-
[large mode on]
Αλλαζεις το τζαμι!!!
[large mode off]
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αλλιως μονο με το ξυραφακι και με υπομονη και προσοχη να μην γδαρθει το τζαμι.Όσοι ξέρουν να ξυρίζονται δεν υπάρχει περίπτωση να γρατσουνίσουν το τζάμι.
-
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι πρεπει να εχουμε στο αυτοκινητο και την αποδειξη πληρωμης των τελων.
Ισως για να αποδειξεις οτι πληρωσες για το σημα και δεν το εκλεψες απο αλλον που το ειχε ακολλητο. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι πρεπει να εχουμε στο αυτοκινητο και την αποδειξη πληρωμης των τελων.
Ισως για να αποδειξεις οτι πληρωσες για το σημα και δεν το εκλεψες απο αλλον που το ειχε ακολλητο.Αυτο το εχω ακουσει κι εγω, δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος ομως για το αν ισχυει η οχι..
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αλλιως μονο με το ξυραφακι και με υπομονη και προσοχη να μην γδαρθει το τζαμι.
Όσοι ξέρουν να ξυρίζονται δεν υπάρχει περίπτωση να γρατσουνίσουν το τζάμι.
Με λεπιδα εννοω και οχι ξυραφια Bic,σαν την φαλτσετα ενα πραμα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αλλιως μονο με το ξυραφακι και με υπομονη και προσοχη να μην γδαρθει το τζαμι.
Όσοι ξέρουν να ξυρίζονται δεν υπάρχει περίπτωση να γρατσουνίσουν το τζάμι.
Με λεπιδα εννοω και οχι ξυραφια Bic,σαν την φαλτσετα ενα πραμα.
Κάτι τέτοιο:
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ισως για να αποδειξεις οτι πληρωσες για το σημα και δεν το εκλεψες απο αλλον που το ειχε ακολλητο.Αυτο το εχω ακουσει κι εγω, δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος ομως για το αν ισχυει η οχι..
Σας εχει ζητηθει ποτε απο την τροχαια κατα την διαρκεια ελενχου να δουν/ελενξουν το σημα;Σε εμενα ποτε.
-
Το 307 μου είναι τρίπορτο και τα τζάμια έχουν μεμβράνες.
Σήματα ασφάλειας και τελών κυκλοφορίας τα κολλάω με Scotch Magic Tape (κάτι σαν σελοτέηπ που δεν αφήνει κόλλα όταν το βγάζεις) στο πίσω αριστερό παράθυρο, στο πάνω αριστερό του μέρος. Δεν με ενοχλεί στο οπτικό μου πεδίο, και δεν μου είπαν ποτέ ότι πρέπει να είναι στο παρμπρίζ ( και με έχουν σταματήσει πάρα πολλές φορές για έλεγχο σε διάφορα σημεία της Ελλάδας). -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
[large mode on]Αλλαζεις το τζαμι!!!
[large mode off]
Αλλάζεις αυτοκίνητο;;;
-
Δεν πρέπει να είναι απαραίτητα στο παρμπρίζ. Στον ΚΟΚ νομίζω υπάρχουν ρητές οδηγίες για το πού επιτρέπεται να είναι.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σήματα ασφάλειας και τελών κυκλοφορίας τα κολλάω με Scotch Magic Tape (κάτι σαν σελοτέηπ που δεν αφήνει κόλλα όταν το βγάζεις) στο πίσω αριστερό παράθυρο, στο πάνω αριστερό του μέρος. Δεν με ενοχλεί στο οπτικό μου πεδίο, **και δεν μου είπαν ποτέ ότι πρέπει να είναι στο παρμπρίζ ( και με έχουν σταματήσει πάρα πολλές φορές **για έλεγχο σε διάφορα σημεία της Ελλάδας).Αν δεις το χαρτάκι που είναι κολλημένο το σήμα από την πίσω πλευρά, έχει σχηματική παράσταση για το που πρέπει να μπαίνει το σήμα.
Στο κέντρο του παρμπρίζ ή στις άκρες του στην πάνω ή κάτω πλευρά. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σήματα ασφάλειας και τελών κυκλοφορίας τα κολλάω με Scotch Magic Tape (κάτι σαν σελοτέηπ που δεν αφήνει κόλλα όταν το βγάζεις) στο πίσω αριστερό παράθυρο, στο πάνω αριστερό του μέρος. Δεν με ενοχλεί στο οπτικό μου πεδίο, **και δεν μου είπαν ποτέ ότι πρέπει να είναι στο παρμπρίζ ( και με έχουν σταματήσει πάρα πολλές φορές **για έλεγχο σε διάφορα σημεία της Ελλάδας).Αν δεις το χαρτάκι που είναι κολλημένο το σήμα από την πίσω πλευρά, έχει σχηματική παράσταση για το που πρέπει να μπαίνει το σήμα.
Στο κέντρο του παρμπρίζ ή στις άκρες του στην πάνω ή κάτω πλευρά.Το έχω δει Φράνκυ αλλά δεν θέλω τίποτα στο παρμπρίζ. Αναποδιά μου, και αναλαμβάνω το τυχόν ρίσκο...
-
Το μπροστινό ή πλαϊνό τζάμι δεν έχει τόση σημασία αλλά ότι δεν είναι κανονικά κολλημένο στο τζάμι έχει πρόστιμο. Καλά θα ήταν να μη φαίνεται (εύκολα) η ταινία που το έχεις κολλημένο.
-
αν το βάλεις πίσω απ'τον κεντρικό καθρέφτη τότε δε θα σ'ενοχλεί. Εγώ εκεί το κολλάω
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Μια που το αναφέρατε...υπάρχει κάποιο ''μυστικό'' για να βγάζουμε τα παλιά σήματα?Χωρίς να μας βγαίνουν τα νύχια ή να γρατζουνάμε το τζάμι...?
και με σπάτουλα βγαίνει προσεκτικά και αργά χωρίς να γδαρθεί το τζάμι(δοκιμασμένο), αλλιώς το κλασσικό με το πιστολάκι μαλλιών όπως αναφέρθηκε παραπάνω(επίσης δοκιμασμένο) αν και προσωπικά προτιμώ το πρώτο για να μη ψάχνω ρεύματα κτλπ
-
Αν πριν κολλήσεις το σήμα το 'κολλήσεις' δυο τρις φορές στο παντελόνι σου (σε ένα ύφασμα τέλος πάντων) φεύγει η πολύ κόλα και η αφαίρεση είναι παιχνιδάκι. Ποτέ δεν μου έχει σπάσει σε κομμάτια ούτε χρειάστηκε να κάνω κάτι πέρα από το να ανασηκώσω την μια άκρη με το νύχι και απλά να τραβήξω. Το έχω πάντα κολλημένο πίσω από τον καθρέπτη και δεν το βλέπω καν. Την απόδειξη πληρωμής πρέπει να την έχουμε μαζί μας για να μπορούν να ελέγχουν αν έχουμε όντως πληρώσει. Αν δεν την έχουμε δεν μας γλυτώνει το σήμα.
-
To φετινο μου το σημα το έχασα πρίν το κολήσω
Εχω μόνο την απόδειξη πληρωμής μαζι μου -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Στο κέντρο του παρμπρίζ ή στις άκρες του στην πάνω ή κάτω πλευρά.Το έχω δει Φράνκυ αλλά δεν θέλω τίποτα στο παρμπρίζ. Αναποδιά μου, και αναλαμβάνω το τυχόν ρίσκο...
Tάκη έχεις και μπροστά φιμέ;
Πώς το έβαλες...γιατί ούτε οι τζαμάδες δεν το βάζουν. Εγώ μπροστά δεν έχω οπότε το κολλάω κάτω χαμηλά να μην πολυφαίνεται. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Σε καταλαβαίνω και σε εμένα δεν αρέσει να έχω τίποτα κολλημένο.
-
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο