-
Καλωσήρθες. Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν ένα χρόνο περίπου.
Πήγα σε αυτό το forum, έδωσα μοντέλο και serial number της συσκευής και μου έδωσαν τον κωδικό. Το serial number βρίσκεται στο αυτοκόλλητο με τα στοιχεία της συσκευής και πρέπει να τη βγάλεις από το ταμπλώ για να το δεις. Εγώ αγόρασα με €3 απ' το ebay τα ειδικά εργαλειάκια που χρειάζονται, σαν αυτά και την έβγαλα.
Αυτά.
-
Καλησπέρα, έχει νοικιάσει κανείς πρόσφατα αυτοκίνητο στην Αυστρία, με το παλαιού τύπου δίπλωμα (το τρίπτυχο)? Δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα ή όλα κανονικά όπως παλιά?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Nα ρωτησω κατι,η Hyundai εχει αγορασει την ΚΙΑ,η τουλαχιστον φτιαχνουν μαζι τα αυτοκινητα και το i30 και Ceed ειναι το ιδιο αυτοκινητο(με μονη διαφορα τη εξωτερικη εμφανιση)???Σωστός. Ίδια εταιρία ίδια σχεδόν αμάξια.
-
εχθές ταξίδευα με φέρυ κ είχε κύμα κ πρέπει να πεσε λίγο κυματάκι στ'αμάξια. θέλει άμεσα πλύσιμο ?
-
Ναι. Να το πλύνεις και κάτω.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Nα ρωτησω κατι,η Hyundai εχει αγορασει την ΚΙΑ,η τουλαχιστον φτιαχνουν μαζι τα αυτοκινητα και το i30 και Ceed ειναι το ιδιο αυτοκινητο(με μονη διαφορα τη εξωτερικη εμφανιση)???
Σωστός. Ίδια εταιρία ίδια σχεδόν αμάξια.
Σωστη παρατηρηση.....τωρα το διαπιστωσα κι εγω,δεν το ειχα προσεξει
-
Ψαχνω για μεταχειρισμενα απο fiat seicento μοτερ γυαλοκαθαριστηρων μαζι με μηχανισμό για τα μάκτρα .
Καμία βοήθεια -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ψαχνω για μεταχειρισμενα απο fiat seicento μοτερ γυαλοκαθαριστηρων μαζι με μηχανισμό για τα μάκτρα .
Καμία βοήθειαΣτη Φραντζη αν εισαι αθηνα.... εχει πολλα με ανταλλακτικα....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Καμία βοήθειαΣτη Φραντζη αν εισαι αθηνα.... εχει πολλα με ανταλλακτικα....
Δυστηχως είμαι Κοζάνη.Θεσσαλονίκη μήπως ξέρει κανείς κάποιους?
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Καλησπέρα, έχει νοικιάσει κανείς πρόσφατα αυτοκίνητο στην Αυστρία, με το παλαιού τύπου δίπλωμα (το τρίπτυχο)? Δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα ή όλα κανονικά όπως παλιά?πέρσυ, κανένα πρόβλημα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Καλησπέρα, έχει νοικιάσει κανείς πρόσφατα αυτοκίνητο στην Αυστρία, με το παλαιού τύπου δίπλωμα (το τρίπτυχο)? Δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα ή όλα κανονικά όπως παλιά?
πέρσυ, κανένα πρόβλημα...
Mε μια μικρή διαφορά, να έχει και λατινικούς χαρακτήρες διοτι τα πρώτα τρίπτυχα είχαν μόνο Ελληνικούς!
-
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στην πολιτική τους, αλλά έχω ενοικιάσει αυτοκίνητο στη Γερμανία πριν ακριβώς 3 χρόνια με το παλιό τρίπτυχο που είχε μόνο Ελληνικά. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα στοιχεία μου τα είδαν απ' το διαβατήριο.
-
Ναι παιδια, τα ελληνικα ειναι επισημη γλωσσα της ΕΕ οφειλουν να δεχονται ακομα κ μονογλωσσα εγγραφα!!
-
Ποιες ιστοσελιδες πωλησης αυτοκινητου (μεταχειρισμενου-καινουργιου) υπαρχουν εκτος του car.gr?? Ευχριστω εκ των προτερων
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ποιες ιστοσελιδες πωλησης αυτοκινητου (μεταχειρισμενου-καινουργιου) υπαρχουν εκτος του car.gr?? Ευχριστω εκ των προτερωνΠοιο θα μου πάρεις ;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ποιες ιστοσελιδες πωλησης αυτοκινητου (μεταχειρισμενου-καινουργιου) υπαρχουν εκτος του car.gr?? Ευχριστω εκ των προτερων
Ποιο θα μου πάρεις ;
Οποιο θελεις
-
Θα σου δωσει τη C......
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ποιο θα μου πάρεις ;
Οποιο θελεις
Χμ... μια C estate (για να κουβαλάω και τα πραγματα) δεν με χάλαγε...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Θα σου δωσει τη C...... -
Αληθεια θελεις την C?? Και χωρους εχει και γκαζι και οικονομικο ειναι (αναλογα το πατημα του δεξιου πενταλ )
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο