-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τις τελευταιες μερες βρισκω το παρμπριζ του Punto παγωμενο.
Μπορουμε να κανουμε κατι για να μη πιανει παγο τα κρυα πρωινα?Ηλιοπροστασια στο παρμπριζ;
Δε νομιζω ρε Bill. Παλι θα πιανει υγρασια και θα παγωνει.(Θα το δοκιμασω ομως)
Σκεφτομουν αν υπηρχε καποιο προιον σε σπρευ πχ.Εννοω εκεινες τις ηλιοπροστασιες που ειναι απο το ιδιο υλικο με τις κουκουλες αυτοκινητων.
Ισως εκεινα τα προιοντα που λενε οτι διωχνουν την βροχη;
-
Ηλιοπροστασία στο παρπρίζ, δοκιμασμένο
απλά πρέπει να βρείς μια σχετικά λεπτή και μαλακή ώστε να εφάπτεται όσο το δυνατόν περισσότερο με το τζάμι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ηλιοπροστασία στο παρπρίζ, δοκιμασμένοαπλά πρέπει να βρείς μια σχετικά λεπτή και μαλακή ώστε να εφάπτεται όσο το δυνατόν περισσότερο με το τζάμι
+1
Βολικές και δοκιμασμένες είναι και οι εσωτερικές. Επίσης ασε τα σπρέυ και πάρε μια πλαστική ξύστρα -
...επίσης πέρνα κερί στο μπαμπριζ ώστε να μην κολάει ο πάγος και την παρακιμκρή ώθηση ειτε από καθαριστήρες είτε από ξύστρα να φέυγουν εύκολα.
-
Job done!
Χθες το βραδυ 'απλωσα' στο παρμπριζ μια μεγαλη και χοντρη ( ) σακκουλα σκουπιδιων, πιανοντας την στις πορτες και στους υαλοκαθαριστηρες. Ολ οκ σημερο το πρωι.
-
Kαι θα απλώνεις σακούλες κάθε βράδυ;
Τον προηγούμενο χειμώνα είχα βάλει το RainX και είχα παρατηρήσει πως έκανε δουλειά στον πάγο. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Kαι θα απλώνεις σακούλες κάθε βράδυ;Mια σακκουλα ειναι, σιγα το πραμα.
Τον προηγούμενο χειμώνα είχα βάλει το RainX και είχα παρατηρήσει πως έκανε δουλειά στον πάγο.
Το εχω υποψιν μου, εχω ακουσει οτι κανει δουλεια...
-
Για μεταβιβαση αυτοκινητου 1600 κ.ε με κατεστραμενες πινακιδες (εχουν κλεισει χρονο) ποιο ειναι το κοστος??
-
Οι πινακίδες δεν παίζουν ρόλο αν γίνει σωστά η μεταβίβαση και όχι απλά πώληση σαν ανταλακτικά. Απλά για να γίνει θα πρέπει να πληρώσεις και το σήμα τελών του τωρινού έτους και να προλάβετε να καταθέσετε πινακίδες μέσα στις επόμενες 24 μέρες γιατί αλλιώς θα φάτε και στο κεφάλι και του επόμενου....
-
Το να μεταβιβαστει τωρα δεν εχει νοημα γιατι θα πληρωθουν και τα τελη του 11 χωρις λογω.Μιλαμε για μεταβιβαση το 12.
-
Επίσης , οι πινακιδες καταστρέφονται μετά τα 2 χρονια οπότε μένουν οι ίδιες. Όσο για το κοστος νομίζω τηλεφωνικά από κάποιο ΚΕΠ μπορείς να μάθεις....
-
Πού μπορώ να βρω την easy card του δήμου Αθηναίων. Είναι η πράσινη κάρτα στάθμευσης. Ψάχνω εδώ και καμία εβδομάδα, αλλά δεν βρίσκω πουθενά. Ούτε στο ίντερνετ υπάρχει καμία λίστα για τα σημεία που μπορείς να τα προμηθευτείς.
-
Εντελώς άκυρη απορία: Πώς λέγεται το στροφόμετρο στα αγγλικά;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Εντελώς άκυρη απορία: Πώς λέγεται το στροφόμετρο στα αγγλικά;rev-counter, RPM gauge,rev meter
http://en.wikipedia.org/wiki/Tachometer -
Thanks! Μου είχε φανεί πολύ προφανές για να είναι σωστό.
-
Ποιος φορουμίτης (βάζω στοίχημα) έγραψε το παρακάτω;
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/�% ... E%BF%CF%85
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ποιος φορουμίτης (βάζω στοίχημα) έγραψε το παρακάτω;http://frikipaideia.wikia.com/wiki/�% ... E%BF%CF%85
ΘελεΙ Και Ερωτημα;
-
Επίσης μετριέται και Brera/ανταγωνισμό
-
-
Στο συγκεκριμενο βιντεο ο Θεοφραστου στο 0:32 λεει πως μεθυσμενος πεζος βρεθηκε συνυπαιτιος 40% σε παρασυρση του απο αυτοκινητο (ασχετα αν πεθανε οπως λεει μετα).
Μπορει οντως να ισχυσει κατι τετοιο σε περιπτωση που το κυνηγησει τοσο καποιος που μπορει να παρασυρει με το αυτοκινητο του οσο και η ασφαλιστικη του??
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο