-
Γρήγορο «τακ τακ τακ» στο φλας = καμένο λαμπάκι στο 99,9% των περιπτώσεων.
-
ok, αυτό ήταν
-
Είναι ιδέα μου, ή η Autoplus είναι λίγο κωλο-πιασ' ? 30 ευρώ για ένα διχτάκι για το χωρο αποσκευών, που με το ματι δεν σου κάνει ούτε για 10? Αν κάτι δεν επείγει, ας είναι καλά το ebay
-
Τι είναι αυτό το κρεμαντζούλι που βλέπω να εξέχει κάτω από το δεξιό μέρος του άξονα σε παλιά φιατ πούντο (σαν της γενιάς με το GT);
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Τι είναι αυτό το κρεμαντζούλι που βλέπω να εξέχει κάτω από το δεξιό μέρος του άξονα σε παλιά φιατ πούντο (σαν της γενιάς με το GT);Ντιζα;
-
χμ, ξέχασα να τονίσω, του Πίσω άξονα. Σαν τη ντίζα χειρόφρενου μου κάνει, αλλά την έχω δει σε πολλά να κρέμεται σαν γιρλάντα...
-
και σε άλφα κρέμεται, ντίζα χειροφρένου πρέπει να ναι
-
Ναι , σπάνε τα γατζάκια , ειδικα όσα ειναι κοντά στην εξάτμιση από την ζέστη.
-
Το συγκεκριμένο φαινόμενο (κρεμασμένη ντίζα χειρόφρενου), είναι προνόμιο των Ιταλικών, αλλά και των SMART.
Ο μερακλής βρίσκει τρόπο να τα μαζέψει, αλλά πρέπει να θέλει και να 'σκύψει' .
Σήμερα όμως που τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι σε κατάσταση 'δεν μαμείς', αυτά είναι 'ψιλά γράμματα' ! -
Μου έχει χαλάσει η μλκιούλα που είναι για τον ήλιο (αλεξήλιο? σκιάδιο? ) κ πέφτει. Έκανα ολόκληρη ιστορία να το φτιάξω (θέλει κόλλημα σε ένα σημείο που σκίζεται), δούλεψε για λίγο κ πάλι τα ίδια. Καμιά ιδέα? Δεν θέλω να το κολλήσω μόνιμα. Το βελκρο δεν κρατάει, ξεκολάει.
Τιμή καινούριου (ένα κομματάκι πλαστικό): 100ε!!!
-
Να βρεις από μεταχειρισμένο;;
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Το συγκεκριμένο φαινόμενο (κρεμασμένη ντίζα χειρόφρενου), είναι προνόμιο των Ιταλικών, αλλά και των SMART.
Ο μερακλής βρίσκει τρόπο να τα μαζέψει, αλλά πρέπει να θέλει και να 'σκύψει' .
Σήμερα όμως που τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι σε κατάσταση 'δεν μαμείς', αυτά είναι 'ψιλά γράμματα' !Όντως είναι ιδιαίτερα ορατό σε Punto πρώτης γενιάς, Lancia Y αλλά και σε 147!
-
Σε ποιες αιτιες οφειλεται η φθορα του Βολαν στο συμπλεκτη?? και σε ποσα χλμ μπορει να συμβει και να θεωρειται λογικο, ενταξει το πατιναρισμα του συμπλεκτη ειναι μια αιτια ... αλλη???
-
Επίσης λόγω αστοχίας από τα ελατήρια ή από τα χτένια......
-
Μπορεί να συμβεί και από υπερθέρμανση, αν ο άλλος πατινάρει συνέχει το δίσκο.
Συνήθως όμως από κάποια αστοχία όπως λέει ο παραπάνω, ή και από την πολλή χρήση. Κανονικά όμως ένα μικρό πλάνισμα θα πρέπει να έιναι αρκετό σε αυτή την περίπτωση. Μιλάμε βέβαια για πολλά χλμ, σε κανένα αμάξι μας δε χρειάστηκε. Φαντάζομαι αν χρησιμοποιείς αγνωιστικά δισκόπλατο με εξάφτερους κλπ το καταπονούν πολύ περισσότερο
-
Το παρκάρισμα στην περιοχή πίσω (π.χ. Φιλελλήνων) και γύρω από την παλιά Βουλή επιτρέπεται; Υπάρχει σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης ή όποιος προλάβει;
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Επίσης λόγω αστοχίας από τα ελατήρια ή από τα χτένια......Ναι ενταξει οποτε αλλαζοντας το δισκο πλατο.. και πλαναροντας ελαφρα το βολαν παει για νεα περιοδο.... ???
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Το παρκάρισμα στην περιοχή πίσω (π.χ. Φιλελλήνων) και γύρω από την παλιά Βουλή επιτρέπεται; Υπάρχει σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης ή όποιος προλάβει;...και ελεγχομενη ειναι και οποιος προλαβει, λογω των πολλων υπουργειων και εταιρειων-γραφειων. Τις κλησεις τις εχεις σιγουρα αν δουλευεις εκει διοτι δεν ειναι δυνατον καθε μερα να θυμασαι να βαζεις εισιτηριο καθε 2 ωρες...Τωρα αν ρωτας η πηγαινεις περιστασιακα βαλτο σε γκαραζ...εχει ενα υπαιθριο στο υπουργειο ναυτικων και την κλαυθμωνος. Οι πιο πολλες θεσεις ειναι με μπλε διαγραμμιση που σημαινει ΜΟΝΟ μονιμοι κατοικοι με αυτοκολλητο....Τζαμπα γυρες θα κανεις και στο τελος θα καταληξεις σε παρκιγκ. Το κοστος ειναι αν θυμαμαι καλα 8 ευρω η πρωτη ωρα , και 1 η μισο ευρω καθε επομενη ωρα (καλυτερα να νοικιζεις διαμερισμα δηλαδη). Εγω το παω Κλαυθμωνος. Εχει και στην πλατεια ΚΟΤΖΙΑ (δημαρχειο) υπογειο γκαραζ αν θες να περπατησεις λιγο.
Φιλος που δουλευε ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ειχε πληρωσει 4500 ευρω σε ενα χρονο σε κλησεις εκει....τεσσερεις χιλιαδες πεντακοσα (ολογραφως).
-
Αν έχει έτσι η κατάσταση, κατεβαίνω με το μετρό και είμαι ήσυχος. Ούτε συζήτηση.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. -
εμ βεβαια και εγω αυτο κανω..ΜΜΜ.
Και ταξι να παρεις πιο μαγκας-ανετος θα εισαι .
Σπανια παιρνω το αμαξι, μονο οταν μετα τη δουλεια πρεπει να βγω αμεσως η να παω καμμια εκδρομη και εχω μπαγκαζια...και πληρωνω γκαραζ. Δεν αξιζει το αγχος.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο