-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχω δίπλωμα οδήγησης (από τα παλιά) και λήγει το 2027.Ισχύει επειδή είναι παλιό ή πρέπει να το αλλάξω με καινούριο;
αν σου περρισευουν 30 ευρω
ειδαλλως οταν θα πας να το κανεις ανανεωση ή οποιαδηποτε αλλη συναλλαγη (το χασεις π.χ) θα στο αλλαξουν θες δε θες
αλλα εχω την εντυπωση πως δεν ειναι υποχρεωτικο, μια χαρα ισχυει το παλιο
-
όχι, δεν είναι υποχρεωτικό, υπάρχει μεγάλο χρονικό τράτο μέχρι την κατάργησή του.
βολεύει βέβαια, γιατί μπαίνει επιτέλους στο πορτοφόλι
-
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο τοπικ, αλλά:
Φίλος ψάχνει τρόπο να ανεβάσει την μηχανή του με μεταφορική από ελλάδα (Πάτρα) στο Linz στην Αυστρία.
Γνωρίζουμε κάτι?
-
Καλησπερα!ακούστε τι επαθα!Παιρνω Τριτη μεσημερακκι το αμαξι, βολτα στο χωριο μ.Το απογευμα εντωμεταξυ δεν χρειαστηκε να το παρω κ το επλυνα.Να σας πω οτι πριν 2 βδομαδες αλλαξα μπαταρια.Ε με τα πολλα με τα λιγα παω Τεταρτη βραδυ να το παω βολτα και δεν αναβε απολυτως τπτ.Ουτε φωτακια, ουτε τπτ.Δεν αφησα τπτ ανοιχτο.Μετα απο 2 μερες βρισκω εναν π εχει μυχανημα για ν την φορτισει.Την φορτισε κ τπτ.Το κοιταξανε απο'δω το ειδανε απο'κει,τελικα αναγκαστηκα να φωναξω οδικη βοηθεια για να το παει σε ειδικο.
Τελικά κατι δεν εκανε επαφη στον εναν πολο.Πως μπορει να εγινε αυτο ξαφνικα;Αφου μεχρι την προηγουμενη μερα ηταν ολα οκ
-
Δεν ειχε σφιξει καλα τον πολο.Καποια στιγμη σταματησε να κανει επαφη (κουνηθηκε ή καρβουνιασε το σημειο επαφης) και δεν ειχες ρευμα.Εσυ δεν δοκιμασες να κουνησεις λιγο τους πολους;
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Π'ως φτιάχνεται γδάρσιμο σε ζάντα? Ευτυχώς δεν είναι πολύ μεγάλο,οπότε λέω να μην την πάω για επισκευή και κάνω ολόκληρη διαδικασία τσάμπα.Υπάρχει κάνα χρωματάκι απλά για να μην πολυφαίνεται?Κάτι τέτοιο σου κάνει; Για μικρογδάρσιμο είναι αρκετό. Αν έχει φύγει και κομματάκι, θες κάτι άλλο.
http://www.ebay.co.uk/itm/Silver-E-TECH ... 489wt_1163 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ειχε σφιξει καλα τον πολο.Καποια στιγμη σταματησε να κανει επαφη (κουνηθηκε ή καρβουνιασε το σημειο επαφης) και δεν ειχες ρευμα.Εσυ δεν δοκιμασες να κουνησεις λιγο τους πολους;Τους δοκίμασα φυσικά!!!Τους εβγαλα, τους ξαναεβαλα.Τιποτα δεν εκανε.Το προβλημα το καταλαβα οταν πηγα να ξεκλειδωσω.Γινοταν με το ζορι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ειχε σφιξει καλα τον πολο.Καποια στιγμη σταματησε να κανει επαφη (κουνηθηκε ή καρβουνιασε το σημειο επαφης) και δεν ειχες ρευμα.Εσυ δεν δοκιμασες να κουνησεις λιγο τους πολους;Τους δοκίμασα φυσικά!!!Τους εβγαλα, τους ξαναεβαλα.Τιποτα δεν εκανε.Το προβλημα το καταλαβα οταν πηγα να ξεκλειδωσω.Γινοταν με το ζορι
-
Αν είναι στην ακτίνα της ζάντας ό,τι και να κάνεις θα φαίνεται σαν μπάλωμα, εκτός αν πας για βαφή, όπου δεν αξίζει
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Αν είναι στην ακτίνα της ζάντας ό,τι και να κάνεις θα φαίνεται σαν μπάλωμα, εκτός αν πας για βαφή, όπου δεν αξίζει
Καθότι άσχετος με το αντικείμενο,θα κάνω άλλη μια ερώτηση.Διάβαζα,ψάχνοντας στο ίντερνετ,ότι μπορεί να τη φτιάξουν σε βουλκανιζατέρ με καμιά 20αριά ευρώ .Ισχύει? Ή διορθώνεται μόνο με βάψιμο όλης της ζάντας το οποίο πάει κανα 70άρι(?) ?
Αυτό δεν το ξέρω που λες. 20-30 ευρώ ζητάνε στα καταστήματα μικροεπισκευών για τα γδαρσίματα στα χείλη της ζάντας από τις επαφές στο πεζοδρόμιο, όπου έχει γδαρθεί όλη η περίμετρος της στεφάνης. Για ζημιά στην ακτίνα, το κοστολόγιο ενδεχομένως να αλλάζει. Αφού σε απασχολεί τόσο όμως, καλύτερα να πας με το αμάξι να το δούνε.
-
Τι μπορει να παθει ενα αυτοκινητο (καινουριο) που ειναι 2 χρονια σχεδον στο τελωνειο?
Ρωταω γιατι σημερα περασα απ την Πεζω να ρωτησω για ta RC που εχουν και μου ειπε οτι ειναι απ' το 2010 εκει περα..
Φανταζομαι τα τρωει ο ηλιος ολη μερα ετσι δεν ειναι??
Ο πωλητης βεβαια ισχυριστηκε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα επειδη ειναι λεει με τα κερια τους και κατι τετοια.
Τι λετε? -
Το πολύ πολύ να αλλάξεις λάδια και νωρίτερα από ότι υπολόγιζες λάστιχα (αυτά μπορεί να έχουν στραβώσει λίγο). Αν η τιμή είναι καλή όρμα!
-
με 19χλρ είναι καλό ντιλ αλλά κοίτα τί τέλη θα πληρώνεις!
αν κ θυμάμαι πως κάπου ο krus είχε πει πως τα ραλύ με το 6αρι σασμάν και τα 156 άλογα του άρεσαν πιο πολύ από τα rc με το πεντάρι συνολικά. Δε παίρνεις κανά ραλύ με 13χλρ κ εξάρι σασμάν? -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το πολύ πολύ να αλλάξεις λάδια και νωρίτερα από ότι υπολόγιζες λάστιχα (αυτά μπορεί να έχουν στραβώσει λίγο). Αν η τιμή είναι καλή όρμα!Αυτο θα το εκανα ετσι κι αλλιως σιγουρα, και μονο που ειναι τοσο καιρο ακινητο.
με 19χλρ είναι καλό ντιλ αλλά κοίτα τί τέλη θα πληρώνεις!
Πλεον 16 χιλ. πανε τα RC και εχουν καπου € 380 τελη κυκλοφοριας. Αν παρουν και ενα 6αρι το Αστρα θα μου παει ενα 10χιλιαρο, οτι αλλο και να επαιρνα στην ιδια συνομωταξια θελω τουλαχιστον ενα 15αρι (20 και βαλε - τα 6 του αστρα), τα 5 χιλιαρικα δεν αποσβενονται με μικροτερα παγια ουτε σε 5 χρονια (που ετσι κι αλλιως θα το εχω αλλαξει μαλλον).
αν κ θυμάμαι πως κάπου ο krus είχε πει πως τα ραλύ με το 6αρι σασμάν και τα 156 άλογα του άρεσαν πιο πολύ από τα rc με το πεντάρι συνολικά. Δε παίρνεις κανά ραλύ με 13χλρ κ εξάρι σασμάν?
Αυτο με βαζει σε σκεψεις..
Που να το εγραφε? Θα το ψαξω λιγο... -
-
Από ότι λέει ο Σπύρος, το RC έχει καλύτερο μοτέρ, ανάρτηση, φρένα και απενεργοποιούμενο ESP, ενώ το Rallye κιβώτιο (κλιμάκωση και αίσθηση). Προσωπικά θα διάλεγα το RC μόνο και μόνο για το ESP.
-
Ναι ρε γμτη, αυτο για το 5αρι κιβωτιο του RC το θυμαμαι που το λεγαμε απο την αρχη και ελπιζαμε (ματαια τελικα) να μπει 6αρι σε καποια αναβαθμιση...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2428696#p2428696thanks!
ουτε το ειχα δει αυτο το θεμα.. -
Σε Golf 5 άναψε ένα λαμπάκι μου είπε ο πεθερός που έχει να κάνει με τον αισθητήρα λ. Δεν παρατήρησε πτώση σε ιπποδύναμη. Να σημειώσω πως συμπλήρωσε λάδια κ συνήθως τα γεμίζει ως επάνω. Δεν τα είδα εγώ για να πω με ακρίβεια.
Τί γίνεται? Πρέπει να μπει διαγνωστικό? Και αν μπει κ το σβήσουν, μπορεί να ξαναανάψει? Υπάρχει περίπτωση να σβήσει μόνο του? Το αμάξι έχει 60.000 χλμ παρά κάτι... Βενζίνη βάλαμε προχθές Aral 102 οκτάνια... Γενικώς βάζουμε πάντα 100άρα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από ότι λέει ο Σπύρος, το RC έχει καλύτερο μοτέρ, ανάρτηση, φρένα και απενεργοποιούμενο ESP, ενώ το Rallye κιβώτιο (κλιμάκωση και αίσθηση). Προσωπικά θα διάλεγα το RC μόνο και μόνο για το ESP.όντως το rc έχει καταπληκτική ανάρτηση. Σστις πίστες που το έχει δοκιμάσει το DRIVE δίνει ρεσιτάλ το αμάξι κ κάνει γαμώ τους χρόνους. ΑΛΛΑ για κάποιον που κινείται στην αθήνα είναι πολύ σκληρό. Δε φταιει το αμάξι για αυτό βέβαια, αλλά οι κωλοδρομοι μας. Από την άλλη, το ραλύ είναι μια χαρά (συγκριτικά) στις λακουβες, χωρίς να είναι χάλια στις στροφές.
Σωστό κ αυτό που λες για το ESP, όμως από την άλλη το 5αρι σασμάν της πεζώ είναι χάλια κ αν το ζορίσεις λίγο αρχίζει να γρατζουνάει όπως αναφέρουν αρκετοί στο φόρουμ της πεζώ
@peterpan
το λαμπάκι κινητήρα προφανώς άναψε. Μπορεί να έχει ανάψει για πολλούς λόγους κ συνήθως σβήνει μόνο του μετά από μια μέρα. Μόνο στο διαγνωστικό θα φανεί τί έχει γίνει κ αν είναι σοβαρό
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο