τράκαρα σε parking σουπερμάρκετ ο ιδιοκτήτης του άλλου αυτοκινήτου, δικηγόρος, μου είπε να γράψουμε στη φιλική ότι το ατύχημα συνέβη στο δρόμο για να τα βρουν οι ασφαλιστικές μεταξύ τους και να μη βάλω χρήματα από την τσέπη μου.
-
μπορεί στην Ελλάδα να κάνει operating leasing= χρονομίσθωση και ιδιώτης?
είδα αυτό
Ένα σύνηθες λάθος που κάνουν πολλοί είναι να θεωρήσουν ότι οι μισθώσεις μακράς διαρκείας απευθύνονται μόνο σε εταιρείες. Από τα προγράμματα χρονομίσθωσης μπορούν να ωφεληθούν και ιδιώτες ή ελεύθεροι επαγγελματίες. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να συνεννοηθούν πρώτα με την εφορία στην οποία υπάγονται, προκειμένου να βεβαιωθούν για το ύψος της φοροαπαλλαγής.
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_carnews_100126_06/04/2006_150019
και έχω απορία που λέει και ο τίτλος -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Ναι σίγουρα μου αφήνει λιγότερο από 2 μέτρα, άντε να έχω το 1.80 εγώ τόσο κοντά που μου έρχεται. Τα δύο άλλα αμάξια μπαίνουν στην πυλωτή από τον πάνω κεντρικό δρόμο. Επειδή όταν γυρνάει ο ήλιος τα χτυπάει, αυτός προσπαθεί να το βάζει όσο πιο μέσα γίνεται για να γλιτώσει τον ήλιο. Δεν λέω είναι ψείρας, έχει το ίδιο αυτοκίνητο 10 χρόνια και είναι σαν καινούριο αλλά δεν θα πληρώσω εγώ την παραξενιά του.Μου την έσπασε τρομερά πριν λίγο καθώς ζοριζόμουν να παρκάρω και με άκουσε, κατέβηκε κάτω άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μου και προσπαθούσε να μου γυρίσει το τιμόνι για να μου δείξει λέει πως να παρκάρω καθώς δεν έχω ιδέα από οδήγηση. Τσαντίστηκα και του είπα φωνάζοντας ότι αν αύριο το πρωί δεν μου έχει αφήσει τον χώρο που δικαιούμαι, θα έρθω με το αμάξι του πατέρα μου (τρελό χρέπι), θα σκάσω πάνω του και εμένα στα τέτοια μου ας τον πληρώσει η ασφαλιστική μου.
Έφυγε φωνάζοντας 'κάνε κάτι τέτοιο και θα σε φτιάξω εγώ'.
Περιμένω να δω αποτελέσματα.Καλά αυτός δεν το μετακινεί ποτέ? Πάντα το βρίσκεις έτσι παρκαρισμένο όταν φθάνεις να παρκάρεις?
Μια μέρα που θα το μετακινήσει, βάλε το δικό σου όσο πιο έξω προς το χώρο του μπορείς...
Αν έχεις το χρέπι που λες, ακόμα καλύτερα. Μετά περίμενε με μια κάμερα σε μέρος που δεν σε βλέπει και γράψε την αντίδραση του να γελάς μέρες...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μου την έσπασε τρομερά πριν λίγο καθώς ζοριζόμουν να παρκάρω και με άκουσε, κατέβηκε κάτω άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μου και προσπαθούσε να μου γυρίσει το τιμόνι για να μου δείξει λέει πως να παρκάρω καθώς δεν έχω ιδέα από οδήγηση. Τσαντίστηκα και του είπα φωνάζοντας ότι αν αύριο το πρωί δεν μου έχει αφήσει τον χώρο που δικαιούμαι, θα έρθω με το αμάξι του πατέρα μου (τρελό χρέπι), θα σκάσω πάνω του και εμένα στα τέτοια μου ας τον πληρώσει η ασφαλιστική μου.Έφυγε φωνάζοντας 'κάνε κάτι τέτοιο και θα σε φτιάξω εγώ'.
'Θα μου κλάσεις μια μάντρα @ρχίδια' είναι η προβλεπόμενη απάντηση.
Άλλαξε για λίγο καιρό αμάξι με τον πατέρα σου και πάρκαρε το χρέπι κολλητά στο δικό του. Διευκρίνισέ του και ότι η ασφαλιστική του πατέρα σου έχει μπει υπό επιτήρηση και πάει για κλείσιμο.
Ειλικρινά δεν ξέρω τι να προτείνω, αλλά έχεις την αμέριστη συμπάθειά μου.
-
Είπαμε είναι απλά τα πράγματα. Διαβάζει ο Neos στο συμβόλαιο τις διαστάσεις του χώρου πάρκινγκ που του αναλογούν και υψώνει τοιχάκι στην πλευρά του πανίβλακα. Λίγους πόντους ίσα να διαχωρίζει τη θέση και αν μην μπορεί να το φέρει πιο πίσω από αυτό ο πανίβλακας.
-
Όχι τοιχάκι και ΚΤΙΣΙΜΑΤΑ. Αφού βεβαιωθεί για τις διαστάσεις, αλυσίδα (λεπτή) με σήμα.
-
Διαγράμμιση με καρφιά κατά μήκος της...
-
Αν δεν βάλει αλυσίδα, ή τοιχάκι που να οριοθετεί την θέση του άλλου, δεν βλέπω πως μπορεί να εξασφαλίσει τον επιπλέον χώρο που χρειάζεται για την δύσκολη μανούβρα του.
-
Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα site όπου να αναφέρονται οι εκπομπές CO για κάθε μοντέλο;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα site όπου να αναφέρονται οι εκπομπές CO για κάθε μοντέλο;http://www.vcacarfueldata.org.uk/downloads/may2007.asp
Γιατί χρειάζεσαι ειδικά τις εκπομπές CO ;
-
Για μια εργασία...
Σε ευχαριστώ! Να φανταστώ ότι οι εκπομπές CO μετρώνται σε g/km;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για μια εργασία...Σε ευχαριστώ! Να φανταστώ ότι οι εκπομπές CO μετρώνται σε g/km;
Yes!
Δες εδώ τα πιο 'καθαρά' και τα πιο 'βρώμικα' αυτοκίνητα στην Αγγλία:
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο