-
παιδια εχει λιγο καιρο που πηρα το διπλωμα και οδηγαω το αυτοκινητο του πατερα μου. ξερει κανεις αν γινεται να αγορασω καποιο στο ονομα μου απο τωρα αφου δεν κανω ακομη φορολογικη δηλωση?
-
Λοιπόν, απέναντι σχεδόν από το σπίτι φτιάχνεται μια πολυκατοικία. Έχουν τελειώσει τα βαψίματα και είναι στα τελικά μερεμέτια τώρα. Όπως βλέπω την πυλωτή όμως το πάνε να καλύψουν όλη την επιφάνεια που της πολυκατοικίας στο δρόμο (δεν έχουν βάλει κάγκελα βέβαια ακόμα). Η επιφάνεια είναι γύρω στα 15 μέτρα οπότε αν γίνει κάτι τέτοιο θα μειωθούν οι θέσεις πάρκινγκ κατα 2-3 στη γειτονιά (που τα βράδια δεν είναι εύκολο να βρεις).
Τι μπορώ να κάνω; Πέρα του να πάω στη πολεοδομία (λογικά πληρώνεις για να πάρεις τα σχέδια) και να δω τι έχει δηλώσει για επιφάνεια του πάρκινγκ ή εάν περιμένω να βάλει καγκελόπορτες και δω ότι όντως καλύπτει παραπάνω από το επιτρεπτό (7,5 μέτρα), μετά τι κάνω;
Ευχαριστώ (όχι δεν θέλω να γίνω σαν τον pipinos )
-
Λογικά περιμένεις να μπουν τα κάγκελα και μετά πας για καταγγελία στη πολεοδομία. Δε μπορείς να μαντέψεις τι θα γίνει...
-
Ο χρήστης askos92 έγραψε:
παιδια εχει λιγο καιρο που πηρα το διπλωμα και οδηγαω το αυτοκινητο του πατερα μου. ξερει κανεις αν γινεται να αγορασω καποιο στο ονομα μου απο τωρα αφου δεν κανω ακομη φορολογικη δηλωση?Μπορείς να κάνεις φορολογική δήλωση έστω και μηδενική. Το θέμα ειναι οτι απο τη στγμή που θα το κάνεις , αν εισαι φοιτητης πχ , χάνεις την ασφαλιστική κάλυψη που σου προσφέρει το οικογενεικό βιβλιάριο που θα είχες μέχρι τα 23-24 λόγω σπουδών /στρατου κλπ. (Αν θυμάμαι καλα).
Τι μπορώ να κάνω; Πέρα του να πάω στη πολεοδομία (λογικά πληρώνεις για να πάρεις τα σχέδια) και να δω τι έχει δηλώσει για επιφάνεια του πάρκινγκ ή εάν περιμένω να βάλει καγκελόπορτες και δω ότι όντως καλύπτει παραπάνω από το επιτρεπτό (7,5 μέτρα), μετά τι κάνω;
Μπορείς να πάς στο Κτηματολόγιο και να βρεις το συμβόλαιο για το συγκεκριμένο κτίριο που περιγράφει τα πάντα περι της οριζόντιας ιδιοκτησίας. Πληρώνεις μόνο αν χρειαστεί να βγάλεις αντίγραφο. Σε αφήνουν να μπείς εκει που ειναι οι φάκελοι , ψάχνεις μόνος σου να βρεις που ειναι ( εχει μια περίεργη ταξινόμηση) διαβάζεις σε κάποιο πάγκο και κρατάς το αριθμό φακέλου και σελίδας και το δίνεις στην υπάλληλο. Σε αντιστοιχη περίπτωση εγώ επειδή ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι αντίστοιχο το έκανα και μάλιστα αντι για αντίγραφο , τράβηξα με το κινητό 2-3 φωτό απο την σελίδα με την περιγραφή που ηθελα και το εβαλα στην θέση του.
-
Οκ, ευχαριστώ πολύ
-
Eιχα σημερα μπροστα μου ενα ταξι octavia το οποιο εκτος απο την εξατμηση ειχε απο την αλλη μερια αλλο ενα μικρο σωλινακι απο το οποιο εβγαινε επισης καπνος.Τι μπορει να ηταν???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eιχα σημερα μπροστα μου ενα ταξι octavia το οποιο εκτος απο την εξατμηση ειχε απο την αλλη μερια αλλο ενα μικρο σωλινακι απο το οποιο εβγαινε επισης καπνος.Τι μπορει να ηταν???'Πεσμενη' μηχανη;
-
συμφέρει να πάω Ολ. Χωριό από Καλαμάκι μέσω Κατεχάκη->ΑΟ ή Κηφισό;
-
Εξαρτάται τι ώρα θες να πας. Σε κανονική ροή (να μην έχει μποτιλιάρισμα) συμφέρει από Κηφισό. Αν δεις την άνοδο του Κηφισού πηγμένη στα κόκκινα (συμβουλέψου κάποιο site που δείχνει live την κίνηση στους δρόμους), μόνο τότε πήγαινε από ΑΟ.
-
απόγευμα κατά τις 6+, και επειδή κατεβαίνω από Περιστέρι βλέπω ότι η άνοδος πήζει, οπότε καλύτερα ΑΟ, άσε που θα κατέβω που θα κατέβω για να πάω σπίτι, να ξαναπερνάω πάλι απ'τα ίδια; δε λέει. είναι μεγάλη η διαφορά από ΑΟ ?
-
Αν πας από ΑΟ, οπωσδήποτε δεν είναι η πιο σύντομη διαδρομή, συν το γεγονός ότι πληρώνεις διόδια. Θα σου έλεγα να συμβουλευτείς κάποιο σχετικό site αμέσως πριν ξεκινήσεις όπως πχ αυτό κι αν δεις εκείνη τη στιγμή την άνοδο πράσινη πήγαινε από Κηφισό. Αν δεις κίτρινο-κόκκινα πήγαινε από ΑΟ.
-
ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΛΟΝΑ , ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕΝ ΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ !ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ?
-
Και δεν μπορείς να βγείς;
-
βγες απ'το παρμπριζ
Βασίλη τελικά πήγα κατευθείαν απ'τη δουλειά από εθνική, φχαρστώ πάντως
ωραίους δρόμους έχει εκεί
-
Ο χρήστης ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Β. έγραψε:
ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΛΟΝΑ , ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΕΝ ΟΙ ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ !ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ?Μήπως στράβωσε το σασί από τη στούκα και δεν ανοίγουν οι πόρτες ;;;
-
Μπορεί να μην μπλόκαραν οι κλειδαριές αλλα ο εγκέφαλος που δίνει εντολή στις ηλεκτρομαγνητικές. Εξαρτάται τι έχει φύγει απο την θέση του μέσα στο χώρο της μηχανής....
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και δεν μπορείς να βγείς;Από μέσα να μας γράφει?
Πάντως πες μας ένα τραγουδάκι!!!
...
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Μπορεί να μην μπλόκαραν οι κλειδαριές αλλα ο εγκέφαλος που δίνει εντολή στις ηλεκτρομαγνητικές. Εξαρτάται τι έχει φύγει απο την θέση του μέσα στο χώρο της μηχανής....Αυτό πέρασε και εμένα απο το μυαλό μου, αλλά... όλα τα νεα αυτοκίνητα (δεν ξερουμε τι έχει ο φίλος) δίνουν εντολή πάση θυσία να ξεκλειδώσουν οι πόρτες (για λόγους απεγκλωβισμού) και κατα την ταπεινή μου γνώμη, δεν θα έδεινε ο εγκέφαλος ουτε καταλάθος εντολή να κάνουν το αντίθετο.
-
Συμφωνώ αλλά αυτό παίζει σε περίπτωση που ο εγκέφαλος λειτουργεί σωστα, έχει καταγράψει την σύγκρουση , έχουν ανοίξει οι αερόσακοι και συνεπώς ανοιγει τις ηλεκτρομαγνητικές , κόβει το κάυσιμο βάζει αλαρμ κλπ κλπ.
Σε περίπτωση που ο εγκέφαλος όμως έχει φάει κόλλημα απο την συγκρουση ή εχει βραχυκυκλώσει κάποια γραμμή και δίνει συνέχεια ρευμα στις ηλεκτρομαγνητικές?
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μπορεί να μην μπλόκαραν οι κλειδαριές αλλα ο εγκέφαλος που δίνει εντολή στις ηλεκτρομαγνητικές. Εξαρτάται τι έχει φύγει απο την θέση του μέσα στο χώρο της μηχανής....
Αυτό πέρασε και εμένα απο το μυαλό μου, αλλά... όλα τα νεα αυτοκίνητα (δεν ξερουμε τι έχει ο φίλος) δίνουν εντολή πάση θυσία να ξεκλειδώσουν οι πόρτες (για λόγους απεγκλωβισμού) και κατα την ταπεινή μου γνώμη, δεν θα έδεινε ο εγκέφαλος ουτε καταλάθος εντολή να κάνουν το αντίθετο.
Δεν τοποθετήθηκε ακριβώς, γράφει ''μπλόκαραν'' δεν λεεί αν μπλόκαραν ανοιχτές οι κλειστές
Επίσης έχω λιώσει με το σχόλιοΚαι δεν μπορείς να βγείς;
Από μέσα να μας γράφει?
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο